LM: (02) JUVENTUS 3-0 Rapid Wiedeń
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wszystko po mojej myśli 8) 1-0 bramka Treze. Jednak długo potem nie mogliśmy zodbyć gola i byłem zdenerwowany, uświadamiając sobie, że znów szwankuje skuteczność. Nie jestem wymagający, jednak 1-0 z Rapidem to nie byłby zachwycający rezultat. Dobrze, że tak się nie skończyło, na 2-0 podwyższył Mutu, trzeba cieszyć sie z jego 1 oficjalnego gola w JUVE :twisted: 3-0 i...Zlatan, tak tak :-D Ten co musiał się w końcu przełamać, przełamał się w tym sezonie i...rozgrykach LM 8)
Tak więc jest super, oby tak już do samego końca, jeszcze 11 kroków po upragniony puchar :twisted:
18 pkt. w typerze, do pełni szczęścia zabrakło jednak chociaż remisu w meczu Ajaxu z Arsenalem :evil: Ale nie ma co narzekać.
Grazie JUVE :!:
Tak więc jest super, oby tak już do samego końca, jeszcze 11 kroków po upragniony puchar :twisted:
18 pkt. w typerze, do pełni szczęścia zabrakło jednak chociaż remisu w meczu Ajaxu z Arsenalem :evil: Ale nie ma co narzekać.
Grazie JUVE :!:

- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
No tak, tylko znowu Zlatan musiał popisac się egoizmem, bo gdyby nie jego wariacie to byłoby z 5-0. Przyklad? Ibra biegł sam na sam z bramkarzem, obok niego był kompletnie nie kryty DP, Szwed postanowil jednak olać Alexa i samemu strzelić ... wiadomo jak się skonczyło
Nie mam zamiaru wytykać błędów po kolei komu się da, mecz wygralismy w pełni zasłuzenie, ładne akcje, piękne gole (moglo być ich wiecej, gdyby torpeda DP wpadla w siatke, a nie w bramkarza
) ale cieszy wynik 3-0

Nie mam zamiaru wytykać błędów po kolei komu się da, mecz wygralismy w pełni zasłuzenie, ładne akcje, piękne gole (moglo być ich wiecej, gdyby torpeda DP wpadla w siatke, a nie w bramkarza

Ostatnio zmieniony 27 września 2005, 23:35 przez Paolo_Rossi_1982, łącznie zmieniany 1 raz.
- Molek big fun juve
- Juventino
Powiem tak , Zlatan sredni mecz , technika bajeczna ale .... ehh te jego strzaly
on powinien chyba soczewki nosic bo to nie jest mozliwe zeby napastnik tak chybial. Brama trzeba przyznac ze ladna ale czy nie sadzicie ze fartowna ? Bo dla mnie to nie wygladalo zeby Zlatan chcial aby od kozla pilka poleciala , ale wazny gol . Mutu i Del Piero ladnie sie wprowadzili w gre. Alex mial nawet 1 bajeczna sytuacje , ale bramkarz jakims cudem wyjal . Mogl strzelic tez gola ale powiedzmy ze Zlatan pomyslal ze lepiej bedzie jak on sam strzeli a nie Alex. Forza Alex , Forza Juve

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- graju
- Juventino
rzeczywiscie ze vieira nie zagral bo dostal czerwien.. niewiem jak na to zareagujecie ale zlatan mnie wkurza jest bardzo samolubny nie podaje alexowi widac bylo ze sie za dobrze nidogaduja...nedved jak zwykle szalal... treze nie zawiudl... mutu przepysznie.... coraz bardziej lubie tego chlopaka... a capello ??? :evil: jak zwylke nie dokonca zadowolony ech. A co do wyniku to tak przeczuwalem szkoda mi alexa chlopaczyna sie stara i to bardzo.... jeszcze alex pokaze klase capello... a i jeszcze jedno nie rozumiem kibicow wytlumaczcie mi to czemu jest ich tak malo wiecej jest ich na tym forum niz we wloszech hehehe
- mesju
- Qualità Juventino
Mógłbym się spodziewać wszystkiego, ale że JUVE strzeli dwie bramki w ostatnich kliku minutach...
Cieszę się bardzo z tego wyniku, szczególnie, że w końcu Zlatan zdobył pierwszą bramkę dla nas w LM... martwi mnie tylko jego zachowanie na boisku
Capello powinien go krócej trzymać bo czasami na zbyt wiele sobie pozwala :snooty:

