Film 100 Years of Juventus
- Adi666666
- Juventino
Jest to film o 100 letniej histori Juve !!! Znalazłem go na wypasionej stronie http://www.juventusmania.net
Link docelowy :
http://www.juventusmania.net/juve/modul ... tit&lid=46
P.S Życze wysokich transferów
Link docelowy :
http://www.juventusmania.net/juve/modul ... tit&lid=46
P.S Życze wysokich transferów

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- koki90
- Juventino
za jakies 5 minut mi się ściągnie to mam nadzieje, że zdąże obejrzec i cokolwiek zrecenzjować, choćby wstępnie 
edit:
Filmi trwa 2,15 h
Jakość jest dobra, można mieć jedynie zastrzeżenia do początkowych scen (trwa to jedynie kilka sekund:P )gdzie piksele przeszkadzają w oglądaniu filmu.
Film ukazuje bramki i akcje Juventusu od roku 1900/49 aż do finału Ligi Mistrzów w 1996r. Oprócz tego udało mi się zauważyć fragment pogrzebu bodajże Scirei.
Nie towarzyszy mu muzyka, ani komentarz, ale uważam, że każdy fan Juventusu powinien obejrzeć ten film i mieć go na dysku.
Mimo, że nie obejrzałem go całego polecam gorąco.
Ogromne podziękowania dla autora za wyszukanie tego wspaniałego dzieła

edit:
Filmi trwa 2,15 h
Jakość jest dobra, można mieć jedynie zastrzeżenia do początkowych scen (trwa to jedynie kilka sekund:P )gdzie piksele przeszkadzają w oglądaniu filmu.
Film ukazuje bramki i akcje Juventusu od roku 1900/49 aż do finału Ligi Mistrzów w 1996r. Oprócz tego udało mi się zauważyć fragment pogrzebu bodajże Scirei.
Nie towarzyszy mu muzyka, ani komentarz, ale uważam, że każdy fan Juventusu powinien obejrzeć ten film i mieć go na dysku.
Mimo, że nie obejrzałem go całego polecam gorąco.
Ogromne podziękowania dla autora za wyszukanie tego wspaniałego dzieła

- Gibon
- Juventino
W sensie, że cały film jest bez dźwięku? Czyżby zajmował on coś ok. 900mb? Jeżeli tak, to jest w sieci jeszcze wersja z głosem, zajmująca ok. 4gb. Kiedyś był na Mininovej, ale już go powinęło. :doh:koki90 pisze: Nie towarzyszy mu muzyka, ani komentarz, ale uważam, że każdy fan Juventusu powinien obejrzeć ten film i mieć go na dysku.
- del kasa
- Juventino
Z tego co zauważyłem(próbowałem go ściągać) film ten zajmuje ok 600 mb. Niestety na swoim łączu nie podołam sciągnąc tego do końca. Po raz kolejny będę musiał obejśc się smakiem ehhhhPar00wa pisze: Czyżby zajmował on coś ok. 900mb? Jeżeli tak, to jest w sieci jeszcze wersja z głosem, zajmująca ok. 4gb. Kiedyś był na Mininovej, ale już go powinęło. :doh:

- Adi666666
- Juventino
Film najlepiej ściągnąć FlashGetem mi się ściągał 3 godziny :-D
Zajmuje 594 mega po rozpakowaniu na dysku 657 mega.
Trwa 2 godziny 15 minut i 52 sekundy jest bez głosu ale naprawde warto go miec w swojej kolekcji. Jest opisana cała historja wszystkie wazniejsze wydarzenia sa przedstawione, sylwetki najlepszych pilkarzy
P.S Są rózne okresy jeśli chodzi o ściąganie ja dopiero za 3 razem ściągnołem ten film zostawiłem kompa o 12 w południe i do 15 mi się ściągneło wcześniej próbowałem to mieli jakiś problem z serwerem.
Życze wam wytrwałości napewno się uda. :-D
Zajmuje 594 mega po rozpakowaniu na dysku 657 mega.
Trwa 2 godziny 15 minut i 52 sekundy jest bez głosu ale naprawde warto go miec w swojej kolekcji. Jest opisana cała historja wszystkie wazniejsze wydarzenia sa przedstawione, sylwetki najlepszych pilkarzy

