Camoranesi przedłużył kontrakt z Juventusem!!!!!!!
- Tevez10
- Juventino
Mauro German Camoranesi przedłużył kontrakt z zespołem Juventusu Turyn. Nowa umowa będzie obowiązywała do czerwca 2009 roku.
Posiadający argentyńskie korzenie reprezentant Włoch za sezon gry w ekipie 'Starej Damy' zarobi 2,5 mln euro.
żródło:http://www.ligawloska.ys.pl/
Myśle, że to wspaniała wiadomość dla kibiców Juve :-D Zostaje znami na dlużej jeden z najlepszych bocznych pomocników świata :-D
Posiadający argentyńskie korzenie reprezentant Włoch za sezon gry w ekipie 'Starej Damy' zarobi 2,5 mln euro.
żródło:http://www.ligawloska.ys.pl/
Myśle, że to wspaniała wiadomość dla kibiców Juve :-D Zostaje znami na dlużej jeden z najlepszych bocznych pomocników świata :-D
- RuTeK
- Juventino
Przedluzyl Tylko Dlatego Zeby Miec 100 Wystempow w Barwach Juventusu
A tak naprawde to bardzo sie Ciesze ! Nasza Prawa Strona ZOstanie Mocna do 2009 roku.. 

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- mesju
- Qualità Juventino
Oczywiście bardzo dobra wiadomość :!: Camor doskonale sobie radzi na prawej stronie i widać, że jest z niego prawdziwy Juventini
Mam tylko jedno pytanie... może wydać się śmieszne, ale kto jest pierwszym zmiennikiem Camoranesiego
Tak się zastanawiałem podczas gry w Fife. Może Blasi...

- Pirlo
- Juventino
Swietenie ze przedłuzył ale i tak moim zdaniem trzeba kupic jakiegos młodego skrzydłowego pomocnika...bo Nedved najmłodszy nie jest a Camoranesiemu przydał by sie jakis wartosciowy zminnik
Moze Sneijder z Ajaxu albo Joaquin...wiem ze to tylko marzenia ale byłoby git gdyby ktos taki zawitał w Juve

Moze Sneijder z Ajaxu albo Joaquin...wiem ze to tylko marzenia ale byłoby git gdyby ktos taki zawitał w Juve

- veelden
- Juventino
Sneijder raczej gra na lewym skrzydle to po pierwsze, a po drugie ZADEN z tej 2 nie przyjdzie na lawke, wiec lepiej wydawac pieniadze na tych co sa NAPRAWDE potrzebni :? Juve nie ma dobrego papy, ktory wylozy kase na kazda zachcianke kibicow badz trenera.Cris pisze:Swietenie ze przedłuzył ale i tak moim zdaniem trzeba kupic jakiegos młodego skrzydłowego pomocnika...bo Nedved najmłodszy nie jest a Camoranesiemu przydał by sie jakis wartosciowy zminnik![]()
![]()
"Szumią wierzby na gór szczycie, kocham Juve ponad życie."
- Pirlo
- Juventino
veelden pisze: Sneijder raczej gra na lewym skrzydle to po pierwsze, a po drugie ZADEN z tej 2 nie przyjdzie na lawke, wiec lepiej wydawac pieniadze na tych co sa NAPRAWDE potrzebni :? Juve nie ma dobrego papy, ktory wylozy kase na kazda zachcianke kibicow badz trenera.
Tez gra na lewej to ja wiem i poa tym to nienapisałem ze gra na prawej...ale gdybys ogladał mecze to bys moze wiedział ze teraz skrzydłowi wymieniają sie pozycjami i przywiazanie do strony ma coraz mniejsze znaczenie...

- Lypsky
- Juventino
A może prawą strone obrony "pajacyku"?Cris pisze: Co bys chciał wzmocnić..moze atak bo przeciez Mutu Treze Del Piero Ibra Zalayeta to słabiaki :rotfl:...albo moze srodek pomocy przeciez Vieira i Emerson to stare dziady co juz piłki niewidzą :rotfl: a moze naszą dziurawą jak ser obrone.. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Pirlo
- Juventino
koles...zjechał byc cie tu jak psa ale po co mi to...niebede sie paprał w toim gównie...a ty jeszcze bekniesz sobie za tego pajacyka :!: :!: :!: Jak dla mnie Zebina jest dosc dobry a zastepujący go czasem Blasi równierz niezle sobie radzi,poza tym jest Galdstone...no chociaz pewnie ty o tym niewiesz...DjJuve pisze:A może prawą strone obrony "pajacyku"?Cris pisze: Co bys chciał wzmocnić..moze atak bo przeciez Mutu Treze Del Piero Ibra Zalayeta to słabiaki :rotfl:...albo moze srodek pomocy przeciez Vieira i Emerson to stare dziady co juz piłki niewidzą :rotfl: a moze naszą dziurawą jak ser obrone.. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Takie teksty to nie tutaj.
Tydzien wolnego.
/Siewier
- ossy
- Juventino
Przypominam atakujemy poglądy a nie userów!!
Co de newsa. Camor jest strasznie niedoceniany! Za mało zarabia, jak na jednego z najlepszych prawoskrzydłych na świecie. A na dodatek nie dostał nominacji FIFA na najlepszego piłkarza 2005 choć grał lepiej od Nedveda :evil: No ale cóż, trakie życie. Najlepsze jest to że widać że Mauro nie idzie o kase, bo podpisał nową umowę z nienajwiększymi zarobkami.
Co de newsa. Camor jest strasznie niedoceniany! Za mało zarabia, jak na jednego z najlepszych prawoskrzydłych na świecie. A na dodatek nie dostał nominacji FIFA na najlepszego piłkarza 2005 choć grał lepiej od Nedveda :evil: No ale cóż, trakie życie. Najlepsze jest to że widać że Mauro nie idzie o kase, bo podpisał nową umowę z nienajwiększymi zarobkami.
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- Mr Cezary
- Juventino
I dobrze, ze przedluzyl, bo szczerze mowiac nie widze w tej chwili zawodnika na prawa pomoc, ktory mogl by przejsc do Juve i grac dobrze. Owszem sa Ronaldo czy Cole, ale o nich mozemy zapomniec - kluby ich nie puszcza... moze za 4 lata Camor bedzie nalezal do najlepszych prawych pomocnikow w historii Juventusu
I tego mu zycze 

- Lypsky
- Juventino
Nie jestem twoim "kolesiem" chłopcze.Cris pisze: koles...
Strach się bać :]Cris pisze:zjechał byc cie tu jak psa ale po co mi to...
Gość, który się ośmiesza jest pajacykiem, a mówienie prawdy nie jest karane.Cris pisze:a ty jeszcze bekniesz sobie za tego pajacyka :!: :!: :!:
Dobry, ale kontuzjowany.Cris pisze:Jak dla mnie Zebina jest dosc dobry
Nieźle.Cris pisze:a zastepujący go czasem Blasi równierz niezle sobie radzi,
Tak, młody i perspektywiczny :lol:Cris pisze:poza tym jest Galdstone...
Nie wiem.Cris pisze:no chociaz pewnie ty o tym niewiesz...
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady