LM: (03) FC Bayern 2-1 JUVENTUS (JPC na meczu!!)
- r3dix
- Juventino
Mój typ na Bayern Juve To 1:2 Dla JuVe:] Bramki-Del Piero,Ibrahimovic,Pizarro:)
Mecz bedzie na TVP Jeden Jak ktoś nie wie:P Jush nie moge sie doczekać:)
Francuski pomocnik Juventusu Turyn, Patrick Vieira, nie zagra we wtorkowym meczu Ligi Mistrzów z Bayernem Monachium.

Były gracz Arsenalu doznał kontuzję pachwiny w ostatnią środę w meczu Francji z Cyprem. Nie zagrał więc w ten weekend w meczu ligowym z Messiną.
Nie wiadomo jeszcze czy Vieira będzie zdrowy na kolejne spotkanie w Serie A z Lecce, które rozegrane zostanie w przyszły weekend
A Bayrnu Takie Wieści :płaczę:
Sagnol i Lizarazu zdrowi na Juventus
Dzisiaj rano swoją gotowość na spotkanie w Lidze Mistrzów zgłosili Willy Sagnol i Bixente Lizarazu. Francuzi na dwa dni przed hitem w Champions League rozpoczęli treningi z resztą drużyny. "Wygląda na to, że obaj należą znowu do kadry" stwierdził trener Felix Magath.
Lizarazu pauzował 18 dni z powodu kontuzji łydki, której się nabawił w meczu z Brugge. Zaś Sagnol powrócił z problemami zdrowotnymi z reprezentacji i musiał odpuścić sobie spotkanie w Gelsenkirchen.
Przerwa dla Ze Roberto i Deislera:evil:
Do najlepszych zawodników we wczorajszym meczu na pewno zaliczali się Ze Roberto i Sebastian Deisler. Niestety duet pomocników Bayernu wrócił do Monachium z urazami. Ze Roberto po przerwie został w szatni, zaś Deisler po brutalnym ataku Krstajica - za którą obrońca Schalke otrzymał tylko żółtą kartkę - zszedł z boiska kulejąc. W niedzielę obu piłkarzy zabrakło na treningu, gdyż udali się do gabinetów lekarskich. Jednak już w poniedziałek powinni się na zajęciach pojawić.
Podczas gdy dla Ze Roberto i Sebastiana udział w meczu z Juventusem jest raczej niezagrożony, to występ Owena Hargreavesa jest niemożliwy. Anglik, który cierpi na ból pleców, w poniedziałek tylko 30 minut pobiegał po boiskach treningowych. To za mało, aby mieć jakiekolwiek szanse na wejście do składu na spotkanie Ligi Mistrzów. :płaczę:
:twisted:
A Tak Wogle to jak ktoś ma to niech zażóci linka Skrótu meczu :twisted: Jvve-Messina 8)
Mecz bedzie na TVP Jeden Jak ktoś nie wie:P Jush nie moge sie doczekać:)
Francuski pomocnik Juventusu Turyn, Patrick Vieira, nie zagra we wtorkowym meczu Ligi Mistrzów z Bayernem Monachium.

Były gracz Arsenalu doznał kontuzję pachwiny w ostatnią środę w meczu Francji z Cyprem. Nie zagrał więc w ten weekend w meczu ligowym z Messiną.
Nie wiadomo jeszcze czy Vieira będzie zdrowy na kolejne spotkanie w Serie A z Lecce, które rozegrane zostanie w przyszły weekend
A Bayrnu Takie Wieści :płaczę:
Sagnol i Lizarazu zdrowi na Juventus
Dzisiaj rano swoją gotowość na spotkanie w Lidze Mistrzów zgłosili Willy Sagnol i Bixente Lizarazu. Francuzi na dwa dni przed hitem w Champions League rozpoczęli treningi z resztą drużyny. "Wygląda na to, że obaj należą znowu do kadry" stwierdził trener Felix Magath.
Lizarazu pauzował 18 dni z powodu kontuzji łydki, której się nabawił w meczu z Brugge. Zaś Sagnol powrócił z problemami zdrowotnymi z reprezentacji i musiał odpuścić sobie spotkanie w Gelsenkirchen.
Przerwa dla Ze Roberto i Deislera:evil:
Do najlepszych zawodników we wczorajszym meczu na pewno zaliczali się Ze Roberto i Sebastian Deisler. Niestety duet pomocników Bayernu wrócił do Monachium z urazami. Ze Roberto po przerwie został w szatni, zaś Deisler po brutalnym ataku Krstajica - za którą obrońca Schalke otrzymał tylko żółtą kartkę - zszedł z boiska kulejąc. W niedzielę obu piłkarzy zabrakło na treningu, gdyż udali się do gabinetów lekarskich. Jednak już w poniedziałek powinni się na zajęciach pojawić.
Podczas gdy dla Ze Roberto i Sebastiana udział w meczu z Juventusem jest raczej niezagrożony, to występ Owena Hargreavesa jest niemożliwy. Anglik, który cierpi na ból pleców, w poniedziałek tylko 30 minut pobiegał po boiskach treningowych. To za mało, aby mieć jakiekolwiek szanse na wejście do składu na spotkanie Ligi Mistrzów. :płaczę:

A Tak Wogle to jak ktoś ma to niech zażóci linka Skrótu meczu :twisted: Jvve-Messina 8)
- LordJuve
- Juventino
Chciałbym aby Juventus wygrał, nawet 1 : 0, ale i tak będe z tego wyniku szczęśliwy bo Bayern to dość ciężki przeciwnik...
Jednak po jego ostatnim meczu w LM gdzie z trudami wywiózł 3 pkt stawiam na Juventus. Dużym brakiem jest Vieira, który nie moze zagrać - szkoda... :?
Co do składu to myśle, że w ataku z Treze powinien zagrać Del Piero od 1 minuty - z prostego powodu, Włoch jest w większej formie od Ibry i strzelił więcej bramek od Szweda. Zresztą wystarczy spojrzeć jak obaj grali z Messiną...
Jednak po jego ostatnim meczu w LM gdzie z trudami wywiózł 3 pkt stawiam na Juventus. Dużym brakiem jest Vieira, który nie moze zagrać - szkoda... :?
Co do składu to myśle, że w ataku z Treze powinien zagrać Del Piero od 1 minuty - z prostego powodu, Włoch jest w większej formie od Ibry i strzelił więcej bramek od Szweda. Zresztą wystarczy spojrzeć jak obaj grali z Messiną...
- Scudetto
- Juventino
Historia lubi sie powtarzac ale nie sadze by to powiedzenie zadecydowalo ze iz znow bedzie 1:0. Ja mysle ze akurat bedzie taki wynik. nie ze wzgledu na to ze rok temu tez tak bylo. ale bayern to silny rywal i napewno bedzie gral twardo zwlaszcza ze nie maja kontuzjowanych ballacka i maakaya a my niestety mamy konutjowanego vieire. ale jesli juventus poradzil sobie w poprzedniej edycji LM z BM to mysle ze i ten mecz powinien sie zakonczyc zwyciestwem turynczykow 

- sharikk
- Juventino
Nom i kolejny mecz przed którym puszczają mi nerwy powoli ;(( ehhh kurcze =/=/ jush mnie brzuch
;/ Juve musicie to wygrac albo choć zremisować
prosze was
i znowu mnie czeka nerwówka jak bayern w kazdej sekundzie bedzie przy piłce
ehh !! Nom ale Panowie i Panie: KTO WYGRA MECZ ?? JUVE !! KTO ?? JUVE !! JUVE JUVE JUVE Do Boju Stara Damo
:)

JUVE PER SEMPRE!!!
- ravaello
- Juventino
Myśle, że Juventus pokaże klase. I chodź będzie to trudna przeprawa mam nadzieje że nasi piłkarze przywiozą ze sobą cenne 3 pky.
trzymajmy kciuki !
aaaa i jeszcze jedno co powiecie na ten kuponik
Panathinaikos-Barca 2
Ajax-Thun 1
Udinese-Werder X2
ManU-Lille 1
Villareal-Benfica X2
Bayern-Juve do połowy X
i jak

aaaa i jeszcze jedno co powiecie na ten kuponik

Panathinaikos-Barca 2
Ajax-Thun 1
Udinese-Werder X2
ManU-Lille 1
Villareal-Benfica X2
Bayern-Juve do połowy X
i jak

- Pirlo
- Juventino
Kupon całkiem ciekawy....gdzie stawiałes w Profie czy STS-ie
Co do meczow to mozesz miec problem z Barcą..ostatnio cos tam im nie idzie no i moze Villareal a na Manu to bym nie postawił bo tam pewnie stawka bedzie zbyt niska, no i dobrze ze Juve masz tylko do połowy bo mysle ze wygrają
Napisz ile masz do wygrania i za ile grałes...ja niestety niemam na dzis zadnego kuponiku bo chory jestem i nigdzie nie byłem.....

Co do meczow to mozesz miec problem z Barcą..ostatnio cos tam im nie idzie no i moze Villareal a na Manu to bym nie postawił bo tam pewnie stawka bedzie zbyt niska, no i dobrze ze Juve masz tylko do połowy bo mysle ze wygrają

- del kasa
- Juventino
Mecz będzie najtrudniejszą przeprawą z pośród wszystkich dotychczasowych spotkan Juve. Z Vieirą w składzie był bym spokojniejszy o wynik a tak odczuwam nutke niepewności
Jednak mamy bardzo dobrą szeroką kadre i mam nadzieje, że to wystarczy na Bawarczyków. Myśle, że kluczem do zwycięstwa bedzie głównie koncentracje. Obie druzyny prezentuja przeciez swiatowy poziom piłkarski. Cieszy mnei fakt iż Juve w tym sezonie gra zdecydowanie ładniej dla oka w koncu ojciec nie bedzie mi marudził, że Bianconeri wygrali bo fuksiarsko strzelili bramke a potem sie bronili :lol: Z drugiej strony patrzac na ten mecz kazda passa zwyciestw kiedys musi zostac przerwana...oby nie teraz
Stawiam na remis w tym meczu.

Stawiam na remis w tym meczu.
- Izajasz
- Juventino
Doskonały mecz instruktażowy jak nie należy grać !!! Pan sędzia załatwił pierwszego gola Bawarczyką, a mogło być 0-1 dla Juve z kontry !!! Ale lepiej stać na drodze piłki niż zacząć sędziwać !!! Buffon wracaj !!!
- steru
- Qualità Juventino
Ten typek to Abbiattimrhahn pisze:32' jakiś typek a kogo to obchodzi :[

Nazwiska piszemy z dużej litery :naughty:mrhahn pisze:37' demichelis
pójdzie ...mrhahn pisze:pujdzie
A co do meczu to obraz nędzy i rozpaczy...Ja dawno nie widziałem tak słabego Juventusu.Gramy bez pomysłu, bez polotu, bez sensu i ogólnie beznadziejnie.Co do piłkarzy na boisku to ciężko kogoś wyróżnić na plus...Jeśli chodzi o zmiany to też ciężko wskazać piłkarza do zmiany ale to z powodu że większość jest do zmiany...Uważam że GG powinien zejść bo jeszcze czerwoną kartkę złapie i będzie już całkowity dramat.A jeśli chodzi o atak to ani Treze ani Zlatan nie zasługują na to żeby wybiec w drugiej połowie na boisko bo zwyczajnie nic nie pokazali i najlepiej jakby oboje zeszli.Może Del Piero coś pomoże :roll:
- Radidam
- Juventino
Narazie Juventus niegra nic przegrywa 2-0. Przy pierwszej bramce troche pomogl sedzia utrudniajac Camoranesiemu wyprowadzenie pilki . Abbiati popelnil moim zdaniem fatalny błąd kładac sie na kolana :doh: . Emerson niegra zbytnio dobrze , razem z Giuliano Giannicheda nieradza sobie w srodku . GG za duzo fauli Ballack za dobry na niego . Obrona gra ponizej swoich umiejetnosci . W ataku Zlatan i Trezegol:ball: niewidoczni . Ibrahimovic był widziany jak........faulował :doh: Mam nadzieje ze Capello na druga polowe wpusci Alexa Del Piero i obraz gry troche sie zmieni
niema co ukrywac Bayern Monachium jest dzisiaj lepsza druzyna . Szkoda naszych kolegów ktorzy pojechali na Allianz Arena , niewidza Juventusu ktory przyzwyczail nas grajac na wysokim poziomie :doh:

niema co ukrywac Bayern Monachium jest dzisiaj lepsza druzyna . Szkoda naszych kolegów ktorzy pojechali na Allianz Arena , niewidza Juventusu ktory przyzwyczail nas grajac na wysokim poziomie :doh:

- Lugi997
- Juventino
Pierwszego gola nie bede komentował każdy widział i wie o co chodzi
. Drugi gol to wina obrony. Ogolnie Juve nic nie gra i brak Vieiry jest widoczny gołym okiem. Co się stało to się nie odstanie, mam nadzieję że chociaż Juve zagra coś w II połowie tylko pomocnika na zmiane to ja nie widze :] Chyba tylko wstawienie mutu i alexa moze cokolwiek zmienic. Ale wierze ze Juve da rade chociaz na remis. FORZA JUVE!