Serie A: (03) JUVENTUS 2-1 Ascoli
- Lypsky
- Juventino
Po dzisiejszym spotkaniu i rozmowie po nim przeprowadzonej moge napisać jedno [']Zlatan[']
Co do samego spotkania, nie ma dla mnie znaczenia rezultat, liczą się trzy punkty. Jeśli tak konsekwentnie będziemy je zbierać, obejdzie się bez spoglądania na rywali. Gratulacje dla Del Piero i jego fanów.
Dodam jeszcze, że dawno nie mieliśmy tak kompletnej kadry. Don Fabio musi zacząć wprowadzać więcej rotacji, dzisiejszy występ Zebiny był chyba nieco przedwczesny. Szanse mogli otrzymać Mutu GG i Blasi, mam nadzieje, że kolejne spotkania przyniosą więcej zmian w składzie.
Co do samego spotkania, nie ma dla mnie znaczenia rezultat, liczą się trzy punkty. Jeśli tak konsekwentnie będziemy je zbierać, obejdzie się bez spoglądania na rywali. Gratulacje dla Del Piero i jego fanów.
Dodam jeszcze, że dawno nie mieliśmy tak kompletnej kadry. Don Fabio musi zacząć wprowadzać więcej rotacji, dzisiejszy występ Zebiny był chyba nieco przedwczesny. Szanse mogli otrzymać Mutu GG i Blasi, mam nadzieje, że kolejne spotkania przyniosą więcej zmian w składzie.
Ostatnio zmieniony 18 września 2005, 18:15 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- legion_
- Juventino
- M.
- Juventino
Skrót meczu
Proszę nie traktować tego posta jako nabijanie, komentarz dopiszę później, teraz nie mam czasu, a wiem, że każdy Juventino ma ochotę obejrzeć skrót
.
Wiedziałem, że mecz z Ascoli nie będzie wyglądał jak potyczka z Empoli. Nasz dzisiejszy rywal już w pierwszej kolejce pokazał, że należy go szanować, dziś to potwierdził. Ascoli rozegrało dobry mecz, stworzyło kilka dobrych sytuacji do strzelenie gola i przekonało mnie do tego, że może być rewelacją rozgrywek, a sezon zakończy na miejscu premiowanym startem w europejskich pucharach. W sumie mnie to cieszy, ponieważ czuję sentyment do tej drużyny po tym, jak grałem nią w Fifę 2005
. Ale najbardziej cieszy mnie zwycięstwo Juve i dobra gra Alexa. Szczególnie podobała mi się bramka z wolnego. Mam nadzieję, że nie jest to jednorazowy wyczyn i Del Piero nadal będzie zachwycać tym elementem kibiców. Mimo nienajciekawszej sytuacji (wypowiedzi Elkanna, spekulacje transferowe) Alex ciągle udowadnia, że jest potrzebny tej drużynie. Tak trzymać! Jak słusznie zauważycliście, Capello ma kłopot bogactwa. Del Piero rozegrał tylko 90 minut, a strzelił już 2 bramki, Trezeguet również nie zawodzi, Zlatan na razie jest w trochę słabszej formie (ciągle nie mogę się do niego przekonać :roll: ), a w obwodzie pozostaje jeszcze nieobliczalny Mutu i solidny Zalayeta. Ciekaw jestem, w jakim ustawieniu zaczniemy następne spotkanie. Cieszy mnie również dobra postawa zmienników. Wobec kontuzji Buffona, Thurama i Zebiny nasza linia obrony ciągle gra na wysokim poziomie.
?
Proszę nie traktować tego posta jako nabijanie, komentarz dopiszę później, teraz nie mam czasu, a wiem, że każdy Juventino ma ochotę obejrzeć skrót
Wiedziałem, że mecz z Ascoli nie będzie wyglądał jak potyczka z Empoli. Nasz dzisiejszy rywal już w pierwszej kolejce pokazał, że należy go szanować, dziś to potwierdził. Ascoli rozegrało dobry mecz, stworzyło kilka dobrych sytuacji do strzelenie gola i przekonało mnie do tego, że może być rewelacją rozgrywek, a sezon zakończy na miejscu premiowanym startem w europejskich pucharach. W sumie mnie to cieszy, ponieważ czuję sentyment do tej drużyny po tym, jak grałem nią w Fifę 2005
Hmm, dawno nic nie obstawiałem, kto wie, może czas zacząćTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Milan 2-1 w plecy. STS wszedł, aj, to był cudowny weekend :-D :twisted:

