Serie A: (04) Udinese 0-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
pinturicchia

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2005, 20:12

Bravo Juve :bravo: Wymarzony początek sezonu. :D Zwycięswo choć niewielkie - cieszy, tymbardziej że mecz do łatwych nie należał. :roll: Udinese to silna drużyna, która zapewne nie raz pokaże na co ją stać. 8) Bravo Vieira :bravo:

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2005, 20:14

Zła_Wróżka pisze:
_Jah pisze:Nie zwalnia tempa również Viola, która ponownie odnosi przekonywujące zwycięstwo. Czyżby we włoskim futbolu rosła nam nowa siła? odpowiedzi na to pytanie szukać trzeba będzie w niedzielny wieczór, kiedy to zawodnicy z Florencji zmierzą się na San Siro z samym Interem Mediolan. To bezsprzecznie hit 5 kolejki Serie A.
Ale chciałem właśnie dodać coś do tego co napisał _Jah. Oglądałem dzisiaj retransmisje meczu Violi z Lecce. Był to już drugi mecz tego zespołu, który widziałęm w tym sezonie (niestety nie pamiętam z kim był pierwszy, qahh ta pamięć). I z ogronym smutkiem, jako fan Juventusu muszę przyznać, że Viola potrafi grać wspaniale.
I ja muszę potwierdzić te słowa. Oglądałem mecz i Viola zrobiła na mnie nie małe wrażenie. Są oni teraz na fali i można pokusić się o opinie, że powinni sprawić problemy Interowi w niedzielnym spotkaniu. Mają skład, mają mobilizację, zobaczymy jak daleko z tym zajdą.

Juventus "wymęczył" 3 punkty w Udine :P Ale co tam, ważne, że są. Po ciekawej asyscie Del Piero, Vieira nie miał problemów z umieszczeniem piłki w siatce. To już jego drugi gol dla Juve i mam nadzieje, że nie ostatni. :) Kolejny dobry mecz Alexa, z tego co wiem, radził sobie całkiem nieźle. Szkoda, że nadal nie przełamał się Zlatan i pozostaje jakiś taki niedosyt, że Szweda nie ma jeszcze na liście strzelców dla Juve. Oby zmieniło się to już w najbliższym spotkaniu w Parmie.
Cieszą kolejne 3 punkty na ciężkim terenie. Powoli zaczynamy je zbierać i oby tak już zostało do końca sezonu. :)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 września 2005, 20:43

Nie oglądałem spotkania, ale po komentarzach wnioskuje, że Juve grało dobrze. Wiadomo, Undinese to dobry klub, ostatnio rozgromili w pięknym stylu PA. Ponoć Alex grał dobrze - bardzo mnie to cieszy, oby trzymał się tak dalej...
Bravo Vieira :!:
Więcej nie będe się wypowiadał...

Juve storia di un grande amore...

BaDeJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2005, 21:31

mateusz017 pisze:o to skrot ktory dziala
skrót
Jak sie go wlancza bo jakos mam problem?? Z gory wielkie dzieki

Wierny LECHITA Wierny JUVENTINO

,,Nawet gdy wszyscy już w Ciebie zwatpili... nie czekaj ani chwili... pokaż że sie mylili"(MAGIK)
del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 września 2005, 08:05

Jak tak dalej pójdzie to drużyna która pokona Juve dostanie 10 tysięcy litrów piwa(podobnie jak Bayern) :prochno: heheh
Żarty żartami a tak na poważnie jestem bardzo zadowolony kolejnym już zwycięstwem w tym sezonie. Tym bardziej, że spodziewałem się remisu :wink: Udine to przecież mocna drużyna i napewo urwie jeszcze komuś cenne punkty. Jak na razie obrona nasza nie zawodzi oby tak dalej. Del Piero rozegrał kolejny świetny mecz, może Capello zacznie go lubieć :smile:
Natomiast co się dzieje z naszym Blasim sam nie wiem :shock: chłopak chyba się w końcu odnalazł na boisku :-D Może juz nie bedziemy mieli powodów do krytykowania go, obyyyy :D

gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2005, 09:58

BaDeJ pisze:
skrót
Jak sie go wlancza bo jakos mam problem?? Z gory wielkie dzieki
co do tego skrotu to sprobuj kliknac na niego prawym przyciskiem myszy a potem zapisz jako... ja tak zrobilem i wlasnie sciagam, pzdr

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2005, 16:02

Ogladam skrot i musze powiedziec ze podczas ostatnich spotkan gralismy bardzo dobry football.Dynamika i fantazja...cos za czym tesknilem.To bez watpienia jest WIELKI JUVENTUS,druzyna ktora jest w stanie osiagnac wiele w tym sezonie(czekam z niecierpliwoscia na pierwsza potyczke z rownie mocnym rywalem).
Wreszcie stwarzamy duzo sytuacji bramkowych,gramy ciekawie i skutecznie(choc z drugiej strony skutecznosc,w sensie wykorzystywanych sytuacji bramkowych, jest poki co niezadowalajaca).
Cieszy postawa Alexa ktory w zeszlym spotkaniu zdobyl dwie bramki a w meczu z Udinese zablysnal asysta,ktora swiadczy nie tylko o jego umiejetnosciach ale takze o inteligencji i przegladzie sytuacji.Alex(o ile bedzie tylko gral) moze byc w tym sezonie prawdziwym liderem..czego Jemu,Wam i sobie zycze.HOWGH!(rzeklem)

ADP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2005, 17:14

jesli mozecie dajcie jakis normalny skrót z góry thx

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2005, 18:16

Marcin_FCJ pisze:
Mój skład:

[...]- Del Piero, Ibrahimovic.
Mimo całego zamieszana wokól tych piłkarzy udało mi się wytypować atak :lol: . Jeśli chodzi o sam mecz to nie obejrzałem go, skrótów i bramek też nie... Linki podawane przez Was nie działają więc prosze o alternatywne :P Zwycięstwo bardzo cieszy i nie zgodze sie z Jahem, że właściwie nic nam nie daje. Jestem pewny, że niejeden nasz rywal pogubi tam punkty. Więcej nie napisze bo poprostu nie wiem co mam napisać.

