LM (04): JUVENTUS 2-1 Bayern M.
- Pilekww
- Juventino
Wczoraj urodziny juve to mam nadzieje ze jakis prezent bedzie dla fanów i nie tylko!! Ważny sprawdzian dla juve czy te dziewięc wygranych spotkań nie było przypadkowe. Po ostatnim meczu z Milanem wszytsko jest mozliwe bo jak wiem Bianconeri nie reprezentoewali sie ze najlepszej strony. Jakas rekompensata dla wszystkich fanów ze te dwie porażki napewno sie przyda!!
Więc niech zwyciężą
Món typ: 3 - 0
Trze, Del Piero, Vieira
Więc niech zwyciężą

Món typ: 3 - 0
Trze, Del Piero, Vieira
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Muszę przyznać, że obawiam się tego pojedynku, jednak 2 porażki z dobrymi rywalami dają do myślenia. Przemawia za nami atut własnego boiska gdzie ciężko nam jest odebrać jakiekolwiek pkt. Oby publiczność dopisała...
Ten mecz musmi wygrać , aby wyjść z 1 miejsca w grupie i aby odbudować morale po ostanim blamażu z Milanem. Chłopaki zmuszą się zmotywować i zagrać na 100%, wtedy na pewno wygramy.
Co do spraw personalnych. W bramce pewnie Abiatti, z dwojga złego on jest niewątpliwie lepszy od Chimentiego :roll: W pomocy mogłby zarać Mutu na Nedveda a w ataku Del Piero za Zlatana. To tyle. Bardzo mi zależy na wygranej aby zrewanżować się za 1 mecz i liczę, że nasi piłkarze spełnią nasze oczekiwania.
Osobiście odcinam się od Świata i o 00.20 oglądam ret. meczu na PS, oby tylko gdzieś niespodziewanie do mnie wynik nie trafił
Ten mecz musmi wygrać , aby wyjść z 1 miejsca w grupie i aby odbudować morale po ostanim blamażu z Milanem. Chłopaki zmuszą się zmotywować i zagrać na 100%, wtedy na pewno wygramy.
Co do spraw personalnych. W bramce pewnie Abiatti, z dwojga złego on jest niewątpliwie lepszy od Chimentiego :roll: W pomocy mogłby zarać Mutu na Nedveda a w ataku Del Piero za Zlatana. To tyle. Bardzo mi zależy na wygranej aby zrewanżować się za 1 mecz i liczę, że nasi piłkarze spełnią nasze oczekiwania.
Osobiście odcinam się od Świata i o 00.20 oglądam ret. meczu na PS, oby tylko gdzieś niespodziewanie do mnie wynik nie trafił

- juveluck
- Juventino
Rozumiem, ze jestes jakims wrozbita??Camillo pisze:
Bayern Juventus
2 ----------- Bramki ---------- 1
11 -----Strzały w bramkę --- 5
5 ---Strzały obok bramki-- 7
5 ---------Rzuty rożne--------- 7
15 ----------Faule---------------- 24
7 ----------Spalone------------ 2
0 ---------- Żółte kartki ------- 2

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Patryk
- Juventino
wie ktoś na jakim kanale jest SAT1? w cyfrowym polsacie?
- bblackk
- Juventino
Ja bym go raczej nazwał statystykiem...juveluck pisze:Rozumiem, ze jestes jakims wrozbita??

[quote="Camillo (nad swoją "wróżbą")"]A oto porcja statystyk z poprzedniego meczu obydwu[/quote]

Z tego co wiem na Polsacie Cyfrowym nie ma kanału SAT 1. Za to jest program - Polsat Spot Extra, na którym będzie można obejrzeć meczwie ktoś na jakim kanale jest SAT1? w cyfrowym polsacie?

Ostatnio zmieniony 02 listopada 2005, 19:03 przez bblackk, łącznie zmieniany 1 raz.