Nie ma za co.koki90 pisze:Grazie Diego za skrót
Ostatnio zmieniony 18 września 2005, 22:14 przez M., łącznie zmieniany 1 raz.
:roll:
- Pirlo
- Juventino
Pomysl zanim cos napiszesz....jeden mecz o niczym nie przesadza...wiem pewnie chodzi ci o to ze Zlatan jeszcze nie strzelił a DP strzelił 2 w jednym meczu, ale co powiesz jezeli w nastepnym meczu zagra Treze z Mutu i Mutu walnie 2 a Treze nic, jeden mecz to jeszcze nic a wy wierni fani Del Piero myslicie tylko o tym zeby DP było dobrze a niemyslicie o dobrze druzyny...lubie DP ale kibicuje Juventusowi a nie jednemu piłkarzowi.DjJuve pisze:Po dzisiejszym spotkaniu i rozmowie po nim przeprowadzonej moge napisać jedno [']Zlatan[']
AMEN
- Wojtom
- Juventino
DziękiDjJuve pisze:Gratulacje dla Del Piero i jego fanów.

Bardzo się ciesze z wygranej, a jeszcze bardziej z tego, że Alex zdobył dwie bramki, w tym jedną z rzutu wolnego, na prawde ładną.

Kadre mamy wspaniałą, tylko zeby Capello całą raczył wykorzystywac, byłoby wspaniale. Mutu, GG, Gladstone, Balzaretti? Nie wiem czemu męczył Zebine, co poskutkowało kontuzją. Ale taka jego wola, teraz będzie musiał kogoś w tamto miejsce wstawić.
Gratulacje wygranej i oby tak dalej.

P.S. DP 176 bramek

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- koki90
- Juventino
Wydaje mi się, ze troszke się rozpędziłeś, bo wydaje mi się (nie koniecznie dobrzeDjJuve pisze: Szanse mogli otrzymać Mutu GG i Blasi, mam nadzieje, że kolejne spotkania przyniosą więcej zmian w składzie.

Grazie Diego za skrót

- Lypsky
- Juventino
Nie potrafisz odczytywać ironii.Bart7 pisze: kolego mozesz troche jasniej...to jest forum tu sie wypowiada!!!!!!!!!!
Problem w tym, że Blasi nie wyszedł w podstawowej jedenastce.koki90 pisze: Wydaje mi się, ze troszke się rozpędziłeś, bo wydaje mi się (nie koniecznie dobrze), że Blasi zagrał w tym meczu zmieniając Zebine(niestety).
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- farmer16
- Juventino
to było wiadome , że przeciez nie wygramy 6-0 czy 5-0 :? Nie liczyło się ile liczyły się tylko 3 punkty
. I je zdobylismy dobrym wynikiem 2-1 szkoda tylko tej straconej bramki. Ciesza 2 bramki Alexa teraz może będzie bardziej się starał o granie w pierwszej jedenastce ładne 2 gole zaraz będzie trzeba zassać 8) Teraz czekamy na mecz z Udine które przegrało 4-2 z Fiorentiną 

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- SZAGI
- Juventino
Mediolan ogląda nam plecy. Grają w kratkę. Ale to dopiero 3 kolejka, zostało jeszcze 35... nie chcę zapeszać ale pewnie znowu w lutym złapiemy jakiś kryzys. Wszystko się może zdarzyć. Ciągle mnie razi postawa Capello. Czemu Mutu na ławce?? Ibrahimović póki co nie prezentuje się najlepiej. Ale miejmy nadzieję, że się rozstrzela, ale jako joker... 8) Cieszy powrót króla i to w wielkim stylu. FORZA DEL PIERO!!
Pozytywnie zaskoczył mnie również Blasi, który z meczu na mecz zaciera wrażenie z tamego sezonu. Nie boję się tego stwierdzenia ale mamy najsilniejszy skład w Serie A. Ławka też niczegos sobie. Ale przed nami dwa wyjazdy. Z Parmą sobie poradzimy, z Udinese może być trudniej, bo oni tą swoją formę łapią nie wiadomo kiedy. No i za trzy tygodnie do Turynu przyjeżdza 'wielki' Internazionale. Trzeba trafić z formą, aby do Mikołajek uciszyć troche ten optymizm Manciniego.
Pozytywnie zaskoczył mnie również Blasi, który z meczu na mecz zaciera wrażenie z tamego sezonu. Nie boję się tego stwierdzenia ale mamy najsilniejszy skład w Serie A. Ławka też niczegos sobie. Ale przed nami dwa wyjazdy. Z Parmą sobie poradzimy, z Udinese może być trudniej, bo oni tą swoją formę łapią nie wiadomo kiedy. No i za trzy tygodnie do Turynu przyjeżdza 'wielki' Internazionale. Trzeba trafić z formą, aby do Mikołajek uciszyć troche ten optymizm Manciniego.

