Arcyciekawe wypowiedzi INTERZYSTÓW

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 października 2005, 14:04

Bez watpienia sa to zalosne komentarze, ale nie oznacza to ze mozna sie tak wysmiewac z kazdego kibica Interu, bez przesady :stop: Jesli o mnie chodzi to predzej ciesze sie i dziekuje Panu Bogu ze my kibice Juve nie mamy tego typu problemow co Inter :-D Co roku wielkie nadzieje kibicow, wydawane ogromne pieniadze przez klub na transfery- a pod koniec sezonu wielkie rozczarowanie. Szczerze mowiac to ja wspolczuje Interowi a moze bardziej ich kibicom. Oczywistym jest ze trzeba miec jakis umiar i wypowiedzi nie moga stac na tak niskim poziomie... ale my patrzmy przede wszystkim na siebie zeby inni kibice tak nas nie postrzegali :!:
Ostatnio zmieniony 29 października 2005, 14:06 przez DamKam, łącznie zmieniany 1 raz.

wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 października 2005, 14:05

Skierosiek pisze:A mi jest ich szkoda...żeby choć czasem coś wygrali to by mieli satysfakcję..a tak to też bym deprechę miał..postawcie się w ich sytuacji..

A z drugiej strony..to chyba sprawiedliwość bo jadą słownie po Nas już tyle lat...my spokojnie raczej i może dlatego dane nam jest się cieszyć z sukcesów :D

Interowi gratulujemy Manciniego ;-)
Przecież oni wygrywają...co roku Trofeo Tim... :rotfl: 2002,2003,2004,2005 :smile:

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2005, 14:07

Hmm... nie bądźmy dla nich tak surowi...
Nie jest to sarkazm. Mi trochę jest ich żal. Najwyższy czas, by pokazali coś większego. Chciałbym, by zajęli drugie miejsce w Serie A i w Lidze Mistrzów (oczywiście - w obu rozgrywkach - za Juve :) )
W końcu to jest drużyna wielka, z wielkimi nazwiskami i wielkimi aspiracjami. Możliwości niewiele mniejsze. Ale jeśli taki Liverpool zdobył (przy kilkukrotnym uśmiechu szczęścia, ale zawze) Puchar Europy, to Inter tym bardziej jest w stanie.
Niestety, przez złą polityę władz klubu - wszystko to zostaje ostatecznie zaprzepaszczone. I tak już kilkanaście lat...
I na naszym forum słychać głosy frustracji na Capello po remisach/przegranych/złych zmianach.
To samo dotyka kibiców Interu, ale w o wiele większym stopniu. Bo oni marzenia mają takie same, jak my.
A sukcesy znacznie mniejsze...
Dlatego, proszę serio, opanujcie się ze złośliwymi uwagami :pray:

Dirty mind
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 29 października 2005, 21:27

Damianinho 15 pisze:Dlaczego Interisci od dluzszego czasu nic nie pisza??
Bo nie bardzo jest o czym pisac (a w moim przypadku dochodzi do tego chroniczny brak czasu). A z wynikami nie ma co dyskutowac. Po kolei tracimy punkty (dzisiaj kolejne 2 :( ), zas atmosfera w zespole nie wyglada zbyt ciekawie. Trudno w takich warunkach o optymizm. Niemniej jednak ja nadal wierze w pierwsze miejsce Interu w lidze. Smieszne? Byc moze. Ale w takim razie czym jest kibicowanie, jak nie wiara w to, ze ukochana druzyna jest w stanie podniesc sie po porazce i wrocic na szczyt? A moze to ja mam jakies skrzywiony poglad na te sprawy i kibicowanie to wspieranie druzyny tylko wtedy gdy jest na szczycie?

Ja naprawde nie mam nic do Juventusu i do jego kibicow. Ale patrzac na niektore posty zaczynam ich autorom zyczyc, aby ich ukochana druzyna znalazla sie w sytuacji, w jakiej znajdowal sie Inter przez ostatnie kilkanascie lat (z malymi wyjatkami). Uwierzcie mi, nie ma lepszej szkoly kibicowania.

Ale trzeba tez spojrzec z drugiej strony. Klub - to nie sa budynki, stadiony, a nawet pilkarze. To przede wszystkim kibice. I to dla nich druzyny zdobywaja trofea. Dlatego jezeli tych trofeow brak, to i u kibicow zaczyna sie rodzic swego rodzaju frustracja (chociaz to troche za mocne slowo). Stad nieraz takie ostre wypowiedzi po meczach. Ale przeciez ci ludzie nadal - w mniejszym lub w wiekszym stopniu - wierza w sukces.

Inaczej nie byliby kibicami.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 29 października 2005, 22:14

klsmkr pisze:
Damianinho 15 pisze:Dlaczego Interisci od dluzszego czasu nic nie pisza??
Bo nie bardzo jest o czym pisac (a w moim przypadku dochodzi do tego chroniczny brak czasu). A z wynikami nie ma co dyskutowac. Po kolei tracimy punkty (dzisiaj kolejne 2 :( ), zas atmosfera w zespole nie wyglada zbyt ciekawie. Trudno w takich warunkach o optymizm. Niemniej jednak ja nadal wierze w pierwsze miejsce Interu w lidze. Smieszne? Byc moze. Ale w takim razie czym jest kibicowanie, jak nie wiara w to, ze ukochana druzyna jest w stanie podniesc sie po porazce i wrocic na szczyt? A moze to ja mam jakies skrzywiony poglad na te sprawy i kibicowanie to wspieranie druzyny tylko wtedy gdy jest na szczycie?

Ja naprawde nie mam nic do Juventusu i do jego kibicow. Ale patrzac na niektore posty zaczynam ich autorom zyczyc, aby ich ukochana druzyna znalazla sie w sytuacji, w jakiej znajdowal sie Inter przez ostatnie kilkanascie lat (z malymi wyjatkami). Uwierzcie mi, nie ma lepszej szkoly kibicowania.
W 100% się z tobą zgadzam. Myśle, ze możesz posłużyć w tym temacie jako przykład prawdziwego kibica Interu.
Dziś chyba możemy poczuć to co czuli kibice Interu, gdy pisali te wszystkie "śmieszne" rzeczy, które możemy przeczytać na pierwszej stronie tego tematu. Dziś to nasza drużyna, w którą tak wierzymy dostaje srogie baty na San Siro. I mimo, że pisze tego posta, gdy mecz jeszcze trwa to nie sądze, abyśmy strzelili choćby bramkę honorową :( (obym się mylił !!) i jestem ciekaw jakiego rodzaju wpisy pojawią się w komentarzach na JP w informacji o przegranym meczu z Milanem. Jestem pewien, że nie zabraknie wpisów podobnych do tych ze strony Interu i w ten sposób będzięmy mogli się przekonać, ze i wśród Juventinich nie brakuje takich, którzy kibicują swojej drużynie tylko wtedy kiedy ta wygrywa :x

TdF

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2005, 00:43

Pierwszy rzut oka na strone JuvePoland i prosze bardzo:
Kaka to pe**ł sraka jeden JUve grac mi tam!!!!
kuuuuurwwwaaaaaaaaaaa - 3:0
Pirlo z wolnego - i co? <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> - łysy do domu:/
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie ogladam relacji szkoda nerwów niech im napykaja z 5-0 i sie może wtedy obudza dobraonc
Kurrrrwaaa mać ale wstyd
Wstyd, chańba, upokorzenie, żenada nie wiem jakich słów mam jeszcze użyć, bo to jest katastrofa.
Ale jak grać z parodią bramkarza z tyłu. Każda akcja Milanu i strzał na bramkę = gol.
Chimenti człowieku po tym meczu możesz zapomnieć o jakiejkolwiek sympatii kibićów Juve, jesteś skończony dla mnie !!!
Gdzie jest nasz atak, żadnego celnego strzału przez całą I połową, my jesteśmy mistrzami Włoch ???
Gratuluje Capello wystawienia Zlatana i Camora szczególnie po przerwie. Z pewnością stwierdzam,
że Mutu w pomocy i DP w ataku i byłoby sto razy lepiej. Nie łudźmy się nie wygramy, a módlmy się żeby nie przegrać wyżej,
bo i tak już się z nas śmieją na całym świecie
Powiem szczerze Juve nie zasługuje na 1 miejsce w lidze jeżeli chodzi o styl gry pierwszy zespół powinien grac
z kazdym na równym poziomie finezja spryt itd niestety Juve tego nie ma
To ten Zlatan jescze gra??Na wypozyczenie go do Treviso!!
:doh:
Jaaaaaaaaaaaaaaa no to juz jest szczyt 3:0 przegrywac;/;/;/ nie ma co sie oszukiwac w najwazniejszych meczach w
tym sezonie czyli z Bayernem i Milanem dostalismy batyyyyyy! poprostu zal mi patrzec na ten mecz...[ * ] [ * ] [ * ]
dobrze ze to an tvp nie idzie na zywo,bo by mi wytykali ze juve to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
no nie dziwie sie naszym tez bym hetnie nawciepywal rosonerrim
vieri wszedł kudłaty frajer mógł w interze zostać
gatuso nie zyje (drugi post) ... Niech zdycha !!!
Jakieś ciekawe komentarze :?:

Inter per SempreObrazek
kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2005, 00:57

TdF niestety masz rację, pokazując że takie "rodzynki" są na każdym forum, czyli także u nas. Przykre, ale prawdziwe :? Przy takiej liczbie komentarzy jaka była o meczu z Milanem (nie wspominam już o samym forum, tu jakoś łatwiej jest to wszystko skontrolować ), czyli ponad pięciuset, nie każdy z nich musiał stać na wysokim poziomie. Szkoda tylko, że nie podałeś loginów osób, które takowe wypowiedzi ( zwłaszcza wulgarne ) zamieściło. Mam nadzieję, że moderatorzy z najwyższą starannością będą takie karać, tak jak czynili to do tej pory :wink: Cóż, zamiast wypominać kibicom Interu ich wypowiedzi, trzeba najpierw "oczyścić" własne podwórko. Boję się tylko, że może się to okazać stajnią Augiasza... :? Irytują mnie tacy kibice, którzy zachowują się jak chorągiewki na wietrze, zmieniają swoje upodobania według aktualnych wyników poszczególnych wyników. Z drużyną jest się na dobre i na złe, niektórzy jednak tego nie rozumieją...

UlTrAs pomyliłeś się... Wpadła ta honorowa bramka :wink:

Obrazek
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2005, 07:56

TdF ciesze się że wypisałeś tutaj te komentarze tylko żałuje że bez nicków.Oczywiście były to osoby mniej znane ale w każdym bądź razie warto było by je spamiętać.

W komentarzach na temat meczu zostało dziś jasno pokazane że kibice Interu wcale nie są tymi złymi tylko każdy klub ma takich kibiców.Szkoda mi słów do osób które zwyzywały Chimentiego i Juventus, do tych co napisały że się za niego wstydzą itp.Chciałbym was więcej nie widzieć na tym forum bo jak sobie przypomnę wasze nicki to ulala :twisted:
Zdaje sobie sprawę że porażka może boleć ale u was to jest co innego np. "założyłem się z kibicem Milanu z którym się bije na przerwach o to kto wygra..." itp., ludze więcej szacunku i pokory :shock:

A żebyście do tego bardziej na luzie podchodzili to macie mój avatar :wink:

Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2005, 11:12

Komentarze na JP po wczorajszym przegranym meczu z Milanem pokazały, że jesteście (pseudofani) tacy sami jak Interiści, którym wytykaliscie błędy kilka godzin wcześniej. Wstyd mi za Was ... bachory :roll:

miszcz_ACM

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2005, 21:57

Paolo_Rossi_1982 gorzej niz interisci.Zreszta to co mysle o tych komentach wlasnie przed chwila skomentowalem na www.juvepoland.com
Ale najbardziej zenujace bylo zwalanie winy porazki na Kake ktory sfaulowal Buffona to po prostu zenada.Pozdro dla normalnych juventino interistow milanistow romanistow itd.

PS.Steru fajny Gattuso :-D

ODPOWIEDZ