P.S Są rózne okresy jeśli chodzi o ściąganie ja dopiero za 3 razem ściągnołem ten film zostawiłem kompa o 12 w południe i do 15 mi się ściągneło wcześniej próbowałem to mieli jakiś problem z serwerem.
Życze wam wytrwałości napewno się uda. :-D
- Wojtom
- Juventino
Zostawiłem kompa na noc i mam.
Szkoda, że jest bez głosu. Gdyby był jeszcze komentarz angielski i jakaś muzyka byłaby to na prawde perełka. Jakość nie jest rewelacyjna, ale nie narzekam. Wydarzenia sprzed kilkudziesięciu lat nie mogą być w najlepszej jakości w końcu.
Minus. Pojawiają się nieciekawe pasy poziome co jakiś czas.
Film ciekawy, bardzo ciekawy, jednak ja już pisałem, do pełni szcześcia brakuje audio i troche lepszej jakości.
Szkoda, że jest bez głosu. Gdyby był jeszcze komentarz angielski i jakaś muzyka byłaby to na prawde perełka. Jakość nie jest rewelacyjna, ale nie narzekam. Wydarzenia sprzed kilkudziesięciu lat nie mogą być w najlepszej jakości w końcu.
Minus. Pojawiają się nieciekawe pasy poziome co jakiś czas.
Film ciekawy, bardzo ciekawy, jednak ja już pisałem, do pełni szcześcia brakuje audio i troche lepszej jakości.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- kosiorekk
- Juventino
Filmik bardzo mi się spodobał...
Super przedstawione mecze Juventusu z poprzednich lat, jakie to piękne.
Naprawdę dzięki za link.
Uwarzam podbnie jak Wojtom, że gdyby była muzyczka lub jakiś angielski komenatrz to film byłby cudem!
Ja właśnie zaczęłem ściągać plik z emula o nazwie :
La Grande Storia della Juventus Dvd1.nrg
Film zajmuje 3,79 Gb i pewnie będzie mi się ściagał z 2 tygodnie ale czego się nie robi dla ukochanego Klubu
Super przedstawione mecze Juventusu z poprzednich lat, jakie to piękne.
Naprawdę dzięki za link.
Uwarzam podbnie jak Wojtom, że gdyby była muzyczka lub jakiś angielski komenatrz to film byłby cudem!
Ja właśnie zaczęłem ściągać plik z emula o nazwie :
La Grande Storia della Juventus Dvd1.nrg
Film zajmuje 3,79 Gb i pewnie będzie mi się ściagał z 2 tygodnie ale czego się nie robi dla ukochanego Klubu
- piotrek147
- Juventino
Dlaczego jak wlanczam linka to wyskakuje mi napis:
Not Found
The requested URL /hisham/ALL/100_years_of_juventus.zip was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.34 Server at www.juventusmania.net Port 80
Moglby ktos to wruzcic na torrenta. Bardzo chce miec ten film.
Not Found
The requested URL /hisham/ALL/100_years_of_juventus.zip was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
- mikinh
- Juventino
U mnie to samo:
Jakby ktos zapodał torrenta z tym filmikiem byłoby poprostu Suuuper chyba ze z tym serwerem to tylko chwilowe
A tak wogóle to dzieki za linka popisałeś sie chłopie
Jakby ktos zapodał torrenta z tym filmikiem byłoby poprostu Suuuper chyba ze z tym serwerem to tylko chwilowe

E la Juventus, c un inno che forza ci da.
E la Juventus, e nostra la vittoria sarr.
........::::::::::::::::: 28 :::::::::::::::::........
E la Juventus, e nostra la vittoria sarr.
........::::::::::::::::: 28 :::::::::::::::::........
- Adi666666
- Juventino
Niestety link już wygasł , jak znajde inny to ci wrzuce.piotrek147 pisze:Dlaczego jak wlanczam linka to wyskakuje mi napis:
Not Found
Pozdro 8)
- Vojtimar
- Juventino
U mnie jest nie można wyświetlić strony. Cóż, później sprobuję. Mimo, że bez dźwięku to ja muszę go mieć. Tyle lat historii po prostu każdy prawdziwy kibic Juve powinien obejrzeć.
Z Juve na dobre i złe!
- Adi666666
- Juventino
piotrek147 pisze:Dlaczego jak wlanczam linka to wyskakuje mi napis:
Not Found
mikinh pisze:U mnie to samo:
Niestety link już wygasł , jak znajde inny to wam wrzuce.
Pozdro 8)
- piotrek147
- Juventino
Znalazlem link torrent do filmu pt. "100 years of Juventus".
rozmiar:918.71mb
format:avi
link: www.meganova.org/details/248264.html
Edit:
Niestety link nie dziala. Tracker padl. :płaczę:
rozmiar:918.71mb
format:avi
link: www.meganova.org/details/248264.html
Edit:
Niestety link nie dziala. Tracker padl. :płaczę: