Serie A: (05) Parma 1-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2005, 16:47

Wlasnie obejrzalem bramki i skrot. Coz moge powiedziec. Rzeczywiscie, spacer to nie byl bynajmniej, a trudne spotkanie. Parma narzucila tempo i postawila poprzeczke znacznie wyzej niz poprzednicy. Ale udalo sie te poprzeczke przeskoczyc.
Na wyroznienie na pewno zasluzyl Vieira (po raz kolejny), asysta przy bramce Camora i bramka na 2:1. Poza tym oczywiscie sam Camoranesi. Bramka- marzenie. Jak by to powiedzial Jan Tomaszewski- "ze szpica" (podniecal sie tak bramka Ronaldo na MS strzelona Niemcom :roll: ). Ale bramka wyjatkowej urody, bez kitu.

Ktos wspomnial o Pessotto. Nie wiem, czy skrot oddaje rzeczywistosc, czy jest troche tendencyjny, ale jesli tak wygladal mecz Pessotto, to niestety beznadzieja! :| Momentami dal sie kiwac jak pacholek, uwazam tez, ze zawalil przy pierwszej bramce. No ale coz, trzeba przyznac, ze ogolnie trzyma chlop forme, wiec to spotkanie mozemy pewnie zaliczyc mu jako wypadek przy pracy.
Wazne, ze z ciezkiego terenu Parmy wywiezlismy komplet punktow.

PS: A co do Zlatana.. nie zamierzam wlaczac sie do sprzeczki ktora tutaj wybuchla (moze za duzo powiedzialem: "sprzeczki", chodzilo mi oczywiscie o wymiane pogladow na temat Szweda), ale powiem jedno: jakkolwiek to spotkanie nie wygladalo w jego wydaniu, to trzeba pochylic glowe przed ta asysta, bo mimo wszystko oprocz samego faktu, ze byla to asysta, a wiec podanie, po ktorym bezposrednio padla bramka, to jeszcze byla bardzo ladna. Do tego musza sie przyznac nawet zaciekli przeciwnicy Zlatana (jesli takowi istnieja, nie osądzam nikogo :wink: oczywiscie...)..

Czekamy na Rapid.

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2005, 22:34

Kończe dyskusje gdyż poprostu nie ma ona najmniejszego sensu. Nikt nikogo tu raczej nie przegada, pozatym wszystko poszło trochę w nie tym co trzeba kierunku. Chciałem przekazać moje wrażenia po spotkaniu z Parmą, kilkoro z Was posądziło mnie o zbyt ostrą krytykę Zlatana natomiast ja oskarżyłem kilkoro z Was o zbyt łagodną cenzurkę. Mówi się, że harmonia tkwi w kontrastach... Być może prawda tkwi po środku, jednak ja uważam iż to ja jestem bliżej prawdy i sprawiedliwej oceny w której starałem się nie skrzywdzić także innych zawodników naszego klubu. To tyle w tym temacie.

Co do mojej dysgrafii :D Jestem dysortografem. Myslałem, że to jedno i to samo... Jednak nie :oops:

Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 11:45

Mam prośbę podajcie jak mozecie jakies DZIAŁAJĄCE linki do bramek Juve i Parmy... bo te inne co są na forum i stronce to NIEDZIAŁAJĄ :cry: :cry: :cry: A bardzo bym chciał zobaczyc tą bramkę Camora...

<Juventus Semper Fidelis>
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2005, 12:23

o meczu mozna wypowiadać sie bardzo długo bo był równie zaskakujący jak ten z ostatniego sezonu. Jestem ogólnie zadowolony postawą piłkarzy bo grali do końca i potrafili wyjść z 1-0 na 1-2 ! trzy punkty na trudnym terenie napewno się nam przydadzą:) jesteśmy pierwsi :D vieire znów strzelił hehe
oby tak do końca!

Zablokowany