Zebina chce rozwiązac kontrakt z Juventusem

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 09 listopada 2005, 15:47

Tomek1900 pisze:Szczerze mówiąc nie lubie tego zawodnika i dobrze ze ma odejsc
Gałcio pisze:Ja płakac po nim nie będe
Jasiek-x pisze:MOim zdaniem to dosc dobrze
Juverm pisze:Nawet jeśli to nie plotka to bym się cieszył
Nie wiem co powoduje waszą niechęć do tego defensora. Częste kontuzje?? To się zdarza wszystkim piłkarzom bez wyjątku. Więc jak ktos już wyżej napisał powinniśmy sprzedać Neveda bo miał długą i ciężką kontuzję?? Czy może Treze bo on również miewa kontuzję?? Czy może Buffona, bo ma kontuzję i nie ma sensu czekać aż się wyleczy. Więc może mierzmy wszystkich zawodników Juve jedną miarką i dajmy szanse Zebinie powrócić po kontuzji, bo w moim mniemaniu przed kontuzją sprawował się naprawdę dobrze. Postarajcie się zrozumieć - to jest zawodowy futbol co jest równoznaczne z ciężkimi treningami i kontuzje w postaci nadwyrężeń czy nadciągnięć to jest chleb powszechny i dlatego nikt nie powinien wytykać Zebinie kontuzji. Więc ja pragnę, aby ten zawodnik wyleczył się i wrócił na prawą obronę Juve.

Pozdrawiam

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2005, 16:02

Zebina chce odejść gdyż zażądał podwyżki z 2,5 na 4, wybuchła kłótnia bo klub sie na to nie zgadza (i słusznie według mnie).

...ciekawe gdzie mu dadzą taką sumę...chyba tylko w Interze byłoby to możliwe..

herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2005, 16:25

Medi pisze:Zebina chce odejść gdyż zażądał podwyżki z 2,5 na 4, wybuchła kłótnia bo klub sie na to nie zgadza (i słusznie według mnie).
Hmm... Może jakieś źródło?
Jeśli to prawda to niech idzie bo mu sie chyba przewruciło w dupie. Ściągamy go za darmo jako rezerwowego Romy. Zaufaniem obdarza go Capello i Zebia wyrata na jeego z leszych obrońców prawych Serie
A. Otzrymuje powolanie od Domenecha. I zaczyna robić numery. Najpierw z tym pokazem mody, teraz te wygórowane żądania płacowe... Mam nadzieje że to nieprawda i że Johnatan ma więcej pokory...
Medi pisze:...ciekawe gdzie mu dadzą taką sumę...chyba tylko w Interze byłoby to możliwe..
A no faktycznie...
Może Moratti zamierza przebudować obecny skład i zrobić rewolucję :smile: Temu facetowi zmian nigdy mało :prochno:

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2005, 16:31

No jestm zaskoczony on był nawet dobrym obrońcą, polubiłem go a tu..... Czasem mial wpadki no ale zle o nim powiedziec nie mozna. Ale mam nadzieje ze kupimy lepszego prawego obrońce niz on bo najlepszym nigdy nie był :D .

PS Nie wiem dalczego ale zostanie mi w pamięci jak nie upilnował zawodnika w meczu z Liverpoolem jak przegralismy 2:1 (to był chyba gol Hypi)

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2005, 16:31

mam nadzieje, ze to plota. ale te dziwne zachowania Zebiny, nie wziely sie z niczego... cos mi sie tam nie podoba... moze ktos Go naklonil do tej decyzji? bo nie sadze, zeby tak nagle, przestalo mu sie podobac w Turynie :| zaczekajmy na oficjalna informacje.

Negri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 listopada 2005, 16:39

Medi pisze: Zebina chce odejść gdyż zażądał podwyżki z 2,5 na 4, wybuchła kłótnia bo klub sie na to nie zgadza (i słusznie według mnie).
Oczywiście że słusznie - nie wiedziałem że Zebina zażądał tak znacznego podwyższenia kontraktu - chyba nikt o tym nie napisał prócz Mediego :wink: i dlatego w poprzednich postach zdecydowanie go bronię. Jednak ta wiadomość zmienia moją opinię o tym zawodniku. Dlaczego?? Otóż jest on zawodnikiem dobrym, ale z drugiej strony nie tak świetnym, aby spełniać jego tak wygórowane wymagania kontraktowe. Jemu się faktycznie we łbie przewróciło, żeby sobie takiej zachcianki zażyczyć. Myślałem że chce odejść z innego powodu, irytowało mnie wytykanie mu kontuzjogenności. Ta wiadomość oczywiście niczego w wypadku kontuzjogenności nie zmieni, ale zmienia perspektywę, spod której patrzyłem na tego zawodnika. Jeżeli nie zachowa odrobiny pokory, to do widzenia z Juve. Piłkarzy, którzy jeżdżą sobie na pokazy mody zamiast na treningi Juve powinno oddawać innym klubom.[/quote]

ForzaJuve_Adam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2005, 17:00

Damianinho 15 pisze: chyba nikt o tym nie napisał prócz Mediego
Medi to dziewczyna :angry:

A co do Zebiny to jestem ciekawy co mu odbiło... W tamtym sezonie wspaniały zawodnik, a w tym już zupełna lipa. Najpierw te kontuzje, które wg mnie były dziwne, potem ten wybryk z pokazem mody a teraz żądanie podwyszki z kosmosu... Jednak sława uderza do głowy :think: W Romie, gdzie nie był uważany za tak wartościowego zawodnika chyba tak nie odwalał... :whistle:

Obrazek
Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2005, 17:04

Medi pisze:Zebina chce odejść gdyż zażądał podwyżki z 2,5 na 4, wybuchła kłótnia bo klub sie na to nie zgadza (i słusznie według mnie).

