LM: (02) JUVENTUS 3-0 Rapid Wiedeń

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 16:11

Ja osobiście bardzo ździwiłbym się gdyby Juventus zgubił w tym meczu punkty. Nie oszukumy się - myśląc o triumfie w Lidze Mistrzów drużyny pokroju mistrza Austrii powinniśmy pokonywać bez problemu, nawet bez naszego najlepszego dotychczas zawodnika Patricka Vieiry. Zabraknie także wciąż leczących kontuzje Buffona oraz Zebiny. Na miejscu Jonathana chętnie zobaczyłbym od pierwszej minuty Blasiego, który pokazał, że na tej pozycji czuje sie nieźle. Przekonał mnie nieco do siebie po tragicznych występach w środku pola w zeszłym sezonie. Jest to zawodnik stosunkowo młody, ma dużo czasu by udowodnić, że na swej podstawowej pozycji defensywnego pomocnika nie jest jeszcze stracony. Myślę, że Capello ma mały dylemat, na kogo tym razem postawić w ataku, gdyż zarówno Trezeguet jak i Zalayeta w meczu z Parmą formą nie błyszczeli. Błysnęli z kolei Ibrahimovic, który tracąć piłkę w licznych drylingach odpokutował wspaniałą asystą, oraz Mutu ustawiony na pozycji Nedveda, gdzie w moim przekonaniu radził sobie lepiej niż Czech. Chciałbym zobaczyć w ataku dwójkę Del Piero - Ibrahimovic, zaś na lewej flance właśnie Rumuna. Rywal jak wspomniałem na pewno nie jest z najwyższej światowej półki, totez problemów być nie powinno, jednak graczom z Wiednia skrzydeł dodac może chęć pokazania się w meczu z wielkim Juventusem. Nie da się ukryć, że na awans szanse mają nikłe, więc swą szanse na lepszy kontrakt w dobrym klubie upatrują w meczach z Bayernem czy Starą Damą. Z zespołem z Bawarii szło całkiem nieźle, wiec dlaczego z Juve miałoby być inaczej? Jestem pewnien, że Rapid łatwo nie odpuści i wywalczymy trzy punkty, jednak wcale nie małym nakładem sił, które przed spotkaniem z Interem wypadałoby oszczedzać...
Pozdrawiam.

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 16:45

Powinnismy wygrac gladko, ale jak dlugo nie bedziemy umieli strzelic bramki, to moze byc nerwowo :| mam nadzieje zobaczyc w tym meczu Alexa, bo jesli nie to bardzo mi sie to niespodoba ze strony Capello... Co takiego zrobiil Ibra?! mial asyste?! no i co z tego?! Alex tez mial. na Udinese. i w dodatku ma juz jakies bramki na koncie. jezeli DP dzis nie zagra to Capello bedzie mial u mnie duzego minusa :/ dziwne ze akurat teraz zrezygnowal z rotacji w skladzie... ja obstawiam 3:0:
:ball: Del Piero
:ball: Alex Del Piero
:ball: Alessandro Del Piero

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 17:23

Ja odwolam sie do wypowiedzi Capello, iz przed dwumeczem z Bayernem warto by miec komplet punktow :!: Oczywiscie nie bede wyjatkiem i powiem ze licze na zwyciestwo Juve a szczegolnie ze gramy u siebie :wink: Tylko ciekaw jestem jak duza grupa ludzi przyjdzie ogladac naszych pupili na Delle Alpi... chyba jedynie tego mozna sie obawiac w dzisiejszym meczu :roll:

aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 17:30

Rafal005 napisał
Mój typ 5-0
Nic bardziej mylącego.Ja bym raczej liczył na wynik 2:0.
Nie wiem czy oglądałeś skróty z meczu Rapid-Bayern.Wiedeńczycy bez strachu zozgrywali piłkę bardzo często zagrażając bramce Kahna.Bayern głównie jemu zawdzięcza 3 punkty.

Wg. mnie wynik będzie 2:0.Po pierwsze jest to dość niewygodny przeciwkinik który gra bardzo siłowy football,a po drugie w niedziele mecz z Interem, z rangą o wiele większą niż ta tutaj.Mecz w LM przegrany z Rapidem będzie można odrobić później.Po wygranej z Interem Juve udowodni swoją wyższość w Serie A nad nimi.Dlatego też nie liczył bym na wyniki pokroju 5:0 z Rapidem.Nasi piłkarze muszą jakoś rozłożyć siły aby wygrać z Rapidem bez większego ich nakładu aby później zagrać fenomenalnie i przez 90 minut na pełnych obortach u siebie z Interem.

Mój typ: 2-0 dl Juve (Trezegol i Alex)

...Taka miłość jest jedna...Juve
Adrian13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 17:38

Będzie 2:0 po dwóch :ball: Alexa Del Piero.
W ataku powinni zagrać Treze ze Zlatanem, a za nimi powinien byc ustawiony Del Piero :-D

Obrazek
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 17:51

3-1 Nedved Camoranesi i ZLatan :P

włodi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 18:17

Nie ma co sie oszukiwac wszyscy liczymy na pewne zwyciest 3-4 - 0 a remis to byłaby porazka

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 18:28

Ja też myślę, że będzie 2-0, choć chciałbym więcej. Mecz łatwy nie będzie, ale trudny też nie powinien być. Chciałbym żevy zagrał Alex i Mutu, ale nie da sie ich wszystkich wystawić. trzeba mieć nadzieję, że Capello wystawi tych co są najbardziej w formie. Tylko żeby pod nieobecność Vieiry na pomoc nie wrócił Blasi. Niech zostanie na obronie gdzie lepiej mu idzie. A Pessotto na ławkę. Najważniejsze jest w miarę szybkie strzelenie bramki a później dobicie Rapidu z kontry. FORZA JUVE!

Z Juve na dobre i złe!
blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 20:49

Zaczęlo się FORZA JUVE

del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 21:10

Właśnie oglądam sobie meczyk na TVP 1 MU - Benfica i powalił mnie tekst Szpakowskiego :lol: który powiedział, że Miccolli trafił do Benfici przed 3 laty skąd został wyporzyczony do Fiorentiny i teraz znowu wrócił do Portugalii :rotfl: ten to ma zapas wiedzy z piłki nożnej :smile: To nie jego pierwsza taka wpadka :prochno:
Mimo wszystko lubie go za to w jaki sposób cieszy sie ze zdobytej bramki :wink:

Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 21:40

del kasa pisze:Właśnie oglądam sobie meczyk na TVP 1 MU - Benfica i powalił mnie tekst Szpakowskiego :lol: który powiedział, że Miccolli trafił do Benfici przed 3 laty skąd został wyporzyczony do Fiorentiny i teraz znowu wrócił do Portugalii :rotfl: ten to ma zapas wiedzy z piłki nożnej :smile: To nie jego pierwsza taka wpadka :prochno:
Mimo wszystko lubie go za to w jaki sposób cieszy sie ze zdobytej bramki :wink:
Taaa a slyszales wypowiedz komentatora na Polsacie Sport ? "Miccoli zostal wypozyczony z Juventusu , gdyz maja tam wielu wspanialych napastnikow jak Trezeguet, Del Piero i Trezeguet " :D hehehe :D no to maja faze dzisiaj :D oboje :D . W ogole jak Szpaku sie myli :D Van Nisterlooy z Giggsem i Miccoli z Simao :D . A wracajac do tematu , to nie jestem zadowolony z braku Del Piero , nie ma sie co oszukiwac , prezentuje lepsza forme od Zlatana :/ Nie wiem co ten Capello wyprawia :/ A wynik 1-0 do przerwy mnie jakos nie zadowala :D jeszcze ze 2 brameczki i bede happy =-] . Forza Juve :D Forza Alex

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
LukaS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 21:42

ForzaDelPiero pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Micassa pisze:na stronce polsatu jest ze bedzie retransmisja meczu Juve - Rapid o 00:10
http://www.polsat.com.pl/tv/
Hmmm... wie ktoś na 100% jaki mecz będzie retransmitował PS ogodz. 00.10? Tu piszą, że Barcy, w telegazie też. W programie pisze, że nasz i w linku, który pdoał kolega :roll: Ja już nic nie wiem, chciałbym ,,odciąć'' się od świata i obejrzeć meczyk nei znając wyniku, ale jak się okarze, że czekałem tyle czasu, nie oglądając skrótu, żeby zobaczyć Barcę, to się chyba powieszę... i ryzykować czy nie :think:
Coś mi sie wydaje, ze niestety tego meczu nie pokażo o tej 00:10 :( Telegazeta zazwyczaj ma najświeższy program :/ A szkoda, bo jeśli Juve pokazywano, by o 00:10 na Polsacie Sport, to można byłoby go obejzeć na żywo w Polsacie Info. o 20:45
Więc mam dla Ciebie radę. Nie czekaj, a poprostu sprawdź o 20:45 na kanle Info jaki mecz pokazują - choc znając życie pokażą Barcelone :evil:

Według http://tv.wp.pl o 0:10 będzie mecz FC Barcelona - Udinese Calcio :think:

graju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 22:17

wg. mnie bedzi 3 - 0 vieira , nedved i jesli vejedzie alex to on strzeli trzecia jesli nie camoranesi dokonczy dziela, a ja sie znowu zrobie mairan i sie zczerwienie... capello podcina mu skrzydla ech :twisted:

Copiczenkowiczenko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 22:51

graju pisze:wg. mnie bedzi 3 - 0 vieira , nedved i jesli vejedzie alex to on strzeli trzecia jesli nie camoranesi dokonczy dziela, a ja sie znowu zrobie mairan i sie zczerwienie... capello podcina mu skrzydla ech :twisted:

:rotfl: tak vieira na pewno strzeli :rotfl:

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 22:53

graju pisze:wg. mnie bedzi 3 - 0 vieira , nedved i jesli vejedzie alex to on strzeli trzecia jesli nie camoranesi dokonczy dziela, a ja sie znowu zrobie mairan i sie zczerwienie... capello podcina mu skrzydla ech :twisted:
yyy ten..no wiesz...wytypowałeś dobrego wynika gratuluje barzo i wogole wiesz... szkoda ze vieira niestrzelil gola no bo kurde....eee nie gral? ale reszta to dobre, dobre bylo... :twisted: :prochno:

Siódmy mecz z rzędu zakończony zwycięstwem, brawo :bravo: Wynik 3:0 robi wrażenie, cieszy że pierwszego swojego gola dla Starej Damy zdobył Mutu a także, że odblokował się Ibra. Czekam z niecierpliwością na skróty z tego meczu, gdyż zapewne jak większość z was oglądałem spotkanie Man Utd z Benficą ( taka mała dygresja --> Miccoli nie zachwycił zbytnio...) . Sytuacja w grupie jest już jasna i klarowna, tak jak można się było spodziewać Brugge i Rapid raczej nie mają co liczyć na awans do 1/8 finału LM. I w końcu zwycięstwo więcej niż jedną bramką ( wyjątek Empoli potwwierdza regułę :wink: ). Niedawno "PS" napisał że Juventus jest zespołem który wygrywa w najbardziej cyniczny sposób :D

P.S. Jeśli ktoś posiada link do skrótow z meczu niech sie podzieli :wink:

Obrazek
Zablokowany