Quiz (Filmy)
- Daw
- Juventino
Lot Nad Kukułczym Gniazdem.

Film znany chyba.
Nie dajcie się zwieść temu screenowi, to naprawde fajny film.
)...

Film znany chyba.

Tak. Teraz ty (znowuBoncol pisze:Dogma![]()
Refleks się liczy

Ostatnio zmieniony 21 listopada 2005, 22:10 przez Daw, łącznie zmieniany 2 razy.
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
Hmmm... nie chce robić zamieszania, ale czy wy (Daw i Boncol) tylko we dwóch zamierzacie się w to teraz bawic ? 
Zagadka
5minut
Odpowiedź
5minut
Zagadka
Odpowiedź
Nie zebym sie czepiał, ale albo dawajcie trudniejsze filmy, albo dajcie się wykazać innym
EDIT:
@Boncol - Pobiłeś właśnie rekord... 50 sekund... :roll:

Zagadka
5minut
Odpowiedź
5minut
Zagadka
Odpowiedź
Nie zebym sie czepiał, ale albo dawajcie trudniejsze filmy, albo dajcie się wykazać innym

EDIT:
@Boncol - Pobiłeś właśnie rekord... 50 sekund... :roll:
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2005, 22:13 przez Ja-JUVE-nek, łącznie zmieniany 2 razy.
- white_wolv
- Juventino
American Psycho
Moja zagadka(nie taka trudna):

Ponownie proponuje aby dodawac po 2,3 zdania od siebie na temat filmu z ktorego pochodzi screen(dotyczy to zarowno tych co zadawali jak i tych co odgadneli).Dzieki temu ktos kto nie zna danego filmu bedzie mial juz dwie niezalezne opinie na jego temat a tym samym moze zostac zacheconym do obejrzenia danego tytulu.
Daw - tak jest to Tozsamosc(The Identity),Twoja kolej.
Co do filmu to jest to swietny thriller psychologiczny.Nie bede streszczal fabuly bo to mozecie znalezc na filmwebie(zreszta napisane pewnie nieporownywalnie lepiej niz ja bym to zrobil),ale film jest wysokich lotow.Szczerze polecam bo to obraz ktorego predko sie nie zapomina,i ktory jeszcze dlugo po napisach koncowych kolacze sie gdzies tam po glowie i nie daje spokojnie zasnac..
Moja zagadka(nie taka trudna):

Ponownie proponuje aby dodawac po 2,3 zdania od siebie na temat filmu z ktorego pochodzi screen(dotyczy to zarowno tych co zadawali jak i tych co odgadneli).Dzieki temu ktos kto nie zna danego filmu bedzie mial juz dwie niezalezne opinie na jego temat a tym samym moze zostac zacheconym do obejrzenia danego tytulu.
Daw - tak jest to Tozsamosc(The Identity),Twoja kolej.
Co do filmu to jest to swietny thriller psychologiczny.Nie bede streszczal fabuly bo to mozecie znalezc na filmwebie(zreszta napisane pewnie nieporownywalnie lepiej niz ja bym to zrobil),ale film jest wysokich lotow.Szczerze polecam bo to obraz ktorego predko sie nie zapomina,i ktory jeszcze dlugo po napisach koncowych kolacze sie gdzies tam po glowie i nie daje spokojnie zasnac..
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2005, 22:44 przez white_wolv, łącznie zmieniany 4 razy.
- Daw
- Juventino
Tożsamość.
Tak jak już white_wolv napisał: świetny thriller z niesamowitym zakończeniem. Fabuły może nie bede streszczal, ale warto dodać, że film ten podobny jest do "Podejrzanych". Gorąco polecam.
I znowu wrzucę klasykę:

Tego filmu nie trzeba nikomu przedstawaić. Jak ktoś nie widział to musi szybko nadrobić zaległości. 8)
Tak jak już white_wolv napisał: świetny thriller z niesamowitym zakończeniem. Fabuły może nie bede streszczal, ale warto dodać, że film ten podobny jest do "Podejrzanych". Gorąco polecam.
I znowu wrzucę klasykę:

Yep.Boncol pisze:Taksówkarz

Ostatnio zmieniony 21 listopada 2005, 23:01 przez Daw, łącznie zmieniany 2 razy.
- Daw
- Juventino
Banał. Delicatessen.
Całkiem niezłe film. Wciąga swoim niesamowitym, dziwnym, lekko chorym klimatem. Chyba najlepszy film w dorobku Jean'a Jacquesa Annauda (tak to się pisze???).

Jeden z najlepszych polskich filmów ostatnich lat. Świetna komedia z nietypową jak na polskie filmy akcją. Zresztą Konecki jest świetnym reżyserem z dobrym poczuciem humoru. Jego filmy wymagają trochę inteligencji.
Całkiem niezłe film. Wciąga swoim niesamowitym, dziwnym, lekko chorym klimatem. Chyba najlepszy film w dorobku Jean'a Jacquesa Annauda (tak to się pisze???).

A myślałem, że screen chociaż trudniejszy dałem. :lol:Boncol pisze:Ciało
Jeden z najlepszych polskich filmów ostatnich lat. Świetna komedia z nietypową jak na polskie filmy akcją. Zresztą Konecki jest świetnym reżyserem z dobrym poczuciem humoru. Jego filmy wymagają trochę inteligencji.

Ostatnio zmieniony 21 listopada 2005, 23:17 przez Daw, łącznie zmieniany 1 raz.
- Spitfire
- Juventino
vanilla sky.Wreszcie zdążyłem
Co do filmu,ciekawe,w sumie nie wiadomo co jest prawdą a co nie.no i to niebo :roll:

Akcja filmu rozgrywa się będzie w niedalekiej przyszłości, kiedy to Ziemia jest ogarnięta falą przemocy. Rząd wprowadza zatem nowe prawo ........, którego celem jest przygotowanie młodzieży do pełnego przemocy świata. Co roku uczniowie losowo wybranej 9 klasy są wywożeni na bezludną wyspę i tam wręcza im się broń i daje 3 dni na wzajemne wymordowanie się. Wyspę może opuścić tylko jeden, pozostały przy życiu uczeń. Przed ucieczką powstrzymują ich pola minowe ułożone wzdłuć brzegów wyspy

Akcja filmu rozgrywa się będzie w niedalekiej przyszłości, kiedy to Ziemia jest ogarnięta falą przemocy. Rząd wprowadza zatem nowe prawo ........, którego celem jest przygotowanie młodzieży do pełnego przemocy świata. Co roku uczniowie losowo wybranej 9 klasy są wywożeni na bezludną wyspę i tam wręcza im się broń i daje 3 dni na wzajemne wymordowanie się. Wyspę może opuścić tylko jeden, pozostały przy życiu uczeń. Przed ucieczką powstrzymują ich pola minowe ułożone wzdłuć brzegów wyspy
dajesz,juz sie balem ze nikyt tego nie ogladal.obowiazkowa pozycja :!: :!:Boncol pisze:Battle Royale
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2005, 21:47 przez Spitfire, łącznie zmieniany 4 razy.
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- RuTeK
- Juventino
Kill Bill 8)
Ale Tez Kojarzy Mi sie z " wejsciem smoka "
Ale Tez Kojarzy Mi sie z " wejsciem smoka "
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Boncol
- Juventino
Battle Royale 
Klasyka :-D

Jeżeli chodzi o film to jest to pozycja obowiązkowa. Polecam wszystkim :-D

Klasyka :-D

Niestety nieSprzęgło pisze:nietykalni??

Tak teraz ty.Reggie pisze:Dawno temu w Ameryce?
Jeżeli chodzi o film to jest to pozycja obowiązkowa. Polecam wszystkim :-D
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2005, 15:09 przez Boncol, łącznie zmieniany 2 razy.
- Reggie
- Juventino
Dawno temu w Ameryce?
A więc:
http://img369.imageshack.us/img369/7945/film7xd.jpg
Chyba nie trudne, sorry że tak długo czekać musieliście
Tak to Eurotrip, film nawet śmieszny tylko troche przesadzony, zwłaszcza ta Amerykańska wizja Europy wschodniej i środkowej
Daw teraz ty
A więc:
http://img369.imageshack.us/img369/7945/film7xd.jpg
Chyba nie trudne, sorry że tak długo czekać musieliście

Tak to Eurotrip, film nawet śmieszny tylko troche przesadzony, zwłaszcza ta Amerykańska wizja Europy wschodniej i środkowej

Daw teraz ty
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2005, 18:12 przez Reggie, łącznie zmieniany 1 raz.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli