Serie A: (04) Udinese 0-1 JUVENTUS
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Bravo Juve
Wymarzony początek sezonu.
Zwycięswo choć niewielkie - cieszy, tymbardziej że mecz do łatwych nie należał. :roll: Udinese to silna drużyna, która zapewne nie raz pokaże na co ją stać. 8) Bravo Vieira 

- Wojtom
- Juventino
I ja muszę potwierdzić te słowa. Oglądałem mecz i Viola zrobiła na mnie nie małe wrażenie. Są oni teraz na fali i można pokusić się o opinie, że powinni sprawić problemy Interowi w niedzielnym spotkaniu. Mają skład, mają mobilizację, zobaczymy jak daleko z tym zajdą.Zła_Wróżka pisze:Ale chciałem właśnie dodać coś do tego co napisał _Jah. Oglądałem dzisiaj retransmisje meczu Violi z Lecce. Był to już drugi mecz tego zespołu, który widziałęm w tym sezonie (niestety nie pamiętam z kim był pierwszy, qahh ta pamięć). I z ogronym smutkiem, jako fan Juventusu muszę przyznać, że Viola potrafi grać wspaniale._Jah pisze:Nie zwalnia tempa również Viola, która ponownie odnosi przekonywujące zwycięstwo. Czyżby we włoskim futbolu rosła nam nowa siła? odpowiedzi na to pytanie szukać trzeba będzie w niedzielny wieczór, kiedy to zawodnicy z Florencji zmierzą się na San Siro z samym Interem Mediolan. To bezsprzecznie hit 5 kolejki Serie A.
Juventus "wymęczył" 3 punkty w Udine

Cieszą kolejne 3 punkty na ciężkim terenie. Powoli zaczynamy je zbierać i oby tak już zostało do końca sezonu.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- LordJuve
- Juventino
Nie oglądałem spotkania, ale po komentarzach wnioskuje, że Juve grało dobrze. Wiadomo, Undinese to dobry klub, ostatnio rozgromili w pięknym stylu PA. Ponoć Alex grał dobrze - bardzo mnie to cieszy, oby trzymał się tak dalej...
Bravo Vieira :!:
Więcej nie będe się wypowiadał...
Juve storia di un grande amore...
Bravo Vieira :!:
Więcej nie będe się wypowiadał...
Juve storia di un grande amore...
- BaDeJ
- Juventino
Jak sie go wlancza bo jakos mam problem?? Z gory wielkie dziekimateusz017 pisze:o to skrot ktory dziala
skrót
Wierny LECHITA Wierny JUVENTINO
,,Nawet gdy wszyscy już w Ciebie zwatpili... nie czekaj ani chwili... pokaż że sie mylili"(MAGIK)
,,Nawet gdy wszyscy już w Ciebie zwatpili... nie czekaj ani chwili... pokaż że sie mylili"(MAGIK)
- del kasa
- Juventino
Jak tak dalej pójdzie to drużyna która pokona Juve dostanie 10 tysięcy litrów piwa(podobnie jak Bayern)
heheh
Żarty żartami a tak na poważnie jestem bardzo zadowolony kolejnym już zwycięstwem w tym sezonie. Tym bardziej, że spodziewałem się remisu
Udine to przecież mocna drużyna i napewo urwie jeszcze komuś cenne punkty. Jak na razie obrona nasza nie zawodzi oby tak dalej. Del Piero rozegrał kolejny świetny mecz, może Capello zacznie go lubieć
Natomiast co się dzieje z naszym Blasim sam nie wiem :shock: chłopak chyba się w końcu odnalazł na boisku :-D Może juz nie bedziemy mieli powodów do krytykowania go, obyyyy

Żarty żartami a tak na poważnie jestem bardzo zadowolony kolejnym już zwycięstwem w tym sezonie. Tym bardziej, że spodziewałem się remisu
Natomiast co się dzieje z naszym Blasim sam nie wiem :shock: chłopak chyba się w końcu odnalazł na boisku :-D Może juz nie bedziemy mieli powodów do krytykowania go, obyyyy

- gil
- Juventino
co do tego skrotu to sprobuj kliknac na niego prawym przyciskiem myszy a potem zapisz jako... ja tak zrobilem i wlasnie sciagam, pzdrBaDeJ pisze:Jak sie go wlancza bo jakos mam problem?? Z gory wielkie dziekimateusz017 pisze:o to skrot ktory dziala
skrót
- white_wolv
- Juventino
Ogladam skrot i musze powiedziec ze podczas ostatnich spotkan gralismy bardzo dobry football.Dynamika i fantazja...cos za czym tesknilem.To bez watpienia jest WIELKI JUVENTUS,druzyna ktora jest w stanie osiagnac wiele w tym sezonie(czekam z niecierpliwoscia na pierwsza potyczke z rownie mocnym rywalem).
Wreszcie stwarzamy duzo sytuacji bramkowych,gramy ciekawie i skutecznie(choc z drugiej strony skutecznosc,w sensie wykorzystywanych sytuacji bramkowych, jest poki co niezadowalajaca).
Cieszy postawa Alexa ktory w zeszlym spotkaniu zdobyl dwie bramki a w meczu z Udinese zablysnal asysta,ktora swiadczy nie tylko o jego umiejetnosciach ale takze o inteligencji i przegladzie sytuacji.Alex(o ile bedzie tylko gral) moze byc w tym sezonie prawdziwym liderem..czego Jemu,Wam i sobie zycze.HOWGH!(rzeklem)
Wreszcie stwarzamy duzo sytuacji bramkowych,gramy ciekawie i skutecznie(choc z drugiej strony skutecznosc,w sensie wykorzystywanych sytuacji bramkowych, jest poki co niezadowalajaca).
Cieszy postawa Alexa ktory w zeszlym spotkaniu zdobyl dwie bramki a w meczu z Udinese zablysnal asysta,ktora swiadczy nie tylko o jego umiejetnosciach ale takze o inteligencji i przegladzie sytuacji.Alex(o ile bedzie tylko gral) moze byc w tym sezonie prawdziwym liderem..czego Jemu,Wam i sobie zycze.HOWGH!(rzeklem)
- Marcin_FCJ
- Juventino
Mimo całego zamieszana wokól tych piłkarzy udało mi się wytypować atak :lol: . Jeśli chodzi o sam mecz to nie obejrzałem go, skrótów i bramek też nie... Linki podawane przez Was nie działają więc prosze o alternatywneMarcin_FCJ pisze:
Mój skład:
[...]- Del Piero, Ibrahimovic.

Noty od gazzetta.it :
32 Abbiati C. 6
20 Blasi M. 6.5
6 Kovac R. 7
28 Cannavaro F. 6.5
19 Zambrotta G. 6
23 Giannichedda G. 6
8 Emerson F. 7
4 Vieira P. 6.5
11 Nedved P. 5
16 Camoranesi M. 6
10 Del Piero A. 6.5
25 Zalayeta M. s.v.
9 Ibrahimovic Z. 6
Ciekawe też jaki skład zagra jutro w Parmie. Mówi sie o 3 osobowym ataku złożonego z Del Piero i Mutu po bokach oraz Trezeguecie na szpicy. Muszę przyznać że pomysł ciekawy.
- rafal005
- Juventino
Tu jest tylko pierwsza połowa i fragment drugiej, nie ma interewencji Kovaca i Abbiattiego, zresztą po dwóch minutach skrót się zatrzymuje i nie ma końca.mateusz017 pisze:o to skrot ktory dziala
skrót
http://rapidshare.de/files/5404503/H-Ud ... s.wmv.htmlADP pisze:jesli mozecie dajcie jakis normalny skrót z góry thx
To jest chyba ten sam co wyżej, ale działający. Sprawdzone.
Cały mecz:Serie A Udinese v Juventus.torrent
- koki90
- Juventino
Mógłby ktoś ten skrót jeszcze raz wrzucić na jakiś serwer bo limit linku, który podal rafal005 już minął.
EDIT:
Już nieaktualne, jednak limit nie minął tylko net mi szwankuje, szczegułów nie będe podawać, bo raczej nie jest to potrzebne. Jesli trzeba to posta można usunąć.
EDIT:
Już nieaktualne, jednak limit nie minął tylko net mi szwankuje, szczegułów nie będe podawać, bo raczej nie jest to potrzebne. Jesli trzeba to posta można usunąć.
- Corcky
- Juventino
Po obejzeniu skrótu, musze obiektwnie stwierdzic kilka rzeczy:
- Viera nadał grze Juventusu zdecydowanie wiekszego tempa - to głownie za jego sprawa gramy duzo szybciej niz w zesżłym sezonie - duzy plus dla niego
- Dobry występ Alexa. Z teog co widziałem, próćz tej aysty, która również była bardzo dokładan i prezyzyjna, Alex świetnie rozgrywał piłke, grał na jeden kontakt, cześto cofał sie do defensywy, jeden niezły strzał, z którym bramkarz sobie jednak poradziŁ. Ogólnie na plus
co mnie niezwykle cieszy
- O grze Blasiego, duzo powiedzieć nie mogę - kros do DP świetny wiec chyba też na plus. No i musze przyznać, że bodajże w meczu z Interem (gdzie Blasi grał na prawej oberonie)_ widać było, ze gra na skrzydle bardziej mu odpowiada.
- Słaby mecz Ibry - bezdyskusyjnie.
- I doszluśmy do najwiekszego minusu tego meczu - otóż nie chodzi mi juz o samo zejscie Del Piero(bo tu pwodem moze być to iz ostatniom z Ascoli grał 90minut), lecz o to, ze Capello usilnie trzymie na boisku Ibrahimovica - kiedy ten jest wyraźnie bez formy, a w obwodzie mamy przecież jeszcze Mutu, który tak naprawdę nie dostał jeszcze szansy pokazania się :roll: Nie wiem czemu Capello nie daje mu grać...
- Viera nadał grze Juventusu zdecydowanie wiekszego tempa - to głownie za jego sprawa gramy duzo szybciej niz w zesżłym sezonie - duzy plus dla niego
- Dobry występ Alexa. Z teog co widziałem, próćz tej aysty, która również była bardzo dokładan i prezyzyjna, Alex świetnie rozgrywał piłke, grał na jeden kontakt, cześto cofał sie do defensywy, jeden niezły strzał, z którym bramkarz sobie jednak poradziŁ. Ogólnie na plus

- O grze Blasiego, duzo powiedzieć nie mogę - kros do DP świetny wiec chyba też na plus. No i musze przyznać, że bodajże w meczu z Interem (gdzie Blasi grał na prawej oberonie)_ widać było, ze gra na skrzydle bardziej mu odpowiada.
- Słaby mecz Ibry - bezdyskusyjnie.
- I doszluśmy do najwiekszego minusu tego meczu - otóż nie chodzi mi juz o samo zejscie Del Piero(bo tu pwodem moze być to iz ostatniom z Ascoli grał 90minut), lecz o to, ze Capello usilnie trzymie na boisku Ibrahimovica - kiedy ten jest wyraźnie bez formy, a w obwodzie mamy przecież jeszcze Mutu, który tak naprawdę nie dostał jeszcze szansy pokazania się :roll: Nie wiem czemu Capello nie daje mu grać...

Alessandro Del Piero ole!
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Sama bramkafarmer16 pisze:Sorry, ale mam prośbę 8) Jęsli można brameczkę Patricka Vieiry z meczu z Udinese bo nigdzie mi nie chcę chodzić z góry dziękuję.
http://www.spelkontroll.se/martin/udine ... ra_0_1.mpg
+ bramka + celebracja + powtórki - 30mb
http://www.spelkontroll.se/martin/udine ... a_0_1b.mpg
- farmer16
- Juventino
Nie wiem czemu , ale te bramki ze Spelkontrola nie chcą mi się odtwarzać nie wiem jeśli możecie to podajcie linki 8) Dzięki za trud Paolo Rossi , niestety linki nie działająPaolo_Rossi_1982 pisze:Sama bramkafarmer16 pisze:Sorry, ale mam prośbę 8) Jęsli można brameczkę Patricka Vieiry z meczu z Udinese bo nigdzie mi nie chcę chodzić z góry dziękuję.
http://www.spelkontroll.se/martin/udine ... ra_0_1.mpg
+ bramka + celebracja + powtórki - 30mb
http://www.spelkontroll.se/martin/udine ... a_0_1b.mpg
Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !