"MOTOR" Juve w 2005/06 roku :-)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Tomek1900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2005, 22:03

Ludzie co widzicie w tym Vieire??!! Jest dobry ,ale to defensywny pomocnik i na dodatek w podeszływ wieku (jak na piłkarza) ,który pomino ze strzelił pare goli nie bedzie dacydowal o strzelaniu bramek i napedzał ??Juve do gry!! Moim zdaniem takim piłkarzem bedzie Camoranessi ,który jest swietnym piłkarzem i walczącym przez cały mecz w defensywie i w ofensywie . Pomimo ze poczatek sezony mu nie wyszedł wróci do formy i on bedzie decydował o grze Juve!!!
Chciałbym równiez zeby zawodnikiem napędzającym Juve do gry był Alex ,ale nie sądze zeby Cappelo dawał mu częto szanse pokozania na co go stać(niestety).
Nedved moim zdaniem tez juz nie bedzie graczem decydującym o wygranej. Jest juz stary ,na dodatek powrócił do reprezentacji. Narazie to cien zawodnika przed 2 sezonów. Mozemy miec tylko nadzieje ze powróci do Wielkiej formy .
Jest jeszcze Ibrahimowic i Trezegol. Ten drugi jest typowym snajperem wiec moze tylko konczyc piłki ,wiec nie bedzie bral odpowiedzialność za gre. A Ibra (nei wiem czego nikt go we wcześniejszych postach nie wymienił ,moze wiele zdziałać z Camoranessim)
Ktos równiez wyminnił Zambrotte. To świety piłkarz ,mający duży wpływ na gre Juve to sie nie zmieni ,ale "motorem napędowym" nie bedzie

Garfieldo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 listopada 2005, 22:15

Ja również myślę, że to jest Viera. Pcha akcje do przodu.
Uważam też, że takim "motorem" jest Camoranesi (oczywiście kiedy gra :) ). Często prowadzi piłkę prawą stroną i nadaje tempa akcji.
Zambrotta choć obrońca też często atakuje.
Jest jeszcze Ibrahimovic, który czasami cofa się trochę i próbuje swoich sztuczek :ball: .

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
tomkoz11

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 listopada 2005, 11:06

Ja również stawiałbym na Camoranesiego- silny zawodnik, bardzo dobrze wymiata piłki w środku boiska.Jednak myślę iż również Zambrotta bardzo często rozgrywa "kluczowe podania" ,a i Nedvet swoimi rajdami często doprowadza do dogonych sytuacji strzeleckich.
Jednak stawiając na tego jedynego wybieram Mauro.

Sztuko

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2005, 14:24

trduno mi wskazać zwodnika który byłby naszym głównym motorem w tym sezonie.Z tego co słyszałem i widziałem to Camor jest bardzo waleczny jeśli chodzi zadania defensywne i ofensywne.Vieira natomiast świetnie walczy w środku pola i zaczyna większość.Bardzo uniwersalnym zawodnikiem jest rółwnież Nedved.Myśle wybrałbym po dłuższym namyśle któregoś z tych pomocników.

Obrazek
AGAnieszka10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 16:49

Ja wybieram Zambrotte... według mnie jakby nie on to obronę Juve nie możnaby nazwać obroną (no może trochę przesadzam..) Zawsze można na niego liczyć... dobrze jest mieć kogoś takiego w drużynie. Zambrotta to taki stabilizator... filar drużyny! Nie chciałabym żeby kiedyś opóścił szeregi Juventusu... :naughty:

wśród fali łąk szumiących, śród kwiatów powodzi (...)
seberoff

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2005, 09:00

Bez zadnych watpliwosci pisze ze Juve napedzany jest przez srodek pomocy czyli Vieire i Emerson dwuch wspanialych graczy :)

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2006, 19:45

hmm
No chyba Nedved bo przez niego zawsze przechodzi piłka, i to on głównie rozgrywa. Ale także jest Emerson który czyści pole, razem z Vieirą.
Myśle że napastnicy nie mogą być napędem drużyny bo oni tylko mają dobijać rywali a nie rozgrywać. No a w obronie to każdy wie że Zambrotta sieje spustoszenie swoimi rajdami. Ale również Thuram mi imponował swą rolą przywódcy w drużynie.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
JRP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2006, 18:41

Myślę,że Nedved,Vieira,Emerson.Nedved dogrywa piłki ze skrzydła a Vieira i Emerson rozgrywają ją ze środka.

FORZA JUVENTUS!!!
ODPOWIEDZ