Powrót Śląskiej Piłki

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 17:45

Bart7 pisze:A co do śląskiej piłki to w w pszyszłym tygodniu szykuje sie niezła bitka :D :D :D :D .....ludzie z Tychow i Katowic pewnie wiedzą juz dlaczego :prochno: :prochno: ale dla tych którzy niewiedzą powiem ze GKS TYCHY zmierzy sie z Katowicką Gieską....z pewnoscią bedzie to piekny mecz a po meczu co bedzie to juz mozna sie domyslić :D ....juz niemoge sie doczekac tego meczu :!:
Nie rozumiem dlaczego az tak sie nie mozesz doczekac tego meczu :think: Spotkanie będzie zapewne stać na słabym poziomie bo obie druzyny nie prezentują nic szczegolnego co tłumaczy taką a nie inną lige w ktorej grają. To co prawdopodobnie będzie po meczu a może nawet i w trakcie to będzie najwyklejszy przejaw idiotyzmu,głupoty,kretynizmu i tępoty jaką prezentują ( naszczęscie nie wszyscy ) "kibice" obu tych drużyn.
Co w tym takiego fajnego sie pytam :think:

włodi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 18:04

steru pisze:
włodi pisze:to fakt ze zagłembie sie pucuje do warszawki zeby kiedys wrócic do ekstraklasy
Jak już coś to Zagłębie!!
Nie wiem co ma Legia do naszego powritu do ekstraklasy ale ty zapewne masz na ten temat lepsze pojęcie :lol:
A tak na marginesie to komu Gks się przypucował że spadliście tylko do 4 ligii choć powinniście grać w klasie B :lol: ?

DamKam: Szacunek dla Ciebie.
Masz rację to staje się już powoli męczące.
Mogę powiedzieć od siebie że nie zamierzam się już na ten temat udzielać bo wszystko co chciałem powiedzieć już powiedziałem.Szacunek.

Sory za rozmywanie tematu ale nie mogłem przejść obok tego obojętnie :roll:
jakby gks sie pucował to bysmy byli w 2 a nie w 4 i sie niesmiej ze są w 4 lidze bo jestem pewny ze i tak w sparinguby pokonali ZAGŁEMBIE

gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 20:24

włodi pisze:
redo_87 pisze: O zagłębiu już nie wspomne bo to potrafiące lizać tylko ### warszwawce i legi!
to fakt ze zagłembie sie pucuje do warszawki zeby kiedys wrócic do ekstraklasy
ile Ty masz lat ... 5, 6 maks 7. Od kiedy to Legia decyduje o tym kto awansuje do ekstraklasy a kto nie.
włodi pisze: jakby gks sie pucował to bysmy byli w 2 a nie w 4
Radze zastanow sie 3 albo i nawet 10 razy zanim wyslesz posta. Ciesz sie, ze gracie w 4 lidze bo Wasz klub powinien zaczynac od zera a jednak tak sie nie stalo, co wyjasnil Ci Steru.
włodi pisze:jestem pewny ze i tak w sparinguby pokonali ZAGŁEMBIE
coraz bardziej mnie rozmsmieszasz i dajesz mi do zrozumienia ze jestes zakompleksionym kibicem Gieksy, ktory nie moze zniesc tego ze po wielu latach sa w nizszej lidze niz Zaglebie.

P.S. PROSBA DO MODOW: PROSZE O ZAMKNIECIE TEMATU GDYZ DYSKUSJA ROBI SIE OFFTOPICOWA, A CZESC USEROW ZAMIAST PROWADZIC DYSKUSJE NA POZIOMIE WOLI WYZYWAC INNY KLUB.

