Roberto Baggio wraca do futbolu
- del kasa
- Juventino
Dokłądnie mnowomiejsky :!: tak jak mówisz, po prostu niektórzy powalają na ziemie swoją inteligencją i błyskotliwością :? po za tym skoro niektóre osoby nie mają zdania na temat czy Baggio będzie dobrym trenerem czy tez nie to po co się wogóle odzywająmnowomiejsky pisze::doh: Moj blad.. moj blad... Boze drogi... Przeciez nikt nie kaze przepowiadac przyszlosci.. chyba jasne, ze aknieta zakladala Wasza opinie, a nie.. oj dobra, nie chce mi sie nawet o tym pisac. Rece mi opadlyTak trudno przez chwilę wytężyć mózg i pomyśleć :? ? Przecież to oczywiste, że nikt nie wie, czy Baggio będzie dobrym trenerem czy nie. W ankiecie masz zanaczyć odpowiedź, która Twoim zadniem jest najbardziej prawdobodobna. Autor tematu nie napisał w temacie słów "Waszym zdaniem", ponieważ sądził, że na forum są wyłącznie ludzie myślący. Jak widać, pomylił się :roll: .volvo122 pisze:Beznadziejne te pytanie w ankiecie bo co my jestesmy jasnowidze zagłosowałem na nie wiem no bo nie wiem i nikt z nas nie wiem póki sie nie przekona a co do Baggio mysle ze jeszcze za wcześnie na trenerke

wygląda to na nabijanie ale nie mnie przysługuje ocenienie tego...
- ozaru4
- Juventino
Tak jak mowil pan J. Gmoch: Dobrzy pilkarze nigdy nie sprawdzaja sie na lawce trenera. I to jest prawda.
18.09.05 (pozostało 35 spotkań)
01. Juventus (09 pkt - 100%)
02. Lazio (06 - 66%)
03. Fiorentina (06 - 66%)
---------------
10. Milan (04 - 44%)
01. Juventus (09 pkt - 100%)
02. Lazio (06 - 66%)
03. Fiorentina (06 - 66%)
---------------
10. Milan (04 - 44%)
- Lypsky
- Juventino
R.Baggio odszedł jako, wielki mistrz, jedyny, unikalny, niepowtarzalny i niech tak pozostanie. Nie chce, aby nazwisko Baggio zostało kiedykolwiek splamione przez jeden niepotrzebny epizod.
Roberto był wspaniałym zawodnikiem, lecz to nie gwarantuje powodzenia w karierze trenera.
"Football wihout Baggio is like the sky without the sun" lecz niech pozostanie tak jak jest.
Roberto był wspaniałym zawodnikiem, lecz to nie gwarantuje powodzenia w karierze trenera.
"Football wihout Baggio is like the sky without the sun" lecz niech pozostanie tak jak jest.
Twoje słowa to troche mało.Slim pisze: Roberto ma w sobie to cos co pozwoli mu byc dobrym trenerem...
Boniek też miał wizje.Slim pisze:Ma swoje wizje i je wykorzysta...
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- gosciu_Muranista
- Juventino
Co do L. Matthaus'a to się nie zgodzę gdyż nie został wybitnym trenerem, gdzie nie pracował to go zwalniali czy to w Rapidzie Wiedeń czy Partizanie Belgrad.Slim pisze: Dodaj jeszcze Trapattoniego, Zoffa, Altobeliego(Italia U21) Klinsmana Sammera i Mathausa (czy jak go sie pisze)...
A co do Baggio to też jestem zdania że nie powinien być trenerem. Ale jeśli już tak bardzo chce wrócić do futbolu to zamiast siadać na ławce mógłby zająć się szkoleniem młodzieży. Wszyscy by na tym zyskali. A Roberto mógłby przekazać swoją wiedzę, doświadczenie dzieciakom, które z pewnością chłonełyby każde jego słowa jak gąbka i mogłoby to zaprocentować w postaci kolejnego talentu we włoskiej piłce.