AC Milan-Juventus Turyn 0-1 2004\2005 NA DVD
- JUVEFANE_10
- Juventino
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73047223
mam do sprzedania cenna kup teraz jest z przesyłkom!!!!!!
mam do sprzedania cenna kup teraz jest z przesyłkom!!!!!!
JESTEM OSZUSTEM
- JUVEFANE_10
- Juventino
cena kup teraz z przesyłkom
dla forumowiczów JP gratis Pudełkoi okładka
EDIT:
dla forumowiczów JP gratis Pudełkoi okładka
EDIT:
Tak przesyłka jest wliczona !!!!Ibrah pisze:Czyli płacę 9zł i kupuję teraz a w zamian otrzymuję płytę DVD z meczem w okładce (dopłata 1zł) i juz więcej za przesyłkę nie bulę?
Jeśli tak to kupuję...
JESTEM OSZUSTEM
- white_wolv
- Juventino
Wydaje mi sie ze ta aukcja jest nielegalna.Radzilbym Ci ja wycofac.
Po drugie popracuj nad ortografia jesli masz zamiar cokolwiek sprzedac na Allegro,mi osobiscie w momencie gdy widze w opisie aukcji tekst"cenna za ten mecz jest razem z przesyłkom" od razu odechciewa sie robienia interesow z danym sprzedawca.
Po drugie popracuj nad ortografia jesli masz zamiar cokolwiek sprzedac na Allegro,mi osobiscie w momencie gdy widze w opisie aukcji tekst"cenna za ten mecz jest razem z przesyłkom" od razu odechciewa sie robienia interesow z danym sprzedawca.
- JUVEFANE_10
- Juventino
white_wolv pisze:Wydaje mi sie ze ta aukcja jest nielegalna.Radzilbym Ci ja wycofac.
Po drugie popracuj nad ortografia jesli masz zamiar cokolwiek sprzedac na Allegro,mi osobiscie w momencie gdy widze w opisie aukcji tekst"cenna za ten mecz jest razem z przesyłkom" od razu odechciewa mi sie robienia interesow z danym sprzedawca.
Każdemu przytrafiają się błędy.Oststnio miałem taką aukcje i pracownicy mi ją nie usuneli!
powiedz mi jeszcze że ta aukcja tez jest nielegalna http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70445190
JESTEM OSZUSTEM
- white_wolv
- Juventino
Oczywiscie ze jest nielegalna.
Bo niby jakim cudem pliki ktore ten czlowiek SPRZEDAJE moga byc jego autorstwa?
Sam nakrecil dokument o Heysel?Sam latal na kazdy mecz z kamera?
Koles sprzedaje materialy ktore pobral z neta.
I co z tego ze sa one "ogolnodostepne"?
Poki sciagasz je dla siebie nie lamiesz "drastycznie" prawa.Jednak kiedy ktos probuje juz na tym zarabiac..oj to cakiem co innego.
Fakt ze ta aukcja ma prawo bytu na Allegro wynika z tego ze nie wiadomo ktore stacje TV "okrada" sprzedajacy i ze malo prawdopodobne jest aby ktos(czytaj:ktoras z tych stacji) probowal go zaskarzyc.
Poki sciagasz je dla siebie nie lamiesz "drastycznie" prawa.Jednak kiedy ktos probuje juz na tym zarabiac..oj to cakiem co innego.
Fakt ze ta aukcja ma prawo bytu na Allegro wynika z tego ze nie wiadomo ktore stacje TV "okrada" sprzedajacy i ze malo prawdopodobne jest aby ktos(czytaj:ktoras z tych stacji) probowal go zaskarzyc.
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2005, 14:55 przez white_wolv, łącznie zmieniany 1 raz.
- JUVEFANE_10
- Juventino
Pisałem do allegro ciekawe co mi odpiszą.wszyscy sprzedaja wystarczy wejść na ebay i pisac juventus DVD i same mecze wyskocząwhite_wolv pisze:Oczywiscie ze jest nielegalna.
Fakt ze ta aukcja ma prawo bytu na Allegro wynika z tego ze nie wiadomo ktore stacje TV "okrada" sprzedajacy i ze malo prawdopodobne jest aby ktos probowal go zaskarzyc.
JESTEM OSZUSTEM
- del kasa
- Juventino
Zgadza się, aukcja jest nielegalna. Dlaczego mimo to "ma" byt na Allegro? A no dlatego, że skróty bramek, meczy powodują niską szkodliwość społeczną nie to co w przypadku ściagania gier, programów o czym była juz mowa w tym oto temacie: http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=11818 . Dlatego też takie aukcje szybko nie znikają ze stron aukcji ale nie ma też wielkiego popytu na tego rodzaju materiały.
Chyba, że multimedia są Twojego autorstwa, sam je obrabiałeś, oznaczyłeś itd.
Chyba, że multimedia są Twojego autorstwa, sam je obrabiałeś, oznaczyłeś itd.
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Prosilbym jesli juz tak dbamy o brak piractwa na JP, o wykasowanie tego tematu. Nie dosc ze osoba sprzedajaca nie potrafi pisac po polsku to jeszcze udostepnia pirackie nagrania z telewizji i pobiera za to pieniadze.
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- JUVEFANE_10
- Juventino
pamiętaj że na JP też sprzedawali bramki i skróty!tomcatmi6 pisze:Prosilbym jesli juz tak dbamy o brak piractwa na JP, o wykasowanie tego tematu. Nie dosc ze osoba sprzedajaca nie potrafi pisac po polsku to jeszcze udostepnia pirackie nagrania z telewizji i pobiera za to pieniadze.
pozdr
http://www.ebay.pl/listResults?browse=0 ... orldWide=1 zobaczcie jak na ebay jadą
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2005, 15:15 przez JUVEFANE_10, łącznie zmieniany 1 raz.
JESTEM OSZUSTEM
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Bramki i skroty to co innego niz caly mecz.
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

- JUVEFANE_10
- Juventino
tak a powiedz mi za róźnica czy cały mecz czy bramki i tak i tak jest to nie legalnetomcatmi6 pisze:Bramki i skroty to co innego niz caly mecz.
pozdr
JESTEM OSZUSTEM
- mesju
- Qualità Juventino
Oczywiście, zgadzam się, że sprzedawanie płyty z meczem, ale nie widze rożnicy między tym, a zamieszczaniem bramek za komercujnym serwisie :!: Czyli jeśli ktoś wytnie 5 minut rozpoczęcia meczu i nazwie to skrótem to może legalnie tym handlować?tomcatmi6 pisze:Bramki i skroty to co innego niz caly mecz.
pozdr

Swoją drogą rozwala mnie tekst na jednej z aukcji:
"Uwaga: Płyty nie posiadają pokazanych na obrazkach nadruków. Oświadczam, że sprzedawane pliki są mojego autorstwa i nie łamią regulaminu Allegro"
Ludzie są naprawde dziwni. Wspomina o 6Gb danych o Juve, Heysel, itd. Nie sądzę, żeby osobiście filmował tyle spotkań... Jeśli się mylę, to PRZEPRASZAM. Ten trik z nadrukiem na płytach to też lekka przesada (no niby jest to wyjaśnione, ale troche nie fair)

- JUVEFANE_10
- Juventino
jeszcze w tym tygodniu bedzie wystawiony komplet 3 meczów milan-juventus,real-juventus 1998,juventus-real
JESTEM OSZUSTEM