...ciekawe gdzie mu dadzą taką sumę...chyba tylko w Interze byłoby to możliwe..
Rowniez slyszalem o zadaniu podwyzce, choc nie wiedzialem jaka suma wchodzi w gre.

Nie ma szans, zeby zgodzili sie dac mu taka sume... Jezeli odejdzie to szkoda. Mimo, ze na pocztaku nie bylem do niego przekonany, to zeszly sezon pokazal, ze to klasowy obronca, gral bardzo dobrze, czym zdobyl moje uznanie. Obecnie jest najlepszym zawodnikiem Juve na tej pozycji, dlatego jezeli odejdzie napewno w jakis sposob na tym ucierpimy. Chcial bym, zeby jednak zostal. Choc tak naprawde to w to niewierze, od jakiegos czasu sprawa Zebiny wygladala coraz to gorzej. Przedluzajaca sie z pocztaku niegorozna kontuzja, kara jaka nalozyl na niego Moggi, pozniej zadanie podwyzki, a teraz chec rozwiazania kontraktu.... naprawde szkoda :(

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2005, 17:06

hmmmm mi sie wydaje ze to zwykla plotka to napewno nie bede rozpaczal, nie jest dla mnie graczem niezastąpionym, poza tym wiecej go nie bylo jak był :> No ale to nie jego wina w sumie, DP tez jest podatny na kontuzje...
PS: Nigdy nie zapomne jak Zebina założył siatke Zidane'owi... Dla takich chwil warto żyć :P

Obrazek
Aleksander Wielki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2005, 17:09

Ale dziwny z Zebiny chłopek, przecież bez don Fabio on nie istnieje.

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2005, 17:30

Nie jest dobrze , o Zebinie głośno jest juz od jakiegoś czasu , te wybryki , jakaś "nie uleczalna" kontuzja , które chyba nie jest jakaś poważna . Kara Moggiego , wkońcu musiał tak zareagować , nie będe go tu bronił bo sam sobie nauprzykszał życie .
Patrząc od strony kibica , decyzja o odejściu wydaje się być fatalna ,

Zebina grał bardzo dobrze na prawej obronie , często włączając się w akcje ofensywne . Nazwał bym go "Zambrottą prawej flanki " .

Mam nadzieje że nie jest to jego oficjalna wypowiedż , a jeśli niestety jest , to wierze że to nie jest jego ostateczne zdanie na ten temat .

Ciekawi mnie też czy teraz będzie wogóle wystawiany do 11 , może być tak że klub się zemści , ale mam nadzieje ze tak nie będzie , chyba Juve to za wysoka półka żeby się w takie coś bawić . Ważne też jest czy ewentualne odejście nastąpi w przerwie zimowej czy letniej , jeśli w tej pierwszej to mamy mało czasu na znalezienie godnego następcy , pożyjemy zobaczymy .

Zebina Nie Odchodź :!: :!:

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2005, 17:41

Większość tego co chciałbym tutaj napisać zamieściłem w moim poście w temacie o Sagnolu. Wolałbym napewno tego gracza niż Zebine. Jednak Sagnola jeszcze nie mamy, a Zebina w sumie się nieźle spisywał. Uważam, że od tego newsa wieje poważną plotką, ale... z Zebiną ostatnio były jakieś problemy, co do tej kary w sprawie tego pokazu mody. Po za tym jest ciągle trapiony przez kontuzje.
Nigdy jakoś się do końca do niego nie przekonałem. Według mnie nie jest to gracz najwyższej klasy jak chociażby właśnie Sagnol (dla mnie najlepszy obecnie prawy obrońca). Zobaczymy jak się to potoczy. Póki co nie mamy jednak lepszego gracza na tej pozycji, więc może lepiej niech Jonathan nie odchodzi? :(

Negri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 listopada 2005, 17:48

ForzaJuve_Adam pisze:Medi to dziewczyna :angry:
Serio?? :D :D Przepraszam nie wiedziałem wielkie sorry szczególnie dla Medi, ale jakoś tak przywykłem, że fanami a zwłaszcza modami są jednak faceci, co nie znaczy, że potępiam kobiety, co to to nie, jeszcze raz sorry Medi i pozrówka :wink:

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 listopada 2005, 17:55

Jezeli to prawda to bez watpienia zmienia sie moj dotychczasowy stosunek do zawodnika- na gorszy :? Jezeli faktycznie zazadal tak duzej podwyzki, w dodatku po ostatnich wydarzeniach to moim zdaniem oznacza to jedno- nie zalezy mu juz na grze w Juve :roll:
Ohhh, jak ja bym chcial zeby to wszystko bylo nieprawda...

Sztuko

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2005, 19:01

Zebina chce odejść?Stracilibysmy chyba drguiego najlepszego po Zambro obrońcę.Pewnie ma z tym cos spólnego ta afera jak Zebina gadał że zachorował i nie zjawił sie na treningu

Obrazek
ODPOWIEDZ