Serie A: (06) JUVENTUS 2-0 Inter Mediolan
- Cube - fan Juve
- Juventino
Mógłbym teraz odpowiedziec na te wszystkie "zarzuty", ale "ubierając to w prosty język", po prostu mi się nie chce.
Wszystko wyjaśni się na boisku. Mój typ to 2:0 po bramkach Trezegueta i Del Piero.

Ty też. :puck:Pewnie chciales napisac obrońCOM, potrenuj troche jzeyk polski.strzela bramki obrońcą?
- Lypsky
- Juventino
W szczególności Palermo miało z tym problemy :lol: , nie wspominając o naszych sytuacjach w superpucharze.gonzo pisze:
w tym ze przeciwnicy nie potrafią dojsc pod naszą bramke,
To Ascoli które potrafiło zremisować z Milanem?gonzo pisze:
a Wam gola strzela nawet Ascoli !
Życze Ci żebyś kiedykolwiek mógł zobaczyć w swoim klubie nieudaczników, obrońce o takich umiejętnościach jak Liliam.gonzo pisze: podstarzały Thuram
Napewno niesłabszy od Matrixa.gonzo pisze:"wspaniały" Kovac
Swoją drogą zapomniałeś wspomnieć o "beznadziejnym" Cannavaro którego oddanie okazało się kolejnym "boskim" posunięciem władz Interu :lol:
"Próbował" :lol: Zlatan tak "przeorał" byłą gwiazdke z Madrytu, że ta nie widziała gdzie się znajduje :]gonzo pisze: w której próbował go zamieszać,
O których Ci chodzi bo z Rapidem zagrali DP, Zlatan, Trez i Mutu :]gonzo pisze:Taaa, tylko ze Inter wygrał bez problemów w okrojonym składzie wczoraj z Rangersami, a Juventus żeby pokonać Rapid musiał wystawić swoich najlepszych napastników.
Jeśli w niedziele nie powtórzy sie brak skuteczności z meczu o superpuchar to jestem spokojny o wynik. Gra Alexa Ibry i Treze napawa optymizmem, Capello ma duży wybór i nie powinien mieć problemów z zestawieniem podstawowej jedenastki. Nie mam wątpliwości, że Juventus jest lepszy od Interu, teraz pozostaje to udowodnić na boisku.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
:rotfl: Przeciwnicy nie potrafia podejsc pod Wasza bramkę, a Palermo strzela Wam trzy bramki! :rotfl:gonzo pisze:Umiesz czytać, napisałem od razu w czym - w tym ze przeciwnicy nie potrafią dojsc pod naszą bramke, a Wam gola strzela nawet Ascoli !Lepsza? rotfl W czym?
Oj jak Ty mało wiesz :doh: Co z tego, że Thuram ma 33 lata skoro jest lepszy niż wszyscy wasi wspaniali obrońcy? :rotfl: Jeden z najlepszych środkowych obrońców na świecie ... zaraz powiedz, że Maldini od 6 lat nie potrafi grac w pilkę, bo jest stary :rotfl:gonzo pisze:Ahahaha, 8 poziomów, podstarzały Thuram
Wg. Ciebie podstawowy gracz mistrza Niemiec, jest gorszy od takiego Materazziego, Mihajlovica, Burdisso czy kogo tam jeszcze macie w tej swojej obronie? :rotfl: Człowieku oglądaj mecze Juventusu a dopiero potem pisz teksty rodem z Bravo Sport ok?gonzo pisze:"wspaniały" Kovac

Nie, to my mamy powody do zazdrości! W defensywie Interu sami gracze z najwyzszej półki! A do tego w ubiegłym sezonie pozwolili wbić sobie 37 bramek :rotfl:gonzo pisze:no nic tylko zazdrościć obrony.
Jedyny, który może się równać z Canną, Thuramem, czy Zambrottą.gonzo pisze:Moze jeszcze napiszesz ze są lepsi od Zanettiego <lol>
Ale jakby nie patrzeć to obrobił Samuela jak dzieciaka. Z akcji nic nie wyszło ale Zlatan wrzucił piłkę w pole karne, a Walterek w zaden sposób nie byl w stanie dotknąć wogóle piłki :lol:gonzo pisze:Zapewne mówisz o ostatnim meczu w Superpucharze, kiedy to Zlatan miał jedną akcje przeciwko Samuelowi, w której próbował go zamieszać, a i tak z tej akcji nic nie wynikło.
Heh to mnie rozśmieszyło :lol: Wg. Ciebie Samuel zapomniał jak się gra w piłkę i dawał się urabiać jak dziewczynka, bo był to początek sezonu?gonzo pisze:Poza tym nie będe mowil na jakim etapie przygotowan i w jakiej formie byll wtedy Samuel.

Poza tym chodzi mi również o zeszłoroczne potyczki między naszymi zespołami, kiedy to Ibrahimovic motał Cordobą nie gorzej niż Samuelem (zobaczyć to można na filmiku Zlatan-forza grande Ibra) 8)
Zwykła literówka. Istnieje zresztą słowo obrońcą, więc chyba aż tak poważny błąd to nie był ...gonzo pisze:Pewnie chciales napisac obrońCOM, potrenuj troche jzeyk polski.
gonzo pisze:Taaa, tylko ze Inter wygrał bez problemów w okrojonym składzie wczoraj z Rangersami, a Juventus żeby pokonać Rapid musiał wystawić swoich najlepszych napastników.
To jest the best :-D Najlepszych, czyli wszystkich których mamy w kadrze, oprócz Zalayety.
Dzięki, że doceniasz siłę ofensywna Juve. Dobre i to biorąc pod uwagę Twoje zarzuty wobec obrońców, którzy dopuścili do utraty 27 goli (najlepsza defensywa Serie A tamtego sezonu, póki co również i tego)

- klsmkr
- Interista
Slowa 'znowu' i 'zdemoluje' na pewno nie pasuja do Ibrahimovicia i meczu Inter - Juve. Dotychczas z tego jego 'osmieszania' obroncow Interu wynikla jedna bramka z karnego i jeden remis w trzech meczach. Nie to, zebym sie czepial, ale lepiej trzymajmy sie pewnych faktow.Paolo_Rossi_1982 pisze:W każdym meczu z Wami Zlatan ośmiesza waszych defensorów swoimi trikami, vide- Cordoba, Materazzi, Samuelgonzo pisze:Jakos sobie nie przypominam zeby kiedykolwiek wczesniej zdemolował obrone Interu, no ale niektorzy kibice Juve widzą to co chcą widziece Zlatan znowu ich tam w obronie zdemolujeChyba, że Ty zrozumiałeś to jako "strzela bramki obrońcą?"
Poki co, obydwie druzyny stracily tyle samo bramek, wiec Twoje wywody o dwupoziomowej roznicy mozesz na razie schowac do szuflady. Ja co prawda na pewno nie powiedzialbym tak jak gonzo, ze nasza obrona jest lepsza, ale mowienie o jakiejs olbrzymiej roznicy jest wrecz komiczne. Obrona, ktora dopuscila tylko do dwoch strzalow na bramke duetu Bojinow - Toni do slabych nie nalezy. I to sa fakty, aczkolwiek, jak juz pisalem, nie znaczy to, ze nasza defensywa jest lepsza od waszej.Paolo_Rossi_1982 pisze:W czym lepsza? :rotfl: Bo póki co to mamy defensorów o 2 poziomy lepszych od Materazziego, Cordoby, Samuela, Favallego, Wome, Burdisso, Mihajlovića, czy Ze Marii
Oczywiscie, ze okrojony. Oprocz wymienionej przez Ciebie dwojki nie grali jeszcze Favalli i Stankovic. Niby niewiele, ale biorac pod uwage dyspozycje zmiennikow, to roznica jest jednak dosc duza. Dla mnie roznica jest oczywista, dla Ciebie - ktory zapewne meczy Interu nie oglada - pewnie nie.Cris pisze:gonzo...a wiesz jakim składem grał wczoraj Inter??Bo według mnie z pierwszej jedenstki zabrakło tylko Adriano i Verona....
Julio Cesar, Cordoba, Materazzi, Samuel, Wome, Figo, Cambiasso, Pizarro, Solari, Cruz, Martins
Czy to jest okrojony skład??Zastanów sie koles....
To byly pewne zwyciestwa. Zainteresowanych odsylam do obejrzenia tych meczy, albo przynajmniej przeczytania relacji lub statystyk.Bebik pisze:proszę Cię chcesz mi powiedzieć, że wszystkie zwycięstwa po 1:0 - w LM z Artmedią i Rangersami oraz w Serie A z Violą i Chievo - przyszły Interowi łatwo ? to miały być pewne zwycięstwa ?
W zasadzie z naszego punku widzenia wszystko o meczu powiedzial TdF i ja podpisuje sie pod jego slowami obiema rekoma.
- Corcky
- Juventino
Panowie dajcie na luz
Poczekajmy do meczu i później oceniajmy - kto jest lepszy.
Nie jest chyba tajemnicą, ze Juve obecnie jest na fali a w dodatku do drużyny wraca Patrick Viera - którego obecnosć napewno jeszcze ulepszy grę Starej Damy. Chciałbym, żeby zagrał Del Piero.
Oto skład w jakim widziałbym Juve:
Abbiati
Pessoto - Cannavaro - Thuram(wrócił do formy, co udowodnił w ostatnim meczu Lm) - Zambro
Camoranesi - Viera - Emerson - Nedved
Del Piero - Treze lub Zlatan
Pozdro
Nie jest chyba tajemnicą, ze Juve obecnie jest na fali a w dodatku do drużyny wraca Patrick Viera - którego obecnosć napewno jeszcze ulepszy grę Starej Damy. Chciałbym, żeby zagrał Del Piero.
Oto skład w jakim widziałbym Juve:
Abbiati
Pessoto - Cannavaro - Thuram(wrócił do formy, co udowodnił w ostatnim meczu Lm) - Zambro
Camoranesi - Viera - Emerson - Nedved
Del Piero - Treze lub Zlatan
Pozdro

