Czy Zlatan zostanie zawieszony??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
TreDelIbra

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 listopada 2005, 16:59

Napastnik Juventusu Turyn - ZLatan Ibrahimovic najprawdopodobniej zostanie zdyskwalifikowany za niesportowe zachowanie wobec jednego z obrońców zespołu Treviso - Marcelo Cattafavy.

Całe zajście jest zapisane na kasiecie Video. Ewentualna dyskwalifikacja wykluczy Szweda z pojedynku przeciwko ACF Fiorentinie.

http://www.pilka.pl/?mid=1&show=44605

Nie jestem pewien czy to jest to zdarzenie, ale ogladajac skroty meczów na (chyba Canale 5) widzialem jak Ibrahimovic uderzył piłką tego Cattafave przy wykonywaniu autu :naughty:
No powiem szczerze ,że nie podoba mi sie jego zachowanie, moglby sie wreszcie uspokoic i opanowac , jest juz doswiadczonym pilkarzem i przez takie glupstwo moze teraz oslabic zespol :angry:
Niech da sobie na wstrzymanie w przyszlosci :/

*MaTeK*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2005, 17:04

Hehe taki już jest Zlatan i chyba nigdy się nie zmieni ;)

Oczywiście nie popieram jego zachowania, ale czasem śmieszą mnie takie ostre przepychanki między piłkarzami..

Zauważyłem że w tym sezonie Blasi coś przychamował z faulami.. W poprzednim sezonie był faul za faulem.. Może Zlatan też musi dorosnąć.. ;)
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2005, 17:06 przez *MaTeK*, łącznie zmieniany 1 raz.

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2005, 17:05

Hm, nie wiem czy to rzeczywiście prawda, ale znając naszego Zlatana to on od czasu do czasu lubi komus przyłożyć, szczególnie dla zabawy. Może jest niewyrzyty :/ Widzieliśmy zreszta jego popisy z Bayernem, a także w wielu wcześniejszych meczach, np. reprezentacji Szwecji. Może kiedys mu przejdzie :/ wg mnie Capello powinien mu coś wytłumaczyć... :whistle:

BLACK_WHITE FIGHTERS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2005, 17:07

Zlatan opanuj sie!!! od tego są kibice:) którzy pewnie w ten weekend zawojują Florencje!!! FORZA JUVE!!!!!

m4Tiex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2005, 17:23

Osobiscie nie chcial bym zeby Zlatanek zostal zawiszony ale moglby sie wkoncu uspokojic a jak chce sie z kims lac to po meczu ;)
Albo tak jak ktos tu juz napisal od tego sa kibice zgadzam sie z toba ;)

Aaaa...aaaaa mocniej
Lakier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2005, 17:28

Zachwowujecie sie jakbyscie nigdy nie grali w noge, podczas meczu trudno opanowac swoja zlosc, a ze Zlatan ma slabe nerwy....

Nie ma co plakac, dostanie gora 2 mecze kary. Juventus z Del Piero i Treze w ataku napewno wiele nie straci :)

Obrazek

Ti amo Juventus per sempre.
m4Tiex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2005, 17:34

Ja tez gram w klubie pilkarskim i tez czesto mi sie zdarzy uderzyc ale pokryjomu zeby sedzia nie widzial a w Serie A i innych ligach to jest wszystko nagrywane wiec tu jest dolek dla Zlatana i innych majacych slabe nerwy .Ale zauwazylem ze V.Nisterloy nigdy chyba nie byl ukarany za takie zachowania a bylo ich napewno wiecej niz u Ibry .

Aaaa...aaaaa mocniej
matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2005, 18:08

zajścia całego nie widziałem ale dla mnie to będzie parodia jeśli Zlatan zostanie zawieszony. Śmiechem na sali jest to że Totti żadnej kary nie dostał za kopnięcie Nedveda bo sędzia to widział a że Zlatana nie widział to ma dostać karę :doh: Dla mnie ten przepis to głpota za takie zachowania zawsze powinna być kara i nie ważne czy zauważył to sędzia czy dopiero po meczu na kasecie.

