Serie A: (11) JUVENTUS 3-0 Livorno
- Corcky
- Juventino
A mnie się jednak wydaje, że mimo mojej skłonności do tego, by Juve grało ofensywnie - trójząb wydaje mi się niezbyt spełniać swoje zadania i lepiej niech występujemy juz w zestawieniu 4-4-2.MATTTI pisze:Moim zdaniem Capello powinien jeszcze raz zagrać trójzębem.
Oczekiwania na ten mecz? Niech Capello da wkońcu odpoczać Emersonowi(moze też Zambro wypocznie? :roll: ), bo jego brak świeżośći jest aż nadto widoczny i postawi na parę Viera-GG. Z lewego skrzydła Nedved z prawego Mutu i atak Alex - Treze.
Tak bym to widział :-D

Alessandro Del Piero ole!
- Pilekww
- Juventino
No napewno 3 pkt. są bardzo ważne bo Mialn juz nas goni 2 pkt to bardzo mało. Mysle ze wygramy, wysko - nisko ale wygramy! Moze Ibrahimovic zagra na lepszym poziomie niz w ostatnich meczach! Licze równiez na odbudowe DP bo ostatnio tez nie pokazył sie z dobrej strony.
Mój typ: 2 - 0
Trezeguet
Ibrahimovic
Mój typ: 2 - 0
Trezeguet
Ibrahimovic
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Sztuko
- Redaktor
trójzab nie wyszedł z tego co widziałem w meczu z bayernem,dlatego chciałbym aby Capello jeszcze raz zaryzykował nim zagrać,jeśli nie wyjdzie,trzeba wrócić do 4-4-2.Co do tych odpoczynków to rzeczywiściemozna przeprowadzić rotacje w składzie z tym że GG bardzo mnie zawiodł podczas meczu w monachium gdzie praktycznie przeprowadził żadnej akcjiForzaDelPiero pisze:A mnie się jednak wydaje, że mimo mojej skłonności do tego, by Juve grało ofensywnie - trójząb wydaje mi się niezbyt spełniać swoje zadania i lepiej niech występujemy juz w zestawieniu 4-4-2.MATTTI pisze:Moim zdaniem Capello powinien jeszcze raz zagrać trójzębem.
Oczekiwania na ten mecz? Niech Capello da wkońcu odpoczać Emersonowi(moze też Zambro wypocznie? :roll: ), bo jego brak świeżośći jest aż nadto widoczny i postawi na parę Viera-GG. Z lewego skrzydła Nedved z prawego Mutu i atak Alex - Treze.
Tak bym to widział :-D
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Padają tutaj stwierdzenia o trójzębie. Moim zdaniem trzeba zagrać 4-4-2 z dwoma defensywnymi pomocnikami czyli to co zwykle. Ja bym to widział tak:
GK: Abbiati
OP: Zambrotta
OL: Chellini
OŚ: Thuram
OŚ: Cannavaro
PP: Camoranesi
PL: Nedved
DPŚ: Vieira
DPŚ: Giannicheda (chyba źle, sory z góry)
NŚ: Trezeguet
NŚ: Del Piero (Mutu)
moim zdaniem przede wszystkim należy dać odpocząć Emersonowi i Ibrahimovicowi. Emerson stracił świeżość, a Ibrahimovic jest bez formy. Mój typ na wynik 2:0
Bramki: Nedved, Trezeguet
GK: Abbiati
OP: Zambrotta
OL: Chellini
OŚ: Thuram
OŚ: Cannavaro
PP: Camoranesi
PL: Nedved
DPŚ: Vieira
DPŚ: Giannicheda (chyba źle, sory z góry)
NŚ: Trezeguet
NŚ: Del Piero (Mutu)
moim zdaniem przede wszystkim należy dać odpocząć Emersonowi i Ibrahimovicowi. Emerson stracił świeżość, a Ibrahimovic jest bez formy. Mój typ na wynik 2:0
Bramki: Nedved, Trezeguet
- darel
- Juventino
Wracamy do SerieA. Po meczach z Milanem i Bayernem czeka nas spotkanie z teoretycznie słabszym przeciwnikiem. Mecz ten jednak wcale nie bedzie łatwy. Livorno w obecnym sezonie gra naprawde dobrze, dodatkowo na spotkanie z mistrzem Włoch i liderem SerieA bedas dodatkowo zmotywowani.
Juve musi to spotkanie wygrać. Po ostatniej porazce z Milanm nasza przewaga w tabeli zmalała do 2 pkt. i każde potknięcie może oznaczać utrate pierwszeństwa. Duzo osób widziało by w tym meczu jako partnera Vieiry GG. Jak dla mnie w srodku powinien zagrać Emerson, co prawda obecnie nie prezentuje najwyzszej formy, lecz nie may chyba lepszego partnera dla Vieiry.
Ciekawe, jak zagramy w ataku.... czy Zlatan znowu wybiegnie w podstawowej 11?? Po ostatnich wystepach Ibrahimovica bardzo prawdopodobne, że partnerem Trezegueta bedzie Alex.
Mecz napewno nie bedzie łatwy, jednak inny wynik jak 3 pkt nie wchodzi w gre.. Licze, że wygramy conajmniej 2:0.
Juve musi to spotkanie wygrać. Po ostatniej porazce z Milanm nasza przewaga w tabeli zmalała do 2 pkt. i każde potknięcie może oznaczać utrate pierwszeństwa. Duzo osób widziało by w tym meczu jako partnera Vieiry GG. Jak dla mnie w srodku powinien zagrać Emerson, co prawda obecnie nie prezentuje najwyzszej formy, lecz nie may chyba lepszego partnera dla Vieiry.
Ciekawe, jak zagramy w ataku.... czy Zlatan znowu wybiegnie w podstawowej 11?? Po ostatnich wystepach Ibrahimovica bardzo prawdopodobne, że partnerem Trezegueta bedzie Alex.
Mecz napewno nie bedzie łatwy, jednak inny wynik jak 3 pkt nie wchodzi w gre.. Licze, że wygramy conajmniej 2:0.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Mr Cezary
- Juventino
dokladnie - nie mozna lekcewazyc Livorno :naughty: mam nadzieje, ze zagramy na luzie, ale jednoczesnie skutecznie. mimo czerwonej kartki dla Zlatana w meczu z Bayernem, mysle, ze to on wybiegnie u boku Trezeguet'a w pierwszym skladzie. szczerze mowiac, wolalbym tam zobaczyc Mutu lub Del Piero (chociaz ten ostatnio tez niewiele pokazuje
). zgadzam sie, ze odpoczac powinni Emerson i Zambrotta. w drugiej polowie powinien tez zejsc Treze. typuje 2:0, ale po ciezkim boju 

- Paulo
- Juventino
Moim zdaniem jeżeli Capello zaryzykował grę w tak ważnym meczu z Bayernem trójką napastników to teraz tymbardziej powinien to powtórzyć, ponieważ trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie czy to jest skuteczne, a jeden mecz nie daje takiej odpowiedzi. Na dzień dzisiejszy moja wizja składu w meczu z Livorno wyglądałaby tak:
Abbiati
Chellini
Cannavaro
Kovac
Zambrotta
Nedved
Vieira
Camoranesi
Del Piero (za napastnikami)
Mutu
Trezeguet
Wariant ofensywny, ale uważam, że bardzo ciekawy. No już niecałe 3 godzinki mam nadzieję, że mecz będzie gdzieś w necie, bo wczoraj była informacja że leci na Livesports
Abbiati
Chellini
Cannavaro
Kovac
Zambrotta
Nedved
Vieira
Camoranesi
Del Piero (za napastnikami)
Mutu
Trezeguet
Wariant ofensywny, ale uważam, że bardzo ciekawy. No już niecałe 3 godzinki mam nadzieję, że mecz będzie gdzieś w necie, bo wczoraj była informacja że leci na Livesports
- koki90
- Juventino
Mecz jest w necie, link podawał już wcześniej *MaTeK*
Uważam, że jeżeli w tym meczu zagra Ibrahimović to pokazrze na co go stać :twisted: takie małe przeczucie. Po mam nadzieje sotroej pogawędce z Capello czuje, że wkońcu Zlatan troszke spokornieje i skupi się na zadaniech taktycznych, anie na faulowaniu innych czy na próbowaniu swoich sztuczek technicznych. Nie mam nic do jego dryblingów itd. ale niech używa ich gdy rzeczywiście musi to zrobić lub gdy wynik jest bezpieczny, a tak to lepiej by skupił sie na strzelaniu goli oraz asyst co w tym sezonie świetnie mu wychodzi
Tak więc licze, że dostanie szanse Zlatan, którą licze, że wykorzysta. Mutu powininen dostać szanse...zwykle jeśli ją dostaje to jej nie marnuje, więc o niego się nie martwie 8)
Uważam, że jeżeli w tym meczu zagra Ibrahimović to pokazrze na co go stać :twisted: takie małe przeczucie. Po mam nadzieje sotroej pogawędce z Capello czuje, że wkońcu Zlatan troszke spokornieje i skupi się na zadaniech taktycznych, anie na faulowaniu innych czy na próbowaniu swoich sztuczek technicznych. Nie mam nic do jego dryblingów itd. ale niech używa ich gdy rzeczywiście musi to zrobić lub gdy wynik jest bezpieczny, a tak to lepiej by skupił sie na strzelaniu goli oraz asyst co w tym sezonie świetnie mu wychodzi

Tak więc licze, że dostanie szanse Zlatan, którą licze, że wykorzysta. Mutu powininen dostać szanse...zwykle jeśli ją dostaje to jej nie marnuje, więc o niego się nie martwie 8)
- Lord_Chaos
- Juventino
Matti moglbys pomoc z tym meczem juve jest tam jakis kanał zebym mogl sobie zobaczyc meczyk na laczu 192 kb/s ??
- nailman86
- Juventino
No więc kolejny mecz... Myśle, że i w tym Juve wygra. Chociaż może nie być wcale łatwo. Livorno spisuje się całkiem dobrze w tym sezonie. Do tego ma naprawde dobrego trenera. Mój typ: 2-0 dla Juve, ale po cięzkim meczu.
Mam nadzieje, że Alex coś strzeli dzisiaj...
Forza Juve, forza Alex...
Mam nadzieje, że Alex coś strzeli dzisiaj...
Forza Juve, forza Alex...
FORZA JUVE, FORZA ALEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Mateo
- Juventino
No już niebawem zacznie się to spotkanie. Mam nadzieje, że po wygranej z Bayernem Juventus powróci na ścieżke zwycięstw i znów długo z niej nie zboczy
. Myśle, że mecz napewno nie będzie jakąś bardzo łatwą przeprawą, jednak myśle, że Juve już wielokrotnie udowadniało, że daje sobie spokojnie rade z takimi średniakami, więc typuje oczywiście zwycięstwo i tylko ten wynik mnie zadowoli. Stawiam wynik 3-1 dla Juventusu, ale ja zawsze jestem optymistą
. Mam nadzieje, że będzie ona odniesione również w bardzo ładnym stylu.

- Fedo
- Juventino
A gdzie ten Shanghai TV podaj link bo szukam tam ale nie widze bo ja slepy jestem :>Paulo pisze:Włączcie sobie Shanghai TV, meczyk leci i to świetnej jakości, bez przerw.
Skład
Abbiati
Chellini
Zambro
Cannavaro
Thuram
Nedved
Vieira
Emerson
Mutu
Ibra
Trezegol