Alessandro Del Piero ole!
- rafal005
- Juventino
Mecz jest na Canal+ Sport2.kedzier pisze:Właśnie co z tą transmisją na C+Paolo_Rossi_1982 pisze:eden z najlepszych i najbardziej elektryzujacych spotkań w tym sezonie Serie A, a C+ Sport woli pokazać jakiś bzdetny meczyk Orange Ekstraklasy rotfl rotfl Oj żal komentować ...Gdzie można na żywo obejrzeć mecz ( poza Delle Alpi oczywiście
) ??? Sam co prawda nie mam Canala, ale ma się kolegów
:!:
W zeszłym sezonie spadkowicze z serie A Bologna i Atalanta zaaplikowały Wam po 2 bramki w jednym meczu, a walcząca o utrzymanie w barażach Parma aż 4 w dwumeczu. Zatem nie oceniajmy siły drużyny po straconych bramkach. Zapewne i Juve i Inter stracą w tym sezonie jeszcze nie jedną bramkę z teoretycznie słabszym rywalem.gonzo pisze:a Wam gola strzela nawet Ascoli!
Bo w najbliższą niedzielę czeka nas łatwiejsze spotkanie i nasi najlepsi napastnicy odpoczną wtedy.gonzo pisze:a Juventus żeby pokonać Rapid musiał wystawić swoich najlepszych napastników.
- kedzier
- Juventino
A jest jeszcze jakaś inna opcja niż zwycięstwo którejś z drużyn lub remis???TdF pisze:Spodziewam się zaciętego spotkania i zwycięstwa jednej z drużyn jedną bramką lub remisu.
Są małe kłamstwa, duże kłamstwa i właśnie statystyki...klsmkr pisze:Zainteresowanych odsylam do obejrzenia tych meczy, albo przynajmniej przeczytania relacji lub statystyk
Jak dla mnie takie przepychanki i napinanie się przed meczem jest kompletnie bezsensowne. Zgadzam się z tym co powiedział ForzaDelPiero
W niedzielę o 23 wszystko bedzie już jasne i wtedy na pewno nie zabraknie tematów do sprzeczek, jak zwykle zresztąPanowie dajcie na luz Wink
- klsmkr
- Interista
Akurat w przypadku tych meczy tylko potwierdzaja rzeczywisty stan. Mam na mysli potyczki z Chievo czy z Viola.kedzier pisze:Są małe kłamstwa, duże kłamstwa i właśnie statystyki...
Ja tez bym chcial, zeby tym razem obylo sie bez bezsensownych klotni. Na pewno gonzo nie powinien pisac pewnych rzeczy, ale i wy nie piszcie bzdur o demolowaniu obrony Interu czy o naszych niepewnych wygranych.kedzier pisze:Jak dla mnie takie przepychanki i napinanie się przed meczem jest kompletnie bezsensowne.
Ja niestety nie bede mogl wypowiedziec sie po meczu.kedzier pisze:W niedzielę o 23 wszystko bedzie już jasne i wtedy na pewno nie zabraknie tematów do sprzeczek, jak zwykle zresztą

