"Gran Derby"
- Pirlo
- Juventino
"Gran Derby", jak nazywa się konfrontację odwiecznych rywali, swoim zasięgiem wykraczają daleko poza granicę piłkarskiego zainteresowania. Rywalizacja Realu i Barcelony to również prestiżowe starcie Kastylii oraz Katalonii.Potyczki tych dwóch drużyn elektryzują całą piłkarską Europę.W ostanim sezonie w meczach tych druzyn najpierw wygrała Barca 3-0 a potem przegrała na Santiago Bernabeu 4-2....mecz zapowiada sie bardzo ekscytujacy gdyż do składu Realu porwacają Ronaldo i Baptista...
W dzien tego meczu cała piłkarska Hiszpania dzieli sie na 2 czesci...znalazłem zabawna zapowiedz tego wielkiego spotaknia:Gran Derby
Moj typ to -2-3 dla Barcy...
Transmijsa tego spotkania jest dzisi o 19:45 na Cana+
W dzien tego meczu cała piłkarska Hiszpania dzieli sie na 2 czesci...znalazłem zabawna zapowiedz tego wielkiego spotaknia:Gran Derby
Moj typ to -2-3 dla Barcy...
Transmijsa tego spotkania jest dzisi o 19:45 na Cana+
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Noi doczekalismy sie tego dnia w ktorym idzie duzo klasykow
a przede wszystkim wlasnie Barcy z Realem i naszego Juve:D:D wracajac do tematu to sadze ze barcelona wygra 2-1 lub bedzie remis...w takich meczach jak ten trudno jest przewidziec wynik ale barca pewnie wygra bo jest troche lepsza od realu 

- Camillo
- Juventino
Czy ten mecz będzie transmitowany na programie Real Madrid TV
Bardzo proszę o szybką odpowiedź .
A propos meczu . Uważam , że wygra Barcelona , ponieważ jest ostatnio na fali . W obu drużynach jest wiele indywidualności , które mogą przesądzić o losach spotkania . Jednak w drużynie z Katalonii te gwiazdy są zdecydowanie lepiej zgrane .

A propos meczu . Uważam , że wygra Barcelona , ponieważ jest ostatnio na fali . W obu drużynach jest wiele indywidualności , które mogą przesądzić o losach spotkania . Jednak w drużynie z Katalonii te gwiazdy są zdecydowanie lepiej zgrane .
To my chłopcy ze Śląska! Zna nas cała Polska, za Ruch, za HKS, pójdziemy aż po życia kres...
- RuTeK
- Juventino
Sam wybieram sie do Pubu Na Ten Mecz i Mam nadzieje ze berdzie rownie Ciekawy jak zapowiedzi do Niego
Mam nadzieje ze wygra Barcelona a Bramke strzeli Ronaldinho przynajmniej mi Kupomw Profie wejdzie...
P.s Camillo fajne xero opisu Fanow WKS
P.s2 Mati1990 Opis chyba juz nieaktualny 10 lat Alex juz wznosil trofeum LM!
P.s3 Nowy Emot ---->
P.s Camillo fajne xero opisu Fanow WKS

P.s2 Mati1990 Opis chyba juz nieaktualny 10 lat Alex juz wznosil trofeum LM!

P.s3 Nowy Emot ---->

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
O tak gran derby..
Będę miał okazje zobaczyc to wikdowisko w telewizji.W pubie z kumplami lepiej spędzić sobotni wieczór(śniezny wieczór
) niż siedząc przed kompem lub wkuwać.
Co do meczu..
Dla mnie faworytem jest oczywiście Barca.Dlatego, ze osobiście preferuje ich styl gry.Po drugie poprostu lubie ten zespół.
Zapewne bedzie to ciekawe widowisko i jeżeli mam okazję to skrzętnie ją wykorzystam..
Forza Juve.!
Będę miał okazje zobaczyc to wikdowisko w telewizji.W pubie z kumplami lepiej spędzić sobotni wieczór(śniezny wieczór

Co do meczu..
Dla mnie faworytem jest oczywiście Barca.Dlatego, ze osobiście preferuje ich styl gry.Po drugie poprostu lubie ten zespół.
Zapewne bedzie to ciekawe widowisko i jeżeli mam okazję to skrzętnie ją wykorzystam..
Forza Juve.!
- Michael900
- Juventino
Ja delikatnie mówiąc nie lubię Realu. Zawsze w pojedynku tych drużyn stawiałem na Barcelone. W tym meczu zrobię to samo. Stawiam na Barce. Mój typ to 0:2 dla Barcelony.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- Camillo
- Juventino
Ten opis to przyśpiewka fanów Ruchu. Jak nie wierzysz to zobacz ( szósta od końca ) :RuTeK pisze: P.s Camillo fajne xero opisu Fanow WKS![]()
http://www.ruch.chorzow.pl/kibice_spiewnik.php
To my chłopcy ze Śląska! Zna nas cała Polska, za Ruch, za HKS, pójdziemy aż po życia kres...
- Pilekww
- Juventino
Oj bedzie ciekawie i nerwowo. Widzialem kawełek meczu z przed kilku lat to sie troszke pobyli
no ale w takim spotkaniu to raczej bardziej normalne niz nie. Podobnie bedzie we Włoszech Juve z Romą ostro bedzie napewno tylko byle bez kontuzji(ostatnio bylo 10 żółtych kartek :doh: )
Niemniej kazde derby to niezłe wodiowisko!!

Niemniej kazde derby to niezłe wodiowisko!!
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Sztuko
- Redaktor
- Mr Cezary
- Juventino
Barca rozbila Real 3:0! Jak dla mnie, to teraz najlepsza druzyna na swiecie :doh: Juve jest moim zdaniem za Barca... ale po tym meczu bylo widac, ile znaczy dla nich Ronaldninho. 2 ladne bramki, a Real w zasadzie nie stworzyl sobie zadnej dogodnej sytuacji (z wyjatkiem nieuznanego gola Ronaldo). Na ten moment typuje final LM: Barca - Juve!
PS. Na sekundy przed koncem meczu wygrywamy na Stadio Olimpico z Roma 4:1!!
PS. Na sekundy przed koncem meczu wygrywamy na Stadio Olimpico z Roma 4:1!!
- Mateo
- Juventino
Miałem przyjemność oglądać ten wielki mecz, choć i tak wolałbym oglądać pogrom Juventusu nad Romą. Dwie moje ulubione drużyny dzisiaj odniosły wspaniałe zwycięstwa. Oczywiście to Juve jest tą jedyną wyjątkową, a Barce lubie i szanuje i mój bardzo dobry kumpel jest zagorzałym fanem
.
A więc mecz stał ogólnie na bardzo wysokim poziomie. Naprawde porywająca gra, bardzo otwarta i ofensywna, było na co popatrzeć. Szczególnie w okresach gry, kiedy drużyny grały akcja za akcje. Jednak takich momentów nie było za wiele, bo Barca rządziła i miażdzyła fatalnie grający w środku pola, bezradny Real. Naprawde Barca to chyba obecnie najlepiej grający w ofensywnie zespół, z największym potencjałem z przodu i z najlepszym piłkarzem świata - Ronnim. Gracze Realu nie istnieli, szczególnie Zidane zawiódł, jedyny pozytywny występ to Salgado.
Barca grała przepięknie, świetne kontrowała. Ronni pokazał, że jest najlepszy. Świetnymi zwodami, zagraniami, podaniami ośmieszał Królewskich. Etoo również bardzo ładnie grał, strzelił ładną bramkę. Dochodziło też do wielu spięć i starć, głównie wynikających z nerwów Realu, spowodowanych chyba ich bezradnością.
Ronaldinho dwa razy wjechał w pole karne jak w ciasto, objeżdząc po dwóch graczy Królewskich i technicznymi, przepięknymi strzałami pokonywał Casillasa. Messi również świetny. Ronaldinho, poprostu bramki cudo.
Geniusz, maestria, magia - Ronaldinho. 8)
A więc mecz stał ogólnie na bardzo wysokim poziomie. Naprawde porywająca gra, bardzo otwarta i ofensywna, było na co popatrzeć. Szczególnie w okresach gry, kiedy drużyny grały akcja za akcje. Jednak takich momentów nie było za wiele, bo Barca rządziła i miażdzyła fatalnie grający w środku pola, bezradny Real. Naprawde Barca to chyba obecnie najlepiej grający w ofensywnie zespół, z największym potencjałem z przodu i z najlepszym piłkarzem świata - Ronnim. Gracze Realu nie istnieli, szczególnie Zidane zawiódł, jedyny pozytywny występ to Salgado.
Barca grała przepięknie, świetne kontrowała. Ronni pokazał, że jest najlepszy. Świetnymi zwodami, zagraniami, podaniami ośmieszał Królewskich. Etoo również bardzo ładnie grał, strzelił ładną bramkę. Dochodziło też do wielu spięć i starć, głównie wynikających z nerwów Realu, spowodowanych chyba ich bezradnością.
Ronaldinho dwa razy wjechał w pole karne jak w ciasto, objeżdząc po dwóch graczy Królewskich i technicznymi, przepięknymi strzałami pokonywał Casillasa. Messi również świetny. Ronaldinho, poprostu bramki cudo.
Geniusz, maestria, magia - Ronaldinho. 8)
- herr_braun
- Juventino
Niestety nie miałem przyjemności oglądać meczyku. Powiem szczerze że byłem za Realem. Nie lubie obu drużyn ale tak juz to umnie zazwyczaj jest że jak się wszyscy kimś zachwycają to nastawia mnie to źle. Tak jest z Barcą. Wszyscy się zachwycają, że najpiękniejszy futbol plaplapla. Może i tak ale ja nie lubie takiej efekciarskiej gry pod publiczke. Po drugie mam nadzieje i wierze wto, że w LM Barca trafi na jakiegoś przedstawiciela Calcio i ten złoijej porządnie tyłek!
Porządek musi być.
Porządek musi być.