Kompilacje by Mateusszek (Maciej Żurawski - Magic)
- kramnik
- Juventino
Kompilacja o Zlatanie:
+dobra muzyka(subiektywnie) -niezbyt ciekawa
+dosc ciekawy pomysł -czasami jakość
+podsumuwujaca treść -dobre przede wszystkim dla
początkujących kibicow juve
Kompilacja o Del Piero
+podsumuwujaca treść -ten sam pomysl (ale czy to wada??)
+ciekawe zakonczenie -dobre przede wszystkim dla
+dosc ciekawy pomysł początkujących kibicow juve
+robi lepsza wrazenie niz
ta o Zlatanie
Kompilacja o bramkach JUVE
+ciekawy pomysl - 1 i 2 miejsce
+dla niektorych muzyka - brakuje bramki Zalayety
+dobra jakość - dla niektorych muzyka :-)
+CALOKSZTAŁT !!
+dobra muzyka(subiektywnie) -niezbyt ciekawa
+dosc ciekawy pomysł -czasami jakość
+podsumuwujaca treść -dobre przede wszystkim dla
początkujących kibicow juve
Kod: Zaznacz cały
ocena 6
+podsumuwujaca treść -ten sam pomysl (ale czy to wada??)
+ciekawe zakonczenie -dobre przede wszystkim dla
+dosc ciekawy pomysł początkujących kibicow juve
+robi lepsza wrazenie niz
ta o Zlatanie
ocena 7
+ciekawy pomysl - 1 i 2 miejsce
+dla niektorych muzyka - brakuje bramki Zalayety
+dobra jakość - dla niektorych muzyka :-)
+CALOKSZTAŁT !!
ocena 8
- Mateo
- Juventino
No musze przyznać, że ostatnio dużo sobie poleniuchowałem
. Zrobiłem sobie mały urlop od robienia kompilacji. Teraz jednak chciałbym wrócić do tego i zrobić coś dla fanów Juve. Czy wyjdzie mi dopse? To się okaże. Jednak potrzebna mi jest wasza pomoc. Mam w planach zrobienie kompilacji o Zambroćcie, może o Camoranesim. Więc prosiłbym wszystkich którzy mają jakiekolwiek materiały o tych dwóch panach pisali w tym topicu linki do nich, czy przesłali mi je na maila. Jak coś stukajcie na gg. Oczywiście ja też materiałów będę szukał, ale wiadomo, że znalezienie ich o tych dwóch graczach to nie będzie nic łatwego. Więc licze na waszą pomoc :!: 8) . Pzdr 

- Mateo
- Juventino
30 sierpnia zrobiłem moją najnowszą kompilacje Zlatan Ibrahimović - nowa gwiazda Turynu. Natychmiast wysłałem ją Oskarowi8 i jak mnie zapewnił jak tyko będzie miał możliwość i czas wrzuci ją na serwer JP. Jest to jakby poprawka do mojej poprzedniej kompilacji Zlatan Ibrahimović 2004/2005, ale oprócz goli zawiera jego ladne kiwki, zagrania, wstęp o jego grze w Ajaxie. Muzyka fotki, efekty są inne. Ogólnie wydaje mi się że jest dużo lepsza
.
Dla zainteresowanych umieszczam link do ''wersji demo'' czyli poprostu ta sama kompilacja tyle, że zajmuje tylko 9mb i jest na dużo niższej jakości. Normalna wersja jest na jakości dużo wyższej i zajmuje około 40mb. Zachęcam do ściągania i pierwszych ocen:
http://www.megaupload.com/?d=04JYQP2R
Miłego oglądania 8)
P.S. Szkoda, że mój poprzedni post powyżej rozszedł się bez żadnego echa

Dla zainteresowanych umieszczam link do ''wersji demo'' czyli poprostu ta sama kompilacja tyle, że zajmuje tylko 9mb i jest na dużo niższej jakości. Normalna wersja jest na jakości dużo wyższej i zajmuje około 40mb. Zachęcam do ściągania i pierwszych ocen:
http://www.megaupload.com/?d=04JYQP2R
Miłego oglądania 8)
P.S. Szkoda, że mój poprzedni post powyżej rozszedł się bez żadnego echa

- Mateo
- Juventino
Ok postanowiłem, że tutaj będe pisał newsy co do moich projektów, planów, pytań do was itd, a do pojedynczy kompilacji tworzyć będe osobne tematy...ma nadzieje ze moderatorzy to zaakceptuja 
- Mateo
- Juventino
Może nie jest to kompilacja o Juve, ale to moje najnowsze dzieło i pozwole sobie zamieścić wzmianke o nim tu. Ostatnio zrobiłem filmik o jednym z moich ulubionych piłkarzy - Cristiano Ronaldo. Efekt znajdziecie tutaj:). W tym newsie jest link do tej kompilacji, milego ogladania, czekam na wasze recenzje:
http://devilpage.pl/ronaldo/index.php?p ... rze&id=118
http://devilpage.pl/ronaldo/index.php?p ... rze&id=118
- Mateo
- Juventino
Mam wielką prośbe w związku z moją najnowszą kompilacją Cristiano Ronaldo - skarb Manchesteru. Radziu z Devil Page wrzucił ją na jakiś serwer, ale kompilacja została już z niego usunięta.
Chciałbym ją wrzucić na serwer, najlepiej megaupload, jednak mam zbyt wolny internet i zawsze po około 10 minutach ''niby wrzucania'' wyskakuje mi błąd :? . Więc mam pytanko: czy ktoś z was ściągnął już tę kompilacje i mógłby poświęcić chwilke i wrzucić ją na megaupload? A później linka do niej przesłać mi w PW, mailem czy na gg (piszcie nawet jak jestem niedostepny, bo często moge być na niewidocznym).
A jeśli ktoś nie ściągnął to niech żałuje, bo filmik nieprzeciętny
. Ale może i tak ktoś taki chciałby pomóc? Wtedy skontaktujcie się ze mną za pomocą PW, maila czy GG i dam wam mój adres e-mail, tam wrzucona jest ta kompilacja w częściach
. Po rozpakowaniu możnaby ją wrzucić na serwer typu megaupload (najlepiej megaupload, bo nie ma ograniczeń ściągania).
Z góry dzięki. Chciałbym ją udostępnić wszystkim, również wam, chciałbym aby fani Manchesteru, jak i większość z was czyli koneserzy dobrego futbolu mogli ją obejrzeć. Czekam na waszą pomoc!
P.S. Jeśli ktoś posiada fajne materiały o Arjenie Robbenie prosze o kontakt, bo szykuje kompilacje o nim
:!:
Chciałbym ją wrzucić na serwer, najlepiej megaupload, jednak mam zbyt wolny internet i zawsze po około 10 minutach ''niby wrzucania'' wyskakuje mi błąd :? . Więc mam pytanko: czy ktoś z was ściągnął już tę kompilacje i mógłby poświęcić chwilke i wrzucić ją na megaupload? A później linka do niej przesłać mi w PW, mailem czy na gg (piszcie nawet jak jestem niedostepny, bo często moge być na niewidocznym).
A jeśli ktoś nie ściągnął to niech żałuje, bo filmik nieprzeciętny

Z góry dzięki. Chciałbym ją udostępnić wszystkim, również wam, chciałbym aby fani Manchesteru, jak i większość z was czyli koneserzy dobrego futbolu mogli ją obejrzeć. Czekam na waszą pomoc!
P.S. Jeśli ktoś posiada fajne materiały o Arjenie Robbenie prosze o kontakt, bo szykuje kompilacje o nim
- Mateo
- Juventino
Zamieszczam linka na megaupload do mojej kompilacji o Ronaldo:
http://www.megaupload.com/?d=HQANNI7W
Gorąco polecam, naprawde super filmik. Podziwiajcie i oceniajcie!!!
http://www.megaupload.com/?d=HQANNI7W
Gorąco polecam, naprawde super filmik. Podziwiajcie i oceniajcie!!!
- Mateo
- Juventino
Przedstawiam wam moje kolejne dzieło:
http://www.megaupload.com/?d=V81C52AA
Arjen Robben - skarb Chelsea
Kolejna kompilacja o jednym z moich ulubionych piłkarzy
. Może nie jest tak dobra jak o Zlatanie czy Ronaldo...ale to z braku materiałów o nim
.
Miłego oglądania i wysokich transferów
. Czekam na wasze recenzje i komentarze :!:
http://www.megaupload.com/?d=V81C52AA
Arjen Robben - skarb Chelsea
Kolejna kompilacja o jednym z moich ulubionych piłkarzy

Miłego oglądania i wysokich transferów

- koki90
- Juventino
Polecam te kompilacje, naprade miło ją się ogląda. Po obejrzeniu mogę stwierdzić, że materiałów wcale nie było tak mało, muzyka bardzo fajnie wpasowała się do obrazu. Polecam kompilacje choćby dlatego, że można w miły i przyjemny sposób lepiej zapoznać świetnego zawodnika naszego rywala do LM (Chelsea) :twisted:
PS: Nie wiedziałem, że Robben potrafi takie bramki strzelać...
PS: Nie wiedziałem, że Robben potrafi takie bramki strzelać...

- Mateo
- Juventino
Steven Gerrard Best Moments 4 Żanetka by Mateusszek
Przedstawiam kolejny mój filmik. I po raz kolejny nie jest on o Juve. Zrobiony jest on z dedykacją dla mojej kochanej Żanetki;* z okazji rocznicy - juz pół roku jesteśmy razem. Gerrard to jej ulubiony piłkarz, więc to taki prezencik dla niej.
W kompilacji ująłem piękne bramki Stevena Gerrarda. Różni się ona nieco od moich poprzednich, bo użyłem innych, myśle dość ciekawych efektów.
http://www.megaupload.com/?d=8QBZ2AYE
Miłego oglądania i szybkich transferów życze. Czekam na wasze recenzje.
Przedstawiam kolejny mój filmik. I po raz kolejny nie jest on o Juve. Zrobiony jest on z dedykacją dla mojej kochanej Żanetki;* z okazji rocznicy - juz pół roku jesteśmy razem. Gerrard to jej ulubiony piłkarz, więc to taki prezencik dla niej.
W kompilacji ująłem piękne bramki Stevena Gerrarda. Różni się ona nieco od moich poprzednich, bo użyłem innych, myśle dość ciekawych efektów.
http://www.megaupload.com/?d=8QBZ2AYE
Miłego oglądania i szybkich transferów życze. Czekam na wasze recenzje.
- Jamal_TH
- Juventino
Hmm... Doskonała kompilacja o Stevenie Gerrardzie... Jak dla mnie jest świetna, do tego ta muzyka - każdego zmotywuje. Ogólnie kawał dobrej roboty, polecam ją wszystkim kibicom piłkarskim. Każdy z Was powinien ją mieć na dysku. Niebawem ściągnę kolejne dzieła Autora kompilacji i podzielę się opinią. Brawo dla Ciebie mr. M ! [;
Go hard, or go home.
- Mateo
- Juventino
Współpraca z www.polandleague.com
Od około 2 tygodni rozpocząłem współprace ze stronką www.polandleague.com. Jej autor docenił moje kompilacje, które znalazł właśnie na JP i zaoferował współprace. Chętnie sie zgodziłem na robienie filmików o każdej serii spotkań Orange Ekstraklasy. Zacząłem od 13 kolejki. Nie traktuje tego bardzo ambicjonalnie, ale choć polskiej piłki nie lubie, to lubie robić filmiki, więc traktuje je troszke eksperymentalnie i jako trening przed innymi kompilacjami. Tak czy siak zachęcam do ściągania.
http://www.polandleague.com/?id=video
Tu w dziale video będą wszystkie moje kompilacje zrobione dla Poland League
.
Ronaldinho - Just Genius
Tutaj przedstawiam kolejna moją kompilacje, zrobiona na prośbe mojego kumpla Pluszka o Ronnim. Zawiera najwspanialsze bramki i zagrania Ronaldinho, pokazuja cały kunszt i geniusz najlepszego piłkarza na świecie. Dzięki dla Del Kasy za wrzucenie na megaupload
http://www.megaupload.com/?d=1PAM9PBY
Od około 2 tygodni rozpocząłem współprace ze stronką www.polandleague.com. Jej autor docenił moje kompilacje, które znalazł właśnie na JP i zaoferował współprace. Chętnie sie zgodziłem na robienie filmików o każdej serii spotkań Orange Ekstraklasy. Zacząłem od 13 kolejki. Nie traktuje tego bardzo ambicjonalnie, ale choć polskiej piłki nie lubie, to lubie robić filmiki, więc traktuje je troszke eksperymentalnie i jako trening przed innymi kompilacjami. Tak czy siak zachęcam do ściągania.
http://www.polandleague.com/?id=video
Tu w dziale video będą wszystkie moje kompilacje zrobione dla Poland League
Ronaldinho - Just Genius
Tutaj przedstawiam kolejna moją kompilacje, zrobiona na prośbe mojego kumpla Pluszka o Ronnim. Zawiera najwspanialsze bramki i zagrania Ronaldinho, pokazuja cały kunszt i geniusz najlepszego piłkarza na świecie. Dzięki dla Del Kasy za wrzucenie na megaupload
- del kasa
- Juventino
Miałem przyjemność obejrzeć wszystkie kompilacje Mateusszka i oczywiście każda mi się podobała. Jestem pod wrażeniem twórczości naszego kolegi tym bardziej, że wymaga to trochę czasu, zebrania materiałów, dobrania odpowiedniego utworu muzycznego a także konkretnego pomysłu żeby wszystko miało ręce i nogi. Poniżej pokusiłem się o opis poszczególnych kompilacji Mateusszka
1. Del Piero- 2004-2005
Wspaniała kompilacja. Konkretne reprytorium całego sezonu Alexa. Bardzo fajne wprowadzenie i zakonczenie filmiku. Mam tutaj na myśli animacje ze zdjęciami i moment w którym jest ukazane jak Del Piero wznosi 28 Scudetto do góry. Po za tym podkład muzyczny trafnie wybrany. Momentami można by się uczepić grafiki ale na te kwestie przecież autor nie ma zbyt dużego wpływu.
Moja ocena w skali od 1-6 = 5+
2. 10 The Best Goals Of Juve 2004-2005
Jak sama nazwa wskazuje kopilacja zawiera 10 najpiękniejszych bramek strzelonych przez piłkarzy Juve. Inaczej mówiąc sezon 2004/2005 w pigułce. Ekstra kompilacja, na prawde cacko. Muzyka według mnie najtrafniej dobrana spośród wszystkich dotychczasowych prac
Świetne ujęcia, przejścia z bramki na bramke, dobre efekty także pytaniem czegoż chcieć więcej polecam reszcie forumowiczom.
Moja ocena= 5+
3. Zlatan Ibrahimović - nowa gwiazda Turynu
Kolejna bardzo dobra kompilacja. Tym razem mamy okazje zobaczyć "Wejście smoka" tylko, że głównym aktorem nie jest Jacki Chan tylko Ibra. Innymi słowy wspaniały debiut Zlatana Ibrahimovicia w barwach Bianco-Nerich. Całość jest przejrzyście skomponowana, wszystko dokałdnie opisane, krok po kroczku możemy przypomnieć sobie bardzo dobry sezon w wykonaniu Zlatana. Muzyka również jest przyjemna, pasuje jak ulał do całości.
Moja ocena=5
4. Cristiano Ronaldo - skarb Manchesteru
Oto coś dla kolekcjonerów. Filmik idealny dla fanów Czerwonych Diabłów i nie tylko... Kompilacja jest rzecz jasna o piłkarzu Manchesteru-C.Ronaldo. Po raz kolejny trzeba przyznać iż muzyka jest trafnie dobrana. Ponadto zawartych jest tutaj bardzo dużo pięknych indywidualnych akcji, trików, kiwek, bramek. Chłopak jest niesamowity, to co on wyrabia na boisku trzeba po prostu zobaczyć na własne oczy. Takiego piłkarza pozostaje tylko zazdrościć ...
Moja ocena=5
5. Arjen Robben skarb Chelsea
Tym razem w akcji mamy okazje oglądać Arjena Robbena. Kompilacja w sam raz dla kibiców Chelsea a także dla osób, które chcą jeszcze bardziej poznać zagrania i umiejętności Robbena. Osobiście uważałem go za spokojnego piłkarza a tak na prawde na boisku jest on całkiem niezłym rozrabiaką
Jeśli chodzi o muzyke i jakość filmu nie będę sie tym razem rozpisywał, powiem tylko, że wszystko jest na przyzwoitym poziomie jak zawsze z resztą. To tyle ode mnie czego możecie się spodziewać po tej twórczości nic więcej nie powiem o Arjenie bo po prostu nie przypadł mi on do gustu. Gość jest dobry ale mnie nie zachwyca.
Moja ocena=4
6. The Best of Steven Gerrard
Prawdziwa gradka dla wielbicieli Stevena Gerarda. W repertuarze mnóstwo pięknych bramek zdobytych po piekielnie mocnych strzałach zza pola karnego. Cały Gerrard, swoimi atomowymi strzałami potrafi stworzyć piekło nie jednemu bramkarzowi. Satysfakcja z oglądania gwarantowana. Gole jakich nie zobaczycie nigdzie indziej. Grą Gerrarda mógłbym się zachwycać godzinami :roll: Dorzuce jeszcze, że podkład muzyczny jest wprost idealny i tyle starczy bo nie bedziecie mieli frajdy z oglądania jak wam za dużo powiem 8)
Moja ocena=5
7. Ronaldinho - Just Genius
Świetna kompilacja ukazująca znakomitego piłkarza jakim jest bez wątpienia Ronaldinhio. Do oglądnięcia mamy mnóstwo różnego rodzaju sztuczek techniczych i cudownych strzałów z rzutów wolnych. Oczywiście to nie wszystko ... Warto obejrzeć geniusza futboolu w akcji. Jego podania, strzały wymierzone co do cm wywowłują zachwyt wśród kibiców. Niesamowity piłkarz, świetna osobowość Ronaldinhio plus przejrzyście zrobiony filmik powodują, że całość bardzo miło się ogląda. Zapraszam do ściągania, nie pożałujecie tego ani przez moment...
Moja ocena= 5-
8. Orange Ekstraklasa 13 Kolejka
Muszę przyznać, że na takich kompilacjach lige Polską całkiem nieźle się ogląda
Może dlatego, że nie widać reszty kopaniny tylko konkrety-bramki. To co każdy kibic lubi oglądać można zobaczyć w skrócie opisującym 13 kolejke Ekstraklasy. Juz dawno nie widziałem tylu ładnych bramek w jednej kolejce w lidze...Polskiej. Do tego dochodzi fakt dobrego poskładania wszystkiego w calość i miła dla ucha muzyka. Nawet jeśli ktoś nie lubi krajowej piłki polecam ścignąć te kompilacji ze względu na ekstra brameczki.
Moja ocena=5-
Reasumując, wszystkie kompilacje stoją na dość wysokim poziomie. Widać, że Mateusszek tworzenie filmików traktuje bardzo poważnie. Po za tym warto zbierać teraz doświadczenie w tego typu pracach, może sie to sprzydać na przyszłość. Zapraszam wszystkich do wypowiedzenia się na temat.
polecam się na przyszłość.
1. Del Piero- 2004-2005
Wspaniała kompilacja. Konkretne reprytorium całego sezonu Alexa. Bardzo fajne wprowadzenie i zakonczenie filmiku. Mam tutaj na myśli animacje ze zdjęciami i moment w którym jest ukazane jak Del Piero wznosi 28 Scudetto do góry. Po za tym podkład muzyczny trafnie wybrany. Momentami można by się uczepić grafiki ale na te kwestie przecież autor nie ma zbyt dużego wpływu.
Moja ocena w skali od 1-6 = 5+
2. 10 The Best Goals Of Juve 2004-2005
Jak sama nazwa wskazuje kopilacja zawiera 10 najpiękniejszych bramek strzelonych przez piłkarzy Juve. Inaczej mówiąc sezon 2004/2005 w pigułce. Ekstra kompilacja, na prawde cacko. Muzyka według mnie najtrafniej dobrana spośród wszystkich dotychczasowych prac

Moja ocena= 5+
3. Zlatan Ibrahimović - nowa gwiazda Turynu
Kolejna bardzo dobra kompilacja. Tym razem mamy okazje zobaczyć "Wejście smoka" tylko, że głównym aktorem nie jest Jacki Chan tylko Ibra. Innymi słowy wspaniały debiut Zlatana Ibrahimovicia w barwach Bianco-Nerich. Całość jest przejrzyście skomponowana, wszystko dokałdnie opisane, krok po kroczku możemy przypomnieć sobie bardzo dobry sezon w wykonaniu Zlatana. Muzyka również jest przyjemna, pasuje jak ulał do całości.
Moja ocena=5
4. Cristiano Ronaldo - skarb Manchesteru
Oto coś dla kolekcjonerów. Filmik idealny dla fanów Czerwonych Diabłów i nie tylko... Kompilacja jest rzecz jasna o piłkarzu Manchesteru-C.Ronaldo. Po raz kolejny trzeba przyznać iż muzyka jest trafnie dobrana. Ponadto zawartych jest tutaj bardzo dużo pięknych indywidualnych akcji, trików, kiwek, bramek. Chłopak jest niesamowity, to co on wyrabia na boisku trzeba po prostu zobaczyć na własne oczy. Takiego piłkarza pozostaje tylko zazdrościć ...

Moja ocena=5
5. Arjen Robben skarb Chelsea
Tym razem w akcji mamy okazje oglądać Arjena Robbena. Kompilacja w sam raz dla kibiców Chelsea a także dla osób, które chcą jeszcze bardziej poznać zagrania i umiejętności Robbena. Osobiście uważałem go za spokojnego piłkarza a tak na prawde na boisku jest on całkiem niezłym rozrabiaką

Moja ocena=4
6. The Best of Steven Gerrard
Prawdziwa gradka dla wielbicieli Stevena Gerarda. W repertuarze mnóstwo pięknych bramek zdobytych po piekielnie mocnych strzałach zza pola karnego. Cały Gerrard, swoimi atomowymi strzałami potrafi stworzyć piekło nie jednemu bramkarzowi. Satysfakcja z oglądania gwarantowana. Gole jakich nie zobaczycie nigdzie indziej. Grą Gerrarda mógłbym się zachwycać godzinami :roll: Dorzuce jeszcze, że podkład muzyczny jest wprost idealny i tyle starczy bo nie bedziecie mieli frajdy z oglądania jak wam za dużo powiem 8)
Moja ocena=5
7. Ronaldinho - Just Genius
Świetna kompilacja ukazująca znakomitego piłkarza jakim jest bez wątpienia Ronaldinhio. Do oglądnięcia mamy mnóstwo różnego rodzaju sztuczek techniczych i cudownych strzałów z rzutów wolnych. Oczywiście to nie wszystko ... Warto obejrzeć geniusza futboolu w akcji. Jego podania, strzały wymierzone co do cm wywowłują zachwyt wśród kibiców. Niesamowity piłkarz, świetna osobowość Ronaldinhio plus przejrzyście zrobiony filmik powodują, że całość bardzo miło się ogląda. Zapraszam do ściągania, nie pożałujecie tego ani przez moment...
Moja ocena= 5-
8. Orange Ekstraklasa 13 Kolejka
Muszę przyznać, że na takich kompilacjach lige Polską całkiem nieźle się ogląda

Moja ocena=5-
Reasumując, wszystkie kompilacje stoją na dość wysokim poziomie. Widać, że Mateusszek tworzenie filmików traktuje bardzo poważnie. Po za tym warto zbierać teraz doświadczenie w tego typu pracach, może sie to sprzydać na przyszłość. Zapraszam wszystkich do wypowiedzenia się na temat.
Cała przyjemność po mojej stronieMateusszek pisze: Dzięki dla Del Kasy za wrzucenie na megaupload![]()