PS: Brawa dla Trezegueta za jego wypowiedz o Interze.

- gonzo
- Interista
Napisałem ze na pewno obrona Juventusu nie jest o 2 klasy lepsza od Interu.Ja co prawda na pewno nie powiedzialbym tak jak gonzo, ze nasza obrona jest lepsza
A 24 lata temu to...co ma do tego o czym mowimy poprzedni sezon ?W zeszłym sezonie spadkowicze z serie A Bologna i Atalanta zaaplikowały Wam po 2 bramki w jednym meczu, a walcząca o utrzymanie w barażach Parma aż 4 w dwumeczu.
Chodziło oczywiscie o wyjsciową jedenastke, wiem ze to dla niektorych za trudne do odgadniecia. A to ze zagrali pozostali...widocznie ci ktorzy zagrali od poczatku byli slabio jest the best Very Happy Najlepszych, czyli wszystkich których mamy w kadrze, oprócz Zalayety.
Ja to nazywam wtórny analfabetyzm, a literówką jest to co ja napisałem w słowie "język"Zwykła literówka. Istnieje zresztą słowo obrońcą, więc chyba aż tak poważny błąd to nie był
I w jednym meczu był remis a drugi przegraliście, to rzeczywiscie jest sie z czego cieszyc. Gdyby Ibrahimovic grał przeciwko Juventusowi to to samo zrobilby z Canną.Poza tym chodzi mi również o zeszłoroczne potyczki między naszymi zespołami, kiedy to Ibrahimovic motał Cordobą nie gorzej niż Samuelem
Cannavaro chcial odejsc po sezonie za darmo, dlatego został oddany za 10 baniek i Cariniego. Jezeli tego nie rozumiesz to juz Twój problem.Cannavaro którego oddanie okazało się kolejnym "boskim" posunięciem władz Interu
Motał jak dziewczynka? To była jedna akcja w meczu po ktorej zresztą nic nie wyszło. W kazdej druzynie znajdzie sie pilkarz ktory lubi "urabiac" innych i któremu to dobrze wychodzi, dlatego nie podniecaj sie.Wg. Ciebie Samuel zapomniał jak się gra w piłkę i dawał się urabiać jak dziewczynka, bo był to początek sezonu?
Skoro wysmiewasz naszych obroncow to wysmiewasz tez Kovaca, bo na pewno naszych poziomem nie przewyższa.Wg. Ciebie podstawowy gracz mistrza Niemiec, jest gorszy od takiego Materazziego, Mihajlovica, Burdisso czy kogo tam jeszcze macie w tej swojej obronie
A widziales co napisał na początku? "Zainteresowanych odsylam do obejrzenia tych meczy" Zrozumiało?Są małe kłamstwa, duże kłamstwa i właśnie statystyki...
EOT z mojej strony i tak dalej bedziecie uwazali ze wspanialy Juventus ma 1000% lepszych zawodników, a w niedziele o 23 przeczytam tutaj płacz i żale
- kedzier
- Juventino
klsmkr użył tam spójnika "albo", założył więc że obejrzenie mecz jest równoważne przejrzeniu statystyk... Kłania się tutaj logika... Dlatego tak skomentowałęm tę wypowiedź. A "zrozumiało" to możesz mówić do swoich kolegów, bo ja nie lubię jak ktoś uważa się za takiego mądrale jak Ty to właśnie uczyniłeś :evil:gonzo pisze:A widziales co napisał na początku? "Zainteresowanych odsylam do obejrzenia tych meczy" Zrozumiało?
Za to Ty jako kibic swojego klubu nie uważasz że Inter jest najlepszy, starasz się być obiektywny, więc wg Ciebie Inter jest tylko 500% razy lepszy od Juve tak? To chyba naturalne prawdaEOT z mojej strony i tak dalej bedziecie uwazali ze wspanialy Juventus ma 1000% lepszych zawodników

