AC Milan-Juventus Turyn 0-1 2004\2005 NA DVD
- JUVEFANE_10
- Juventino
nie dostałem od nich żadnej odpowiedzi i jak widać aukcja dalej trwa została juz tylko jedna sztuka
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=73897876
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=73897876
JESTEM OSZUSTEM
- Zambrotta_fan
- Juventino
a może ktoś ma mecz Viola-Milan albo Palermo-Milan ...mrowczan pisze:Moze ma ktos do sprzedania ostatni mecz miedzy nami :rotfl: ?? Z checia kupie:D:D
też sobie chętnie obejrze

- Manifestos
- Juventino
ja dam wszystkie pieniądze za finał ostatniej LM, albo potyczki deportivo dwa sezony temu. mógłby ktos mi jeszcze sprzedać kompilacje - juve-milan - odwieczna walka o scudetto? na półtorej godziny filmu jest tam gdzies całe 25 minut o milanie, chętne bym popatrzył. Aha, chętnie pozbędę się filmiku: "milan i tottonero" - bo to brudne jak stosunek analny, jak ktoś już kiedyś powiedział.mrowczan pisze:Moze ma ktos do sprzedania ostatni mecz miedzy nami :rotfl: ?? Z checia kupie:D:D
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- JUVEFANE_10
- Juventino
wszystkie sprzedane w tym tygodniu bedzie mecz Roma-Juve
JESTEM OSZUSTEM
- mrowczan
- Milanista
No mecz z Palermo tez sobie z checia obejrze, bo za bardzo nie wiem, o jaki Ci chodzi <lol>a może ktoś ma mecz Viola-Milan albo Palermo-Milan ...
Hmmm, Roma - juve ? Ma ktos moze tez z przed 2 lat, kiedy to bylo 4-0

- JUVEFANE_10
- Juventino
ja ma ten mecz.Chciałbym aby ci co zakupili mecze wypowiedzieli sie na temat jakości
JESTEM OSZUSTEM
- del kasa
- Juventino
mrowczan pisze:Moze ma ktos do sprzedania ostatni mecz miedzy nami :rotfl: ?? Z checia kupie:D:D
Jesteś żenujący człowieku. Jak masz nam taki poziom wnościć na forum to do widzenia. Weź zabawki i idz do swojej piaskownicy. Rozumiem, że nauczyłeś sie tego po sąsiedzku, czyli od Interzystów, na chyba że na swojej stronce macie takie tradycje...mrowczan pisze:No mecz z Palermo tez sobie z checia obejrze, bo za bardzo nie wiem, o jaki Ci chodzi <lol>a może ktoś ma mecz Viola-Milan albo Palermo-Milan ...
Hmmm, Roma - juve ? Ma ktos moze tez z przed 2 lat, kiedy to bylo 4-0??
Z drugiej strony znowuż polecam co jakiś czas odwiedzić JP bo może w końcu kultury się nuczysz. Jak to mawiają..."Lepiej późno niż wcale".
- mrowczan
- Milanista
Chcialbym Cie uswiadomic, ze na forum Milanu jest duuuzo wieksza kultura, niz tutaj, jeden poszt zawiera tyle tresci, co 15 tutejszych, no ale mniejsza z tym. Chcialem sie tylko dowiedziec, czy ma ktos ten mecz, to zaczeli na mnie najezdzac 

- JUVEFANE_10
- Juventino
- JUVEFANE_10
- Juventino
del kasa pisze:Masz może meczyk z Barceloną? Chodzi mi o te spotkanie gdzie miała miejsce dogrywka i Zalayeta okazał się katem Katalończyków
mam jest w trakcjie przerabiania na DVD
JESTEM OSZUSTEM
- Karlabos
- Juventino
Bo swoimi poprzednimi postami dałeś nam do zrozumienia, że przegraliśmy w jakiś śmieszny sposób i się w dodatku z tego cieszysz. Może i przegraliśmy z Milanem 1:3, ale to i tak jeszcze o niczym nie przesądziło. Jeśli na Forum Milanu jest "duuużo" więszką kultura i tamtejsze posty zawierają tyle treści co 15 tutejszych, to czemu tam nie siedzisz? Nikt Cię prosił, żebyś się rejestrował na tym Forum. I jak napisał Del Kasa, jak Ci się coś nie podoba to spadaj stąd.mrowczan pisze:Chcialbym Cie uswiadomic, ze na forum Milanu jest duuuzo wieksza kultura, niz tutaj, jeden poszt zawiera tyle tresci, co 15 tutejszych, no ale mniejsza z tym. Chcialem sie tylko dowiedziec, czy ma ktos ten mecz, to zaczeli na mnie najezdzac
Deportivo-Milan 5:0

- Wiatrak
- Juventino
La grande storia della Juventus:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75029667
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75029667
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2007, 16:14 przez Wiatrak, łącznie zmieniany 1 raz.