Liga Mistrzów 2005/06
- gosciu_Muranista
- Juventino
masz chyba na myśli raptem 1mecz w ich wykonaniu czyli z Olympiakosem,który zresztą wg mnie to zwycięstwo im podarował dzięki grze obrońców. Ponadto w eliminacjach męczyli się ze Steaua Bukareszt (1:1 w 85min.zdobyli bramkę wyrównującą, 3:2- trzeciego gola dla Rosenborga zdobył zawodnik Steaua) czyli jechali na farcie. A w lidze walczą o utrzymanie po serii 13zdobytych mistrzostwach z rzędu(!!!).del kasa pisze:oj bardzo bardzo ciężko :doh: przy takiej grze jaką zaprezentowali we Francji myśle, że mogą mieć problem z wyjsciem z grupy nawetJezzo pisze:choć tak naprawdę to o sukces na jakimś froncie będzie mojemu ukochanemu klubowi bardzoooo trudnotym bardziej że Rosenborg w tym sezonie całkiem ładną piłke prezentuje
A swoją drogą chciałem aby Lyon wygrał ale niespodziewałem się że przyjdzie im to tak łatwo. Ładnie Kołtoń powiedział, że : "z wielkiego Realu Madryt pozostała tylko nazwa". Gdy Real przegra/zremisuje drugi mecz w LM będzie można mówić o kryzysie w zespole.
- ozaru4
- Juventino
Nie zapomnialem, tylko cos mialem z kompem, i za nic w swiecie nie chcialo mi poprawic posta...no ale juz wyniki sa wiec nie ma sprawy...rafal005 pisze:Ozaru4 meczy było chyba osiemZapomniałeś o dwóch
18.09.05 (pozostało 35 spotkań)
01. Juventus (09 pkt - 100%)
02. Lazio (06 - 66%)
03. Fiorentina (06 - 66%)
---------------
10. Milan (04 - 44%)
02. Lazio (06 - 66%)
---------------
10. Milan (04 - 44%)
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
No mi sie podobał mecz Sparty Praga z Ajaxem piekne bramki
, jakby ktos mogl niech zapoda linka do bramy Sneijdera wracajac do wczorajszego dnia nie komentuje meczu juve ktory skomentowalem w nalezytym do tego temacie
Rapid - Bayern - Bayern dosc dlugo sie meczył no i rapid nie wykorzystał karniaka + zapodali 3 poprzeki , Rapid pokazał ze chce powalczyc zobaczymy co z tego wyjdzie
Arsenal - Thun - to juz chyba koniec Arsenalu bez Vieiry a takze z kontuzjowanym Henry'im naprawde ciezko im wygrac mecze , teraz najlepiej z kanionierów prezentuje sie Ljundberg , a Thun naprawde zaskoczyli , blyskawiczna odpowiedz trzeba pochwalic beniaminka LM
Sparta - Ajax - Naprwade podobał mi sie ten mecz (a przynajmniej skróty : P) kapitalne bramki , Ajax mogl ograc sparte nie wykorzystali tych sytuacji w pierwszej częsci spotkania
Werder - FC Barcelona - Barca nie zagrala genialnie a mimo to wygrała , mimo przegranej trzeba pochwalic piłkarzy z Bremy probowali dotrzymac kroku barcy , zobaczymy czy poradza sobie z udine
Udinese -Panathinaikos - To sie nazywa debiut w pucharach swietny mecz Iquainty (prosze mnie poprawic jesli zle napisane) ciekawe co pokaze udine w dalszych meczach , a panathinaikos .... no coz widac ze znalezli sie troche przypadkowo w LM
Benfica -Lille - No coz niewiele moge napisac o tym meczu , ale Benfica zagrala dobrze Miccoli naprawde swietnie podobał mi sie w tym meczu
Villarreal - Man UTD - mialem nadzieje ze hiszpanie sprawią niespodzianke jednak ich jeszcze na to nie stac a szkoda obie druzyny byly blisko zdobycia bramki
a wiec wczorajszy dzien rowniez obfitował w emocje Szczególnie jestem 'happy' bo wszedł mi kupon w STSie
no wiec peace , prosze o ten link z bramką Sneijdera z meczu Sparta - Ajax , pozdrp

Rapid - Bayern - Bayern dosc dlugo sie meczył no i rapid nie wykorzystał karniaka + zapodali 3 poprzeki , Rapid pokazał ze chce powalczyc zobaczymy co z tego wyjdzie
Arsenal - Thun - to juz chyba koniec Arsenalu bez Vieiry a takze z kontuzjowanym Henry'im naprawde ciezko im wygrac mecze , teraz najlepiej z kanionierów prezentuje sie Ljundberg , a Thun naprawde zaskoczyli , blyskawiczna odpowiedz trzeba pochwalic beniaminka LM
Sparta - Ajax - Naprwade podobał mi sie ten mecz (a przynajmniej skróty : P) kapitalne bramki , Ajax mogl ograc sparte nie wykorzystali tych sytuacji w pierwszej częsci spotkania
Werder - FC Barcelona - Barca nie zagrala genialnie a mimo to wygrała , mimo przegranej trzeba pochwalic piłkarzy z Bremy probowali dotrzymac kroku barcy , zobaczymy czy poradza sobie z udine
Udinese -Panathinaikos - To sie nazywa debiut w pucharach swietny mecz Iquainty (prosze mnie poprawic jesli zle napisane) ciekawe co pokaze udine w dalszych meczach , a panathinaikos .... no coz widac ze znalezli sie troche przypadkowo w LM
Benfica -Lille - No coz niewiele moge napisac o tym meczu , ale Benfica zagrala dobrze Miccoli naprawde swietnie podobał mi sie w tym meczu
Villarreal - Man UTD - mialem nadzieje ze hiszpanie sprawią niespodzianke jednak ich jeszcze na to nie stac a szkoda obie druzyny byly blisko zdobycia bramki
a wiec wczorajszy dzien rowniez obfitował w emocje Szczególnie jestem 'happy' bo wszedł mi kupon w STSie

Dawniej Virus[Mauro].
- ozaru4
- Juventino
Zapomniales chyba o meczu Brugge - Juventus
A tak przy okazji, to Ty ogladales te wszystkie spotkania, czy co? 

18.09.05 (pozostało 35 spotkań)
02. Lazio (06 - 66%)
---------------
10. Milan (04 - 44%)
02. Lazio (06 - 66%)
---------------
10. Milan (04 - 44%)
- rafal005
- Juventino
Zgadzam się. Oto dowód. Bramka kuriozum dla Rosenborga: http://www.abu-jasim3.com/championsleag ... piakos.wmvgosciu pisze:masz chyba na myśli raptem 1mecz w ich wykonaniu czyli z Olympiakosem,który zresztą wg mnie to zwycięstwo im podarował dzięki grze obrońców.
Oto on: http://championsleague.abu-jassim.com/2 ... 1_Ajax.wmvVirus[Mauro] pisze:no wiec peace , prosze o ten link z bramką Sneijdera z meczu Sparta - Ajax , pozdrp
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
ozaru4 pisze:Zapomniales chyba o meczu Brugge - JuventusA tak przy okazji, to Ty ogladales te wszystkie spotkania, czy co?
troche czytania ze zrozumieniemVirus[Mauro] pisze: nie komentuje meczu juve ktory skomentowalem w nalezytym do tego temacie
Oto on: http://championsleague.abu-jassim.com/2 ... 1_Ajax.wmv[/quote]Virus[Mauro] pisze:no wiec peace , prosze o ten link z bramką Sneijdera z meczu Sparta - Ajax , pozdrp
wielkie dzieki
Dawniej Virus[Mauro].
- Jezzo
- Juventino
szczęście sprzyja lepszym? bzdura, przynajmniej w piłce nożnej...del kasa pisze:Jak to mawiają... szczęście sprzyja lepszymnatomiast Lyon był wyraźnie lepszy tego wieczoru
del kasa pisze: oj bardzo bardzo ciężko :doh: przy takiej grze jaką zaprezentowali we Francji myśle, że mogą mieć problem z wyjsciem z grupy nawettym bardziej że Rosenborg w tym sezonie całkiem ładną piłke prezentuje
tiaaaa jasne, Rosenborg który zajmuje jedną z ostatnich pozycji w swojej kiepskiej lidze norweskiej i fuksem wygral z Olympiakosem(szczęście sprzyja lepszym? pff) na pewno będzie arcytrudnym rywalem dla docierającej się jeszcze drużyny Królewskich. W swojej wypowiedzi miałem raczej an myśli pojedynki w dalszych fazach z wyważonymi i zbalansowanymi ekipami tj. Chelsea Milan czy Juve. Gdyby Real nie wyszedł z grupy to byłaby to niesamowita katastrofa, jednak chyba nieRealna

