Serie A: (10) AC Milan 3-1 JUVENTUS
- _Jah
- Juventino
No i co z tego? obudź się wreszcie, my tu przecież wcale nie rozmawiamy o Twoim stażu. Chciałeś się zareklamować? polecam inne sposoby, jak na przykład - udział w dyskusji.Paolo_Rossi_1982 pisze:
Mylisz się, bowiem jestem z tym forum od września 2003 wiec grubo ponad pół roku dłużej niż TySam czynnie nie czestniczyłem w jego życiu ale pamiętam pierwsze posty takich ludzi jak Rasi, Mee_too, Lucid_Dreamweaver, ToMeK i wielu innych mądrych głów, które niestety opuściły to forum, więc tutaj akurat nie udało Ci się mnie zaskoczyć
Jestem lepszy od Ciebie. A jeżeli uważasz inaczej, to mi to udowodnij w dyskusji 8) .Paolo_Rossi_1982 pisze:
Wydaje Ci się, że jak masz 500 wystukanych postów to jesteś lepszy od kogoś z 50? Mylisz się ... po raz drugi 8)
Moim zdaniem nie tyle nie chcesz, ile nie potrafisz.Paolo_Rossi_1982 pisze:
Na resztę zarzutów nie mam zamiaru odpowiadać, bo mi się nie chce! "A to ci go_wniarz ..."
Ale ja nie KRYTYKUJĘ, bo wiem, że nic nie wiem na ten temat. Oni zaś KRYTYKUJĄ, bo najwidoczniej tego nie wiedzą. Już wiesz?gregor_g4 pisze: W jakim sensie poprawnie? Poza tym napisales: "Wasz stopień wtajemniczenia w wewnętrzne sprawy klubu jest równy zeru." nie wydaje mi sie aby Twoj stopien wtajemniczenia byl wiekszy.
Odwal się od mojej osoby, skoro jej nie rozumiesz. Ja tu dyskutuję, a Ty oceniasz moją osobę. Nie podoba Ci się moje ustosunkowanie? to mnie utęmperuj na odpowiednio wysokim poziomie. Bo to co teraz przedstawiłeś? w zupełności do mnie nie trafia.gregor_g4 pisze: Wcale sie nie zale, poprostu czytajac Twoja wypowiedz odnosze wrazenie, ze stawiasz sie ponad innymi uzytkownikami i tylko Ty rozumiesz na czym polega kibicowanie Juve. Nie rozumiem na jakiej podstawie, kreujesz sie na osobe wszystkowiedzaca oraz upowazniona do pouczania innych.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Ta i tylko dlatego zdobylismy mistrzostwo bo gral DP. W tym zezonie nie wygralismy ani jednego meczu -_-.W zeszłym sezonie kontuzjowany był Trezeguet, na ważne mecze wypadał Ibrahimovic więc Del Piero miał duże pole do popisu. A to z kolei przyniosło wiele korzyści dla Juve.
I kto to mowi.Mów do słupa a słup jak pupa.
No Capello w tym sezonie jest winny 9 wygranych w Serie A i 2 w LM. Poczekaj moze z "winnymi" na final obu tych rozgrywek ok?Winni są Ci, którzy nie wystawiają najlepszych w danym momencie. Nie chodzi tu o samego Del Piero.. Ale jak Tobie to można wytłumaczyć? Myśle, że się nie da... Masz już ustalone poglądy których nic nie może zmienić.
Ciezko przejsc obojetnie wobec takiej wypowiedzi jak Twoja.Po 1 to wy dooczepiliście się do moich wypocin.
A ja jestem jakos dziwnie przekonany ze DP nie zagralby lepiej przeciwko tak dysponowanemu Nescie, niz Ibrahimovic.Po 2 jestem pewny, iż gdyby Del Piero zagrał z Milanem tak jak Zlatan to już by było pełno tekstów iż musi odejść, iż jest skończony, iż jest za stary.
Chyba po raz pierwszy napisales ze cala druzyna dala ciala. Mutu jak juz pisalem wniosl jedno chamskie zagranie za ktore malo go tam nie zlinczowali. Del Piero tez zbyt wiele nie pokazal grajac w pomocy.Owszem, cała drużyna dała ciała. Ale o ile Emerson i Vieira musieli grać gydż nie wydaje się, by ktoś mógłby zalicyzć lepszy występ o tyle wydaje się też iż Mutu lub Del Piero mogliby wnieść o wiele lepiej od Zlatana.
Jesli beda wsadzac sobie gleboko w .... to beda siedziec na lawce i tyle.Taką szanse to można sobie wsadzić głęboko w.... Prawdziwa szansa powinna czekać w środę.
Ja nie krytykuje wszystkich graczy co mecz nawet go nie ogladajac. Tylko podsumowalem co wprowadzili do gry zmiennicy. Akurat stosunek do calego skladu mam dobry, nie uwazam aby byli w nim gracze ktorzy nie powinni zajmowac miejsca.Oskarżasz mnie o mój stosunek do Ibry. Spójrz na Twój do innych naszych graczy. Załosne.
To masz duzo do nadrobienia... polecam www.fbtz.com i sciagniecie sobie meczy z tego sezonu. Bedziesz mogl zrzucic filmiki o nieudanych akcjach innych pilkarzy Juve niz DP.Widocznie mam Canal+ od ostatniego spotkania. Był to drug mecz jaki miałem okazje obejrzeć w tym sezonie. Oba przegralimy w fatalnym stylu.
Ale jak Ty masz sobie wyrobic zdaniej jak nie ogladales poza tym meczem wszystkich spotkan Juve?Konkretnym argumentem jest sty naszej przegranej w Mediolanie.
Nie, mysle ze nie masz co powiedziec, a wnioskuje to po sposobie odpowiedzi na moje pytania. Ale to juz pozostawiam ocenie innych osob.Nie pochlebiaj sobie. Gdy zacząłem odpowiadać Jahowi Twego posta jeszcze nie było. Myślisz, iż kozaczysz. Żal mi Ciebie.
Dobre zakonczenie jesli nie ma sie juz argumentow.Nie chce mi się więcej z Wami gadać gydż to nie ma sensu. Szkoda mi czasu..... mam dużo ciekawszych rzeczy na głowie. Żegnam
Polecam w wolnym czasie obejzenie meczy Juve a pozniej wypowiadanie sie o formie napastnikow itd.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- Marcin_FCJ
- Juventino
Po 1 nigdzie nie napisałem, że tylo dzięki DP. Ale napewno miał całkiem spory wkład w nasz końcowy sukces. Gdyby nie było DP to kto by uzupełnił atak? Po 2 każdy mecz to inna historia, ja wypowiadam się tylko i wyłącznie na temat meczu z Milanem.tomcatmi6 pisze:Ta i tylko dlatego zdobylismy mistrzostwo bo gral DP. W tym zezonie nie wygralismy ani jednego meczu -_-.
Ja. Marcin_FCJ.tomcatmi6 pisze:I kto to mowi.
Rozliczam jedynie za ostatnie spotkanie. Nie podsumowuje jeszcze cąłokształtu pracy a jedynie staram się wytknąć popełniane błędy aby w przyszłości było ich jak najmniej i aby finały kluczowych dla nas rozgrywek wyglądały możliwie najlepiej.tomcatmi6 pisze:No Capello w tym sezonie jest winny 9 wygranych w Serie A i 2 w LM. Poczekaj moze z "winnymi" na final obu tych rozgrywek ok?
Odbieram to jako komplement.tomcatmi6 pisze:Ciezko przejsc obojetnie wobec takiej wypowiedzi jak Twoja.
Już wiem co nas różni. Ja umiem czasem powiezieć, że Zlatan gra fatalnie, Ty zawsze doszukujesz się wytłumaczeń.. jak np. doskonała postawa Nesty. Moim zdaniem Nesta grał wspaniale tylko i wyłącznie dlatego iż miał bardzo łatwe zadanie.tomcatmi6 pisze:A ja jestem jakos dziwnie przekonany ze DP nie zagralby lepiej przeciwko tak dysponowanemu Nescie, niz Ibrahimovic.
Zacznę od Mutu. Moim zdaniem Capello wstawił go w momencie w którym absolutnie nic nie mógł zrobić bo pozostałym tak jakby nie chciało już się grać. Mecz był rozstrzygnięty, czasu było niewiele. Chyba nieoczekiwałeś, że indywidualnymi akcjami będzie omijał po 8 graczy Milanu i właduje piłkę do siatki? Szanujmy się.tomcatmi6 pisze:Chyba po raz pierwszy napisales ze cala druzyna dala ciala. Mutu jak juz pisalem wniosl jedno chamskie zagranie za ktore malo go tam nie zlinczowali. Del Piero tez zbyt wiele nie pokazal grajac w pomocy.
Jeśli chodzi o Del Piero. Bardzo dobrze, że zaznaczyłeś iż wszedł na pomoc co jest totalnym nieporozumieniem moim skromnym zdaniem. Czy Del Piero nic nie pokazał? Moim zdaniem pokazał klase. Nie skompromitował się w przeciwieństwie do kolegów w żadnej sytuacji. Oddał dwa strzały mimo iż grał na pomocy. Wprawdzie jeden nie był z gatunku tych najlepszych ale jak wiemy bez strzałów nie ma bramek. Zlatan nie oddał żadnego strzału. Del Piero przeprowadził też ładną akcję indywidualną zakończoną faulem Vieriego po której ujrzał on kartke. Dryblingi Zlatana natomiast przysparzały o ból głowy. Tak więc nie mów iż Del Piero nic nie pokazał.
A czy ja mówie, że oni mają je głęboko w d? To moje zdanie a nie DP i Mutu. O czym Ty piszesz człowieku?tomcatmi6 pisze:Jesli beda wsadzac sobie gleboko w .... to beda siedziec na lawce i tyle.
tomcatmi6 pisze:To masz duzo do nadrobienia... polecam www.fbtz.com i sciagniecie sobie meczy z tego sezonu. Bedziesz mogl zrzucic filmiki o nieudanych akcjach innych pilkarzy Juve niz DP.
Ciekawe. Tylko zapominasz się ciągle że my rozmawiamy tu o pojedynku Milan - Juventus.tomcatmi6 pisze:Ale jak Ty masz sobie wyrobic zdaniej jak nie ogladales poza tym meczem wszystkich spotkan Juve?
Niech i tak będzie. Dodam tylko, że o tą ocene jestem dziwnie spokojny.tomcatmi6 pisze:Nie, mysle ze nie masz co powiedziec, a wnioskuje to po sposobie odpowiedzi na moje pytania. Ale to juz pozostawiam ocenie innych osob.
Nie mam argumentów? Poprostu nie chce mi się ich wkółko powtarzać. Tym bardziej, że itak nic do Ciebie nie dociera. Uważam, że przedstawiłem już moje stanowisko i nikt nie ma wątpliwośći co do mojego zdania w tej sprawie. Czuje się spełniony w tym temacie.. więc z ręką na sercu mogę postawić ostatnią kropkę .tomcatmi6 pisze:Dobre zakonczenie jesli nie ma sie juz argumentow.
- _Jah
- Juventino
A moim zdaniem Marcinie_FCJ skompromitowałeś się, krytykując Dona.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Marcin_FCJ
- Juventino
A w moich oczach zostałeś przekreślony wraz z momentem gdy przeczytałem tekst o tym, że mogę zmienić sobie klub. Żagnam.
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
A moim zdaniem i pewnie nie tylko moim, uważasz się za króla wszystkich userów! Stawiasz się ponad innymi, na każde zdanie masz odpowiedź - nie ważne jaką, byleby odpisać (coś w stylu "Nie ważne czy mówią o tobie źle, czy dobrze - ważne żeby nie przekręcali nazwiska"), nie możesz pojąć tego, że jesteś zwykłym szarą jednostką na tym forum ... ?_Jah pisze:A moim zdaniem Marcinie_FCJ skompromitowałeś się, krytykując Dona.
Pewnie zaraz zapłaczesz, żebym podał Ci dowody na poparciem moich zarzutów? :rotfl: Idź "se zapal" gwiazdeczko! :*
Pozdrawiam!
Edit:
99 post!
503 - 99 = 404 ... postów brakuje mi aby dorównać poziomem _Jahowi!
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2005, 22:56 przez Paolo_Rossi_1982, łącznie zmieniany 2 razy.
- gregor_g4
- Juventino
Mysle, ze krytyka oparta na tym co widze ogladajac nasza druzyne, oraz krytyka konstruktywna jest jak najbardziej wskazana. Ponadto, chyba zgodzisz sie, ze nie trzeba byc wtajemniczonym w sprawy wewnetrzne klubu aby moc krytykowac?_Jah pisze:Ale ja nie KRYTYKUJĘ, bo wiem, że nic nie wiem na ten temat. Oni zaś KRYTYKUJĄ, bo najwidoczniej tego nie wiedzą. Już wiesz?gregor_g4 pisze:W jakim sensie poprawnie? Poza tym napisales: "Wasz stopień wtajemniczenia w wewnętrzne sprawy klubu jest równy zeru." nie wydaje mi sie aby Twoj stopien wtajemniczenia byl wiekszy.
Po 1: nie "przywalilem" sie do Twojej osoby._Jah pisze:Odwal się od mojej osoby, skoro jej nie rozumiesz. Ja tu dyskutuję, a Ty oceniasz moją osobę. Nie podoba Ci się moje ustosunkowanie? to mnie utęmperuj na odpowiednio wysokim poziomie. Bo to co teraz przedstawiłeś? w zupełności do mnie nie trafia.gregor_g4 pisze:Wcale sie nie zale, poprostu czytajac Twoja wypowiedz odnosze wrazenie, ze stawiasz sie ponad innymi uzytkownikami i tylko Ty rozumiesz na czym polega kibicowanie Juve. Nie rozumiem na jakiej podstawie, kreujesz sie na osobe wszystkowiedzaca oraz upowazniona do pouczania innych.
Po 2: nie oceniam Cie tylko, tak jak napisalem odnosze wrazenie (ktore moze byc mylne), na podstawie tego co przeczytalem.
Po 3: nie mam ani zamiaru ani zadnego celu w tymaby Cie utemperowac
Po 4:
_Jah pisze:Już sam ten fakt świadczy o Waszym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
_Jah pisze:Ja Ciebie nie uważam za kibica Juve. Dla mnie jesteś..
_Jah pisze:Marcin_FCJ - Ty sam jesteś uparty...
_Jah pisze:A ty Kim jesteś, aby mnie oceniać?
_Jah pisze:Odwal się od mojej osoby, skoro jej nie rozumiesz. Ja tu dyskutuję, a Ty oceniasz moją osobę.
Wlasnie miedzy innymi dlatego odnosze wrazenie, ze stawiasz siebie ponad innymi forumowiczami. Chcialbym tylko wiedziec dlaczego? Tylko i wylacznie dlatego, ze ktos jest sfrustrowanym fanatykiem DP?
Po 5: jesli masz zamiar kontynuowac ta rozmowe to zapraszam na PM, gdyz zaczyna ona odbiegac od tematu.
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Mylnie odebrales.Marcin_FCJ pisze:Odbieram to jako komplement.
Tak, Ty zawsze umiesz powiedziec ze Zlatan gra fatalnie. Tylko to nas rozni ze nie potrafisz tego powiedziec o DP. Ja juz napisalem co sadze o grze Ibry tylko ze pewnie nawet tego nie przeczytales.Już wiem co nas różni. Ja umiem czasem powiezieć, że Zlatan gra fatalnie,
Nigdzie nie napisalem ze Zlatan zagral na przywoitym poziomie. Nie wiem skad zes sobie wymyslil to ze mowilem o dobrej grze Zlatana?Ty zawsze doszukujesz się wytłumaczeń.. jak np. doskonała postawa Nesty.
Nie widac bylo aby staral sie cokolwiek zmienic. Zagral tak jak reszta zespolu, nic nie wprowadzajac do gry.Zacznę od Mutu. Moim zdaniem Capello wstawił go w momencie w którym absolutnie nic nie mógł zrobić bo pozostałym tak jakby nie chciało już się grać.
Czyli uwazasz ze DP zagral dobrze? Chyba troche przesadzasz.Czy Del Piero nic nie pokazał? Moim zdaniem pokazał klase. Nie skompromitował się w przeciwieństwie do kolegów w żadnej sytuacji.
I kto tu szuka usprawiedliwien?Wprawdzie jeden nie był z gatunku tych najlepszych ale jak wiemy bez strzałów nie ma bramek.
To chyba trzecia ostatnia kropka ktora stawiasz. Ciekaw jestem ile jeszcze kropek postawisz zanim zakonczysz rozmowe.więc z ręką na sercu mogę postawić ostatnią kropkę .
Mam pytanie do Paolo_Rossi_1982 : Dlaczego nie raczyles odpowiedziec na moje pytania dotyczace mojej wczesniejszej wypowiedzi? Bo jestem cholernie ciekaw odpowiedzi na nie.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

- _Jah
- Juventino
No i co? mam się tym przejąć? hehe. Ostatecznie była to tylko sugestia, a nie rozkaz. Zakpiłem z Ciebie, gdyż bawi mnie Twoja naiwność w stosunku do komentarza Romanisty. Więc się nie wczuwaj i nie traktuj tego osobiście.Marcin_FCJ pisze:A w moich oczach zostałeś przekreślony wraz z momentem gdy przeczytałem tekst o tym, że mogę zmienić sobie klub. Żagnam.
PS. Znienawidźcie mnie jeszcze bardziej. Zamiast atakować moje argumenty, atakujecie mnie. Widocznie Wam imponuję. Cieszę się bardzo. Macie mi za złe, że gnoję gnoja, ale jest to jedynie Wasz problem, gnoje.