Ibrahimović z kontraktem
- Cross
- Juventino
Nie było mnei przez jakiśczas .Przejrzałem pobieżnie forum i nei spotkałem tego tematu . Jak cośto można skasować.
Zlatan Ibrahimović podpisał nowy kontrakt z Juventusem Turyn. Napastnik reprezentacji Szwecji związał się ze „Starą Damą” umową do czerwca 2010 roku.
Piłkarz mimo, że zdobył tylko dwie bramki w obecnym sezonie, jest kluczowym zawodnikiem zespołu prowadzonego przez Fabio Capello.
źródło: http://www.pilkanozna.pl/pn.php?dzial=news&id=46794
Zlatan Ibrahimović podpisał nowy kontrakt z Juventusem Turyn. Napastnik reprezentacji Szwecji związał się ze „Starą Damą” umową do czerwca 2010 roku.
Piłkarz mimo, że zdobył tylko dwie bramki w obecnym sezonie, jest kluczowym zawodnikiem zespołu prowadzonego przez Fabio Capello.
źródło: http://www.pilkanozna.pl/pn.php?dzial=news&id=46794
- wloski
- Juventino
ja bym się tak nie cieszył bez potwierdzenia ogicjalnej storny Juventusu...Michał`fcj pisze:fajnie że podpisał nowy konkrakt
ja słyszałem ,że nie podpisała a wszystko to jest wilką sciemą...
ja się wstrzymuje
pozdro all
- Axel
- Juventino
Ibra jest przez wielu nie lubiany z powodu swojego "ostrego" stylu gry, lecz bez wątpienia należy do najlepszych napastników w Europie i na świcie. Jego siła, determinacja i za razem wielka technika dają mu sporą przewagę nad innymi zawodnikami. Ciężko znaleść piłkaża który gra podobnie do Ibry-mi sie nie udało...Zlatan jest bez wątpienia zawodnikiem w Juve niesamowicie potrzebnym i jego kontrakt do 2010r. jest bardzo dobrą wiadomością!
"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- Sztuko
- Redaktor
- Frank
- Juventino
Ibrahimovicz to też mój ulubiony piłkarz. Ciesze sie, że bedzie grał w tym klubie jeszcze przez 5 lat
. Może nie strzela wielu bramek, ale daje dużo drużynie. Jest troche zbyt brutalny ale czasami takim trzeba byc
, szczególnie w meczach z Milanem 

- DamKam
- Juventino
Ja rowniez czytalem o tym iz podpisal on nowy kontrakt i w dodatku dostal spora podwyzke... ale pozniej sam agent Zlatana to zdemetowal :!: Wydaje mi sie jednak ze Juve jest zdecydowany przedluzyc z nim umowe i jest to tylko kwestia czasu
Co do samej osoby Ibrahimovica i jego gry w Juve to od samego poczatku mialem mieszane uczucia... mial gorsze i lepsze wystepy- ale mimo to jestem na TAK 

- MediapuntA
- Juventino
Ibrahimović z nowym kontraktem
Brzmi ciekawie 
Zlatan jest to zawodnik ze świetną techniką , wspaniałym zastawieniem się , dysponuje mocnym strzałem i jest zawodnikiem który nie odpuszcza
czasami ma głupie faule, ale więcej ma wspaniałych meczy niż brzydkich fauli
Ciesze się z powodu, że Bianco-nerrich chcą podpisać z Ibrahimoviciem nowy kontrakt.

Zlatan jest to zawodnik ze świetną techniką , wspaniałym zastawieniem się , dysponuje mocnym strzałem i jest zawodnikiem który nie odpuszcza

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
moim zdaniem to dobrze ze podpisal nowy kontrakt moze jak juz podpisal to nie bedzie myslal o tym tylko powroci do sztytowej formy jakom prezentowal w ajaxie albo w tamtym sezonie bo narazie zamiast grac prawidlowo to myslal o niebieskich migdalach :?
- del kasa
- Juventino
Dokładnie.Martin pisze:Z tego co ja wiem to Zlatan jeszcze nie podpisal nowego kontraktu. Rozmowy caly czas trwaja.
Nie uwierze w te wiadomość do póki nie zobacze oficjalnej wiadomosci. O ile sie orientuje na JP takiej informacji jeszcze nie było. :naughty:
- Mr Cezary
- Juventino
dopoki nie potwierdzi tego oficjalna strona, to nie ma o czym gadac. Zebina tez mial juz niby nie byc zawodnikiem Juve, a Moggi to zdementowal. jednak mam nadzieje, ze okaze sie to prawda i Zlatan pozostanie w Turynie na dluzszy czas!