Żużel - wszystko o speedway'u
- Ulisses
- Qualità Juventino
Mam pytanie... Wszystkich nas łączy Juventus i piłka nożna, ale czy są wśród Was kibice żużla? To chyba jedyna dyscyplina w Polsce, gdzie nie szwankuje frekfencja i mozna sie spokojnie wybrac calymi rodzinami na mecz bez obawy o życie... Ja jestem fanem Włókniarza Częstochowa z wiadomych powodów... Dzis wróciłem z meczyku z Apatorem Toruń, który jest nazywany "Realem Madryt" (ze wzgledu na gwiazdy) lub (rzekomo) "dream teamem". To coś fantastycznego siedzieć na trybunach pośród 25000 - 30000 kibiców ( :!: ) i wspierać swoją drużynę. Chociaż tak mogę sobie wynagrodzić brak porządnego zespołu piłkarskiego w moim mieście ( czwarta liga, a była kiedyś pierwsza :-<) na który i tak bym nie chodził, bo Polska Liga jest cienka. Dzis nasi "czarni rycerze" wygrali 48-42 i zrobili kolejny poważny krok do Mistrzostwa Polski. Nie damy go sobie wydrzeć tak jak (niestety) w siatke (precz z Mostostalem) :!: :!: :!: . Napiszcie swoje opinie i kumu kibicujecie
- cybul
- Tifoso ManU
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!!!!!!!!!! co za mecz, bylem jeszcze z kolesiami na piwie
......co za dramaturgia 25 tysiecy chlopa, nie mam glosu
powiem jedno
MIIIIIIIIIIIIIISTRZ MIIIIIIIIIIIIIIIIISTRZ Ce kA eM
MISTRZ MISTRZ CKM :!: :!: :!: :!: :!:

MIIIIIIIIIIIIIISTRZ MIIIIIIIIIIIIIIIIISTRZ Ce kA eM
MISTRZ MISTRZ CKM :!: :!: :!: :!: :!:

- Ulisses
- Qualità Juventino
No prosze, spodziewałem sie że bedzie wiecej odpowiedzi na Apator niz na Polonię Bydgoszcz... ciekawe, bo wg. mnie Polonia może nie wejść nawet do play-off, a nawet jak wejdzie to i tak max 3 miejsce
Przewidywana kolejność
:
1. Włókniarz Częstochowa
2. Apator Toruń
3. Atlas Wrocław
4. Polona Bydgoszcz lub ZKŻ Zielona Góra
Przewidywana kolejność

1. Włókniarz Częstochowa
2. Apator Toruń
3. Atlas Wrocław
4. Polona Bydgoszcz lub ZKŻ Zielona Góra
- cybul
- Tifoso ManU
ludzie?! kto glosuje na bydgoszcz
...przeciez oni do czworki nie wejda, bardzo slabi sa w tym sezonie
oto moje typy:
1. wlokniarz
2. torun
3. wroclaw
4/5. zielona/ leszno
6.bydgoszcz
7.gdansk
8.pila
8)
nie moze byc inaczej

oto moje typy:
1. wlokniarz

2. torun
3. wroclaw
4/5. zielona/ leszno
6.bydgoszcz
7.gdansk
8.pila
8)
nie moze byc inaczej

- Rybeq
- Juventino
A Ja czekam na grę w ekstralidze ROW-u Rybnik :-)
A z Ekstraligi najbardziej kibiuję bydgoszczy , choć w tym sezonie już mistrzostwa nie zdobędą
PS.Ulisses: Mostostal Pany !!! :-)
A z Ekstraligi najbardziej kibiuję bydgoszczy , choć w tym sezonie już mistrzostwa nie zdobędą

PS.Ulisses: Mostostal Pany !!! :-)
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- nookie
- Juventino
ja najbardziej kibicuje Bydguszczy..ale Włokniarza tez lubie..za tego lwa z herbie
:D:D ladny on 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Leon
Witam . Ja jestem kibicem Juve i Rakowa i zuzelek mnie nie interesuje :lol: Tak sobie mysle ze to sport dla piknikowcow i jestem pewien ze gdyby Wlokniarz byl kilka miejsc nizej to na meczu byloby gora 10 tysiecy ludzi.Oczywiscie nie wspomne o tym co by bylo gdyby byli w 2 lidze ,jestem ciekaw gdzie by byli ci wszyscy kibice...Na Rakow na 4 lige chodzi po 1000 osob ,na lepsze mecze nawet po 2 do 2,5 tysiaca. Mam nadzieje ze i Rakow w koncu wroci do ekstraklasy :!: Forza JUVE!!Forza RAKÓW!! :twisted:
- Ulisses
- Qualità Juventino
Gdybysmy byli nawet w drugiej lidze to i tak na jednym meczu byloby wiecej ludzi niz na calej rundzie jesiennej Rakowa :lol: Jak byliśmy w drugiej lidze (teraz to jest pierwsza) to i tak na mecze chodziło po 12-16 tys 8) A Ci ludzie nie poszliby na pewno na stadion na Limanowskiego żeby dostac butelka w glowe. W Rakowie grają moi koledzy i nie powiem że im nie kibicuje, ale patrzmy realnie... 8) Zycze powrotu do "Extraklasy" (ale to jeszcze dłuuuuuuuuga droga)