Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- del kasa
- Juventino
Takie dane mogą zostać udostępnione tylko i wyłącznie wtedy gdy sąd wyda NAKAZ. Oczywiscie musisz miec bardzo bardzo konkretne powody zeby go dostacMARCO pisze:Nie ma takiej możliwości, żadne biuro numerów nie poda ci w ten sposób danych abonenta, no chyba ze jestes z policji albo masz znajomego w Idei. Obowiazuje ustawa o ochronie danych osobowych!!!

- MARCO
- Juventino
ja nie napisalem ze policja udostepnia takie dane tylko ze idea moglaby je udostepnic policji, oczywiscie pod pewnymi warunkami, musi byc np. jakies domniemanie popelnienia przestepstwadel kasa pisze:Takie dane mogą zostać udostępnione tylko i wyłącznie wtedy gdy sąd wyda NAKAZ. Oczywiscie musisz miec bardzo bardzo konkretne powody zeby go dostacMARCO pisze:Nie ma takiej możliwości, żadne biuro numerów nie poda ci w ten sposób danych abonenta, no chyba ze jestes z policji albo masz znajomego w Idei. Obowiazuje ustawa o ochronie danych osobowych!!!Bez nakazu nic z tego, nawet policja nie moze udostępnić takich danych :!:
- mnowo
- Qualità Juventino
MARCO pisze:Nie ma takiej możliwości, żadne biuro numerów nie poda ci w ten sposób danych abonenta, no chyba ze jestes z policji albo masz znajomego w Idei. Obowiazuje ustawa o ochronie danych osobowych!!!
Pracuje w firmie telekomunikacyjnej, takze "cos tam" o tym wiem. Co prawda nie w Idei, wiec nie wiem jak to jest w Idei, ale co moge powiedziec- dane osobowe faktycznie sa objete ochrona i to nie ulega watpliwosci.del kasa pisze:Takie dane mogą zostać udostępnione tylko i wyłącznie wtedy gdy sąd wyda NAKAZ. Oczywiscie musisz miec bardzo bardzo konkretne powody zeby go dostacBez nakazu nic z tego, nawet policja nie moze udostępnić takich danych :!:
Na wniosek prokuratury lub policji sa jednak mozliwe do udostepnienia. Najczesciej w firmie jest jakis czlowiek, zajmujacy sie generalnie takimi sprawami- kiedy czlowiek z prokuratury czy policji dzwoni i żąda takich danych, zazwyczaj musi zlozyc wniosek na papierze, ktorym udokumentowalby to, ze rzeczywiscie z tej policji czy prokuratury jest- i wtedy jest to mozliwe.
To samo tyczy sie np. zastrzezonych numerow telefonow. Fakt, ze sa zastrzezone, ale odpowiednie jednostki, po spelnieniu tych warunkow, moga uzyskac informacje na ich temat. W przeciwnym wypadku nie mialoby to sensu.
Tak wiec sprawa przedstawia sie, jesli mowimy o standardach. A jak to jest w Idei- najlepiej, gdyby wypowiedzial sie jakis pracownik albo ktos tego pokroju..
..albo po prostu zadzwon tam i zapytaj :roll:
- Alexa Del Piero
- Juventino
Możesz spróbować pod numerem 0801-234-567, jest to numer informacyjny sieci Idea obsługiwany przez TP.Shickit pisze:A więc, chciałym się dowiedzieć czy można znaleźć posiadacza komórki po jego telefonie? (..) można odnaleźć numer po adresiea mi chodzi o dokładnie o sposób odwrotny. A noi oczywiście w sieci IDEA. Z góry dzięki
![]()
Tam sprawdzą numer który posiadasz i jeżeli będzie należał do firmy (został kupiony na działalność gospodaczą) to podadzą ci dane osoby na którą jest zarejestrowany. Jeżeli jednak będzie to numer osoby prywatnej to nie masz szans się dowiedzieć (chyba że zadzwonisz pod numer który masz :lol: ).
Pamiętaj że może to być numer w POPie i wtedy nie znajdziesz go w biurze numerów.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- M.
- Juventino
Polecam VirtualDub. Jeśli nie mógłbyś znaleźć go w Internecie albo miałbyś problemy z obsługą - zapraszam na priva.juve_pany pisze:jakim programem mozna wyciac muzyke z filmiku ?? najlepiej do formatu mp3
pozdrawiam
Również pozdrawiam.
:roll:
- Alexa Del Piero
- Juventino
PABLO pisze:chodzi mi o sciezke dzwiekowo z reklamy zywca ta co jest kozakiewicz i jego slynny ruch reka.chodzi mi o tytul i wykonawce tej piosenki
z gory dzieki
pozdrawiam
INXS - "The Strangest Party"
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
Za co Rooney dostał czerwoną kartke w ostatnim meczu LM??? Coś sędziemu zrobił czy jak???
EDIT: Dzięki Coolfi i Deszczowy
EDIT: Dzięki Coolfi i Deszczowy

Ostatnio zmieniony 21 września 2005, 21:35 przez Ja-JUVE-nek, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
Jeśli mnie stara pamięć nie myli, to za faul była pierwsza. A potem chyba pokazał sedziemu jakiś wysoce obraźliwy, międzynarodowy gest na palcach
i to była druga. W sumie zajęło mu to ok.30 sekund.
- Coolfi
- Juventino
Roney po sfaulowaniu zawodnika Villarreal i otrzymaniu żółtej kartki pełen sarkazmu zaklaskał przed oczyma Nielsena. Dostał czerwień i nie zagra w dwóch kolejnych meczach LM. Kara jak najbardziej słuszna, w Anglii mówi się o konsultacji młodego napastnika z psychologiem.
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- Wojtom
- Juventino
Może na prawde powinien sie z nim spotkać. Ostatnio w Piłce Nożnej czytałem, że w trakcie meczu z Irlandią jak i po, robił zadyme i do każdego skakał mówiąc "Odpier... się" zaczynając od Beckhama, a kończąc na trenerze... :? Rozumiem, że chłopak potrafi kopać piłke, ale trzeba mieć troche pod kopułą...Coolfi pisze:Roney po sfaulowaniu zawodnika Villarreal i otrzymaniu żółtej kartki pełen sarkazmu zaklaskał przed oczyma Nielsena. Dostał czerwień i nie zagra w dwóch kolejnych meczach LM. Kara jak najbardziej słuszna, w Anglii mówi się o konsultacji młodego napastnika z psychologiem.

Swoją drogą, czerwień jak najbardziej zasłużona.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.