- x_men_1988
- Juventino
Meczu nie ogladałem więc nie bedę się wypowiadła na temat gry .
Cieszy napewno kolejny gol Trezeguet , pierwszy oficjalny gol Mutu .. no i oczywiście gol Zlatana - jak już zacząć to w dopowednim stylu :0 , warto ściagnąć sobie tego gola , zresztą jak i dwa pozostałe .
dodam że nieco sie wkurzyłem , że boisko opuszcza Treze , a nie Zlatan .. ale gdy zobaczyłem skrót pierwszej połowy to zmieniłem zdanie .. Zlatan grał bardzo dobrze - CZekam na jakiś lepszy skrót i to z całego spotkania .
Trezeguet 1-0
http://www.slipknotcpd.com/martin/juven ... et_1_0.mpg
Mutu 2-0
http://www.slipknotcpd.com/martin/juven ... tu_2_0.mpg
Ibrahimovic 3-0
http://www.slipknotcpd.com/martin/juven ... ic_3_0.mpg
Znakomita jakość , 100 x lepsza niz z tych arabskich stronek abuu cos tam
.
Skrót 1 połowy (Bayern+Juve) : http://rapidshare.de/files/5611051/rena ... 1.mpg.html
lub tu : http://s47.yousendit.com/d.aspx?id=3MHG ... 9UECEL89QN
Humor znakomity
.. zabrakło jedynie gola DP
.. ale nie to jest najważniejsze .
Cieszy napewno kolejny gol Trezeguet , pierwszy oficjalny gol Mutu .. no i oczywiście gol Zlatana - jak już zacząć to w dopowednim stylu :0 , warto ściagnąć sobie tego gola , zresztą jak i dwa pozostałe .
dodam że nieco sie wkurzyłem , że boisko opuszcza Treze , a nie Zlatan .. ale gdy zobaczyłem skrót pierwszej połowy to zmieniłem zdanie .. Zlatan grał bardzo dobrze - CZekam na jakiś lepszy skrót i to z całego spotkania .
Trezeguet 1-0
http://www.slipknotcpd.com/martin/juven ... et_1_0.mpg
Mutu 2-0
http://www.slipknotcpd.com/martin/juven ... tu_2_0.mpg
Ibrahimovic 3-0
http://www.slipknotcpd.com/martin/juven ... ic_3_0.mpg
Znakomita jakość , 100 x lepsza niz z tych arabskich stronek abuu cos tam

Skrót 1 połowy (Bayern+Juve) : http://rapidshare.de/files/5611051/rena ... 1.mpg.html
lub tu : http://s47.yousendit.com/d.aspx?id=3MHG ... 9UECEL89QN
Humor znakomity

Ostatnio zmieniony 27 września 2005, 23:50 przez x_men_1988, łącznie zmieniany 2 razy.
- Lopez
- Juventino
Super :-D zwycięstwo jest najważniejsze......no ale niestety Zlatan czasami mnie wkurzał. :evil: poprostu musi podawać...... Cieszy mnie to, iż dobre noty dostał Adamski, Capello po meczu pogratulował Polakowi 

- ulin
- Juventino
Teraz pozostaje tylko czekac na mecz w Monachium :-D, wierze ze tam tez pokazemy sie z dobrej strony i oczywiscie WYGRAMY :!:
Futbol to taka piekna gra, w której 22 zawodników biega po boisku ai tak zawsze
wygrywa JUVENTUS
wygrywa JUVENTUS
- Marcin_FCJ
- Juventino
Wynik trafiony, strzelcy nie do końca :roll: . Obejrzałem jedynie dosyć obszerne skróty z meczu na Polsacie Sport i muszę powiedzieć, że było tak jak się spodziewałem. Zagraliśmy dobre zawody ale nie ma co się podniecać gdyż jak pisałem poprzednio był to chyba nasz najłatwiejszy rywal w drodze po Champions League. Juventus kontrolował całe spotkanie, nie pozwolił stworzyć rywalom jakichś wyśmienitych sytuacji a sam mógł strzelić kilka bramek więcej. Cieszy postawa naszych napastników. Trezeguet pokazał, że jest typowym egzekutorem i finezji od niego wymagać nie musimy. Pierwszą bramkę w barwach Juve zdobył Adran Mutu co niesłychanie mnie cieszy, Zlatan także wkońcu się przełamał, rozegrał dobre zawody ale trzeba przyznać iż Adamski nieźle sobie z nim radził. Del Piero również potwierdził że znajduje się w wysokiej formie. Bardzo dobrze pokazał się w kilku akcjach, był niezwykle bliski zdobycia brmaki (raz niesłychanie obronił Payer a raz posępił się Ibra). Przy pierwszej bramce oprócz strzelca duże zasługi mają Zambrotta i Ibrahimovic. Przy drugiej Del Piero który dobrze ściągnął na siebie uwage obrońców ułatwiając strzelenie bramki Mutu. Trzecia bramka zdecydowanie najpiękniejsza. Nie pamiętam kto dośrodkowywał ale akcja ładna. Jedyne co mnie zmartwiło to jak zwykle tragiczna publiczność. Nawet takie Thun ma lepszych fanów od Juventusu... Poprostu aż chce się płakaćMarcin_FCJ pisze:Mój typ - 3-0. Dwa gole Del Piero i jeden Mutu.

Ostatnio zmieniony 28 września 2005, 08:09 przez Marcin_FCJ, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafal005
- Juventino
Może troszeczkę przesadziłemMój typ: Juventus - Rapid 5:0

Od początku spotkania, czego się należało spodziewać, Bianconeri ruszyli do ataku. Akcja, po której padła pierwsza bramka rozpoczęła się od Ibrahimovica, który znakomicie podał z powietrza do Zambrotty, a ten z kolei dośrodkował lewą nogą do Davida Trezegueta i Francuzowi pozostało tylko dopełnić formalności. W pierwszej połowie Rapid nie oddał ani jednego celnego strzału na naszą bramkę.
W 60. minucie za Trezegola wszedł Alex i dzięki temu zaliczył swój 100 występ w rozgrywkach pucharowych. Popisał się również fantastycznym strzałem lewą nogą, ale doskonale obronił Payer. W 65. minucie na plac gry wszedł Adrian Mutu, który po niespełna 20 minutach odwdzięczył się Capello za zaufanie i po indywidualnej akcji i minięciu obrońcy, podwyższył na 2:0. Trzecią bramkę dołożył najlepszy na boisku Ibrahimovic (wg mnie i uefa.com), strzelając z woleja, piłka odbiła się od ziemi i przeleciała nad bezradnym Payerem ("fenomenalny strzał" - komentator TVP Jacek Jońca :-D ). Była to dopiero jego pierwsza bramka w tym sezonie, ale miejmy nadzieję, że to dopiero początek i Szwed rozstrzela się na dobre.
Nie ma się co oszukiwać, mecz z pewności należał do tych z gatunku łatwiejszych. Co zatem cieszy i jakie można z tego wyciągnąć wnioski?
Cieszy postawa Nedveda. Większość akcji zaczynała się właśnie od niego. Był wszędzie - to na lewej stronie, to schodził do środka, przy golu Zlatana dośrodkowywał z prawej strony! Również Szwed pozwala być dobrej myśli przed niedzielnym meczem z Interem. Wprawdzie zmarnował sytuację sam na sam, a w innej strzelił tak, że piłka wyszła na aut (a może to było dośrodkowanie?

Bramka, którą strzelił Mutu nie pozwoli mu raczej wskoczyć do pierwszej jedenastki, bo jak napisałem wyżej bardzo dobrze zagrał Nedved, a Rumun ciągle jest ustawiany przez Capello na lewej stronie pomocy. Coraz pewniej prezentuje się Abbiati - świetnie obronił strzały Lawaree i Ivanschitza. Szczególnie przy tym pierwszym wykazał się nie lada umiejętnościami. Były to jednak jedyne dwa celne strzały, jakie oddali piłkarze z Wiednia w tym spotkaniu. Dziwi to, że Capello nie zdecydował się postawić na Blasiego na prawej obronie, który moim zdaniem prezentuje się o niebo lepiej niż odgrzewany Pessotto, aczkolwiek w tym meczu Gianluca nie popełnił rażących błędów. Chyba, że Blasi wraca na pozycję defensywnego pomocnika, o czym może świadczyć jego wejście na boisko za Giannicheddę w 84 minucie. Ale ta decyzja należy do Capello.
- farmer16
- Juventino
Trzeba mieć świetny humor bo kolejne zwycięstwo Juve i to na dodatek w pięknym stylu 3-0 to pięlny klasyczny wynik. Kolejna wygrana Juve i także Juve ma komplet punktówtak jak Bayern. Wreszcie Ibrahimovic się przełamał i strzelił gola Mutu cieszy także jego bramka. Teraz 2 potyczki z Bayernem Monachium trzeba go wygrać i chyba już sobie zapewnić awans
Czekamy domeczu z Bayernem 

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- Pilekww
- Juventino
No i bravo tak trzymac 3-0 to bardzo dobry wynik i w pełni zasłuzony!!
Mogło byc więcej no ale czasem zabrakło szczescią i zimnej krwi!! Zlatan gral troszke zamolubnie(jak zawsze
) mógl pare razy dobrze podawac ale i tak jest spoko!!
Niestety nie czeszy mnie ta niska frekfencja na stadionie :płaczę: nie wiem co maja zrobic władze juve
Może po przebudowie bedzie lepiej mam taka wielka nadzieje. Tylko zeby ta przebudowa jak najszybciej sie odbywała
FFFOOORRRZZZAAA JJJUUUVVVEEE

Niestety nie czeszy mnie ta niska frekfencja na stadionie :płaczę: nie wiem co maja zrobic władze juve

FFFOOORRRZZZAAA JJJUUUVVVEEE
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- J1897
- Juventino
no w końcu zwycięstwo nie tylko zasłużone, ale także udokumentowane trzema bramkami... wcześniej trochę brakowało skuteczności... chociaż muszę powiedzieć, że w meczu z Rapidem też chłopaki nie błyszczeli jeżeli chodzi o skuteczność... znowu mnóstwo wypracowanych sytuacji i większość z nich niestety zmarnowana... wszystkie bramki naprawdę ładne, począwszy od akcji z podaniami bez przyjęcia
i bramki Treze, przez rajd Mutu przez ponad pół boiska
a skończywszy na świetnym uderzeniu z woleja Ibry
... wogóle nie mogę się zgodzić, oczywiście po tym co zobaczyłem w powtórkach, z wypowiedzią Adamskiego, że zwycięstwo JUVE było zbyt wysokie... Juventus miał ogromną przewagę w tym meczu i wygrał zasłużenie 3:0... zawodnicy Rapidu powinni się cieszyć, że wynik nie był wyższy... na uwagę zasługuje też piękny wolej Del Piero
, którego niestety wyjął bramkarz :doh: