Skład reprezy
- BIANCONERI
- Juventino
Jak według was powinna wyglądać najlepsza na dzien dzisiejszy "11"Reprezentacji?Oto moja propozycja:
Dudek??W Liverpoolu ma małe szanse zeby znów byc pierwszym bramkarzem ale słyszałem że chce go barca...oby bo to najlepszy bramkarz Polski i nie widze dla niego wiekszej konkurencji :?
Prawa obrona Baszczyński-Janas zna go dobrze z czasów młodzieżówki.Baszczu to w sumie jedyny kandydat na ta pozycje,w końcu Hajto zrezygnował z gry w reprezentacji.
Na środku obrony Głowacki i Jacek Bąk jako alternatywa dla często kontuzjowanego Baka doświadczony Zieliński.
Lewa obrona Ratajczyk lub Michał zewłakow który zbiera dobre recenzje za gre w Andrelechcie.
Prawa pomoc tu jest największy dylemat...Zbyt mało kandydatów :? Karwan nie gra za duzo w Hercie,Smolarek ma kontuzje,na dzien dzisiejszy na tej pozycji widze Kaczorowskiego z Polonii.
Środek pomocy-Szymkowiak i wysuniety Kucharski.
Lewe skrzydło zdecydowanie Kosowski,ale czekamy na powrót Krzynówka.
Atak Zurawski i Olisadebe,ale nie rezygnował bym, z Kryszałowicza i Wichniarka.
Dudek??W Liverpoolu ma małe szanse zeby znów byc pierwszym bramkarzem ale słyszałem że chce go barca...oby bo to najlepszy bramkarz Polski i nie widze dla niego wiekszej konkurencji :?
Prawa obrona Baszczyński-Janas zna go dobrze z czasów młodzieżówki.Baszczu to w sumie jedyny kandydat na ta pozycje,w końcu Hajto zrezygnował z gry w reprezentacji.
Na środku obrony Głowacki i Jacek Bąk jako alternatywa dla często kontuzjowanego Baka doświadczony Zieliński.
Lewa obrona Ratajczyk lub Michał zewłakow który zbiera dobre recenzje za gre w Andrelechcie.
Prawa pomoc tu jest największy dylemat...Zbyt mało kandydatów :? Karwan nie gra za duzo w Hercie,Smolarek ma kontuzje,na dzien dzisiejszy na tej pozycji widze Kaczorowskiego z Polonii.
Środek pomocy-Szymkowiak i wysuniety Kucharski.
Lewe skrzydło zdecydowanie Kosowski,ale czekamy na powrót Krzynówka.
Atak Zurawski i Olisadebe,ale nie rezygnował bym, z Kryszałowicza i Wichniarka.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
- Semi
- Qualità Juventino
oto mój skład
Dudek
Baszczyński, Głowacki, Bąk, Żewłakow
Kaczorowski, Szymkowiak, Kałużny, Kosowski (albo Krzynówek jak dojdzie do formy)
Olisadebe, Wichniarek (Żurawski)
Dudek
Baszczyński, Głowacki, Bąk, Żewłakow
Kaczorowski, Szymkowiak, Kałużny, Kosowski (albo Krzynówek jak dojdzie do formy)
Olisadebe, Wichniarek (Żurawski)
Juve4ever
gg 3417094
gg 3417094
- Łukasz
- Juventino
Po dłuższym zastanowieniu stwierdziłem, iz Dawidowski byłby lepszy od Karwana.Łukasz pisze:Dudek
Baszczyński, Głowacki, Zieliński, Bąk(Stolarczyk)
Karwan,Kucharski, Krzynówek, Kosowski
Żurawski, Kuźba(Smolarek)