[/b]

włodi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 21:18

gregor_g4 pisze:
włodi pisze:
redo_87 pisze: O zagłębiu już nie wspomne bo to potrafiące lizać tylko ### warszwawce i legi!
ile Ty masz lat ... 5, 6 maks 7. Od kiedy to Legia decyduje o tym kto awansuje do ekstraklasy a kto nie.
Radze zastanow sie 3 albo i nawet 10 razy zanim wyslesz posta. Ciesz sie, ze gracie w 4 lidze bo Wasz klub powinien zaczynac od zera a jednak tak sie nie stalo, co wyjasnil Ci Steru.
coraz bardziej mnie rozmsmieszasz i dajesz mi do zrozumienia ze jestes zakompleksionym kibicem Gieksy, ktory nie moze zniesc tego ze po wielu latach sa w nizszej lidze niz Zaglebie.

P.S. PROSBA DO MODOW: PROSZE O ZAMKNIECIE TEMATU GDYZ DYSKUSJA ROBI SIE OFFTOPICOWA, A CZESC USEROW ZAMIAST PROWADZIC DYSKUSJE NA POZIOMIE WOLI WYZYWAC INNY KLUB.

[/b]
ja normalnie gadam a ty zaczynasz powinien ci pojechac po rajtach za to ze myslisz ze napiszesz ile masz lat 4,5,6 to źle myslisz cwelu jakbym cie na meczu spodkał to bym cie w ziemie w bił wiec niezaczynaj

zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 21:36

włodi pisze:
gregor_g4 pisze:
włodi pisze:

[/b]
ja normalnie gadam a ty zaczynasz powinien ci pojechac po rajtach za to ze myslisz ze napiszesz ile masz lat 4,5,6 to źle myslisz cwelu jakbym cie na meczu spodkał to bym cie w ziemie w bił wiec niezaczynaj
Uczyli Cie gdzies czytac i pisac? :| Brawo za kolejna karteczke i wyrachowane slownictwo, polaczone z Twoimi genialnymi spostrzezeniami na temat kibicowania. Ostatni post w tym temacie jaki napisze, jak dyskutowac to z osobami na poziomie, a nie ze stadionowa hautura :angry: Co tacy ludzie robia na forum? I temat powinien zostac zablokowany. pozdrawiam

EDIT:
Czytając niektóre posty wstydzę się , że tacy ludzie pochodzą z Górnego Śląska. Nie prowadźcie już dyskusji na temat kto jest lepszy Śląsk czy Zagłębie Najlepiej nie zwracać na takich " kibiców " uwagi. Chciałem was za nich przeprosić. Uwierzcie nie wszyscy kibice ze Śląska są tacy jak oni.
To nie Ty powinienes przepraszac, a my nie powinnismy byc przepraszani. Ich argumenty i smieszne teorie ani troche na nas nie podzialaly, tylko osmieszyly ich, pokazujac ich kompleksy na temat wlasnych druzyn. A, ze wszyszcy kibice ze Slaska tacy nie sa, to wiem :-D Nie raz bylem w Tychach, u mojej dziewczyny, wiec mialem tez stycznosc z tamtejszymi kibicami, uwazam, ze sa ze 20 razy inteligentniejsi niz kolega woldi :rotfl: Respect i pzdr Camilo.
Ostatnio zmieniony 27 września 2005, 21:51 przez zlatan_sc, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
Camillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 21:40

Czytając niektóre posty wstydzę się , że tacy ludzie pochodzą z Górnego Śląska. Nie prowadźcie już dyskusji na temat kto jest lepszy Śląsk czy Zagłębie. Najlepiej nie zwracać na takich " kibiców " uwagi. Chciałem was za nich przeprosić. Uwierzcie nie wszyscy kibice ze Śląska są tacy jak oni.

To my chłopcy ze Śląska! Zna nas cała Polska, za Ruch, za HKS, pójdziemy aż po życia kres...
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 22:59

No niestety, miarka się przebrała, nie umiecie normalnie dyskutować, wiadomo o kim mowa, to nie będziecie mieli takiej możliwości. EOT.

Obrazek
Zablokowany