Camoranesi przedłużył kontrakt z Juventusem!!!!!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Tevez10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 października 2005, 15:01

Mauro German Camoranesi przedłużył kontrakt z zespołem Juventusu Turyn. Nowa umowa będzie obowiązywała do czerwca 2009 roku.

Posiadający argentyńskie korzenie reprezentant Włoch za sezon gry w ekipie 'Starej Damy' zarobi 2,5 mln euro.

żródło:http://www.ligawloska.ys.pl/

Myśle, że to wspaniała wiadomość dla kibiców Juve :-D Zostaje znami na dlużej jeden z najlepszych bocznych pomocników świata :-D

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2005, 15:20

Przedluzyl Tylko Dlatego Zeby Miec 100 Wystempow w Barwach Juventusu :smile: A tak naprawde to bardzo sie Ciesze ! Nasza Prawa Strona ZOstanie Mocna do 2009 roku.. :dance:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2005, 15:34

Oczywiście bardzo dobra wiadomość :!: Camor doskonale sobie radzi na prawej stronie i widać, że jest z niego prawdziwy Juventini :smile: Mam tylko jedno pytanie... może wydać się śmieszne, ale kto jest pierwszym zmiennikiem Camoranesiego :?: Tak się zastanawiałem podczas gry w Fife. Może Blasi...

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 października 2005, 15:46

Swietenie ze przedłuzył ale i tak moim zdaniem trzeba kupic jakiegos młodego skrzydłowego pomocnika...bo Nedved najmłodszy nie jest a Camoranesiemu przydał by sie jakis wartosciowy zminnik :D :D
Moze Sneijder z Ajaxu albo Joaquin...wiem ze to tylko marzenia ale byłoby git gdyby ktos taki zawitał w Juve :D

Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2005, 16:04

Super wiadomość bardzo sie ciesze ze przedłuzył kontrakt przynajmniej pozostanie jeszcze kilka latek w Juve bardzo sie ciesze z tej wiadomosci :D

Obrazek
veelden

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2005, 16:09

Cris pisze:Swietenie ze przedłuzył ale i tak moim zdaniem trzeba kupic jakiegos młodego skrzydłowego pomocnika...bo Nedved najmłodszy nie jest a Camoranesiemu przydał by sie jakis wartosciowy zminnik :D :D
Moze Sneijder z Ajaxu albo Joaquin...wiem ze to tylko marzenia ale byłoby git gdyby ktos taki zawitał w Juve :D
Sneijder raczej gra na lewym skrzydle to po pierwsze, a po drugie ZADEN z tej 2 nie przyjdzie na lawke, wiec lepiej wydawac pieniadze na tych co sa NAPRAWDE potrzebni :? Juve nie ma dobrego papy, ktory wylozy kase na kazda zachcianke kibicow badz trenera.

"Szumią wierzby na gór szczycie, kocham Juve ponad życie."
Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 października 2005, 16:44

veelden pisze: Sneijder raczej gra na lewym skrzydle to po pierwsze, a po drugie ZADEN z tej 2 nie przyjdzie na lawke, wiec lepiej wydawac pieniadze na tych co sa NAPRAWDE potrzebni :? Juve nie ma dobrego papy, ktory wylozy kase na kazda zachcianke kibicow badz trenera.

Tez gra na lewej to ja wiem i poa tym to nienapisałem ze gra na prawej...ale gdybys ogladał mecze to bys moze wiedział ze teraz skrzydłowi wymieniają sie pozycjami i przywiazanie do strony ma coraz mniejsze znaczenie... :whistle: :whistle: i kto powiedział ze na ławke, bedą lepsi od Neveda lub Camora bedą grać w pierwszym ....aha i kto jest według ciebie NAPRAWDE POTRZEBNY???? :?: Co bys chciał wzmocnić..moze atak bo przeciez Mutu Treze Del Piero Ibra Zalayeta to słabiaki :rotfl:...albo moze srodek pomocy przeciez Vieira i Emerson to stare dziady co juz piłki niewidzą :rotfl: a moze naszą dziurawą jak ser obrone.. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2005, 16:54

Cris pisze: Co bys chciał wzmocnić..moze atak bo przeciez Mutu Treze Del Piero Ibra Zalayeta to słabiaki :rotfl:...albo moze srodek pomocy przeciez Vieira i Emerson to stare dziady co juz piłki niewidzą :rotfl: a moze naszą dziurawą jak ser obrone.. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
A może prawą strone obrony "pajacyku"?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 października 2005, 16:59

DjJuve pisze:
Cris pisze: Co bys chciał wzmocnić..moze atak bo przeciez Mutu Treze Del Piero Ibra Zalayeta to słabiaki :rotfl:...albo moze srodek pomocy przeciez Vieira i Emerson to stare dziady co juz piłki niewidzą :rotfl: a moze naszą dziurawą jak ser obrone.. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
A może prawą strone obrony "pajacyku"?
koles...zjechał byc cie tu jak psa ale po co mi to...niebede sie paprał w toim gównie...a ty jeszcze bekniesz sobie za tego pajacyka :!: :!: :!: Jak dla mnie Zebina jest dosc dobry a zastepujący go czasem Blasi równierz niezle sobie radzi,poza tym jest Galdstone...no chociaz pewnie ty o tym niewiesz...

Takie teksty to nie tutaj.
Tydzien wolnego.
/Siewier

ossy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2005, 17:41

Przypominam atakujemy poglądy a nie userów!!
Co de newsa. Camor jest strasznie niedoceniany! Za mało zarabia, jak na jednego z najlepszych prawoskrzydłych na świecie. A na dodatek nie dostał nominacji FIFA na najlepszego piłkarza 2005 choć grał lepiej od Nedveda :evil: No ale cóż, trakie życie. Najlepsze jest to że widać że Mauro nie idzie o kase, bo podpisał nową umowę z nienajwiększymi zarobkami.

"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2005, 18:14

I bardzo dobrze. Jego forma stale rosnie i jak tak bedzie to za rok bedzie juz jednym z najlepszych graczy na swiecie. zreszta tylko w Juve moze to osiagnac!!! :D

Eric-1991

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 października 2005, 18:30

Bardzo dobrze mamy jakaś gwarancje co do tego zawodnika, mysle ze wszyscy sie z tego ciesza

kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 października 2005, 18:55

Mauro przydałby sie nam do końca jego kariery, to świetny piłkarz i nasz motor napędowy! Brawa za decyzje!
A panów wyzej prosze abyscie sie nie wyzywali bo to nie wypada kibicom Juventusu!

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2005, 19:29

I dobrze, ze przedluzyl, bo szczerze mowiac nie widze w tej chwili zawodnika na prawa pomoc, ktory mogl by przejsc do Juve i grac dobrze. Owszem sa Ronaldo czy Cole, ale o nich mozemy zapomniec - kluby ich nie puszcza... moze za 4 lata Camor bedzie nalezal do najlepszych prawych pomocnikow w historii Juventusu :think: I tego mu zycze :wink:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2005, 19:30

Cris pisze: koles...
Nie jestem twoim "kolesiem" chłopcze.
Cris pisze:zjechał byc cie tu jak psa ale po co mi to...
Strach się bać :]
Cris pisze:a ty jeszcze bekniesz sobie za tego pajacyka :!: :!: :!:
Gość, który się ośmiesza jest pajacykiem, a mówienie prawdy nie jest karane.
Cris pisze:Jak dla mnie Zebina jest dosc dobry
Dobry, ale kontuzjowany.
Cris pisze:a zastepujący go czasem Blasi równierz niezle sobie radzi,
Nieźle.
Cris pisze:poza tym jest Galdstone...
Tak, młody i perspektywiczny :lol:
Cris pisze:no chociaz pewnie ty o tym niewiesz...
Nie wiem.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Zablokowany