LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 22:57

No a nie mowilem ze to parodia? nawet numeru dla niego nie maja ylko 77 musi miec buahahahahahaha!!!

77 no nie parodia.... on sie tam zmarnuje najlepiej bylo mu w MU i zal mi go jego kibicow i Fergussona ktory jest zalamany jego strata....

Oj chlopie ty sie przeliczyles co do tego Realu...

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 23:17

mi mimo wszystko żal kibiców manchesteruy bo dla nich beckcham to tak jak dla nas Alex. gdyby Alex odszedł z Juve to bym sie chyba pochlastał.

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2003, 15:51

Real co roku musi kupowac kogoś z topu...Nie chodzi tylko o umiejętności piłkarskie ale także o pupularnść danego piłkarza na Świecie.Ciesze się,że nie jestem kibicem Realu!

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
3andit

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2003, 01:07

Real chce podtrzymywać popularność żeby zarobić na kupujących ich pamiątki Azjatach :D

A tak poza tym mam tylko jedno pytanie: co sie dzieje z ich długami ? Mają je chol***** duże i dosadzają sobie nowe. Mafia ich sponsoruje czy jak ?!

< Dziękujmy BOGU za to, że stworzył dla nas JUVE i Kobiety >
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2003, 07:22

Ostatnio słyszałem że po tym jak Real Kupił sobie Beckhama chce też kupić Ronaldinho oni chyba pogłupieli zamiast kupić sobie paru obronców kupują sobie zawodników ofensywnych, to jest ich bład i dlatego Juve znowu z nimi wygra.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2003, 08:42

Hm...po tym jak Real kupil Beckhama nastawiaja sie na to iz beda grac ofensywnie ... co do obrony Realu mysle ze nie potrzebuja powaznych wzmocnien gdyz sa tam nawet dobrzy zawodnicy tej formacji ... slabo sie zaprezentowali w pol finale z Juve :) no ale to moze bylo tylko przemeczenie :?: Kto wie ?!

Ps.Wszyscy mowia ze Ronaldo jest swietnym napastnikiem (no moze ciu ciut jest)... wd. mnie Ronaldo ma tyle bramek poniewaz ma swietnych wystawiajacych tak jak Zidane, Figo, Makelele no i teraz bedzie jeszcze jedene - Beckham !! To dzieki tym zawodnikom sa te bramki a nie jak napastnik podlozy noge czy troszke wiecej - pobiegnie z pilka i strzeli (to powinien nawet napastnik z 4 ligi albo z okregowki).

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2003, 08:54

Ale czym wy się przejmujecie i znow JUVE gora bo mamy madrzejszego prezesa. Inie rozumiem nad czym sie tu zastanawiac dla nas tylko lepiej ze nie maja juz kasy na obroncow i znow skopiemy im dupe.

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
RAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2003, 09:56

Perez jest idiotą i tyle!!!!

del_rafael

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2003, 10:00

AVE JUVE.
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2003, 10:09

Ja nie mam dla nich szacunku :evil: :evil: :evil: dla mnie sa przereklamowani i tyle...a skoro mowa o trofeach to chyba patrzymy na cala przeszlosc..a przeszlosc to tylko jest na papierze..najwazniejsze jesto to co teraz...a mecz polfinalowy to nie jest bardzo odlegla przeszlosc..mozna powiedziec ze jak terazniejszosc..w ktorej to JUVE rozdupczylo rzekomo wielki Real...a nie maja racji ktorzy mowia ze w obronie maja swietnych pilakrzy..dobry tam jest salgado i carlos..ale helguera i hierro...ten drugi chyba siwieje.. :? :? :?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
del_rafael

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2003, 11:17

Przywołując nidaleką przeszłość Misiu, to z całym szacunkiem, ale gdyby nie piękny wręcz rewelacyjny mecz u Siebie z realem to o występach w LM każdy kibic Juve wolałby zapomnieć (grupa tragedia, finał też). to że real jest wciąz wymieniany jako faworyt tez nie jest przypadkowe - nie rozgłaszają tego przeciez fanatycy z madrytu ale mówi o tym cały świat). Nie chce bronić Realu mam ich w dupie, szanuje bardzo ale mnie interesuje przede wszystkim JUVE.A JUVE poza Italią nie sieje takiego postrachu bo nie ma się kogo bać - przecież to drużyna bez żadnej ławy. Wypada 1/2 kluczowych graczy przez kontuzje i kompletna kicha nie ma komu grać. To jest dramat tego klubu - nie ma zawodników - a na Nedvedu,Alexe, Zambrottie,Trezegolu,Thiuramie nie można polegać cały sezon bo to sa tylko ludzie - kontuzje,zmęczenie i dupa zimna - a na ławie taki Zenoni/cukiereczek <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jego faszystawska mać! Z czym do ludzi!

AVE JUVE.
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2003, 11:25

Real to szmaty. Myślą ze jak mają same gwiazdy to są wlielcy , hahahaha g..... prawda.

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2003, 11:25

Transfer Becksa do Realu to dla mnie parodia.Po co im kolejny gwiazdor?Przeciez to wlasnie Juve pokazal calemu swiatu kogo trzeba druzynie z Madrytu(pozdrowienia dla Hierro i kolegow z ostatniej lini :-D ).
A te bubki z Santiago Bernabeu kupuja kolejna gwiazde nie wiem po co?Chyba chca dostac sie na piewrsze strony gazet,bo z ich gra ostatnio cos jest cienko.Real prowadzi glupia polityke.
Jak ci madrale z Madrytu nie maja co zrobic z kasa to niech rusza tylkiem zza stolka-tyle biedy jet na swiecie.
Piszcie co o tym sadzicie.

-------FORZA JUVE--------

moj mail:whitewolv@interia.pl

cybul

Tifoso ManU
Tifoso ManU
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2003, 11:32

RAT pisze:Perez jest idiotą i tyle!!!!
chyba nie masz prawa tak mowic :? .....tym bardziej, ze ten pan jest wlasnie BARDZO INTELIGENTNY. przejal druzyne , ktora miala 250 mln dolarow zadluzenia, w tym samym czasie co gaspart przejal barce, ktora od tamtego czasu nikt nie wygrala (waznego), sytuacja wyglada teraz tak, ze real ma jedna z najlepszych i badz co badz najbardziej dochodowych druzyn swiata, a barca po raz kolejny zawiodla juz z niowym prezesem , ktory przegral batalie o beckhama. nie popieram sposobow pana pereza, ale celem jego bylo wyprowadzenie na prosta duzyny i jej wzmocnienie, a jak wszyscy wiemy, w tej chwili obie te rzeczy wychodza mu bardzo dobrze.

po prostu sie cieszcie, e ich wyeliminowaliscie z LM, mowienie, ze jest on idiota jest nie na miejscu.

Obrazek
del_rafael

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2003, 11:43

Ad vocem do świetnej polityki Juventusu. Uważam że tak naprawde to GÓWNO PRAWDA! czego najlepszym przykładem był finał z tymi lelakami z AC. Jeden , tylko k.... jeden <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> gracz(geniusz, ok.)wypada z lini pomocy i cały zespól jest załamany, niema komu grac nawet k.... karnych nie ma komu strzelać bo wszyscy sie BOJA( poinoć taka była sytuacja). Przestańcie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> o Realu, przestańcie sie dowartościowywać tanim kosztem. Prosze porozmawiajmy o Juve - O ŁAWCE REZERWOWYCH, ZMIENNIKACH, KLUCZOWYCH POZYCJACH.przeciez nie można wygrywać Finałow w za każdym razem w karnych na litość Boską... Dla przypomnienia - nasza siła rażenia : Zalayeta + Divaio(atak marzeń)Conte(posmiewisko wśrod rozgrywających)+ drewniak Tudor(nominalny obrońca który nagle zaczął rozgrywać w reprezentacji i odziwo w Juve - ciekawe gdzie wcześniej?);Pesotto(no coment), Zenoni :oops: (za mecz z MU ten koleś powinien byc zesłany do łagrów!co to za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> cudak) Camoranesi-wlk gwiazda połowy sezonu, który i tak nigdy dlużej jak 45 min. nie zegrał dobrze). To jest 6 graczy ze świecznika! polus jeden dupek o którym musiałem napisać. Warto przypamnieć mecz z MU u siebie i piękny pass wolnego i nie naciskanego Conte do Giggsa na środku boiska!!w poprzek!!po którym było zdaje sie 0:2. Wyzywam was brońcie tej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> polityki. Ja osobiście w nosie mam księgowy zysk - to jest Klub Piłkarski a nie fabryka czekoladek! [/u][/b]

AVE JUVE.
ODPOWIEDZ