Derby Rzymu: Monetą w Paparestę !
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Arbiter sędziujący podczas wczorajszego Derby, Gianluca Paparesta, został uderzony monetą.
Obiekt, rzucony z trybun przez kibiców w 74 minucie spotkania, był prawdopodobnie wycelowany w kapitana Lazio, Paolo Di Canio. Moneta trafiła jednak w twarz sędziego, stojącego obok piłkarza. Paparesta zareagował z dużym spokojem na atak, kontynuując dalej sędziowanie meczu.
http://www.asroma.pl/index.php?function ... ll&no=1678
I kolejny raz ci idioci (sorry ale jak można nazwać takie wybryki? ;/) przynoszą wstyd nie tylko sobie ale całemu Calcio. To już przechodzi ludzkie pojęcie! I chcą żeby było tak jak w Anglii, gdzie nie ma krat pomiędzy trubynami, a kibice siedzą obok biegających piłkarzy oddaleni o kilka metrów ... żałosne zachowanie żałosnego klubu. Po raz kolejny potwierdzają, że są zakałą Serie A
Obiekt, rzucony z trybun przez kibiców w 74 minucie spotkania, był prawdopodobnie wycelowany w kapitana Lazio, Paolo Di Canio. Moneta trafiła jednak w twarz sędziego, stojącego obok piłkarza. Paparesta zareagował z dużym spokojem na atak, kontynuując dalej sędziowanie meczu.
http://www.asroma.pl/index.php?function ... ll&no=1678
I kolejny raz ci idioci (sorry ale jak można nazwać takie wybryki? ;/) przynoszą wstyd nie tylko sobie ale całemu Calcio. To już przechodzi ludzkie pojęcie! I chcą żeby było tak jak w Anglii, gdzie nie ma krat pomiędzy trubynami, a kibice siedzą obok biegających piłkarzy oddaleni o kilka metrów ... żałosne zachowanie żałosnego klubu. Po raz kolejny potwierdzają, że są zakałą Serie A

Ostatnio zmieniony 24 października 2005, 19:05 przez Paolo_Rossi_1982, łącznie zmieniany 1 raz.
- romaneq
- Juventino
Szkoda wogóle słów na komentarz
Kary będą napewno i nie tylko dla klubu AS Roma ale też dla jednych i drugich piłkarzy, którzy na boisku nie zachowywali się wcale lepiej od publiki. A zachowanie Di Canio przechodzi ludzkie pojęcie.
Wzieli by się lepiej za gre bo ostatnie ciekawe derby Rzymu to oglądałem jak jeszcze Pavel w Lazio grał :shock:

Kary będą napewno i nie tylko dla klubu AS Roma ale też dla jednych i drugich piłkarzy, którzy na boisku nie zachowywali się wcale lepiej od publiki. A zachowanie Di Canio przechodzi ludzkie pojęcie.
Wzieli by się lepiej za gre bo ostatnie ciekawe derby Rzymu to oglądałem jak jeszcze Pavel w Lazio grał :shock:
- Jędruś
- Juventino
A co takiego zrobił Di Canio?.romaneq pisze: A zachowanie Di Canio przechodzi ludzkie pojęcie.
Wielki hałas, bo kibice Romy znowu rzucili czymś w kogos, czy też wywołali zamieszki lub bójki.Takie typu zachowanie jest chlebem powszednim Romanistów, więc trzeba się z tym pogodzić, a nie bezsensownie komentować.
Tak, bezsensownie.romaneq pisze:Bezsensownie komentować
Nie oglądałem, a w opsie meczu na asroma.pl nie było wzmianki o zachowaniu Di Canio.romaneq pisze:Jeśli ogądałeś wczorajszy mecz
Ostatnio zmieniony 24 października 2005, 22:49 przez Jędruś, łącznie zmieniany 2 razy.
- adrian_markuś
- Juventino
Widać,że Roma jest naprawdę dobra tylko w jednym-w kamyczki pod mostem(lub rzut monetą w sędziego(ewentualnie zapalniczką)) :lol:
A czego się spodziewać po wiernych kibicach Francesco Tottiego.
A czego się spodziewać po wiernych kibicach Francesco Tottiego.

Forza Juve!!!
- Wojteks
- Juventino
Brawo Jedrus brawo Twoj poziom inteligencji mnie zaskoczyl u Twoja wypowiedz hm...kwitesencja ludzkiego rozumowania...Kibole romy tak sie zachowuja to po co cos z tym zrobic najlepiej siedziec cicho i czekac az cos sie stanie powazniejszego wtedy moze warto by napisac "no do czegos tam doszlo ale nie warto sie przejmowac bo i tak nic sie nie zdziala"...jeszcze raz gratuluje!!!!!(ps. poczekaj az Ciebie rzuca moneta i zobaczymy czy odechce Ci sie wypowiadanie na forum na taki temat)
- Wojteks
- Juventino
Brawo Jedrus brawo Twoj poziom inteligencji mnie zaskoczyl u Twojej wypowiedzi hm...kwitesencja ludzkiego rozumowania...Kibole romy tak sie zachowuja to po co cos z tym zrobic najlepiej siedziec cicho i czekac az cos sie stanie powazniejszego wtedy moze warto by napisac "no do czegos tam doszlo ale nie warto sie przejmowac bo i tak nic sie nie zdziala"...jeszcze raz gratuluje!!!!!(ps. poczekaj az Ciebie rzuca moneta i zobaczymy czy odechce Ci sie wypowiadanie na forum na taki temat)
- Jędruś
- Juventino
Mnie natomiast zaskoczył sposób budowania zdań przez Ciebie.Właściwie nie wiem co mi chcesz przekazac.Co zrobisz?Pójedziesz nakrzyczeć na Romanistów?Pogrozisz im paluszkiem?.Wiedz, ze w tym momenice jesteś ostatnią osobą, która może mi pisać o moim poziomie inteligencji.Wojteks pisze:Brawo Jedrus brawo Twoj poziom inteligencji mnie zaskoczyl u Twoja wypowiedz hm...kwitesencja ludzkiego rozumowania...Kibole romy tak sie zachowuja to po co cos z tym zrobic najlepiej siedziec cicho i czekac az cos sie stanie powazniejszego wtedy moze warto by napisac "no do czegos tam doszlo ale nie warto sie przejmowac bo i tak nic sie nie zdziala"...jeszcze raz gratuluje!!!!!(ps. poczekaj az Ciebie rzuca moneta i zobaczymy czy odechce Ci sie wypowiadanie na forum na taki temat)
PS.
Chcem dostać koniecznie pieciozłotówką.
PS2.
Opanuj nerwy :lol:.
- Spitfire
- Juventino
hmm ale że celownik rzymscy kibice mają niesamowity to trzeba im przyznać.Tylko ciekawe czy ten ktoś rzucał jedną monetą czy kilkoma
Teraz paparesta wcześniej frisk.Powinni tego kogoś do drużyny dać na atak to może nasza ukochana asroma więcej by wygrywała 

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- romaneq
- Juventino
Bezsensownie komentowaćJędruś pisze:A co takiego zrobił Di Canio?.romaneq pisze: A zachowanie Di Canio przechodzi ludzkie pojęcie.
Wielki hałas, bo kibice Romy znowu rzucili czymś w kogos, czy też wywołali zamieszki lub bójki.Takie typu zachowanie jest chlebem powszednim Romanistów, więc trzeba się z tym pogodzić, a nie bezsensownie komentować.

Nie będe wyliczanki robił co do zachowania Di Canio, wystarczy oglądać derby Rzymu odkąd powrócił z West Hamu czy gdzie on tam ostatnio grał. Uważam, że w głowie to on zdrowo napewno nie ma :shock:
Jeśli oglądałeś wczorajszy mecz i nie zauważyłeś chamskiego i prowokującego (nawet już siedząc-stojąc na ławie) zachowania Di Canio to wybacz. Brakowało tylko kolejnego faszystowskiego gestu ...
- TottiGol
- Romanista
Jasne. Stadion Olimpijski w Rzymie to jedyny stadion na świecie, na którym dochodzi do rzucania przedmiotów w stronę boiska. To, że akurat tylko tu trafiają to pech (albo szczęście jak kto woli). Ale wtedy Wy nie mielibyście o czym pisać, bo przecież na Alpejskim do takich ekscesów nie dochodzi. Przecież same monety się nie rzucą. Musi im ktoś pomóc, a że tam nigdy nikogo nie ma...
Forza Roma
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Jak nie wiesz to nie gadaj, zawsze jest ok 20 tys luzi więc nie gadaj ze nigdy nikogo nie ma. Zresztą zobaczysz co będzie jak przebudujemy stadion. Tego stadionu będą nam zazdrościły wszystkie kluby w Italii, i bedzie dużo lepszy niż Olimpico czy San Siro.
A zresztą ci kibice co przychopdzą na mecze Juve nie przychodzą po to żeby obrzucać czymś sędziego tylko po to żeby zobaczyć mecz, a przychodzi ich mało bo mamy beznadziejny stadion, a zresztą nie będę ci opowiadał, zpoznaj się z historią tego stadionu to będziesz wiedział.
A zachowanie kibiców z Rzymu jest chamskie, przekonaliśmy się o tym niejednokrotnie i to w przypadku kibiców Romy jak i Lazio. Mi utkwiło w głowie szczególnie zdarzenie kiedy to kibic Juve dostał noże od kibica Lazio, wiem że był w ciężkim stanie, ale czy przeżył czy nie, to nei wiem, bo sprawa ucichła.
A zresztą ci kibice co przychopdzą na mecze Juve nie przychodzą po to żeby obrzucać czymś sędziego tylko po to żeby zobaczyć mecz, a przychodzi ich mało bo mamy beznadziejny stadion, a zresztą nie będę ci opowiadał, zpoznaj się z historią tego stadionu to będziesz wiedział.
A zachowanie kibiców z Rzymu jest chamskie, przekonaliśmy się o tym niejednokrotnie i to w przypadku kibiców Romy jak i Lazio. Mi utkwiło w głowie szczególnie zdarzenie kiedy to kibic Juve dostał noże od kibica Lazio, wiem że był w ciężkim stanie, ale czy przeżył czy nie, to nei wiem, bo sprawa ucichła.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- TottiGol
- Romanista
Co ty piszesz chłopie? W jakim ty świecie żyjesz? Twoim zdaniem w Turynie jest taka kulturka, że dziadek z babcią na stadionie piknik urządzają, a mama przewija malutkiego bobaska? A w Rzymie chołota z obory? Wszędzie się zdarzają pomyleńcy, ale to nie znaczy, że na Romę nie porzychodzą normalni ludzie. Różnica jest taka, że wśród 70 tys w Rzymie łatwiej trafić idiotę niż wśród 6 tys. w Turynie. I nie gadaj, że zawsze jest 20 tys., bo sam pamiętam mecze w zeszłym sezonie, jak przychodziło 6 czy 7 tys. (razem z przyjezdnymi).
Forza Roma
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
A to ciekawe wiesz :lol: Dziwne, że akurat w Rzymie zdarzają się czarne owce, a np. wśród tifosich Milanu, Barcy, Realu, Liverpoolu, Bayernu i wielu milionów ludzi na stadionach europejskich nie ma bydła rzucającego przedmiotami w sędziego, czy piłkarzy. Roma już nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz przyniosła wstyd Calcio ...TottiGol pisze:Różnica jest taka, że wśród 70 tys w Rzymie łatwiej trafić idiotę niż wśród 6 tys. w Turynie.

- TottiGol
- Romanista
[quote="Paolo_Rossi_1982"][quote="TottiGol"]Różnica jest taka, że wśród 70 tys w Rzymie łatwiej trafić idiotę niż wśród 6 tys. w Turynie. [/quote]
A to ciekawe wiesz :lol: Dziwne, że [b]akurat[/b] w Rzymie zdarzają się czarne owce, a np. wśród tifosich Milanu, [color=red]Barcy, Realu[/color], Liverpoolu, Bayernu i wielu milionów ludzi na stadionach europejskich nie ma bydła rzucającego przedmiotami w sędziego, czy piłkarzy. Roma już nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz przyniosła wstyd Calcio ...
[/quote]
Bardzo mało wiesz o piłce.
A to ciekawe wiesz :lol: Dziwne, że [b]akurat[/b] w Rzymie zdarzają się czarne owce, a np. wśród tifosich Milanu, [color=red]Barcy, Realu[/color], Liverpoolu, Bayernu i wielu milionów ludzi na stadionach europejskich nie ma bydła rzucającego przedmiotami w sędziego, czy piłkarzy. Roma już nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz przyniosła wstyd Calcio ...

Bardzo mało wiesz o piłce.
Forza Roma