Quiz 2 (Juventus)
- Medi
- Qualità Juventino
Tak szczerze mówiąc to chodziło mi o sędziego sprawozdawcę, który nazywa sie ....Pietro CapelloJohnny777 pisze:Gustaco Witzel
Jeśli dobrze poszperałem

- Johnny777
- Juventino
A mi ciężko było doszukać się tego "zbiegu okoliczności"Medi pisze:Tak szczerze mówiąc to chodziło mi o sędziego sprawozdawcę, który nazywa sie ....Pietro CapelloJohnny777 pisze:Gustaco Witzel
Jeśli dobrze poszperałem, ale, że nie sprecyzowałam, więc uznaje Twoją odpowiedz
Teraz moje pytanie - raczej łatwe niż trudne

Jak nazywał się prezydent Juventusu gdy zdobyto pierwszy tytuł dla Juve?
- Medi
- Qualità Juventino
wcale sie nie dziwie :lol:Johnny777 pisze:A mi ciężko było doszukać się tego "zbiegu okoliczności"Medi pisze:Tak szczerze mówiąc to chodziło mi o sędziego sprawozdawcę, który nazywa sie ....Pietro CapelloJohnny777 pisze:Gustaco Witzel
Jeśli dobrze poszperałem, ale, że nie sprecyzowałam, więc uznaje Twoją odpowiedz
![]()
Alfred DickJohnny777 pisze: Teraz moje pytanie - raczej łatwe niż trudne:
Jak nazywał się prezydent Juventusu gdy zdobyto pierwszy tytuł dla Juve?
- Włodar
- Juventino
Odpowiedź prawidłowa, ale a propos daty to napisalem przeciez 28 wrześniaswiergot pisze:Akurat mi się nawinął ten temat, to się zabawię z raz![]()
Odpowiedź brzmi: Giovanni Vecchina
EDIT: Jeszcze małe sprostowanie - mecz odbył się 28 września, a nie 30.

- swiergot
- Juventino
O faktycznie, nie wiem jak ja tam zobaczyłem 30
Moje pytanie, proste. Dawno w składzie Juve (oczywiście chodzi o seniorów) nie było zawodnika urodzonego w Turynie, teraz jest nim Federico Balzaretti. Podaj imię i nazwisko ostatniego przed Balzarettim turyńczyka grającego w Juve.

Moje pytanie, proste. Dawno w składzie Juve (oczywiście chodzi o seniorów) nie było zawodnika urodzonego w Turynie, teraz jest nim Federico Balzaretti. Podaj imię i nazwisko ostatniego przed Balzarettim turyńczyka grającego w Juve.