- mesju
- Qualità Juventino

- darel
- Juventino
Meczu nie widziałem, więc ciężko powiedzieć mi cos o stylu wygranej, ale to nie styl jest najważniejszy. Priorytetem były 3 pkt, i te po raz kolejny wędrują na konto Juve.
Początek sezonu wyglada imponująco 4 spotkania - 4 zwycięstwa. Fantastyczną formą popisują się napastnicy. Szkoda, że szansy nie otrzymuje Mutu, ale kogo tutaj zdejmować?? Aż strach pomyśleć, co by było, gdyby do składu dołączył Cassano.
Nie sposób nie wspomnieć ani słowa o Del Piero - pechowy uraz, naszczęście szybki powrót do zdrowia i fantastyczne dwie bramki, którymi Del Piero przynajmniej na pewien czas zamknie usta krytykom.
Jeszcze raz gratulacje za zwycięstwo, jednak prawdziwy sprawdzian dopiero przed nami: po środowym meczu bedziemy wiedzieć dużo więcej, jaką obecnie forme prezentuje Juve.
Początek sezonu wyglada imponująco 4 spotkania - 4 zwycięstwa. Fantastyczną formą popisują się napastnicy. Szkoda, że szansy nie otrzymuje Mutu, ale kogo tutaj zdejmować?? Aż strach pomyśleć, co by było, gdyby do składu dołączył Cassano.
Nie sposób nie wspomnieć ani słowa o Del Piero - pechowy uraz, naszczęście szybki powrót do zdrowia i fantastyczne dwie bramki, którymi Del Piero przynajmniej na pewien czas zamknie usta krytykom.
Jeszcze raz gratulacje za zwycięstwo, jednak prawdziwy sprawdzian dopiero przed nami: po środowym meczu bedziemy wiedzieć dużo więcej, jaką obecnie forme prezentuje Juve.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- steru
- Qualità Juventino
Yeah są kolejne 3 punkty
I właśnie za to kocham Alexa za jego rzuty wolne heh oczywiście w wielkim uogólnieniu to powiedziałem ale pamiętam że zawsze patrzyłem jak je wykonuje jak zaczarowany.
Oglądając skrót widać że obie drużyny mogły jeszcze po bramce dołożyć więc wynik nie jest najgorszy.Juventus stwarzał sytuacje ale już gorzej z wykończeniem wkońcu oba gole ze stałych fragmentów gry wpadły.
Skoro Capello dał szansę Alexowi którego występy wydawały się mniej realne niż Mutu to może w następnym meczu zagra właśnie ten drugi za np.Zlatana.Wreszcie mamy kim prowadzić rotacje w wyjściowej jedenastce co Capello zaczyna wykorzystywać.
Oj aby tak dalej to Milan i Inter będą tylko walczyć o 2 miejsce bo pierwsze od początku sezonu do samego końca będzie zajmowane przez Juve

I właśnie za to kocham Alexa za jego rzuty wolne heh oczywiście w wielkim uogólnieniu to powiedziałem ale pamiętam że zawsze patrzyłem jak je wykonuje jak zaczarowany.
Oglądając skrót widać że obie drużyny mogły jeszcze po bramce dołożyć więc wynik nie jest najgorszy.Juventus stwarzał sytuacje ale już gorzej z wykończeniem wkońcu oba gole ze stałych fragmentów gry wpadły.
Skoro Capello dał szansę Alexowi którego występy wydawały się mniej realne niż Mutu to może w następnym meczu zagra właśnie ten drugi za np.Zlatana.Wreszcie mamy kim prowadzić rotacje w wyjściowej jedenastce co Capello zaczyna wykorzystywać.
Oj aby tak dalej to Milan i Inter będą tylko walczyć o 2 miejsce bo pierwsze od początku sezonu do samego końca będzie zajmowane przez Juve
- Camillo
- Juventino
Mam nadzieję, że jak najrzadziej będziesz się wypowiadał na tym forum. Nie lubię czytać posta , którego połowa treści to wykrzykniki. Twoja wypowiedź pokazała całą prawdę o tobie. Jesteś dzieciakiem, który niby to kibicuje za Juve, a ze składu zna tylko Alexa. Radzę ci. Nie chwal się więcej swoim intelektem.Zieleń pisze:Teraz ci co watpili w Alex zobacza jaki to jest wysmienity piłkarz on wam jeszcze pokaze teraz zaczyna sie ERA ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To my chłopcy ze Śląska! Zna nas cała Polska, za Ruch, za HKS, pójdziemy aż po życia kres...