Wspaniale komentarze bramek Juventusu !!!

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 września 2005, 17:47

Piekne bramki sa jeszcze piekniejsze podczas gdy komentatorzy sportowi potrafia odpowiednio wyrazic emocje komentujac je :D Roznego rodzaju okrzyki typu: "Gooool..." dodaja smaczku :!: Tak wiec sprobowalem zrobic skladanke wspanialych komentarzy bramek Juve :-D Mam nadzieje ze komus sie spodoba... a przede wszystkim ze bedzie to wszystkim dzialac. Oto link:

http://www.megaupload.com/?d=28LSTBTX

alex21__juve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 września 2005, 17:56

widzialem piekne bramki ale moim zdaniem najpiekniejsze bramka jest bramka ronaldinho na mistrzostwach świata z Anglia to dopiero była brama.

KOPEĆ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2005, 18:12

hahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahhaha

sorry za tego posta ale nie mogłem sie powstrzymać od wyrażenia mojej reakcji na powyższego posta...

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2005, 18:14

Do dzis pamietam cudowny komentarz Bozydara Ivanowa w pamietnym meczu z Realem... :płaczę: Az mi sie plakac chce...

del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 września 2005, 18:58

DamKam---> myśle, że tytuł tematu nie do końca jest adekwatny do składanki którą dodałeś jako załącznik. Już mówie dlaczego tak uważam... otóż jak tylko zobaczyłem tytuł "Wspaniale komentarze bramek Juventusu !!!" pomyślałem sobie, że usłysze zaraz głos Szpakowskiego, Borka i innych naszych komentatorów :P Gdyby komentarze te były po polsku na pewno wartość tematu była by o wiele lepsza. Wiadomo co nasze to nasze :D :wink: Tym bardziej, że popularny Szpaku wyjątkowo potrafi cieszyć się z goooola :twisted: :smile: Polecam następną ścieżke zrobic PL... :P

Po za tym wszytsko ok. Dzieki, że chciało Ci się coś takiego dla nas skonstruowac :ok: zawsze kolekcja bedzie nieco wieksza 8)

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2005, 17:24

Ok del kasa ... czyli teraz cos specjalnie dla Ciebie :wink: Ale jestem pewien ze nie jeden z Was sie ucieszy bo te komentarze sa z jakze pamietnego meczu z Realem w LM... tak, tak to o tym meczu mowie: Juventus - Real na Delle Alpi 3:1 w sezonie 02/03 :D Komentuja Mateusz Borek i Roman Kolton :!:

Bramka Trezeguet:
http://www.megaupload.com/?d=33B5IYH1
Bramka Del Piero:
http://www.megaupload.com/?d=338PGSXQ
Bramka Nedveda:
http://www.megaupload.com/?d=33GO3IV3

Zycze wysokich transferow :-D

del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2005, 17:59

DamKam serdeczne dzięki :D noooooo to już jest coś(nie ujmując sporo poprzeniej Twojej "składance")
Jednak ewidentnie trzeba tutaj stwierdzic, że Pan Kołtoń nie nadaje się na komentatora :smile: Szpaku FOREVER :prochno:

Masz moze więcej takich mp3 w wersji PL... :?: coś z moim idolem bym prosił jeśli jest taka możliwosc:wink:

Jeszcze raz dzieki :happy:

P.S. mam nadzieje, że nie obraziłes się za poprzedni mój komentarz :) bo nie to miałem na celu.

ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2005, 18:20

No całkiem całkiem. A ten komentarz z bramek strzelonych Realowi...aż chce się tego słuchać i słuchać. Dzięki za linki :D

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 września 2005, 17:47

del kasa pisze:Masz moze więcej takich mp3 w wersji PL... :?: coś z moim idolem bym prosił jeśli jest taka możliwosc:wink:

Niestety ale juz nie mam nic takiego po Polsku co by sie moglo nadawac na tego typu skladanke :!:
P.S. mam nadzieje, że nie obraziłes się za poprzedni mój komentarz :) bo nie to miałem na celu.
A czemu bym sie mial obrazic :?: Oczywiscie ze nie :!:
pozdrawiam

kow3l

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 listopada 2005, 20:50

DamKam napisal:
... czyli teraz cos specjalnie dla Ciebie :wink: Ale jestem pewien ze nie jeden z Was sie ucieszy bo te komentarze sa z jakze pamietnego meczu z Realem w LM... tak, tak to o tym meczu
  • mowie: Juventus - Real na Delle Alpi 3:1 w sezonie 02/03 :D Komentuja Mateusz Borek i Roman Kolton :!:

Podaj jeszcze raz te mp3ki, bo na dzien dzisiejszy dziala juz tylko trezy. A komentarz Borka jest boski. Plizzzzzzzz. Bardzo chcialbym je miec na dysku

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2005, 20:59

alex21__juve pisze:widzialem piekne bramki ale moim zdaniem najpiekniejsze bramka jest bramka ronaldinho na mistrzostwach świata z Anglia to dopiero była brama.
przeagent z ciebie jest stary jak tak można powiedziec 4 razy bramka :rotfl: no weź se wstydu nie rób bo tu ludzie raczej mądrze piszą/druga sprawa to ostanio zauwarzyłem jakiś dziwny napływ "głupków" na to forum aż mnie żal ściska :(

to prawda co do komenatarzy po strzlonej bramce ,że dodają smaczku ,ale czasami bardziej cenie komentarze jak np.zawodnik jest przy piłce (np.Ronaldo a szpakowski powiada... piękny ruch Ronaldinho co on z piłką wyprawia :rotfl: )
pozdro

LukaS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2005, 21:18

No dobra wszystko pięknie ładnie, tylko nie moge jakos doszukać się gdzie kliklnąć żeby te bramki sciągnąc. Może mnie ktoś naprowadzic?

Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2005, 21:28

LukaS pisze:No dobra wszystko pięknie ładnie, tylko nie moge jakos doszukać się gdzie kliklnąć żeby te bramki sciągnąc. Może mnie ktoś naprowadzic?
Link niestety już wygasł :?

Bardzo bym prosił autora filmiku o umieszczenie go ponownie na serwerze z gory dzienki :-D

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
LukaS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2005, 13:04

To jak będzie, zrobi ktoś nam tą przyjemność i wystawi te pliki jeszcze raz? :)

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2005, 13:53

Tak się składa, że mam składankę DamKama na dysku :wink: Oto ona:

http://rapidshare.de/files/7477816/skladanka.wav.html

Można zasysać :!:

Obrazek
ODPOWIEDZ