Noty od gazzetta.it :

32 Abbiati C. 6

20 Blasi M. 6.5

6 Kovac R. 7

28 Cannavaro F. 6.5

19 Zambrotta G. 6

23 Giannichedda G. 6

8 Emerson F. 7

4 Vieira P. 6.5

11 Nedved P. 5

16 Camoranesi M. 6

10 Del Piero A. 6.5

25 Zalayeta M. s.v.

9 Ibrahimovic Z. 6

Ciekawe też jaki skład zagra jutro w Parmie. Mówi sie o 3 osobowym ataku złożonego z Del Piero i Mutu po bokach oraz Trezeguecie na szpicy. Muszę przyznać że pomysł ciekawy.

rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2005, 18:28

skrót
Tu jest tylko pierwsza połowa i fragment drugiej, nie ma interewencji Kovaca i Abbiattiego, zresztą po dwóch minutach skrót się zatrzymuje i nie ma końca.
ADP pisze:jesli mozecie dajcie jakis normalny skrót z góry thx
http://rapidshare.de/files/5404503/H-Ud ... s.wmv.html
To jest chyba ten sam co wyżej, ale działający. Sprawdzone.

Cały mecz:Serie A Udinese v Juventus.torrent

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2005, 19:33

Mógłby ktoś ten skrót jeszcze raz wrzucić na jakiś serwer bo limit linku, który podal rafal005 już minął.

EDIT:
Już nieaktualne, jednak limit nie minął tylko net mi szwankuje, szczegułów nie będe podawać, bo raczej nie jest to potrzebne. Jesli trzeba to posta można usunąć.

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2005, 11:54

Po obejzeniu skrótu, musze obiektwnie stwierdzic kilka rzeczy:

- Viera nadał grze Juventusu zdecydowanie wiekszego tempa - to głownie za jego sprawa gramy duzo szybciej niz w zesżłym sezonie - duzy plus dla niego

- Dobry występ Alexa. Z teog co widziałem, próćz tej aysty, która również była bardzo dokładan i prezyzyjna, Alex świetnie rozgrywał piłke, grał na jeden kontakt, cześto cofał sie do defensywy, jeden niezły strzał, z którym bramkarz sobie jednak poradziŁ. Ogólnie na plus :) co mnie niezwykle cieszy

- O grze Blasiego, duzo powiedzieć nie mogę - kros do DP świetny wiec chyba też na plus. No i musze przyznać, że bodajże w meczu z Interem (gdzie Blasi grał na prawej oberonie)_ widać było, ze gra na skrzydle bardziej mu odpowiada.

- Słaby mecz Ibry - bezdyskusyjnie.

- I doszluśmy do najwiekszego minusu tego meczu - otóż nie chodzi mi juz o samo zejscie Del Piero(bo tu pwodem moze być to iz ostatniom z Ascoli grał 90minut), lecz o to, ze Capello usilnie trzymie na boisku Ibrahimovica - kiedy ten jest wyraźnie bez formy, a w obwodzie mamy przecież jeszcze Mutu, który tak naprawdę nie dostał jeszcze szansy pokazania się :roll: Nie wiem czemu Capello nie daje mu grać... :|

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2005, 19:39

Sorry, ale mam prośbę 8) Jęsli można brameczkę Patricka Vieiry z meczu z Udinese bo nigdzie mi nie chcę chodzić z góry dziękuję.

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2005, 19:43

farmer16 pisze:Sorry, ale mam prośbę 8) Jęsli można brameczkę Patricka Vieiry z meczu z Udinese bo nigdzie mi nie chcę chodzić z góry dziękuję.
Sama bramka
http://www.spelkontroll.se/martin/udine ... ra_0_1.mpg

+ bramka + celebracja + powtórki - 30mb
http://www.spelkontroll.se/martin/udine ... a_0_1b.mpg

:wink:

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2005, 19:47

Paolo_Rossi_1982 pisze:
farmer16 pisze:Sorry, ale mam prośbę 8) Jęsli można brameczkę Patricka Vieiry z meczu z Udinese bo nigdzie mi nie chcę chodzić z góry dziękuję.
Sama bramka
http://www.spelkontroll.se/martin/udine ... ra_0_1.mpg

+ bramka + celebracja + powtórki - 30mb
http://www.spelkontroll.se/martin/udine ... a_0_1b.mpg

:wink:
Nie wiem czemu , ale te bramki ze Spelkontrola nie chcą mi się odtwarzać nie wiem jeśli możecie to podajcie linki 8) Dzięki za trud Paolo Rossi , niestety linki nie działają :cry:

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
Zablokowany