Ronaldo oczyszczony z zarzutów o gwałt
- Camillo
- Juventino
Portugalski piłkarz Manchesteru United Cristiano Ronaldo został oczyszczony przez policję z zarzutu gwałtu. Prokuratura przyznała, że nie było wystarczających dowodów by złożyć w sądzie akt oskarżenia."Poinformowano mnie, że śledztwo zostało zamknięte i nie będzie żadnych zarzutów. Od początku twierdziłem, że jestem niewinny i cieszę się, że sprawa została zakończona" - przyznał skrzydłowy Manchesteru.
"Manchester United w pełni wspierał Cristiano Ronaldo w ciężkich chwilach i cieszymy się, że sprawa została zamknięta" - głosi komunikat klubu.
20-letni piłkarz był podejrzany o gwałt, do którego rzekomo miało dojść w niedzielę 2 października w jednym z hoteli w Londynie. Dzień wcześniej Manchester United rozgrywał tam mecz ligowy z Fulham. Został zatrzymany przez policję, a po przesłuchaniu zwolniony za kaucją.
http://sport.onet.pl/1201912,wiadomosci.html
Dziewczyna , która oskarżyła pewnie chciała zarobić trochę pieniędzy, chociaż nigdy nie można być w stu procentach pewnym , czy jest niewinny. Ciekawe jeszcze czy wyjaśni się sprawa Van Persiego , który również jest oskarżony w podobnej sprawie .
"Manchester United w pełni wspierał Cristiano Ronaldo w ciężkich chwilach i cieszymy się, że sprawa została zamknięta" - głosi komunikat klubu.
20-letni piłkarz był podejrzany o gwałt, do którego rzekomo miało dojść w niedzielę 2 października w jednym z hoteli w Londynie. Dzień wcześniej Manchester United rozgrywał tam mecz ligowy z Fulham. Został zatrzymany przez policję, a po przesłuchaniu zwolniony za kaucją.
http://sport.onet.pl/1201912,wiadomosci.html
Dziewczyna , która oskarżyła pewnie chciała zarobić trochę pieniędzy, chociaż nigdy nie można być w stu procentach pewnym , czy jest niewinny. Ciekawe jeszcze czy wyjaśni się sprawa Van Persiego , który również jest oskarżony w podobnej sprawie .
To my chłopcy ze Śląska! Zna nas cała Polska, za Ruch, za HKS, pójdziemy aż po życia kres...
- nookie
- Juventino
Nie sądze żeby zamykali całą sprawę nie będąc na 100% pewnym że jest niewinny...w końcu Anglia to nie Polska...u nas może to i mozliwe ale tam raczej nie.. :roll: A co do samego faktu to mozna było przewidzieć ze to jakaś małolata chciała stać sie sławna albo kase wyciągnąć bo go spotkała...przecież jakby Ronaldo chciał sie zabawić bez problemu mógłby sobie "zamówić" jakąś innąCamillo pisze:chociaż nigdy nie można być w stu procentach pewnym , czy jest niewinny.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Tomek1900
- Juventino
Wydaje mi sie ze ROnaldo nie musi gwalcic zeby miec tanienki ,przecie wszyscy wiemy jak jest laski leca na kase a temu jej nie brakuje i moglby miec na takiej dyskotece w Lądynie praktycznie każda więc po co miał gwałcic??Ronaldo napewno nikogo nie zgwałcił
- farmer16
- Juventino
Jak ja na Onecie przeczytałem tą wiadomość , że Ronaldo zgwałcił panienkę czy tam małolatke jakąś to od razu wiedziałem, że to jest ściema :lol: . Nie wierze, aby Crisitiano chciał gwałcić jakieś panienki. Poszła na pały i chciała coś kasy dostać za odszkodowanie , albo znaleźć się w gazetach :? Włąsnie za takie ściemusy pospolitusy ta laska powinna jakąś karę dostać. Ja w takie bajeczki nigdy nie wierze. Jakby chciał się troche pobawić to by sobie wynajął , a nie odrazu gwałcił :?
Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !