Serie A: (09) JUVENTUS 2-0 Sampdoria
- T-Bar
- Juventino
Będzie cieżko doria to nie lecce wole żeby juve odpóściło ten mecz czyli wynik 0-0 a wygrać z milanem i bayernem :twisted: to jest cel oczywiście chciałbym żeby juve pobiło ten rekord ale mecze z milanem i bayernem są ważniejsze są poprostu o prestiż szczególnie ten z bayernem
takie jest moje zdanie
takie jest moje zdanie
- Winner
- Juventino
Cieszy kolejne zwycięstwo
(i to już nie te słynne 1-0 z tamtego sezonu)
Ustanowiliśmy nowy rekord ligowy i to cieszy
ale jeszcze bardziej nie licząc meczu z Bayernem dobra forma naszych piłkarzy.
P.S Inter zgubił punkty szkoda że Milan nie

Ustanowiliśmy nowy rekord ligowy i to cieszy

P.S Inter zgubił punkty szkoda że Milan nie
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Paulo
- Juventino
No króciutko po obejrzeniu meczu o obrazie gry. Mecz o dwóch obliczach w I połowie Juventus jakby ospały, nie za bardzo mający ochotę do gry, natomiast Sampdoria bardzo groźna z kontrataków. II połowa to całkowita metamorfoza, składne akcje, nacisk przez całe 45 minut, czego efektem bramka po cudownej akcji całego zespołu. Bravo Juve, rekord pobity i oby tak dalej. Jedyny mankament to Chimenti w bramce. Módlmy się żeby Abiatti bronił w sobotę. FORZA JUVE !!! Aha jeszcze linki do bramek
http://s40.yousendit.com/d.aspx?id=36Y5 ... JJX52YX3PN
http://www.megaupload.com/?d=K8CZQMID
http://s40.yousendit.com/d.aspx?id=36Y5 ... JJX52YX3PN
http://www.megaupload.com/?d=K8CZQMID
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Poprostu pięknie
Brak już słów by pochlebiać zawodnikom, za to jak nas rozpieszczają w tym sezonie. To piękne chwile, oby nigdy się nie skończyły.
Kolejne z rzędu zwycięstwo, z dobrą bądź co bądź Sampdorią. W dodatku nie graliśmy w optymalnym składzie, to bardzo cieszy i napawa optymizmem, widać, że mamy wyrównaną kadrę. Czyste konto Chimentiego 8) Gol Treze i kolejne trafienie Mutu, to bardzo cieszy. Cieszy również kolejny występ w pełnym wymiarze czasowym Chieliniego, a i Balzaretti zaliczył dziś kilka minut.
Nie sposób nie wspomnieć o kolejnym rekordzie
Nie było Napoli nie miał nam kto na drodze stanąć 8) Chyba przed sezonem nikt się nie spodziewał takiego obortu sprawy...9 meczy 9 zwycięstw.....2 gole stracone a Buffon przecież nie gra
W sobotę wielki klasyk, jestem niezmiernie ciekawy tego pojedynku.
Inter dosyć niespodziewanie traci pkt. Mimo, iż Milan przegrywał, wiadomym było, że z Empoli nie dostaną.
Grazie JUVENTUS :!:
:twisted: 9! :twisted:

Kolejne z rzędu zwycięstwo, z dobrą bądź co bądź Sampdorią. W dodatku nie graliśmy w optymalnym składzie, to bardzo cieszy i napawa optymizmem, widać, że mamy wyrównaną kadrę. Czyste konto Chimentiego 8) Gol Treze i kolejne trafienie Mutu, to bardzo cieszy. Cieszy również kolejny występ w pełnym wymiarze czasowym Chieliniego, a i Balzaretti zaliczył dziś kilka minut.
Nie sposób nie wspomnieć o kolejnym rekordzie

W sobotę wielki klasyk, jestem niezmiernie ciekawy tego pojedynku.
Inter dosyć niespodziewanie traci pkt. Mimo, iż Milan przegrywał, wiadomym było, że z Empoli nie dostaną.
Grazie JUVENTUS :!:
:twisted: 9! :twisted:

- kubinho 10
- Juventino

Mamy rekord!!!
Wygrana 2-0 z Sampdorią bardzo cieszy i napawa optymizmem ale czekają nas teraz dwa arcyważne mecze które dopiero pokarzą prawdziwą klasę zespołu.
Meczu niestety nie oglądałem (jak zawsze

Wielki dzięki już zasysam.Paulo pisze: Aha jeszcze linki do bramek

Grande Juve, Vinci Per Noi
- przemajuve3f160
- Juventino
no no jest pod wielkim wrażeniem gry Juve
to świetnie że pobili rekor ale przecież to nie to jest najważniejsze! najważniejsze że to Juve ciagle prowadzi i to przecież o aż 5 pkt :twisted: a co do Interu to sie bardzo ciesze! Roma w niczym nam nie zagrozi choć pokazują że są nie obliczalni. Trzeba będzie na nich uważać :!: No i też niepokojące jest to że znowu Fiorentina wygrala i to tym razem z całkiem dobrą Sieną :x i w dodatku dwie bramki Toni strzelił.Ale nie ma to jak Juve
teraz sie tylko zrewanżować z bayernem i bedzie pieknie 

zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w cZołgI zbr0jnA...zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w zBr0dniE zbr0jnA/ na Zawsze JUVE!!!
- koki90
- Juventino
Po takim meczu w "obciętym" składzie można cieszyć się z kolejnego zwycięstwa. Przed meczem mój kumpel Interu skometntował passę Juve w ten sposób: " Ten Juventus mógłby wkońcu przegrać jakiś mecz bo to sie już nudne robi".
Juve swoimi wynikami pokazuje, że możemy śmiało wypatrywać 10 zwycięstwa z rzędu. Milan dziś bardzo szybko odrobił straty. Skuteczność poprawił Gilardino i trzebabędzie na niego uważać w Mediolanie. Jeśli wygramy na San Siro, morale ogromnie pójdą w górę i miejmy nadzieje, że na Delle Alpi z Bayernem pokarzemy klase.
Powracając do meczu ogromnie cieszy mnie bramka Mutu. Dosłownie Piękna akcja. Dobrze, że Rumun nie zmarnował znakomitej akcji wypracowanej przez jego kolegów. Gdyby nie wykończył tej akcji aż żąl patrzałbym na skrót meczu widząc tak piękne zgranie niewykończone. Ale jednak Mutu nie popełnił błędu, który popełnił w niedziele.
Treze ponownie wykazał się swoim diabelskim instynktem :twisted: Cieszy, że strata punktów przez Inter oraz 9 z rzędu zwycięstwo w lidze.
FORZA JUVE :!:
Juve swoimi wynikami pokazuje, że możemy śmiało wypatrywać 10 zwycięstwa z rzędu. Milan dziś bardzo szybko odrobił straty. Skuteczność poprawił Gilardino i trzebabędzie na niego uważać w Mediolanie. Jeśli wygramy na San Siro, morale ogromnie pójdą w górę i miejmy nadzieje, że na Delle Alpi z Bayernem pokarzemy klase.

Powracając do meczu ogromnie cieszy mnie bramka Mutu. Dosłownie Piękna akcja. Dobrze, że Rumun nie zmarnował znakomitej akcji wypracowanej przez jego kolegów. Gdyby nie wykończył tej akcji aż żąl patrzałbym na skrót meczu widząc tak piękne zgranie niewykończone. Ale jednak Mutu nie popełnił błędu, który popełnił w niedziele.
Treze ponownie wykazał się swoim diabelskim instynktem :twisted: Cieszy, że strata punktów przez Inter oraz 9 z rzędu zwycięstwo w lidze.
FORZA JUVE :!:
- steru
- Qualità Juventino
1,2,3,4,5,6,7,8,9... MAŁO !
Obyśmy długo jeszcze mogli tak wyliczać
Ciesze się z każdego zwycięstwa z osobna.Dziś nie tylko cieszę się ze zwycięstwa ale i z nowego rekordu
Na każdym kroku Juventus udowadnia że jest niesamowitą drużyną.Jaki by nie był skład, wyjazd czy dom to w Serie A nie ma na nas silnych!Wygrana 2-0 to bezpieczny wynik więc nie miałem jakiejś specjalnej nerwówki śledząc Livescore ( oglądanie meczu nie było mi dane ).Nie jestem w stanie skomentować stylu gry naszych piłkarzy itp ale jaki by nie był jestem uhahany (trudne słowo
).
Czekam zatem na mecz z Milanem i skrót dzisiejszego spotkania 8)
Obyśmy długo jeszcze mogli tak wyliczać
Ciesze się z każdego zwycięstwa z osobna.Dziś nie tylko cieszę się ze zwycięstwa ale i z nowego rekordu

Na każdym kroku Juventus udowadnia że jest niesamowitą drużyną.Jaki by nie był skład, wyjazd czy dom to w Serie A nie ma na nas silnych!Wygrana 2-0 to bezpieczny wynik więc nie miałem jakiejś specjalnej nerwówki śledząc Livescore ( oglądanie meczu nie było mi dane ).Nie jestem w stanie skomentować stylu gry naszych piłkarzy itp ale jaki by nie był jestem uhahany (trudne słowo

Czekam zatem na mecz z Milanem i skrót dzisiejszego spotkania 8)
- del kasa
- Juventino
Paulo Czytając Twoją relacje live pod newsem poprzedzającym mecz Juventusu z Sampdorią pisałeś, że Chimenti bardzo słabo zaprezentował sie w piewszej połowie, że mielismy sporo szczęscie nie tracąc bramki. Jak natomiast nasz Antonio zagrał w 2 połowie? Co sądzisz o jego występie?
Zadałem Tobie to pytanie ponieważ wiem, że miałes okazje oglądać mecz i uważam, że ocenisz te sprawe obiektywnie
Zadałem Tobie to pytanie ponieważ wiem, że miałes okazje oglądać mecz i uważam, że ocenisz te sprawe obiektywnie
- Mateo
- Juventino
Nie wypada mi zrobić czegoś innego jak pogratulowania naszym piłkarzom kolejnego wspaniałego i bardzo pewnego zwycięstwa, ustanowienia rekordu i ogromnie cieszyć się z dyspozycji naszej drużyny
. Nie widziałem meczu, ale jak wnioskuje z waszych komentarzy Juve niepodzielnie panowało na boisku, kontrolowało przebieg gry i nie pozostawiło wątpliwości Sampdorii kto jest lepszy i kto będzie na Stadio Delle Alpi dyktował warunki. I to takie pewne zwycięstwo w mocno rezerwowym składzie. Zagrał Chimenti i zachował czyste konto, fajnie, że wystąpił Kovac, szkoda, że dłużej nie pograł Balzaretti. Spodziewałem się, że tym razem to Blasi zastąpi Vieire. Świetna dyspozycja naszego napadu. Trezeguet od początku sezonu strzela mnóstwo bramek, teraz jeszcze Mutu zaczął się rozkręcać. Kogo tu wybrać na Milan?
. Treze, Zlatan, Alex, Mutu - niesamowite bogactwo w przedniej formacji. Licze, że wrócą na Milan Zlatan, Abbiati i Vieira, wypoczęli Thuram i Camoranesi i z San Siro również wywieziemy 3 punkty. Mecz z Milanem i Bayernem będą meczami prawdy: jeśli w nich dobrze wypadniemy naprawdę można być pewnym, że Juve jest bardzo mocne i może wygrywać z najlepszymi, i nadzieje na Scudetto i Lige Mistrzów jeszcze bardziej wzrosną. Nie życze Interowi źle, ale nie będe rozpaczał z tego powodu, że pogubili punkty. Jak narazie nie ma na nas mocnych, tak 3mać dalej

- BIANCONERI
- Juventino
Przed meczem mialem dziwne przeczucia, ze Juventus zremisuje i tym samym nie poprawi rekordu, o ktorym w ostatnim czasie duzo sie mowilo i pisalo.Na szczescie nie mialem racji i dziewiate zwyciestwo w lidze stalo sie faktem.
Zwyciestwo nad Sambdoria cieszy mnie rowniez w kontekscie skladu w jakim wystapila nasza druzyna.W koncu Capello musial sobie radzic bez kilku bardzo waznych zawodnikow,w tym bez Abiattiego,ktorego udanie zastapil Chimenti.
Teraz czeka nas spotkanie z Milanem,bez watpienia najwazniejszy mecz ligowy Juventusu jak do tej pory.Druzyna Ancelottiego nabiera rospedu,wydaje sie,ze Gilardino najgorsze chwile w nowym klubie ma juz za soba i bedzie gral coraz lepiej,jednakze nie zmienia to faktu,ze w sobote my bedziemy cieszyc sie z trzech punktow.
Zwyciestwo nad Sambdoria cieszy mnie rowniez w kontekscie skladu w jakim wystapila nasza druzyna.W koncu Capello musial sobie radzic bez kilku bardzo waznych zawodnikow,w tym bez Abiattiego,ktorego udanie zastapil Chimenti.
Teraz czeka nas spotkanie z Milanem,bez watpienia najwazniejszy mecz ligowy Juventusu jak do tej pory.Druzyna Ancelottiego nabiera rospedu,wydaje sie,ze Gilardino najgorsze chwile w nowym klubie ma juz za soba i bedzie gral coraz lepiej,jednakze nie zmienia to faktu,ze w sobote my bedziemy cieszyc sie z trzech punktow.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"