Quiz (Filmy)
- białas
- Juventino
nie wiem dlaczego, ale jedyne co mi przychodzi do głowy to "Donnie Brasco". chociaż na screenie Al Pacino wydaje się młody, a z tego co pamiętam w filmie wymienionym przeze mnie, Al miał już swoje lata :?
- MediapuntA
- Juventino
Przeciez napisal w swoim poscie ze Lizard ma racje.Zadajesz , zeby nie zatrzymywac zabawy 

- Lizard
- Juventino
No to jedziemy:

Trudne to nie jest, więc odpowiedź padnie szybko
A film rządzi 8)
EDIT

Trudne to nie jest, więc odpowiedź padnie szybko

EDIT
Dokładnie. Twoja kolejBoncol pisze:Lśnienie??

Ostatnio zmieniony 15 listopada 2005, 17:48 przez Lizard, łącznie zmieniany 1 raz.
- white_wolv
- Juventino
Toz to True Romance(Prawdziwy Romans) na podstawie scenariusza Wielkiego Quentina!
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2005, 21:08 przez white_wolv, łącznie zmieniany 2 razy.
- white_wolv
- Juventino
Zgadywac bo nie jest trudne:

@Boncol - na przyszlosc postaraj sie zastosowac do regul ktore ustalilismy(napisales 3 posty a to wszystkie powinny sie zawierac w jednym,uzywaj edytuj/zmien)
Twoja kolej Daw.

@Boncol - na przyszlosc postaraj sie zastosowac do regul ktore ustalilismy(napisales 3 posty a to wszystkie powinny sie zawierac w jednym,uzywaj edytuj/zmien)
PudłoSprzęgło pisze:upadek??
Tak,to No Man`s Land,film poruszajacy problem konfliktow na Bałkanach.Polecam goraco.Daw pisze:Ziemia Niczyja.
Twoja kolej Daw.
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2005, 22:31 przez white_wolv, łącznie zmieniany 4 razy.
- Daw
- Juventino
Ziemia Niczyja.
Na potwierdzenie: http://www.filmweb.pl/FilmPhoto?id=3257 ... 2109#photo
No dobra teraz coś łatwego (ale nie ma tego przynajmniej na filmwebie).

EDIT
Myśle, że tego filmu nie trzeba opisywać. Po prostu: Always look on the bright side of life... 8)
Na potwierdzenie: http://www.filmweb.pl/FilmPhoto?id=3257 ... 2109#photo
No dobra teraz coś łatwego (ale nie ma tego przynajmniej na filmwebie).

EDIT
Oczywiście.white_wolv pisze:Life of a Brian(Zywot Briana) 8)
Myśle, że tego filmu nie trzeba opisywać. Po prostu: Always look on the bright side of life... 8)
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2005, 22:57 przez Daw, łącznie zmieniany 2 razy.
- white_wolv
- Juventino
Life of a Brian(Zywot Briana) 8)
To teraz cos made in Poland:

Taa...choc scena z ta piosenka to dla mnie jedno z najwiekszych bluznierstw jakie widzialem w kinie(az strach sie smiac).Daw pisze:Oczywiście.Myśle, że tego filmu nie trzeba opisywać. Po prostu: Always look on the bright side of life... 8)
To teraz cos made in Poland:

Nie inaczej.Wrzucaj zagadke a ja ide spac bo jutro kolos z majcy a tak to by do rana zeszla zabawaDaw pisze:Hehe, czyżby Symetria??
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2005, 23:10 przez white_wolv, łącznie zmieniany 2 razy.
- Daw
- Juventino
Hehe, czyżby Symetria??
To teraz coś trudniejszego (przynajmniej tak mi sie wydaje).

To macie screen pomocniczy:

EDIT
To jak nadal nie wiecie to podpowiem wam, że jest to dzieło twórcy takich filmów jak: Mucha, Wideodrom, eXistenZ czy Nagi Lunch.
To teraz coś trudniejszego (przynajmniej tak mi sie wydaje).

Heh, przecież miały być jakieś ambitniejsze filmy.Sprzęgło pisze:dom woskowych ciał??jak nie to wrzuć tego screena pomocniczego
To macie screen pomocniczy:

EDIT
To jak nadal nie wiecie to podpowiem wam, że jest to dzieło twórcy takich filmów jak: Mucha, Wideodrom, eXistenZ czy Nagi Lunch.
Jasne. Wiedziałem, że będziesz to wiedział. Dawaj coś trudnego. 8)Boncol pisze:Pająk 8)
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2005, 17:26 przez Daw, łącznie zmieniany 3 razy.
- Daw
- Juventino
Ale banał: K-Pax

Jak ktoś widział ten film to powinien wiedzieć. Podpowiem, że jest to film z Węgier.

Jak ktoś widział ten film to powinien wiedzieć. Podpowiem, że jest to film z Węgier.
Pewnie. To jeden z najlepszych filmów jakie miały u nas premiere w tym roku. Twoja kolej.kornknot pisze:Kontrolerzy?
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2005, 17:50 przez Daw, łącznie zmieniany 1 raz.
- kornknot
- Qualità Juventino
Kontrolerzy?
Tez tak uwaza, chociaz w tym roku wyszlo o wiele wiecej dobrych filmow, w porownaniu z poprzednim.
Zastanawialem sie jaki dac film, taki ktory lubie, czy moze jakis trudny? A moze ogolnie znany? A wybralem po prostu ten, ktory przyszedl mi poczta dzisiaj

Tez tak uwaza, chociaz w tym roku wyszlo o wiele wiecej dobrych filmow, w porownaniu z poprzednim.
Zastanawialem sie jaki dac film, taki ktory lubie, czy moze jakis trudny? A moze ogolnie znany? A wybralem po prostu ten, ktory przyszedl mi poczta dzisiaj

of courseBoncol pisze:Miasto Boga
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2005, 18:00 przez kornknot, łącznie zmieniany 2 razy.