Jeśli taka jest Twoja motywacja, żeby udzielać się na forum JP to naprawdę zastanawiam się czemu tu piszesz... A taka pewność siebie niejednego już zgubiła. Wstrzymałbyś się z takimi textami chociaż do czasu zakończenia spotkania :?w niedziele o 23 przeczytam tutaj płacz i żale
- farmer16
- Juventino
Ojgonzo gonzo wszystko okaże się po meczu , ale z tymi wrzutami nieźle wyjechałeś i Dj Juve cię skwitował nieźle napisałeś podstarzały Thuram to co mamy powiadzieć o Figo nie dośc , że stary to jeszcze przereklamowany :lol: Niezły jesteś koleś :? Juventus przynjamniej wygrywa wysoko , a nie męczy się z Rangersami
Nie wrzucaj lepiej takich wrzutów tutaj na forum bo wiesz , ze z Juve jest jednak nas tu więceji nie masz szans w wygraniu żadnej kłótni 

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- Iver.pk
- Juventino
gonzo pisze:Cannavaro chcial odejsc po sezonie za darmo, dlatego został oddany za 10 baniek i Cariniego. Jezeli tego nie rozumiesz to juz Twój problem.Cannavaro którego oddanie okazało się kolejnym "boskim" posunięciem władz Interu
:rotfl: Chyba 10 baniek piwa :rotfl: (bezalkoholowego :rotfl: )Rozwlilo mnie to :lol:
Mecz do latwych nie bedzie nalezal ale licze na zwyciestwo Juve! Inter jak narazie spisuje sie lepiej od Milanu co jest dla mnie zaskoczeniem, ale jest to poczatek sezonu i z biegiem czasu wszytsko sie wyrowna. Ostatnimi laty Inter nam wyraznie nie lezy bo mimo ze mamy przewage to nie potrafimy jej wykorzystac co w tym meczu mam nadzieje ze sie zmieni. Ciekaw jestem jakim skladem wyjdziemy bo Alex naprawde gra dobrze-nawet bardzo dobrze, ale capello nie potrafi (chce?) mu zaufac. Adriano jest bez formy i gra nieskutecznie i ja bardziej boje sie o Cruza, ktory w przeciwienstwie do brazylijczyka gra jak "z nut". Coz boisko i tak wszytsko zweryfikuje. Stawiam na 2-1 lub 1-0.

- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Znajdź jeszcze jeden błąd ortograficzny w moich kilku postach, które dotychczas napisałem, a zwróce honor i bedziesz mnie mógl nazywać analfabetą. A tymczasem zamilknij.gonzo pisze:Ja to nazywam wtórny analfabetyzm, a literówką jest to co ja napisałem w słowie "język"Zwykła literówka. Istnieje zresztą słowo obrońcą, więc chyba aż tak poważny błąd to nie był
Mnie nie chodzi o to, że on strzelał Toldo bramke za bramką tylko ośmieszał waszych obrońców swoimi kiwkami, nie pozwalał im na dotknięcie piłki, przechodząc po między nimi jak tylko chciałgonzo pisze:I w jednym meczu był remis a drugi przegraliście, to rzeczywiscie jest sie z czego cieszyc. Gdyby Ibrahimovic grał przeciwko Juventusowi to to samo zrobilby z Canną.Poza tym chodzi mi również o zeszłoroczne potyczki między naszymi zespołami, kiedy to Ibrahimovic motał Cordobą nie gorzej niż Samuelem

10 baniek czego? :rotfl: Taki znawca, a nie wie, że Moratti oddał nam Cannavaro za 3 bramkarza Juve - Cariniego. Swoją drogą - niezłe posunięcie !gonzo pisze:Cannavaro chcial odejsc po sezonie za darmo, dlatego został oddany za 10 baniek i Cariniego. Jezeli tego nie rozumiesz to juz Twój problem.Cannavaro którego oddanie okazało się kolejnym "boskim" posunięciem władz Interu
Nie mam zamiaru dalej z Tobą dyskutowac, bo z każdym postem coraz bardziej sie pogrążasz. Kariery tu nie zrobisz, więc nie masz tu czego szukać.

- klsmkr
- Interista
Pomijajac juz to, ze to co napisales jest oczywista nieprawda, to pisanina o osmieszaniu obrony Interu przez napastnika Juve zestawiona do wynikow meczy staje sie naprawde komiczna.Paolo_Rossi_1982 pisze:Mnie nie chodzi o to, że on strzelał Toldo bramke za bramką tylko ośmieszał waszych obrońców swoimi kiwkami, nie pozwalał im na dotknięcie piłki, przechodząc po między nimi jak tylko chciałMógłby grać w damskich szpilkach i by wygrywał 1 na 4 ...
Taki znawca, a nie wie, ze Cannavaro przeszedl za 4.800.000 Euro + Carini. Uwzgledniajac rynkowa wartosc Urugwajczyka, te 10 baniek nie jest wcale wziete z kosmosu.Paolo_Rossi_1982 pisze:10 baniek czego? :rotfl: Taki znawca, a nie wie, że Moratti oddał nam Cannavaro za 3 bramkarza Juve - Cariniego. Swoją drogą - niezłe posunięcie !![]()
EDIT:
Zagalopowalem sie troche. Nie zauwazylem, ze gonzo napisal '10 baniek + Carini'. Nie zmienia to faktu, ze nie masz racji.
Ktos tu bredzil o dwupoziomowej roznicy pomiedzy defensywami Juve i Interu. To nie byles Ty?Paolo_Rossi_1982 pisze:Nie mam zamiaru dalej z Tobą dyskutowac, bo z każdym postem coraz bardziej sie pogrążasz. Kariery tu nie zrobisz, więc nie masz tu czego szukać.
PS: Proponuje porzucic swoj mentorski ton kiedy wypowiadasz sie o Interze. Zawsze to troche mniej obciachu.
PS 2: To nie ja zaczalem.
- rafal005
- Juventino
A ja to nazywam nie literówką, ale lenistwem i niedbalstwem.gonzo pisze:Ja to nazywam wtórny analfabetyzm, a literówką jest to co ja napisałem w słowie "język"Zwykła literówka. Istnieje zresztą słowo obrońcą, więc chyba aż tak poważny błąd to nie był
Nie podniecamy się. Po prostu cieszy nas to, gdy obrońcy przeciwnika nie potrafią powstrzymać zwodów Zlatana.gonzo pisze:dlatego nie podniecaj sie.
Może. Ale nie porównuj Samuela w obecnej formie do Cannavaro. Niebo a ziemia.gonzo pisze:Gdyby Ibrahimovic grał przeciwko Juventusowi to to samo zrobilby z Canną.
Forum jest po to, aby wyrażać własne opinie i próbować przekonać do nich innych użytkowników, a nie ich obrażać. Mówiąc w rodzaju nijakim do kędziera z pewnością go obraziłeś.gonzo pisze:Zrozumiało?
Własne.gonzo pisze:a w niedziele o 23 przeczytam tutaj płacz i żale