Milan-Lecce 2-1 po golu inzaghiego w 95 min!!!!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Zlatan18

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2005, 12:08

Ti_Amo_Juventus_Dragon
Racja, też mnie to bardzo ciekawi i chcę się przekonac...ma ktoś link??
Pewnie chodzi wam o to czy pocałował herb :?: :-D

Nie ,nie pocałował ,cieszył sie bardzo mocno ,dolecial do naroznika boiska i sie połozył na polecy ,tyle... herbu nie całował :wink:

P.S BŁAGAM wprowadźcie na forum cytowanie selektywne ,nawet nie wiecie jaka to wspaniała opcja :P

Pozdro

FORZA JUVE
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2005, 12:11

Eh. Głupi to ma zawsze szczęście, czy tak czy siak, i tak jest fakt, że Juve musi wygrać z Treviso, aby zachwac wcześniejszą przewage. Ale nawet gdyby beniaminek sprawił ogromna niespodzianke to i tak nie bedzie zle bo Juve zachowa miejcse lidera z przewaga :happy:

*MaTeK*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2005, 12:40

W zeszłym sesonie kupili sobie przecież pakiet darmowych minut, a niewykorzystane minuty przechodzą na następny sezon :roll: :roll:

A tak serio, to jak zwykle mają szczęście.. nie wiem czy śmiać się czy płakać :evil:

del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 listopada 2005, 12:50

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Swoją drogą, takie lecce może się tak trzymać, a nas tak złoili :?
Pamiętaj, że mecz meczowi nigdy nie jest równy i tutaj masz na to kolejny dowód.

*MaTeK*-dobry ten tekst z niewykorzystanymi minutami :smile:

Szczęście sprzyja lepszym i tyle. Milan dominował w tym meczu tylko, że miał problem ze zdobyciem decydującej bramki. Podobną sytuacje miał Juventus w poprzednim meczu z Bruggią z tym, że nam udało się wygrać w regulaminowym czasie gry :wink:
Po raz kolejny potwierdza sie moja teza iż Milan to po prostu farciarze...ale kiedyś przeciez szczęscie ich opuścić.

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2005, 13:01

Nie no fuksiarze teraz siE nazuwa tylko przysłowie "głupi ma sawsze szczescie" qurde a taka fajna niespodzianka by byla, no nie moge uwierzyc!!!!
Trzeba wygrac z Treviso bo bedzie tylko 2 pkt przewagi no ale mysle ze wygramy!

FORZA JUVE

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2005, 14:07

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Swoją drogą, takie lecce może się tak trzymać, a nas tak złoili :?
Z nami zagrali na 120%, a do Lecce podeszli jak do kelnerów, nie dużo zabrakło, a mieliby nauczke.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 27 listopada 2005, 15:22

DjJuve pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Swoją drogą, takie lecce może się tak trzymać, a nas tak złoili :?
Z nami zagrali na 120%, a do Lecce podeszli jak do kelnerów, nie dużo zabrakło, a mieliby nauczke.
Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, ale spójrzmy z 2 strony, skoro oni umieli się na nas nastawić, czemu my nie umielismy się zmotywować na nich? Przecież to był wielki klasyk dla obu druzyn...inna sprawa to postawa Chimentiego :roll: No ale, było mineło.

Obrazek
T-Bar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2005, 15:38

To samo było jak Milan grał z PSV w tym sezonie na san siro też atakował przez cały mecz męczył sie a i tak zremisował :-D powiecmy że Milan ma "szczęscie" ale jak Juve w tamtym sezonie wygrywało ze średniakami po 1:0 to też były głosy że Juve ma farta i że daje w łape arbitrą źle Milanowi nie życze ale nadejdzie taki mecz w którym to sie zemści :smile:

ostry

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2005, 19:03

Pilekww pisze:Nie no fuksiarze teraz siE nazuwa tylko przysłowie "głupi ma sawsze szczescie" qurde a taka fajna niespodzianka by byla, no nie moge uwierzyc!!!!
Mnie sie z drugiej strony nasuwa odpowiedz na to przyslowie "jeszcze glupszych omija"
Milan rzeczywiscie meczyl sie niemilosiernie w meczu z Lecce. Po pierwszej polowie, ktora powinna zakonczyc sie przynajmniej 3 bramkowym prowadzeniem w drugiej gracze Milanu wygladali jakby opadli z sil badz im sie nie chcialo wlozyc wiecej wysilku. Lecce mialo 2 sytuacje z ktorych jedna wykorzystali, poza tym nie pokazali nic ciekawego.
Jak widze czesc z was mysli przytomnie i wie ze raz jedzie sie na wozie raz pod. A tym wszystkim ktorym tak bardzo zalezy zeby Milan tracil punkty przypomne tylko ze jesli do konca sezonu Juve wygra wszystkie mecze, to nawet jesli przytafilaby im sie jedna porazka przeciwko Milanowi to bez wzdledu na przedluzone mecze, przekrety sedziow, i tak zdobeda tytul, a skoro tak bardzo liczycie na porazki i remisy ACM to chyba jednak nie do konca wierzycie w zwyciestwa swojego ukochanego klubu?

PS Bardzo prosze kogos kompetentnego do zmiany mojego podpisu pod nickiem na milanista :roll:

>>>>>>>ACM<<<<<<<
>>>>>>>>U2<<<<<<<<
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2005, 19:16

Nie jestem w stanie pojac tych, ktorzy maja do zarzucenia cos sedziemu w tym meczu. Doliczyl 5 minut, Pippo strzelil w 94. Jednak Lecce bylo dalej na boisku! Nie poszli przeciez do szatni. Rownie dobrze to oni mogli strzelic gola na 1-2 i wywiezc z S.Siro 3pkt. To pierwsza,rozstrzygajaca bramka ACM strzelona w xtra time jesli chodzi o ten sezon. Apropos Ascoli.. Zapomnieli wykupic xtra time, czy nart wodnych? 8)

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 listopada 2005, 17:41

Milan zagral dobry mecz i wygral jak najbardziej zasluzenie :!: I nie rozumiem reakcji co po niektorych :roll: Piszecie ze Milan mial farta albo ze sedzia im pomogl... a zaloze sie ze wiekszosc z Was nawet nie widziala skrotu tego spotkania :lol: Nie rozumiem jak mozna wypisywac tak bezmyslne bzdury :angry: Ja tez jestem kibicem Juve i co :?: Mam zawsze pisac np. o Milanie jak najgorzej :/ Moze tez za nimi nie przepadam bo jest to normalne, sa to nasi najwieksi rywale w Serie A, ale trzeba miec jakis umiar :whistle:

To tak jak sie niektorzy wysmiewali z zalosnych wypowiedzi kibicow Interu po jednym z przegranych meczy... a bodajze po kilku dniach Juve ponioslo kleske na Milanie i u nas tez zdarzaly sie podobne posty :roll: Po prostu zalosne... (sorry za ostre slowa ale denerwuje mnie takie cos)

Pozdrawiam prawdziwych, normalnych kibicow

EDIT:
... pozwolcie iz dodam jeszcze kilka tworczych zdan :smile: Otoz: w moim przekonaniu, prawdziwy kibic nie moze kochac swej druzyny gdy wygrywa zas potem przeklinac ja gdy przegrywa & nie moze byc bezkrytycznie zapatrzony tylko w swoj zespol przy czym za wszelka cene, bezpodstawnie krytykowac czy niedoceniac innych :!:

Rossonerek

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 29 listopada 2005, 22:05

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, ale spójrzmy z 2 strony, skoro oni umieli się na nas nastawić, czemu my nie umielismy się zmotywować na nich?
Umieliście się zmotywować tylko, że sama motywacja nie starczy. Trzeba jeszcze trochę umiejętności :P

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 11:50

Rossonerek pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, ale spójrzmy z 2 strony, skoro oni umieli się na nas nastawić, czemu my nie umielismy się zmotywować na nich?
Umieliście się zmotywować tylko, że sama motywacja nie starczy. Trzeba jeszcze trochę umiejętności :P
I kto tu mówi o umiejętnościach? :prochno: Kto jest na szczycie Serie A? Kto ma już zapewniony awans do 1/8 LM (wy wciąż nie, chociaż wejdziecie) i kto jest mistrzem Włoch? 8) Póki co to my rozdajemy karty i do naszych umiejętności nikt nie może się przyczepić 8) Jedynie może nam zazdrościć.

Obrazek
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 20:02

Widzieliście?? :lol: Milan przegrał z Chievo 2-1 LOl. Nie wiedziałem gdzie to napisąc, ale gdzieś to musiłem napisać dla polewu. Teraz potwierdza się , wszystko, że Milan nie dorasta nam do pięt. Juve jak wygra z Fiorentiną powiększy sobie nad obiema drużynami przewage. Brawo dla Chievo.!! :D

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 20:10

farmer16 pisze:Widzieliście?? :lol: Milan przegrał z Chievo 2-1 LOl. Nie wiedziałem gdzie to napisąc, ale gdzieś to musiłem napisać dla polewu. Teraz potwierdza się , wszystko, że Milan nie dorasta nam do pięt. Juve jak wygra z Fiorentiną powiększy sobie nad obiema drużynami przewage. Brawo dla Chievo.!! :D
Nie rozumiem poruszenia z twojej strony. Przecież Chievo to 5 zespół w obecnym sezonie i jak narazie jest jedną z rewelacji. A pozatym ludzie, będziemy się tak zawsze podniecać jak Milan coś przegra.. każdy wygrywa lub przegrywa i z Milanem w 10 kolejce nie przegraliśmy osatniego meczu w tym sezonie...

ODPOWIEDZ