Gratulacje dla Juve za w miarę pewne zwycięstwo w I kolejce LM

aLe MaDriD aLe !!!
- rafal005
- Juventino
Brameczki do ściągnięcia ze wczorajszych spotkań Ligi Mistrzów:
Grupa A:
Juventus Turyn - Rapid Wiedeń 3:0
Trezeguet 27', Mutu 82', Ibrahimović 85'
Bayern Monachium - FC Brugge 1:0
Demichelis 32'
Grupa B:
Ajax Amsterdam - Arsenal Londyn 1:2
Rosenberg 71' - Ljungberg 2', Pires 69'k
FC Thun - Sparta Praga 1:0
Hodzic 89'
Grupa C:
Panathinaikos Ateny - Werder Brema 2:1
Gonzalez 5'k, Mantzios 8' - Klose 41'
FC Barcelona - Udinese Calcio 4:1
Ronaldinho 13', Ronaldinho 32', Deco 41', Ronaldinho 90'k - Felipe 24'
Grupa D:
OSC Lille - Villarreal CF 0:0
Manchester United - Benfica Lizbona 2:1
Giggs 39', van Nistelrooy 85' - Simao 59'
Grupa A:
Juventus Turyn - Rapid Wiedeń 3:0
Trezeguet 27', Mutu 82', Ibrahimović 85'
Bayern Monachium - FC Brugge 1:0
Demichelis 32'
Grupa B:
Ajax Amsterdam - Arsenal Londyn 1:2
Rosenberg 71' - Ljungberg 2', Pires 69'k
FC Thun - Sparta Praga 1:0
Hodzic 89'
Grupa C:
Panathinaikos Ateny - Werder Brema 2:1
Gonzalez 5'k, Mantzios 8' - Klose 41'
FC Barcelona - Udinese Calcio 4:1
Ronaldinho 13', Ronaldinho 32', Deco 41', Ronaldinho 90'k - Felipe 24'
Grupa D:
OSC Lille - Villarreal CF 0:0
Manchester United - Benfica Lizbona 2:1
Giggs 39', van Nistelrooy 85' - Simao 59'
- nailman86
- Juventino
Wczoraj obyło się bez wiekszych niespodzianek. Mnie osobiście lekko zdziwiła wygrana Panathinaikosu z Werderem. Dziwi dlatego, że Panathinaikos zajmuje odległą pozycje w swojej lidze, a Werder w meczu z Barcą pokazał, że potrafia grać w piłke...
Co do bramek to wczorajszego wieczoru padło kilka ładnych. Mi podobałą sie bramki Simao, Ljungberga i pierwsza Ronaldinho.
No i oczywiście cieszy wygrana Juve :-D Oby tak dlaej Panowie
Pozdro dla fanów JUVE!!
Co do bramek to wczorajszego wieczoru padło kilka ładnych. Mi podobałą sie bramki Simao, Ljungberga i pierwsza Ronaldinho.
No i oczywiście cieszy wygrana Juve :-D Oby tak dlaej Panowie
Pozdro dla fanów JUVE!!
FORZA JUVE, FORZA ALEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Pirlo
- Juventino
Jak narzie w Lidze Mistrzów najlepsze wrazenie robi...Juve, i to nie dlatego tak mysle ze im kibicuje ale dlatego ze grają w miare ładnie,strzelają duzo bramek i mało tracą.Zmienic sie to moze po dzisiej szym wieczorze,zobaczymy jak wypadnie Chelsea i Mialn,bo w pierwszej kolejce Chelsea męczyła sie z Anderlechtem i wygrła po bramce z wolnego a Milan miał tez troche problemów z Fenerbache.Co do Barcy to jak narzie niezachwyca...co prawda wygrali dwa mecze ale mieli w nich bardzo duzo szczescia i wygrali głownie dzieki stałym fragmentom gry.Inny faworyt Bayern tez wygrał oba mecze ale ich gra prezentuje sie dosyc kiepsko....tak wiec Forza Juve
Oby tak do konca 
I jeszcze jedno, zapraszam na stronke http://www.borewicz.prv.pl/ i pobierajcie filmik "Mistrzostwa Swiata"....obejrzyjcie naprawde warto,w tym filmiku jest pokazane jak nalezy analizowac mecze:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

I jeszcze jedno, zapraszam na stronke http://www.borewicz.prv.pl/ i pobierajcie filmik "Mistrzostwa Swiata"....obejrzyjcie naprawde warto,w tym filmiku jest pokazane jak nalezy analizowac mecze:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: