Serie A: (12) AS Roma 1-4 JUVENTUS
- Trebor87
- Juventino
Znakomita gra Juve, właściwie trudno wyróżnić konkretnych zawodników. Cały zespół rozegrały bardzo dobre spotkanie. Mnie najbardziej cieszy postawa Ibry który w tym meczu pokazał ogrom swoich możliwości, walczył, podawał, asystował i wreszcie zdobył bramkę po pięknym zwodzie, takiego Zlatana chcemy oglądać :twisted: . Trezeguet już powoli zaczyna nas przyzwyczajać to swojej skuteczności, jak dobrze licze była to jego 8 bramka w ostatnich 5 meczach więc skuteczność doprawdy imponująca. Mimo straty Thurama(przy ewidentnym błędzie sędziego) Roma niepotrafiła strzelić bramki, momentami raziła bezradnością i to dzięki wzorowej grze defensywy Juventusu
FORZA JUVE !!!
P.s
Mam nadzieje, że Toni dziś skarci Milan :twisted:

FORZA JUVE !!!

P.s
Mam nadzieje, że Toni dziś skarci Milan :twisted:
- Swider10
- Juventino
Miałem zaszczyt ogladac ten mecz:D Juve gralo naprawde dobrze obroncy asekurowali sie nawzajem, a pomocnicy i napastnicy zrobili to co do nich nalezalo tak wiec mozna byc zadowolonym po meczu i chyba narescie Ibra dochodzi do swojej wysokiej formy, co to Thurama to sedzia popelnił karygodny bład Montella sie potknął a nasz obronca nawet go nie dotknol, tak ze Roma powinna przegrac 0:4 a nie 1:4 ... Szkoda tez ze Capello tak pozno wpuscił Del Piera 
...............:::::::::::::: Juventus Turyn :::::::::::::::...............

...............:::::::::::::: Juventus Turyn :::::::::::::::...............
- Wojtom
- Juventino
Del PieroSwider10 pisze:Szkoda tez ze Capello tak pozno wpuscił Del Piera
"Roma została zdemolowana przez wielki Juventus" - wspaniałe zdanie, na które czekałem po powrocie z imprezy. Uruchomiłem aplikacje zwaną Internet Explorer i wbiłem na livescore, gdzie moim oczom ukazał się niezwykle piękny widok: Roma 1-4 Juventus FT.

Jestem niezmiernie uradowany nastałą sytuacją !

P.S Zlatan: "to będzie jak gra z Ascoli" ?

GRAZIE JUVENTUS !!!
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Pieknie..
Juve poraz kolejny nie dało sie sprowokować.Te wszystkie gry Romy polegające na wytrąceniu Juve z równowagi spaliły poprostu na panewce..
Gra koncertowa..Pomoc była bardzo widoczna, a udokumentowaniem tego była świetna asysta Emersona przy bramce Zlatana..(świetnie sie obrócił)..
Cieszą oczywiście 2 bramki Trezegueta, dalej zmierza ku koronie króla strzelców, a przy okazji skrzętnie wykorzystuje świetną grę zespołu.Bianconeri zaaplikowali nam świetne widowisko, widowisko na, które wszyscy tak czekali od tygodni.Są teraz conajmniej 2 siłą w europie za Barceloną, bo ich football jest kompletnie inny, bardziej kosmiczny..
Na dzień dzisiejszy spodziewam sie finału LM Juve-Barca, ale nie jesteśmy nawet w połowie sezonu, więc wiele sie moze jeszcze zmienić..
Mam nadzieje, ze ten mecz to nie jednorazowa motywacja Capello na mecz z jego dawną drużyną, tylko początek świetnej drogi Juventusu po Scudetto i Champions Lague..

Juve poraz kolejny nie dało sie sprowokować.Te wszystkie gry Romy polegające na wytrąceniu Juve z równowagi spaliły poprostu na panewce..
Gra koncertowa..Pomoc była bardzo widoczna, a udokumentowaniem tego była świetna asysta Emersona przy bramce Zlatana..(świetnie sie obrócił)..
Cieszą oczywiście 2 bramki Trezegueta, dalej zmierza ku koronie króla strzelców, a przy okazji skrzętnie wykorzystuje świetną grę zespołu.Bianconeri zaaplikowali nam świetne widowisko, widowisko na, które wszyscy tak czekali od tygodni.Są teraz conajmniej 2 siłą w europie za Barceloną, bo ich football jest kompletnie inny, bardziej kosmiczny..
Na dzień dzisiejszy spodziewam sie finału LM Juve-Barca, ale nie jesteśmy nawet w połowie sezonu, więc wiele sie moze jeszcze zmienić..
Mam nadzieje, ze ten mecz to nie jednorazowa motywacja Capello na mecz z jego dawną drużyną, tylko początek świetnej drogi Juventusu po Scudetto i Champions Lague..

- Mnich
- Juventino
- Pirlo
- Juventino
Panowei a może tak zajzycie na strony wczesniejscie...tam jest pełno skrótow...a tak to tylko niepotrzebnie zasmiecacie wątek...Marq_ pisze:Pamowie wrzućie bramki albo skrócki na rapidshare albo megaupload.
Nie było mnie wczoraj w domu i nie widziałem tego pięknego meczu, ani goli naszych mistrzów.
P.S Modlmy sie za Fiorentine...prowadzi 1-0

EDIT:Chyba napisałem to w złym momencie...akurat wyrównali...

10' [1 - 0] L. Toni
24' [1 - 1] A. Gilardino
- _Jah
- Juventino
Po wczorajszym meczu, krytykanci talentu Zlatana Ibrahimovića powinni się wstydzić. Szwed, podobnie jak Gianluca Zambrotta, miał wydatny udział przy dwóch trafieniach. Zaprezentowaliśmy wczoraj w Rzymie koncert gry. Wynik robi piorunujące wrażenie, lecz musimy też pamiętać, że wzbogaciliśmy się jedynie o 3 punkty. Okazało się, że nie taki diabeł straszny, jak go rysowano. Wcale to jednak nie oznacza, że pozbyliśmy się tego diabła
. Nie powinniśmy zbyt długo świętować, ponieważ wcale jeszcze nie mamy czego. Z pojedynyczych sukcesów niech się cieszą RossoNeri
.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Gotti
- Juventino
A co sądzicie panowie o brutalnym faulu Tottiego na Nedvedzie i kopnięciu go w głowę jak leżąc na ziemi zwijał się z bólu?? Nie jestem pewny czy to był faul czy tylko walka o piłke ale to jak Totti potraktował Nedveda tym kopnięciem w głowę to przechodzi ludzkię pojęcie! Tylko największy cham właśnie taki jak Totti może coś takiego zrobić! Nie nawidze tego piłkarza i życze mu jak najgorzej! Pamiętam jeszcze jak bezczelnie opluł Poulsena.
Po prostu cham a nie piłkarz...
Po prostu cham a nie piłkarz...
- steru
- Qualità Juventino
Przyznam że przed meczem spodziewałem się raczej remisu, ewentualnie jakiegoś "marnego" zwycięstwa a tu proszę taki myk.Niestety tradycyjnie nie udało mi się obejrzeć meczu więc nie skomentuje potawy zawodników na boisku.Akcja Zlatana naprawdę cudowna, gole Trezegueta w jego stylu i taki trochę zaskakujący gol Nedveda.Zwycięstwo 4-1 naprawdę duża sprawa wkońcu to graliśmy z tą Roma która ostatnio tak dobrze się spisywała, na jej stadionie no i przede wszystkim Romie w której występuje Totti :lol:
Narazie dopisujemy 3 pkt i zaczynamy się martwić bardzo dobrą dyspozycją Fiorentinty z którą przyjdzie nam się niebawem zmierzyć i to na ich stadionie.
P.S Niektórzy mówią że Milan ma już 5 punktów straty.A ja bym powiedział że Fiorentina ma tylko 5 punktów straty w tym momencie do Juve
Narazie dopisujemy 3 pkt i zaczynamy się martwić bardzo dobrą dyspozycją Fiorentinty z którą przyjdzie nam się niebawem zmierzyć i to na ich stadionie.
P.S Niektórzy mówią że Milan ma już 5 punktów straty.A ja bym powiedział że Fiorentina ma tylko 5 punktów straty w tym momencie do Juve
- Corcky
- Juventino
Ostrzegałbym przed nadmiernym optymizmem. Owszem Juve wygrało i zagrało przy tym bardzo widowiskowo, lecz przez pierwsze 30 minut, to Roma stwarzała sobie sytuacje(inna sprawa że ich nie wykorzystałaWicior pisze:Są teraz conajmniej 2 siłą w europie za Barceloną, bo ich football jest kompletnie inny, bardziej kosmiczny..
:

PS. Brawo dla Ibry, nie tylko za bramkę, ale też ( z tego co widziałem) za zespołową i inteligentą grę.

Alessandro Del Piero ole!