100 BRAMEK TREZE !! NOWY LINK 320 MB - LEPSZA JAKOŚĆ
- white_wolv
- Juventino
Jedna z najlepszych kompilacji jakie posiadam.
Swietna oprawa audio(muzyka i komentarz in italiano oczywiscie),super jakosc no i David w roli glownej...nie moge sie napatrzec na niektore bramki..
Grzech tego nie miec 8)
Swietna oprawa audio(muzyka i komentarz in italiano oczywiscie),super jakosc no i David w roli glownej...nie moge sie napatrzec na niektore bramki..
Grzech tego nie miec 8)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wspaniała kompilacja ukazująca króla pola karnego, egzekturora, kata bramkarzy. Możemy być dumni, że mamy w swych szeregach tak wielkiego zawodnika.
Filmik świetny pod każdym względem, widać, że ktoś włozył w niego wiele pracy, a nie na odwal skleił wszystkie jego bramki. Trzeba przyznać, że niektóre trafienia 1 klasa! Nie będe się chwalił, ale widziałem te wszystkie gole co do jednego
Tak swoją drogą, zawodnik, który ma 0 techniki, może strzelać tyle goli, ciekawe czy dojdzie do 200 8) Jeśli zostanie u nas na długie lata i będzie strzelał w takim tempie, to kto wie...
Filmik świetny pod każdym względem, widać, że ktoś włozył w niego wiele pracy, a nie na odwal skleił wszystkie jego bramki. Trzeba przyznać, że niektóre trafienia 1 klasa! Nie będe się chwalił, ale widziałem te wszystkie gole co do jednego

- Wojtom
- Juventino
Faktem jest fakt, że może się tak stać. Tempo strzelania goli przez Treze jest ogromne i kto wie, czy jeśli nie zostanie w Juve na dłużej, nie stanie się najlepszym strzelcem. Mam nadzieje, że Del Piero łatwo tego tytułu nie odda i on sam jako pierwszy przekroczy liczbe 200 bramek.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:ciekawe czy dojdzie do 200 8) Jeśli zostanie u nas na długie lata i będzie strzelał w takim tempie, to kto wie...
Kompilacja o wiele lepsza od tej w Real Playerze, że tak powiem. Jakość jest dobra, nawet bardzo dobra, a dzwięk i komentarz dodają smaczku całemu filmowi. Niektóre bramki Davida to czyste przykłady "sępa" w polu karnym. :twisted:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Gibon
- Juventino
Polemizowałbym. Technika to nie tylko przekładanie nóg nad piłką, drybling i sztuczki. Dla mnie Trezeguet sprawia wrażenie świetnie wyszkolonego i w tej dziedzinie, ale określiłbym ją jako technika użytkowa, żeby nie było niedomówień. Przyjęcie piłki, złożenie się do strzału, precyzja m.in. te aspekty składają się na technikę u takiego gracza jak David, które ten opanował niemalże do perfekcji.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:który ma 0 techniki
Kompilacja oczywiście nie mogła niczym szczególnie zaskoczyć, gdyż ma charakter archiwum, ale chciałem tylko zaznaczyć, że podoba mi się fakt, że ściągając jeden plik, ściągasz wszystkie 100 goli, a w przypadku Del Piero myślałem, że się obsram, zasysając wszystko pojedynczo.
- wloski
- Juventino
Ja osobiście ściepałem tą lepszą wersje (gorszą też mam i widać ze lepsza wersja jest bardziej dokładna nie posiada żadnych zacieków i tym podobnych) , to prawda to jest pełna historia Davida jak strzelał nie sądze ze brak u niego techniki jesli potrafi przyjac pilke ktora strzela z siła Zambro , David ją przechwytuje i jest piękna bramka na jego koncie
pozdro Paroowa (w tekscie do ciebie nie mialem na myśli żeby ciebie obrażać ale tekst jest poprostu świetny... heh)

znalazlem nawet fajny plakacik heh
myślałeś ale tego nie zrobiłeś ??? ciekawe stwierdzenie heh nie no to taka prawda to denerwuje jeśli wszystkie bramki są osobno , sprobój sie obsrać i pokaż fote pośmieje sie hehPar00wa pisze: myślałem, że się obsram

pozdro Paroowa (w tekscie do ciebie nie mialem na myśli żeby ciebie obrażać ale tekst jest poprostu świetny... heh)
znalazlem nawet fajny plakacik heh

Ostatnio zmieniony 27 listopada 2005, 14:32 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yari
- Juventino
Bardzo dobra kompilacja , zgodzę się z większością , że komentarz jest wyśmienity i aż czasami ciarki przechodzą po plecach
.
Muzycznie do pewnego momentu było kiepsko przynajmniej dla mnie. Ale końcówką się zrehabilitowali
( Rammstein - Du Hast , szkoda , że tak króciutko
).

