Forumowicz od A do Z - vol. 1

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2005, 17:15

mnowomiejsky pisze:Musze to powiedziec. Chce powiedziec, ze juz widac pierwsze madre posuniecie nowego Ojca Prowadzacego. Skoro od jakiegos czasu w ankiecie nic sie nie zmienia, trzeba ja zamknac, zeby nie marnowac czasu. W pelni popieram i jestem mile zaskoczony- te slowa uznania chce skierowac oficjalnie w strone Don Diego. :ok:
Popieram. Bardzo dobra decyzja, nie ma co czekać, bo wiadamo, że Ci, któzy głosy mieli oddać juz to zrobili, gdyż nowe raczej nie przybywały
Coz, chce pierwszy po Diego pogratulowac _Jah'owi.
Oczywiście dołączam się do gratulacji.
Na pewno mozemy spodziewac sie ciekawego alfabetu. Z kilku wzgledow- po pierwsze, posty _Jah'a wskazuja na jego ciekawa osobowosc, po drugie, po jego postach w tym temacie mozna stwierdzic, ze traktuje zabawe powaznie.
Również uważam, że Jah napisze ciekawy alfabet. Widać to choćby po samym, moim zdaniem jak najbardziej prawidłowym podejściu do zabawy, czego niektórym brakuje. Jestem pewnien, że niedługo dane nam będzie czytać dwa nowe, ciekawe alfabety tomcatmi'ego oraz właśnie Jah'a.
Ciekawe jest, ze w pierwszej fazie ankiety szedl leb w leb z Coolfi'm, az nagle niemilosiernie zostawil go w tyle.. coz.. to sie nazywa "poparcie" :o
A ja od początku wiedziałem, że mam nikłe szanse 8).
Chyba nawet nie musze pisac, na kogo zaglosuje.. Mam nadzieje, ze ankieta ukaze sie w tym temacie niebawem i bede mogl zaglosowac na Coolfiego. I mam nadzieje, ze "dal natarczywosci swojej zostane wysluchany" :roll: hieh hieh..
Wypada podziękowac mi za Twoją konsekwencję. Wiedz, że Twoje poparcie wiele dla mnie znaczy.
Pozdrawiam.

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2005, 19:16

Po 1. chciałem pogratulować Jahowi(mam nadzieję, że dobrze odmieniłem twój nick). Po 2. mam nadzieję, że następną ankietę wreszcie wygra Coolfi, na którego głosowałem od początku odkąd pojawił się w ankiecie.
Z pewnością ciekawy alfabet byłby rafala005, który jak słusznie zauważył mnowomiejsky wybija się na forum-brawo oby tak dalej.

Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2005, 19:19

hmmm calkiem ciekawe ;] czekamy na nastepnych wygranych :)
czytalem wszystkie alfabety i trzeba przyznac ze wiekszosc jest calkiem ciekawa i oryginalna :)

Obrazek
Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2005, 21:33

Też dodaje swoje gratulacje dla _Jaha, ale na żaden inny alfabet nie czekałem tak długo z niecierpliwością ;] Myśle, że nie zawiedziesz swoich fanów :D

@Coolfi, zacząłeś pisać alfabet już ??? :) Proponuje już zaczynać, może uda Ci się nawet wyprzedzić Alexxxa ;)

@Diego, dobra robota :bravo:
trunxik pisze:hmmm calkiem ciekawe ;]
Pewnie, że ciekawe. Wkoncu to "elita" :D

Obrazek
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2005, 22:43

mnowomiejsky pisze:po drugie, po jego postach w tym temacie mozna stwierdzic, ze traktuje zabawe powaznie.
Ależ naturalnie, nie jestem bażantem jak niektórzy z Nas i jeżeli zgłaszam swoją kandydaturę, to potwierdzam tym samym gwarancję alfabetu. Nie będę nikomu dziękował za głosy, bo to nie w moim stylu, zwłaszcza iż nie mieliście większego wyboru. Jestem bodajże 29 zwycięzcą tej zabawy i to mnie bardzo nastraja, gdyż ta liczba jest dla Nas bardzo szczególna i zarazem wielce upragniona :wink: . W nowej ankiecie stawiam na Marcina_FCJ, gdyż na to po prostu najbardziej zasługuje. jo.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2005, 22:49

_Jah pisze:W nowej ankiecie stawiam na Marcina_FCJ, gdyż na to po prostu najbardziej zasługuje. jo.
Fajnie, że ktoś taki jak Ty oddaje na mnie głos. Prawde mówiąc nie licze na zbyt wiele głosów... ale każdy jest dla mnie cenny. Każde inne miejsce niż ostatnie będzie dla mnie sukcesem. :twisted: Prawde mówiąc zgłosiłem się tutaj bardziej po to by sprawdzić jak jestem postzregany na forum niż by napisać alfabet(aczkolwiek chętnie napisze 8) ). Jak wdać najlepiej nie jest ..

Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 17:53

_Jah: to co miłe już za Tobą, teraz ta część zadania, którą ciężej wygrać.

W ankiecie głosuje na rafal005 bo to osoba, która najbardziej mi zaimponowała w ostatnim czasie. Sprawdził się w wielu tematach, teraz czas zobaczyć jak sobie będzie radził na najgłębszych wodach tego forum.

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2005, 20:05

Zła_Wróżka pisze:W ankiecie głosuje na rafal005 bo to osoba, która najbardziej mi zaimponowała w ostatnim czasie. Sprawdził się w wielu tematach, teraz czas zobaczyć jak sobie będzie radził na najgłębszych wodach tego forum
Podzielam Twoje zdania :) Rafal005 jest na forum znacznie dłużej ode mnie, ale jeśli dobrze pamiętam zaczął się częściej udzielać w podobnym co ja okresie, tak więc jakoś bardziej na niego zwróciłem uwagę, miałem więcej okazji by poznać jego poglądy. Na pewno ma ciekawe poglądy, jego wypowiedzi zawsze trzymają niezły poziom :wink: Jak zapewne większość z was cenię go za to jak ostatnio przygotowuje tematy do meczy Juve, wzór profesjonalizmu :!: :) Dobra, kończę, bo wyjdzie z tego kandydat idealny :wink: Wydaje mi się że i tak prędzej czy później ( ze wskazeniem na to pierwsze) będzie "zmuszony" przygotować swój alfabet, dlatego jak nie wygra w ankiecie to chyba nic się nie stanie. A w ankiecie chyba jak na razie niezbyt wysoka frekwencja, zupełnie jak w ostatnich wyborach... Niech zwycięży lepszy :wink:

P.S. Moja pierwsza wypowiedź w tym temacie... Może nie ostatnia? :)

Obrazek
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 września 2005, 20:29

Z reguły to ograniczam sie w tym temacie zazwyczaj do zmienienia ankiety :P ale gdy startuje ktoś kto ma taki fajny avatar to nie można przejść obok tego obojętnie - mój głos wędruje tak jak w przypadku moich dwóch poprzedników do Rafala :)
p.s. Ładny Avatar :D

rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2005, 00:43

Długo nie wypowiadałem się w tym topicu, ale chyba przyszedł na to najwyższy czas. Dziękuje za wszelkie słowa uznania i pochwały, są one dla mnie naprawdę bardzo cenne. Wszyscy Wy macie dużo więcej postów na koncie i Wasz staż na forum jest znacznie dłuższy niż mój, tym ważniejsze są dla mnie Wasze opinie i rady. Jeszcze raz dziękuję.

Wracając do "Forumowicza od A do Z". Niestety dopiero niedawno dowiedziałem się o tej zabawie, mimo że na forum jestem zarejestrowany od ponad roku i z przykrością muszę stwierdzić, że nie przeczytałem jeszcze wszystkich alfabetów, ale postaram się to nadrobić w najbliższym czasie. Byłem bardzo zaskoczony, gdy Diego zaproponował mi udział w ankiecie. Szczerze mówiąc, lekko zszokowany. Udzielam się na forum dopiero do niedawna, a tu taki zaszczyt mnie spotkał. Chciałem podziękować Diego za możliwość wystąpienia w ankiecie w takim doborowym towarzystwie jak _Jah, Coolfi czy Marcin_FCJ.
Przyłączam się również do gratulacji dla _Jaha za zwycięstwo w poprzedniej ankiecie i z niecierpliwością czekam na jego alfabet.
Siewier pisze:gdy startuje ktoś kto ma taki fajny avatar to nie można przejść obok tego obojętnie
p.s. Ładny Avatar :D
Jeżeli jakimś cudem wygram w ankiecie i przyjdzie mi pisać alfabet, to osoba na moim avatarze z pewnością zajmie jedną literkę...

Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2005, 12:25

Swój głos oddałem na Coolfiego.

Alfabet to forma otworzenia najbardziej prywatnej części własnej osobowości przed nami wszystkimi, dlatego do tej roli nie pasuje mi suchy analityk, bo tylko tak dał mi się poznać, rafal005. Nasza zabawa ewoluowała. Przerodziła się w mównicę, z której wybrańcy mogą przedstawić swój cały światopogląd, najskrytsze doznania i wnioski, swój stan emocjonalny i filozofię życia. Być może wygra i mnie zaskoczy, lecz przy tak niskiej częstotliwości pojawiania się nowych "Forumiczów od A do Z" wolę nie ryzykować i postawić na kogoś, kto mnie nie zawiedzie.

Aha, czekam ciągle na efekt pracy Jaha, bo jeśli miałbym wytypować osobę, której myśli i stan świadomości są mi najbliższe, z pewnością wybrałbym właśnie tego użytkownika. Zapowiada się naprawdę dobry i przepełniony głebokimi myślami tekst.

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2005, 07:44

Chcialem zapytac, na kiedy planowane jest zamkniecie ankiety?..
PS: Po ilosci glosow w ankiecie juz widac, ze zabawa ma szanse odżyć.. swietnie :ok:

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2005, 08:49

mnowomiejsky pisze:Chcialem zapytac, na kiedy planowane jest zamkniecie ankiety?..
PS: Po ilosci glosow w ankiecie juz widac, ze zabawa ma szanse odżyć.. swietnie :ok:
Zamknięcie ankiety dzisiaj o ile się nie myle. A liczba głosów to także skutek kampanii reklamowej naszego nowego Ojca Prowadzącego :wink:

Jeśli się nie zdaży jakiś cud, to Coolfi wygra tą ankietę i w końcu po ponad 70 dnich będe mógł głosować na kogoś innego 8) Tak więc czekam na alfabecik.

Ostatni alfabet ukazał się równo miesiąc temu, to już trochę długo :twisted: Teraz tej zabawie brakuje już tylko nowych alfabetów, wszystko odżyło :dance:

Obrazek
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2005, 17:56

Tutaj były wyniki ankiety, które przez przypadek usunąłem :roll: .
Ostatnio zmieniony 17 października 2005, 16:43 przez M., łącznie zmieniany 2 razy.

:roll:
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2005, 19:38

Wielkie dzięki za głosy we wszystkich ankietach, w których uczestniczyłem, wreszcie bedzie mi dane napisać alfabet i nieco przybliżyć Wam moją osobę :).
Diego pisze:Mam nadzieję, że ten użytkownik szybko zamieści swój alfabet.
Postaram się napisac go dość szybko, jednak nic nie obiecuję.

W nowej ankiecie zagłosowałem na bblackk'a.

Pozdrawiam.

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
Zablokowany