Mutu podarował, Zlatan odebrał....

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
włodi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2005, 08:05

ja to czułem ze szwedzi szczelą pod koniec siedziałem i patrzałem na livescore.com a w tv mówili ze juz ostatniesekundy meczu szwecja wegry odswiezam livescore a tu 1-0 i mysle pewnie larsson albo ljundberg a tu niespoodzianka zlatan sie obudził w waznym momencie dla swojej reprezentacji z jednej strony ciesze sie ze zlatan szczelił gola ale z 2 to juz moglismy byc na mundialu

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2005, 09:23

Nie no bramka Zlatana masakra...Bramkarz nie mial nic do powiedzenia był to tak precyzyjny strzał i silny :shock:
Niepotrzebnie Szwedzi robili nam przez 90 minut nadzieje i nawet nasi chłopcy 15 minut po meczu siedzieli na murawie.Panowie tak nie można hehe Zlatan mogłeś na początku strzelić bramkę :lol:

LeVi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2005, 14:10

Nie liczmy na rywali :naughty: Swoja droga to Szwedzi nigdy nam nie "lezeli" pod wzgledem gry ale co rownie wazne to chyba nie daza nas wielka sympatia.Wystarczy wspomniec pamietny mecz w eliminacjach do ME w Portugali. :płaczę:

Zreszta przeciez na Old Trofford Anglia jest nasza :wink:

Obrazek
Alexander De Large 655321
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2005, 15:14

My wygralismy z Walią i z tego trzeba się cieszyć w szczególności. ZWyciestwo nie przyszło łatwo, ale było w 100% zasłużone.
Sytuacje była przed tym meczem klarowna. Jeśli my wygramy, a Chorwacja i Szwecja straca punkty awans jest nasz. Najpierw bardzo miłą niespodzianke sprawiła Malta, która urwała punkty Chorwacji. Po zakończeniu meczu Polski pozostawało więc tylko nerwowe oczekiwanie na wynik Szwedów. Długo było 0:0, ale wkoncu Zlatan sie przebudził i na awans trzeba jeszcze poczekać.
Ja nie robie wielkiej tragedii, że awansu nie świętowaliśmy wczoraj, bo obecne układy w grupach wygladaja tak, że tylko cud mógłby sprawić, że nie awansujemy bezpośrednio.
Najbardziej mi jednak szkoda kibiców na stadionie. Wszyscy czekali by świętowac awans, a tutaj w ostatniej minucie Zlatan ładuje brame. Teraz nie będzie już okazji do tak hucznego świętowania awansu, bo awans będą mogły zapewnić nam korzystne wyniki w innych meczach, albo korzystny wynik w Manchesterze. Nie będzie takiego świętowania, jak 4 lata temu po meczu z Norwegia w Chorzowie.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2005, 17:06

Bardzo ładna bramka Zlatana i chociaż jush wczoraj mogliśmy mieć awans do MŚ w kieszeni to bardzo sie ciesze z tej bramki!!!
kramnik pisze:bramki Mutu chyba tu mozna sciagnac:

Kod: Zaznacz cały

http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=16RKYSU676AST046P5PTQMO5TK

Kod: Zaznacz cały

http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=0ISIVBVMDQTBI18KAYQV9R49AL 
A jeśli chodzi o bramki Mutu to ma może ktoś inny link bo ten mi nie działa??

Grande Juve, Vinci Per Noi
marek1200

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2005, 23:37

Brno+Klatovy+Slovan Bratislava!!!!!!
Slovensko, Slovakia!

GRATULUJEME VAM (poland) ZE STE POSTUPILI NA World Cup 2006 Germany!!!!
FORZA POLAND IN WC2006!!!!

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2005, 23:59

marek1200 pisze:Brno+Klatovy+Slovan Bratislava!!!!!!
Slovensko, Slovakia!

GRATULUJEME VAM (poland) ZE STE POSTUPILI NA World Cup 2006 Germany!!!!
FORZA POLAND IN WC2006!!!!
dziekujemy ,ale czyżby to czlowiek z Slowacji milo mi sie spotkac !
widze ze JP dokonuje rzeczy nie mozliwych i sprawuje ze kibice z zagranicy ! pisza na naszmy forum :)

Hehe pewnie tak, dlatego nie dostanie kartki :wink: /Dragon

Forza Slovakia ! Forza Juve ! Forza Czech Republic !

ODPOWIEDZ