Muzycznie do pewnego momentu było kiepsko przynajmniej dla mnie. Ale końcówką się zrehabilitowali

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Oczywiście masz rację. Wyraziłem się nie jasno, miałem na myśli sztuczki technicze, dzięki którym sam by stwarzał sobie sytuacje. Bo jeśli chodzi o technikę użytkową, to tylko bić brawoPar00wa pisze:Polemizowałbym. Technika to nie tylko przekładanie nóg nad piłką, drybling i sztuczki. Dla mnie Trezeguet sprawia wrażenie świetnie wyszkolonego i w tej dziedzinie, ale określiłbym ją jako technika użytkowa, żeby nie było niedomówień. Przyjęcie piłki, złożenie się do strzału, precyzja m.in. te aspekty składają się na technikę u takiego gracza jak David, które ten opanował niemalże do perfekcji.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:który ma 0 techniki

- Vieira
- Juventino
Trzeba przyznac ze rewelacyjna kompilacja!
Naprawde warto sciagnac!
Super komentarz i extra jakosc sprawiaja ze z ciarkami na plecach sie to oglada! 8)
Dochodze do wniosku ze mamy w zespole prawdziwego krola pola karnego!Niesamowite jaki on ma instynkt,potrafi sie znakomicie ustawic pilka go po prostu szuka a on pakuje ja do bramki :!: :!:
GRAZIE TREZECENTO

Super komentarz i extra jakosc sprawiaja ze z ciarkami na plecach sie to oglada! 8)
Dochodze do wniosku ze mamy w zespole prawdziwego krola pola karnego!Niesamowite jaki on ma instynkt,potrafi sie znakomicie ustawic pilka go po prostu szuka a on pakuje ja do bramki :!: :!:
GRAZIE TREZECENTO
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
Jakos brakowalo mi tam bramek z meczu z Realem Sociedad. Niewiem moze niedokladnie ogladalem, ale jakos sobie nie przypominam tamtych goli w tym filmiku. Jesli sie myle to prosze aby mnie ktos poprawil.
- Vieira
- Juventino
Copiczenkowiczenko napisal
Bramki z Realem Sociedad sa na filmiku!Sa to gole nr 66,67 :!: :!:Jakos brakowalo mi tam bramek z meczu z Realem Sociedad. Niewiem moze niedokladnie ogladalem, ale jakos sobie nie przypominam tamtych goli w tym filmiku. Jesli sie myle to prosze aby mnie ktos poprawil.
- Mateo
- Juventino
Ależ są jak najbardziejCopiczenkowiczenko pisze:Jakos brakowalo mi tam bramek z meczu z Realem Sociedad. Niewiem moze niedokladnie ogladalem, ale jakos sobie nie przypominam tamtych goli w tym filmiku. Jesli sie myle to prosze aby mnie ktos poprawil.

- JRP
- Juventino
Bardzo dobra kopilacja
.Świetnie dobrana muzyka.Jestnaprawde dobra
Dużo sobie jeszcze ponabijasz postów w tak żałosny sposób? Odświeżasz stare tematy, żeby sobie kompilację ocenić
Mam też dziwne wrażenie, że nawet jej ni obejrzałeś... 2 dni i 33 posty
/Dragon

Dużo sobie jeszcze ponabijasz postów w tak żałosny sposób? Odświeżasz stare tematy, żeby sobie kompilację ocenić

FORZA JUVENTUS!!!
- Robert 10
- Juventino
Zaczynają mnie drażnić Twoje postyJRP pisze:Bardzo dobra kopilacja.Świetnie dobrana muzyka.Jestnaprawde dobra

P.S zapomniałem dodać że najładniejsza bramka według mnie to nr 38 strzelonazpołobrotu