10 tysięcy litrów piwa dla "pogromców" Bayernu!
- pan Zambrotta
- Juventino
Uważam, że nawet jeden litr na łeb nie wyjdziesteru pisze:Trzeba wziąc pod uwagę że na meczach jest też trochę dzieci więc może 1 litr na łebek wyjdzie![]()
Żeby pisać nazwy narodów małymi literami też trzeba mieć niezły łeb...del kasa pisze:Swoją drogą niemcy łeb mają![]()
- kubinho 10
- Juventino
Nio teraz to pewnie zabawa w Hamburgu na całego!!!! Wygrali z Bayernem i mają sie z czego cieszyć bo przecież Bawarczycy wygrali 15 meczów z rzędu i zanosiło się na 16. Oglądałem mecz tak wyrywkowo ale z tego co widziałem to Bayern jakoś tam specjalnie dobrze nie grał ale za to Hamburg grał mądrze. A po za tym bardzo ładne bramka na 2-0 którą strzelił Polak z pochodzenia (nie pamiętam nazwiska ale zdaje mi sie że się nazywał Piotr Trochowski czy jakoś tak)
POZDRO dla fanów HSV i oczywiście Juve!!!
POZDRO dla fanów HSV i oczywiście Juve!!!
Grande Juve, Vinci Per Noi
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Widzisz del kasa, nie tylko ja się czepiam Twojego sposobu pisaniapan Zambrotta pisze:Żeby pisać nazwy narodów małymi literami też trzeba mieć niezły łeb...del kasa pisze:Swoją drogą niemcy łeb mają![]()

- del kasa
- Juventino
ForzaJuve_Adam pisze:Widzisz del kasa, nie tylko ja się czepiam Twojego sposobu pisaniapan Zambrotta pisze:Żeby pisać nazwy narodów małymi literami też trzeba mieć niezły łeb...del kasa pisze:Swoją drogą niemcy łeb mają![]()
Wasze poprawki tak mnie obchodzą co zeszło roczny śnieg

- kedzier
- Juventino
Zeszłoroczny jeśli już...del kasa pisze:Wasze poprawki tak mnie obchodzą co zeszło roczny śnieg
Użyłem swojego kalkulatora w komórce i co mi wyszło... W zaokrągleniu 0,18 litra na głowę... Gdyby to była wódka to jeszcze rozumiem... Ale to jest tylko troszkę ponad połowa małego piwaPan Zambrotta pisze:Uważam, że nawet jeden litr na łeb nie wyjdzie Smile . Mecz z Bayernem oglądało 55800 osób, czyli komplet publiczności na stadionie.

Po dzisiejszym meczu w Parmie sponsor Serie A --> Birra Moretti powinien chyba zacząć rozważać wprowadzenie podobnej nagrody dla tego zespołu któremu udałoby się pokonać Juve