LM (04): JUVENTUS 2-1 Bayern M.

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
ballack13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 listopada 2005, 16:16

ballack13 pisze: technicznie wedlug mnie tak i ma gorsze warunki
Przecież Del Piero jest znacznie niższy. I ma lepsze warunki od Zlatana?? Chyba to niemożliwe. Może dzięki temu, że jest mniejszy jest szybszy, sprawniejszy ale do górnych piłek jak już peja wyżej napisał nie ma szans.

Pozdro[/quote]

no wlasnie o to mi chodzilo ze ma lepsze warunki do dryblingu itp

Sztuko

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2005, 19:33

No cóż jesli chodzi o Del Alpi to juve nie ma czyms sie chwalic,poczekajmy na budowe nowego stadionu,tylko nie moge przeboleć tego że,bedzie zmieniona nazwa

Obrazek
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2005, 20:25

Patrząc na te puste trybuny i brak jakiejkolwiek atmosfery na tym meczu, nie dziwie się, że TVP wolało pokazywać Lilie-Mu - tam przynajmniej pełne trybuny :roll:

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 listopada 2005, 10:02

ForzaDelPiero pisze:Patrząc na te puste trybuny i brak jakiejkolwiek atmosfery na tym meczu, nie dziwie się, że TVP wolało pokazywać Lilie-Mu - tam przynajmniej pełne trybuny
A kto pokazuje mecz ze względu na trybuny?? Mi się wydaje że mecz pokazuje się ze względu na to co się dzieje na boisku. A działo się na pewno więcej niż w meczu Lille - MU.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2005, 12:45

leniup pisze::ball: DZięki Bogu mamy mądrego Lucka który za żadne pieniądze nie chciał oddać TrezeGOLA! Gdyby nie było Davida to nie wiem co by się teraz działo.
Pomyśleć że w wakacje niektórzy na tym forum mieli wspaniałe pomysły, oddać Treze wziąć „boskiego” Bobo.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 05 listopada 2005, 15:10

DjJuve pisze:
leniup pisze::ball: DZięki Bogu mamy mądrego Lucka który za żadne pieniądze nie chciał oddać TrezeGOLA! Gdyby nie było Davida to nie wiem co by się teraz działo.
Pomyśleć że w wakacje niektórzy na tym forum mieli wspaniałe pomysły, oddać Treze wziąć „boskiego” Bobo.
Hehe, wiedziałem, że będę mógł się z nich smiać :wink: Treze był sprawdzony i po co mielibyśmy go zamieniać na kogoś innego? Cieszę się, że moja opinia znalazła odzwierciedlenie w rzeczywistości. A jak Sagnol go komplementował po meczu z Bayernem 8) Oby tylko nie....odpukać :)

Obrazek
Zablokowany