TECHNO...!
- koksu_klb
- Juventino
zzzrzucaj je szybciej
hehe to jak przesłuchasz to napisz jak ci się podobają
moim zdaniem piosenka, którą uwielbiam itp. to ta która mam w podpisie
więc wiesz czemu troszkę się zdenerwowałem
pozdro Włoski
hehe to jak przesłuchasz to napisz jak ci się podobają
moim zdaniem piosenka, którą uwielbiam itp. to ta która mam w podpisie

więc wiesz czemu troszkę się zdenerwowałem
pozdro Włoski
- romaneq
- Juventino
Heh tak jak myślałem tak się stało. Większość za wyjątkiem gregor_g4
kompletnie myli pojęcia. Ale to w Polsce norma. Nic nowego. Nawet Czesi i Rosjanie w tym temacie są 20 lat przed nami.
rocco, florfilla, atb, dj jean :rotfl:
Wymienieni przez Was "artyści" w większości to totalne beztalęcia, które narzucają latami tą samą papkę. Trudno im się dziwić bo nadal się dobrze sprzedają. Typowy komercyjny szajs nie odstający ani trochę od "twórczości" Mandaryny.
Pozdrawiam
EOT

rocco, florfilla, atb, dj jean :rotfl:
Wymienieni przez Was "artyści" w większości to totalne beztalęcia, które narzucają latami tą samą papkę. Trudno im się dziwić bo nadal się dobrze sprzedają. Typowy komercyjny szajs nie odstający ani trochę od "twórczości" Mandaryny.

Pozdrawiam
EOT

- koksu_klb
- Juventino
hey hey hey
spokojnie
np. taki rocco nie zbyt mi się podoba, ale on two three jest niczego sobie
spokojnie
jeżeli to mnie tyczy to chodzi mi o pojedyńcze kawałki a nie całe płytyrocco, florfilla, atb, dj jean rotfl
np. taki rocco nie zbyt mi się podoba, ale on two three jest niczego sobie
- paku
- Juventino
Wkoncu !
Ktos założył temat o mojej muzyce
Techno, rodzaj muzyki która dośc od nie dawna jest popularna w Polsce (nie wliczajmy w to mandaryn itp) Najbardziej lubiane podgatunki techno to: trance, house, i hardstyle.
Ubóstwiam natomiast Dj Tiesto i jego kawałki (Traffic, Lethal Industry, Adagio For Strings, Just Be, Love Comes Again i wiele innych)
Ostatnio był w Polsce, we Wrocławiu, niestety nie było mi dane być na jego magii z powodu kontuzji nogi :roll:
Inne teamy których czasami lubie posłuchac to Brooklyn Bounce, a także muzyka klubowa tak jak ClubBasse, Casteam, i oczywiscie Benny Benassi i jego trancy ...
pozdro dla techno maniaków
EDIT:
Mój avatar pokazuje Dj Tiesto.
Do Dj Tiesto nalezy także rekord w frekwencji imprezy techno, na stadionie w Holandii Tiesto grał dla 25tysięcznej publicznosci na stadionie piłkarskim ! Cudo

Ubóstwiam natomiast Dj Tiesto i jego kawałki (Traffic, Lethal Industry, Adagio For Strings, Just Be, Love Comes Again i wiele innych)
Ostatnio był w Polsce, we Wrocławiu, niestety nie było mi dane być na jego magii z powodu kontuzji nogi :roll:
Inne teamy których czasami lubie posłuchac to Brooklyn Bounce, a także muzyka klubowa tak jak ClubBasse, Casteam, i oczywiscie Benny Benassi i jego trancy ...

pozdro dla techno maniaków

EDIT:
Mój avatar pokazuje Dj Tiesto.
Do Dj Tiesto nalezy także rekord w frekwencji imprezy techno, na stadionie w Holandii Tiesto grał dla 25tysięcznej publicznosci na stadionie piłkarskim ! Cudo

- koksu_klb
- Juventino
DJ Tiesto jest jednym z najlepszych DJ'ów świata. Jak dla Ciebie to na www.maxior.pl w dziale chyba extramalne filmy jest ok. 5 minutowy filmik z Koncertu Tiesto. On tam sztuczke magiczną zrobił 
Traffic i Adagio of strings, świetna muza
pozdro

Traffic i Adagio of strings, świetna muza
pozdro
- ola465
- Juventino
Mysle ze w tym temacie moge sie wypowiedziec, bo co nieco na ten temat wiem. Wedlug mnie ostatnio wymiata kawałek "Explosion" Kalwi&Remi oraz Tiesto w kawałku "Barber's Bang Bang", jesli chodzi o tego wlasnie DJ'a to polecam wszystkie jego kawałki. NA uwage zasluguje takze Chris Liebing. A z polskich Dj'ow to wedlug mnie dobrze zapowaida się Michał Lazar. Mi osobiście podoba się również kawałek Heiko&Maiko "Glucklich" 
EDIT 25.11.2005 20:14:17
Aha mam jeszcze cos dla Ciebie wejdz sobie na stronke www.planetafm.pl i tam na MBDCH20 tam masz liste najnowszych przebojow DANCE, TRANCE, HARDSTYLE, TECHNO. Powinny Ci sie spodobać. Zycze milego sciagania:P

EDIT 25.11.2005 20:14:17
Aha mam jeszcze cos dla Ciebie wejdz sobie na stronke www.planetafm.pl i tam na MBDCH20 tam masz liste najnowszych przebojow DANCE, TRANCE, HARDSTYLE, TECHNO. Powinny Ci sie spodobać. Zycze milego sciagania:P
- koksu_klb
- Juventino
ja też oczywiście z tego skorzystam 
więc dzięki :]
tak na marginesie to co mi wiadomo to Kalwi&Remi, C-bool, MBrother, Casteam (Max Farenthide) to polacy
moim zdaniem nieźle grają jak na polske
następnym razem to użyj jak możesz opcji "zmień"
PS:
w moich okolicach Explosion wykmiata od czerwca 2005 :]

więc dzięki :]
tak na marginesie to co mi wiadomo to Kalwi&Remi, C-bool, MBrother, Casteam (Max Farenthide) to polacy

moim zdaniem nieźle grają jak na polske
następnym razem to użyj jak możesz opcji "zmień"
PS:
w moich okolicach Explosion wykmiata od czerwca 2005 :]
- kapec
- Juventino
co do pytania wloskiego....na dyskotece warto jest puscic juz przewalkowane i wyprobowane nuty , ktore nawet laicy w tej dziedzinie znają...chodzi mi tu o komercje typu : groove factory- fantazja , mbrothers- trebles, boys- biba(club mix!!!), i kilka kawałków benny bennasi.
Po drugie super ze powstał taki temat...
i nie zgadzam sie ze polska jest zacofana...bo clubbase prezentuje jak dla mnie super poziom muzyki klubowej..
jezeli chodzi o ATB , to stworzył on historie..wiec bym go nie krytykował
jezeli chodzi o rodzaj muzyki to optuje za bitami klubbheadsowymi...
pzdr !
Po drugie super ze powstał taki temat...
i nie zgadzam sie ze polska jest zacofana...bo clubbase prezentuje jak dla mnie super poziom muzyki klubowej..
jezeli chodzi o ATB , to stworzył on historie..wiec bym go nie krytykował
jezeli chodzi o rodzaj muzyki to optuje za bitami klubbheadsowymi...
pzdr !
Juventus - today, tommorow, always
- koksu_klb
- Juventino
nie zgadzam się z tobą jeśli chodzi o to, aby puszczać przewałkowane kawałki
zawsze warto puścić starszy hit, ale ja bym postawił na to co ja znam dobrze a inni nie, więc dla nich były by to nowości
i tak na koniec nie wiem czemu, ale nie nawidzę utworu, który zawiera polskie słowa
nic gorszego nie umiem sobie wyobrazić
to DPM, zakazany owoc itp.
Boże, widzisz i nie grzmisz?
zawsze warto puścić starszy hit, ale ja bym postawił na to co ja znam dobrze a inni nie, więc dla nich były by to nowości
i tak na koniec nie wiem czemu, ale nie nawidzę utworu, który zawiera polskie słowa
nic gorszego nie umiem sobie wyobrazić
to DPM, zakazany owoc itp.
Boże, widzisz i nie grzmisz?
- steru
- Qualità Juventino
Każdy ma inny gust.Jedni krytykują ATB za jego muzykę a drudzy znajdują w niej coś tak wyjątkowego czego nie potrafią nawet opisać słowami.Ja należę do tej drugiej grupy ludzi.Pisze o tym ponieważ ktoś poruszył temat ATB i jako ogromny zwolennik tej muzyki pomyślałem że zabiorę głos.
Nie znam się na szeroko rozumianej muzyce techno.Nie wiem co to za dj których tu w większości wymieniacie poza kilkoma wyjątkami a mianowicie : Chris Liebing, Taucher i Tiesto.Całą ta trójkę szanuję i lubie słuchać tej muzyki.Ostatnio nie za często gdyż skierowałem się w stronę drum and bass.Ale to już inna bajka
P.S Przy okazji ATB czy wybiera się ktoś 21 stycznia do Bielska Białej na jego występ do Silver Clubu?JA się już nie mogę doczekać
Nie znam się na szeroko rozumianej muzyce techno.Nie wiem co to za dj których tu w większości wymieniacie poza kilkoma wyjątkami a mianowicie : Chris Liebing, Taucher i Tiesto.Całą ta trójkę szanuję i lubie słuchać tej muzyki.Ostatnio nie za często gdyż skierowałem się w stronę drum and bass.Ale to już inna bajka
P.S Przy okazji ATB czy wybiera się ktoś 21 stycznia do Bielska Białej na jego występ do Silver Clubu?JA się już nie mogę doczekać

- steru
- Qualità Juventino
ATB na każdym kroku czymś zaskakuje.Owszem większość nowych kawałków jest w klimacie tych starszych ale ja właśnie to starsze ATB poznałem i polubiłem.Nie przeszkadza mi to że jest to jak Ty to określiłeś granie na jedno kopyto bo dalej potrafię złapać specyficzny klimat przy każdym z kawałków.Jedyna rzecz in minus to płyta 7 years która była zupełnie nie potrzebna...Ale cóż Andre wybrał to zamiast "The Dj 3 in the mix"...Mimo wszystko nie mogę się doczekać 21 stycznia...
- kapec
- Juventino
eh...widzisz...fajnie jest sluchac na disco swopich ulubionych kawałków...ale przykladem jest to ze jak bylem an imprezie..leciała biba boysów...wsyzscy sie bawili bo to znaja..a jak znaja czuja sie fajni...a jak ktos juz zapuscil z hiciorow paula van dyke to nie zabardzo kojazyli to ludzie i poprostu nie rwali sie do tanca...a tak na marginesie mlodziez wiek 17 lat najlepiej sie bawi przy disco w polu:D to fakt
a co do ATB to prawda ze niektore piosnki sa o podobnym brzmieniu, jednak ja bym tego nie nazywał na jedno kopyto a utrzymane w jednym klimacie...moze dlatego ze jestem fanem ATB
a co do ATB to prawda ze niektore piosnki sa o podobnym brzmieniu, jednak ja bym tego nie nazywał na jedno kopyto a utrzymane w jednym klimacie...moze dlatego ze jestem fanem ATB
Juventus - today, tommorow, always
- wloski
- Juventino
ja sie nieoficjalnie wybieram jest troszeczke czasu wiec cos wymysle juz ustalalismy z kolegam co i jak ciepne tylko kasą to pojade ,gorzej jak sie nie uda ja musze miec przynajmniej 60 zl ;] dwa biletysteru pisze: P.S Przy okazji ATB czy wybiera się ktoś 21 stycznia do Bielska Białej na jego występ do Silver Clubu?JA się już nie mogę doczekać
- steru
- Qualità Juventino
Czasu nie tak dużo bo od 10 grudnia można kupować biletywloski pisze:ja sie nieoficjalnie wybieram jest troszeczke czasu wiec cos wymysle juz ustalalismy z kolegam co i jak ciepne tylko kasą to pojade ,gorzej jak sie nie uda ja musze miec przynajmniej 60 zl ;] dwa biletysteru pisze: P.S Przy okazji ATB czy wybiera się ktoś 21 stycznia do Bielska Białej na jego występ do Silver Clubu?JA się już nie mogę doczekać