- Sztuko
- Redaktor
- kubinho 10
- Juventino
To będzie na prawde trudny mecz. Wiele z Was lekceważy Bayern ale Bawarczycy udowodnili w pierwszym meczu że są świetną drużyną. W tym sezonie nie idzie nam gra z trudnymi rywalami (oprócz meczu z Interem) ale mam nadzieję że przełamiemy się w tym meczu i wygramy chociaż 1-0 ale zdecydowanie.
Mam nadzieję jak większość forumowiczów że Zlatan usiądzie dzisiaj na ławce i zastąpi go ktoś z dwójki DP-Mutu. Ibra obrósł chyba w piórka i Capello powinien sprowadzić go na ziemię. Jako drugi napastnik powinien wystąpić oczywiście Trezegol który jest w wyśmienitej formie i zrównał się już z Michelem Platnim w ilości zdobytych bramek dla Juve.
Ale jak znam życie to Capello postawi oczywiście na Ibracadabre i nawet jak nie będzie grał dobrze to pozostawi go na boisku do końca spotkania ale obym sie mylił.
Mój typ: Juventus - Bayern 1:0
Vieira

Mam nadzieję jak większość forumowiczów że Zlatan usiądzie dzisiaj na ławce i zastąpi go ktoś z dwójki DP-Mutu. Ibra obrósł chyba w piórka i Capello powinien sprowadzić go na ziemię. Jako drugi napastnik powinien wystąpić oczywiście Trezegol który jest w wyśmienitej formie i zrównał się już z Michelem Platnim w ilości zdobytych bramek dla Juve.
Ale jak znam życie to Capello postawi oczywiście na Ibracadabre i nawet jak nie będzie grał dobrze to pozostawi go na boisku do końca spotkania ale obym sie mylił.
Mój typ: Juventus - Bayern 1:0

Zdanie mi sie że to były statystyki z pierwszego meczu w Monachiumjuveluck pisze:Camillo pisze: Bayern Juventus
Rozumiem, ze jestes jakims wrozbita??
Wielkie dzięki Wojtom za stacje ale jak mógłby ktoś podać linki to jakiejś z tych stacji byłbym nie zmiernie wdzięczny.Wojtom pisze:edit: http://knplogic.com/sport/CL.html tutaj jest lista wszystkich kanałów, na których będzie można zobaczyć mecz na żywo i z opóźnieniem.

Grande Juve, Vinci Per Noi
- x_men_1988
- Juventino
Mecz juve będzie transmitowany na stacji Dragon TV , można ją oglądać poprzez :
1. Program QQlive - [url=http://dl_dir.qq.com/qqtools/qqlive2.0beta02.exe]LINK[/url]
Link do stacji - qqtv://4135443306/qqlive.qtv - odpalcie jak zwykła strone , QQlive samo sie właczy . Potrzebne łącze ok. 512 - 768 kb/s , i wieksze .
2. Program PPlive wersja 1.0.7.4 -
LINK
Link do stacji [url=pplive://pp2.pplive.com:8000/tracker?source=%7B7d0f9a10-f9c3-4aae-a2d6-0e54639bc812%7D&type=udp&chnname=%e4%b8%9c%e6%96%b9%e5%8d%ab%e8%a7%86&engname=Dragontv&tracker=udpt://pp2.pplive.com:8000;udpt://pp1.pplive.com:8000;%22%5Dpplive://pp2.pplive.com:8000/tracker?source=%7B7d0f9a10-f9c3-4aae-a2d6-0e54639bc812%7D&type=udp&chnname=%e4%b8%9c%e6%96%b9%e5%8d%ab%e8%a7%86&engname=Dragontv&tracker=udpt://pp2.pplive.com:8000;udpt://pp1.pplive.com:8000;]TUTAJ[/url]
Podobne wymagania co do łącza . Dziś po południu nie było Dragon Tv na pplive , więc proponuje 1 opcje , jakosc praktycznie taka sama (ok. 350 kb/s) .
EDIT: Teraz też chyba nie ma Dragon TV na PPlive , albo to juzjest stary link , ale QQlive dział bardzo dobrze , więc nie ma problemu .
Co do meczu to licze że wkońcu wygramy z taką silna drużyną , jaką napewno jest Bayern . Martwi mnie linia obrony , bo nie dojść że mamy zagrać 3 z tyłu , to do tego ma grać Chiellini - który w pierwszym meczu , na Alianz , wyraźnie przestraszył sie publiczności i rangi meczu , przez co strasznie kiksował . Cieszy że zagra Alex
, także widać kolejny raz jak Capello "wielbi" Zlatan , który mimo fatalnej gry musiał znaleść miejsce w składzie , nawet na konto dużych zmian w ustawieniu .
Ogólnie licze na wynik 2-0 i gole dwóch wyżej wymienionych graczy , im sie najbardziej przydadzą .
Jednak przy takiej obronie moze nie byc tak kolorowo i mozemy stracic bramke , mam nadzije że maksymalnie jedną .. a najlepiej wogóle .
1. Program QQlive - [url=http://dl_dir.qq.com/qqtools/qqlive2.0beta02.exe]LINK[/url]
Link do stacji - qqtv://4135443306/qqlive.qtv - odpalcie jak zwykła strone , QQlive samo sie właczy . Potrzebne łącze ok. 512 - 768 kb/s , i wieksze .
2. Program PPlive wersja 1.0.7.4 -
LINK
Link do stacji [url=pplive://pp2.pplive.com:8000/tracker?source=%7B7d0f9a10-f9c3-4aae-a2d6-0e54639bc812%7D&type=udp&chnname=%e4%b8%9c%e6%96%b9%e5%8d%ab%e8%a7%86&engname=Dragontv&tracker=udpt://pp2.pplive.com:8000;udpt://pp1.pplive.com:8000;%22%5Dpplive://pp2.pplive.com:8000/tracker?source=%7B7d0f9a10-f9c3-4aae-a2d6-0e54639bc812%7D&type=udp&chnname=%e4%b8%9c%e6%96%b9%e5%8d%ab%e8%a7%86&engname=Dragontv&tracker=udpt://pp2.pplive.com:8000;udpt://pp1.pplive.com:8000;]TUTAJ[/url]
Podobne wymagania co do łącza . Dziś po południu nie było Dragon Tv na pplive , więc proponuje 1 opcje , jakosc praktycznie taka sama (ok. 350 kb/s) .
EDIT: Teraz też chyba nie ma Dragon TV na PPlive , albo to juzjest stary link , ale QQlive dział bardzo dobrze , więc nie ma problemu .
Co do meczu to licze że wkońcu wygramy z taką silna drużyną , jaką napewno jest Bayern . Martwi mnie linia obrony , bo nie dojść że mamy zagrać 3 z tyłu , to do tego ma grać Chiellini - który w pierwszym meczu , na Alianz , wyraźnie przestraszył sie publiczności i rangi meczu , przez co strasznie kiksował . Cieszy że zagra Alex
Ogólnie licze na wynik 2-0 i gole dwóch wyżej wymienionych graczy , im sie najbardziej przydadzą .
Jednak przy takiej obronie moze nie byc tak kolorowo i mozemy stracic bramke , mam nadzije że maksymalnie jedną .. a najlepiej wogóle .
- kubinho 10
- Juventino
Dzięki x_men za info
Pozostaje mi tylko chat.
Jeszcze tylko 5 minut
Mam nadzieję że nie damy plamy tak jak z Milanem
FORZA JUVE!!!!!
x_men_1988 pisze:Potrzebne łącze ok. 512 - 768 kb/s , i wieksze .
Chyba sobie nie obejrze bo mam tylko 128kb/sx_men_1988 pisze:Podobne wymagania co do łącza

Jeszcze tylko 5 minut

FORZA JUVE!!!!!
Grande Juve, Vinci Per Noi
- Camillo
- Juventino
Tak , jestem wróżbitą . Wyślij sms-a o treści tarot na numer 70000000 lub zadzwoń pod numer 0 700 700 700 , a dostaniesz horoskop na cały tydzień. Serdecznie zapraszam do korzystania z moich usług.juveluck pisze:Rozumiem, ze jestes jakims wrozbita??Camillo pisze:
Bayern Juventus
To my chłopcy ze Śląska! Zna nas cała Polska, za Ruch, za HKS, pójdziemy aż po życia kres...
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Wrażenia po pierwszej połowie:
Mecz nudny, co chwila ziewam 8) W sumie to nie ma się co dziwić TVP, że nie chce pokazywać spotkan z Delle Alpi. "Świątynia" jak zwykle świeci pustkami, aż żal na to patrzeć. Na Allianz Arena przyszło kilkadziesiąt tysięcy, a na rewanż dwa tygodnie później kilkanaście tysięcy!
Nasi próbują po woli się przebijać pod bramkę Kahna ale czesto łapani są na spalonych. Zlatan ... pustka, ale czy to jeszcze kogoś zaskakuje, że Szwed gra dosłowne zero? W 43` minucie wyróżnił się faulem a`la Totti - chamsko, "za plecami" sedziego kopnął Niemca bez piłki, ten padł na ziemię. Widział to chyba liniowy bo Zlatan dostał żółta kartką. Wogóle wyróznia się póki co nieudanymi kiwkami i masą drobnych fauli.
Kovac też gra niepewnie. Już dostał żółtą, więc ciekaw jestem czy skonczymy to spotkanie w 11stkę ... :o Przydałoby się wejście Mutu lub Camoranesiego myslę że obaj ożywiliby grę, bo narazie smętnie to wszystko wychodzi. Jedną świetnia okazje zawalil Trezegol nie trafiajac z 4 metrow :shock: Takich okazji to on zwykle nie marnuje
Jak nie zasnę to powiem co było w drugiej części gry
EDIT:
Buhah Nedved wszedł za ...... Del Piero :rotfl: Oj Capello, Capello gdzie ty masz oczy :roll:
Mecz nudny, co chwila ziewam 8) W sumie to nie ma się co dziwić TVP, że nie chce pokazywać spotkan z Delle Alpi. "Świątynia" jak zwykle świeci pustkami, aż żal na to patrzeć. Na Allianz Arena przyszło kilkadziesiąt tysięcy, a na rewanż dwa tygodnie później kilkanaście tysięcy!

Nasi próbują po woli się przebijać pod bramkę Kahna ale czesto łapani są na spalonych. Zlatan ... pustka, ale czy to jeszcze kogoś zaskakuje, że Szwed gra dosłowne zero? W 43` minucie wyróżnił się faulem a`la Totti - chamsko, "za plecami" sedziego kopnął Niemca bez piłki, ten padł na ziemię. Widział to chyba liniowy bo Zlatan dostał żółta kartką. Wogóle wyróznia się póki co nieudanymi kiwkami i masą drobnych fauli.
Kovac też gra niepewnie. Już dostał żółtą, więc ciekaw jestem czy skonczymy to spotkanie w 11stkę ... :o Przydałoby się wejście Mutu lub Camoranesiego myslę że obaj ożywiliby grę, bo narazie smętnie to wszystko wychodzi. Jedną świetnia okazje zawalil Trezegol nie trafiajac z 4 metrow :shock: Takich okazji to on zwykle nie marnuje

Jak nie zasnę to powiem co było w drugiej części gry
EDIT:
Buhah Nedved wszedł za ...... Del Piero :rotfl: Oj Capello, Capello gdzie ty masz oczy :roll:
- Voster
- Juventino
śmiał to bym sie z ciebie jakby Pavel strzelił bramke :evil: niedoceniasz jego waleczosci ze jeden ,ecz z Milanem mu nie wyszedł jaki i całemu zespołowi :evil: :evil:Buhah Nedved wszedł za ...... Del Piero Oj Capello, Capello gdzie ty masz oczy
FORZA PAVEL !!! FORZA JUVE !!!
GOOOOOOOOOL TREZE !!!
FORZA JUVE !!!