LM: (05) JUVENTUS 1-0 FC Brugge
- pinturicchia
- Qualità Juventina
pinturicchia pisze: Chciałabym również (...) "zobaczyć" albo raczej usłyszeć ( tudzież przeczytać ) że dobrze w tym meczu spisywał sie Del Piero a może nawet, że strzelił bramkę.

Mimo wszystko, pozostaje lekki niedosyt, bo z tego co widziałam w skrótach to bramek mogło być więcej. Wprawdzie przeważaliśmy w posiadniu piłki jednak to na nic sie zdało. Ale zapomnijmy o tym, liczy sie zwycięstwo.

Zle, że w naszej kadrze nie dzieje sie najlepiej ( mam na myśli relacje na lini Treze - Alex ) :roll: Mam nadzieję, że nie wpłynie to na gre całego zespołu a obaj Panowie szybko to między soba wyjaśnią
FORZA JUVE
- Mateo
- Juventino
Spodziewałem się dużo wyższego i okazalszego zwycięstwa oraz ładniejszego stylu gry
. Jednak to co najważniejsze czyli 3 punkty zdobyliśmy. Szkoda tylko, że nie strzeliliśmy 1-2 bramki więcej, bo to kosztowało nas utrate fotelu lidera w grupie.
Ciesze bramka Alexa i fakt, że ma tyle bramek co Boniperti. Gratulacje Alex :!:
. Martwią mnie tylko te plotki, bądź fakty o konfikcie z Trezeguet. Ciekawe jak to sie dalej potoczy, ale z wypowiedzi francuza wynikało, że Del Piero go nieźle wkurza i chce grać tylko ze Zlatanem. Też zawsze myślałem, że się dażą sympatią. Stanowili w końcu kiedyś wspaniały duet.
Ciesze bramka Alexa i fakt, że ma tyle bramek co Boniperti. Gratulacje Alex :!: