Kibice Juve (06 Clan) a... Legia..
- adinockm
- Juventino
Juventus ma bardzo duże szczęście, że ma dobre stosunki z kibicami Legii. Akurat Legia pod wzgledem Ultras prezentuje się najlepiej w kraju i to musi każdy przyznać, chodzi tu o oprawy nie tylko u siebie, ale także na wyjeździe( gdzie pojadą, tam zawsze są widoczni i głośni). Pozostaje tylko życzyć aby stosunki obu ekip były coraz lepsze 8)
JUVENTUS TURYN FIGHTERS
- Adu
- Juventino
a czy slyszal ktos cos na temat spotkania kibicow legii i juve przy okazji meczu rapid-juve. bo cos mi sie obilo o uszy ze takie spotkanie mogloby sie odbyc w wiedniu. lecz mysle ze to tylko plotka. czy ktos ma moze jakies informacje na ten temat?
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Owszem slyszalem, a dokladniej dostalem propozycje wyjazdu. Ale to troche droga akcja, jak mnie poki co nie stac na stanie sie prawdziwym Juventino (wplata 80 zl na JPC) to co tu mowic o wplacie ponad 500 zl za ten wyjazd. Ale cos takiego jest planowane i pewnie dojdzie do skutku. Jak bede wiedzial cos wiecej to dam znac.
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- 'o Pao(L)one
- Juventino
Tak z kronikarskiego obowiązku
Fotki z wczorajszego meczu w Wiedniu:

i kilka zdjęć tutaj: http://www.noisoli.it/sta/0506/rapid05_06.htm

i kilka zdjęć tutaj: http://www.noisoli.it/sta/0506/rapid05_06.htm
- 'o Pao(L)one
- Juventino
50 pękła na pewno.
- kamiltum
- Juventino
Czytam ten temat i czasami nie wiem czy mam sie smiac czy plakac z niektorych postow. Bylem w Wiedniu na meczu (jako Legia oczywiscie) i z ciekawosci chcialem o Juve wiecej sie dowiedziec dzisiaj. Z Legii na meczu grubo ponad 100 osob (1 duzy autokar, minimum 2 busy i auta). Wiekszosc osob bilety miala zalatwione wczesniej (chyba dzieki grupie Noi Soli), ja na miejscu zalatwilem od Nucleo. Na meczu doping Juve sredni, juz sama Legia glosniej dopingowala Juventus. Juz przed spotkaniem wymiana barw przez kibicow obu klubow (po meczu prawie nikogo z Polski nie mozna bylo zobaczyc bez gadzetow wloskiego klubu
). Na meczu zostala przybita juz OFICJALNA ZGODA (pewnie dla paru osob z tego forum to juz placz :lol: ).
(L)... czy trzeba cos wiecej ?
- Del Rajko
- Juventino
- Martin
- Juventino
Nie wiem w czym jest w ogole sprawa. Legionisci pojechali do Wiednia. Fajnie super i w ogole... Chwala, ze lubią Legie
Ale nie ma sie czym podniecac. Mowa o tym byla juz w innym temacie (o kibicach i ich akcjach - udzielali sie tam mocno juveluck i dionizos), ze jest to sztama miedzy Legią (nawet ja nie wiem czy to jest cała Legia czy tez jakas grupka kibicujaca Legii) a małą grupą, która kibicuje Juve (Noisoli, a kiedys Clan 06). Grupą która niewiele ma do powiedzenia... To jeszcze nie swiadczy, ze nagle między Legionistami i Juventini jest wielka zgoda.
Czy jesli JP zaprzyjazni sie z Lechem to bedzie oznaczalo ze Juve i Lech ma zgode? Oczywiscie w chwili obecnej daleko nam do organizowania wspolnych wyjazdow na mecze, jednak gdyby do takiego czegos doszlo moglibysmy mowic o sztamie Juve-Lech? Nie wydaje mi sie.
Caly ten szum polega na tym, ze Legionisci juz nie raz widoczni byli na Delle Alpi (ciagle wisi tam flaga Legii) i dla niezorientowanych kibiców Juve ma zgode z Legią. Włot cała filozofija

Czy jesli JP zaprzyjazni sie z Lechem to bedzie oznaczalo ze Juve i Lech ma zgode? Oczywiscie w chwili obecnej daleko nam do organizowania wspolnych wyjazdow na mecze, jednak gdyby do takiego czegos doszlo moglibysmy mowic o sztamie Juve-Lech? Nie wydaje mi sie.
Caly ten szum polega na tym, ze Legionisci juz nie raz widoczni byli na Delle Alpi (ciagle wisi tam flaga Legii) i dla niezorientowanych kibiców Juve ma zgode z Legią. Włot cała filozofija

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
MI osobiscie taki uklad bardzo sie podoba chociaz jestem z Lublina i Powinienem byc wielkim fanatykiem 3 ligowego Motoru. Cieszy to ze Jakas Polska druzyna ma zgode czy tam uklad z wielkim JUVE.
- 'o Pao(L)one
- Juventino
Już się nawet zaczął :lol:kamiltum pisze:Na meczu zostala przybita juz OFICJALNA ZGODA (pewnie dla paru osob z tego forum to juz placz :lol: ).
Pozdrawiam.
- Martin
- Juventino
Płaczą bo nie wiedzą o co chodzi. A ja z przyjemnoscia dowiem sie (hje hje hje) co dla legionistow znaczy ta OFICJALNA ZGODA'o Pao(L)one pisze:Już się nawet zaczął :lol:kamiltum pisze:Na meczu zostala przybita juz OFICJALNA ZGODA (pewnie dla paru osob z tego forum to juz placz :lol: ).
Pozdrawiam.

Log in: 15.12.1997