TYCHY I OKOLICE || Juventus - Catania
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Zapraszam do Tychow do naszego Pubu na ogladanie meczu z Romą.
Opis dojazdu do pubu jest po krótce w Pierwszym Poscie Tego Tematu.
Na dzien dzisiejszy moja obecnosc stoi na poziomie 50%
Zapraszam wszystkich serdecznie :!: :!: :!:
Opis dojazdu do pubu jest po krótce w Pierwszym Poscie Tego Tematu.
Na dzien dzisiejszy moja obecnosc stoi na poziomie 50%

Zapraszam wszystkich serdecznie :!: :!: :!:
- DelSojer
- Juventino
Pewnie moja wypowiedź nikogo nie zdziwi, ponieważ będę na 100%
Już się normalnie stęskniłem za meczykami w barze
Już się normalnie stęskniłem za meczykami w barze

[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- DelSojer
- Juventino
Zna ktoś jakieś szczegóły dotyczące dzisiejszej potyczki z Lazio
Właściwie chciałem znowu napisać coś wierszem, ale doszedłem do wniosku że "ktoś" może to źle zinterpretować i próbę dzielenia się moją twórczością ponownie przepłace banem

Właściwie chciałem znowu napisać coś wierszem, ale doszedłem do wniosku że "ktoś" może to źle zinterpretować i próbę dzielenia się moją twórczością ponownie przepłace banem

- Siewier
- Administrator
Program Polsatu Sport Extra - 17.12.2005 – sobota
19.50 – Magazyn Ligi Mistrzów
20.25 – na żywo Serie A: Lazio Rzym – Juventus Turyn
22.30 – MŚ w piłce ręcznej kobiet – I-szy półfinał
Ja dzisiaj to caly dzien bede poza zasiegiem wiec przykro mi ale sie nie stawie - nie placzcie braciszkowie, Ampartumpur nosi przy sobie moje zdjęcie, więc możecie wziąść taką jedwabną poduszeczke na które to posadzicie mój portret - postawicie obok tymbarka i będzie tak jakbym tam był
DejSojer Widze,ze zyjesz przeszlością
Mam nadzieje ,ze dla wszystkich oczywistym jest to ,ze macie mi posylac esy jak beda bramki padac
19.50 – Magazyn Ligi Mistrzów
20.25 – na żywo Serie A: Lazio Rzym – Juventus Turyn
22.30 – MŚ w piłce ręcznej kobiet – I-szy półfinał
Ja dzisiaj to caly dzien bede poza zasiegiem wiec przykro mi ale sie nie stawie - nie placzcie braciszkowie, Ampartumpur nosi przy sobie moje zdjęcie, więc możecie wziąść taką jedwabną poduszeczke na które to posadzicie mój portret - postawicie obok tymbarka i będzie tak jakbym tam był

DejSojer Widze,ze zyjesz przeszlością

Mam nadzieje ,ze dla wszystkich oczywistym jest to ,ze macie mi posylac esy jak beda bramki padac

- DeeJay
- Juventino
No więc tak. 20,10 zbieramy się pod McDonaldem na osiedlu K i idziemy do zajazdu "Jacek". Knajpa znajduje się tuż przywylocie drogi z Tychów w kierunku Kobióra. Tam jest Polsat Sport Extra i na pewno będzie można spokojnie obejrzeć mecz.
- DeeJay
- Juventino
Ostatni mecz w tamtym roku z Lazio nie wyszedł nam za bardzo. Mam nadzieje, że w tym pierwszym spotkaniu w Nowym Roku Bianconeri urzekną nas piękną grą i na własne oczy zobaczymy pierwsze noworoczne zwycięstwo
Gdzie? Tam gdzie zawsze. Godzina 20,20 w barze "Centrum". Zapraszam wszystkich chętnych z Tychów i okolic :]

- Black
- Juventino
czesc wszystkim
jestem z Katowic i chetnie bym przyjechal do Tychów na mecz. nigdy tam nie jezdzilem i moge miec problem z dojsciem do pubu.
w zwiazku z tym mam pytanie czy bylby ktos kto doprowadzilby z przystanku na miejsce ?
(nasze ostatnie spotkanie w Katach srednio wyszlo mimo tego ze godzina na dojazd byla wysmienita (15:00).)
jestem z Katowic i chetnie bym przyjechal do Tychów na mecz. nigdy tam nie jezdzilem i moge miec problem z dojsciem do pubu.
w zwiazku z tym mam pytanie czy bylby ktos kto doprowadzilby z przystanku na miejsce ?
(nasze ostatnie spotkanie w Katach srednio wyszlo mimo tego ze godzina na dojazd byla wysmienita (15:00).)
- Siewier
- Administrator
Opis dojazdu podalem w pierwszym poscie tego tematuBlack pisze:czesc wszystkim
- Niech mi ktos przypomni to w piatek wrzuce jeszcze fotki

Z doprowadzeniem do pubu i na przystanek nie ma problemu - jesli ktos ma takowy problem to niech sie zglosi do mnie albo do DeeJay'a na gg

p.s. Bede na 75%

- Black
- Juventino
z dojazdem nie ma problemuSiewier pisze:Opis dojazdu podalem w pierwszym poscie tego tematu
ja sie zgloszeSiewier pisze:Z doprowadzeniem do pubu i na przystanek nie ma problemu - jesli ktos ma takowy problem to niech sie zglosi do mnie albo do DeeJay'a na gg![]()
p.s. Bede na 75%
i najprawdopodobniej bede na 100 %
- DeeJay
- Juventino
No to superBlack pisze:z dojazdem nie ma problemuSiewier pisze:Opis dojazdu podalem w pierwszym poscie tego tematu
ja sie zgloszeSiewier pisze:Z doprowadzeniem do pubu i na przystanek nie ma problemu - jesli ktos ma takowy problem to niech sie zglosi do mnie albo do DeeJay'a na gg![]()
p.s. Bede na 75%
i najprawdopodobniej bede na 100 %

- DelSojer
- Juventino
O jasnowidz :lol:DeeJay pisze: Co jest z Artem i Sojerem? Chociaż pewnie będą na stoprocent :] No to jak zjeżdzają się już Kato, to trzeba kołować jeszcze więksża ekipę
Ja będę jak zwykle, nie musisz się już tak martwić