Obrazek
juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2005, 18:41

A Totti jak kopnął Nedveda w głowę to nic nie dostał :angry: normalnie nie do wyobrażenia :angry:. To w porównaniu z tym co zrobił Totti to pikuś :| No ale taka jest już ta włska federacja :snooty:

Z drugiej strony to Zlatan mógłby się opanować :prochno:

Obrazek
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2005, 19:01

A ja sie zastanawiam czy ktorykolwiek z Was ogladal caly mecz? Bo w sumie wlasnie skonczylem i nie zauwazylem nic tak razacego w zachowaniu Zlatana co by zaslugiwalo na wykluczenie.
Nie jestem pewien czy to jest to zdarzenie, ale ogladajac skroty meczów na (chyba Canale 5) widzialem jak Ibrahimovic uderzył piłką tego Cattafave przy wykonywaniu autu Naughty
Predzej to bylo "wskoczenie" na jednego z obroncow Treviso a pozniej pyskowka z nim, ale to tez nie bylo az tak straszne ab siegac po kare zawieszenia. Dziwi mnie troche ta decyzja, ale uwazam ze obejdzie sie bez kary (tak jak w przypadku meczu z Milanem i sytuacji m. in. Nedveda).
Wiec nie ma co panikowac, a wypowiedzi o tym ze Zlatan zasluguje na zawieszenie uwazam za mocno przesadzone.
pozdr

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2005, 19:06

Zlatan jest typem napastnika, który lubi czasami ostre zagrania. Według mnie niema się co martwić. Niewiadomo czy wogóle Zlatan zostanie zdyskwalifikowany, a nawet jeśli to o atak w JUVE nie trzeba się martwić. Trezeguet i Del Piero z pewnoścą dadzą sobie radę.

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2005, 19:52

Ale zlatanek ma charakter przynajmiej :)) z drugiej strony moglby wyluzowac czasem z zachwaniem

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2005, 19:58

Zlatan chyba chce miejsce dla Del Piero w pierwszym składzie zrobić :smile:
Ale zachowanie Tottiego było dużo bardziej chamskie...

Obrazek
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2005, 21:04

tomcatmi6 pisze:
Nie jestem pewien czy to jest to zdarzenie, ale ogladajac skroty meczów na (chyba Canale 5) widzialem jak Ibrahimovic uderzył piłką tego Cattafave przy wykonywaniu autu Naughty
Predzej to bylo "wskoczenie" na jednego z obroncow Treviso a pozniej pyskowka z nim, ale to tez nie bylo az tak straszne ab siegac po kare zawieszenia.
To najwyraźniej musiałeś przegapić mały fragmencik, bo w skórcie wyraźnie widać, jak Zlatan rzuca w głowę zawodnika Treviso. (pytanie tylko po co? Juve prowadziło, Zlatan grał dobrze, a jednak nie mógł sie powstrzymać :|)
Wiec nie ma co panikowac, a wypowiedzi o tym ze Zlatan zasluguje na zawieszenie uwazam za mocno przesadzone.
pozdr
No taa, jasne. Lepiej dalej zezwalać na głupotę Ibry no nie? Ktos go wreszcie musi przywołac do porządku i jesli Capello nie potrafi, to niech to zrobi federacja. Druga sprawa, że byłaby to nie peirwsza dla Zlatan kara, a on dalej nie potrafi wyciagnąć wniosków z tego co robi :angry:

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2005, 21:26

To najwyraźniej musiałeś przegapić mały fragmencik, bo w skórcie wyraźnie widać, jak Zlatan rzuca w głowę zawodnika Treviso. (pytanie tylko po co? Juve prowadziło, Zlatan grał dobrze, a jednak nie mógł sie powstrzymać Neutral)
Ogladalem caly mecz, nie skrot 5 minutowy. Widzialem ta akcje od poczatku, kiedy zawodnik Treviso blokowal rekoma wyrzut z autu Ibry. Rzut w glowe o ktorym mowisz, byl lekki i predzej to bylo nabicie i pokazanie ze zawodnik gosci przeszkadza w wyrzucie, niz jakies straszne zagranie nie fair.
No taa, jasne. Lepiej dalej zezwalać na głupotę Ibry no nie?
Ogladales sytuacje tylko na skrocie nie znajac jej przyczyny i juz trabisz o glupocie i nieodpowiedzialnosci?
Ktos go wreszcie musi przywołac do porządku i jesli Capello nie potrafi, to niech to zrobi federacja.
Pewnie! Niech wyklucza go na 2 lata za ten chamski, brutalny i karygodny gest w stosunku do przeciwnika. Zeby tylko DP mogl spowrotem grac od 1 minuty i wszystko wrociloby do "boskiej" sytuacji z zeszlych lat.
Druga sprawa, że byłaby to nie peirwsza dla Zlatan kara, a on dalej nie potrafi wyciagnąć wniosków z tego co robi
Dostal kare? Moze o czyms nie wiem? Poki co nie dostal i watpie aby wyciagnieto w stosunku do niego jakiekolwiek konsekwencje.
Rozumiem ze kazdy moze uwazac inaczej, ale odnosze dziwne wrazenie ze bardzo by Cie ucieszylo zawieszenie Ibrahimovica. A to jest, przynajmniej dla mnie, troche nienormalne zeby kibic Juve mial nadzieje na zawieszenie jednego z zawodnikow.

pozdr

Zablokowany