LM: (01) Club Brugge 1-2 JUVENTUS
- Paulo
- Juventino
Rzeczywiście Marcin-ironek jesteś żałosny, ale rozumiem takich ludzi, trudne dzieciństwo i te sprawy.
Link do skrótu http://rapidshare.de/files/5127747/Vide ... _.avi.html
Link do skrótu http://rapidshare.de/files/5127747/Vide ... _.avi.html
- white_wolv
- Juventino
Hehe..Juventus wygral wysoko i pewnie...wszyscy zadowoleni tylko dwaj osobnicy postanowili sie klocic o kazde slowo...po prostu MEGA zalosne :roll:
- kramnik
- Juventino
akurat na rapidshare nie chce mi sie nic pobierac, bo nie chce sie wyswietlic plik do pobrania, ani nie ma ekranu wyczekiwania na sciaganie:-(, jakby ktos potem mogl to czy bylby tak uprzejmy i wrzucil np. na Megauploada? bylbym wdzieczny, ale niczego nie oczekuje:-)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Stary gratulujęfarmer16 pisze:Bardzo dobre zwycięstwo Juve rano sprawdzałem to myślałem , że 2-0 , alenam jeszcze wpakowali.

Tak więc zaczeliśmy zgodnie z oczekiwaniami. 3 pkt. są już na naszym koncie, trochę długo czekaliśmy na bramki, ale ważne, że padły. Znalazł się egzekutor rzutów wolnych 8) 2 gol to klasa Camora i Treze skopiował bramkę z Empoli. Francuz wyśmiencie zaczął ten sezon, daj Boże, zby omijały go kontuzje, jest naszym najlepszym napastnikiem na chwilę obecną.
Szkoda niewykorzystanej sytuacji Zlatana, trochę mnie zirytował tym zlekceważeniem okazji, no cóż, wciąż nie ma gola na koncie w LM, oby jak najszybciej się przełamał.
Zgadzam się z volfem, iż bramka obciąża Abiattiego, tak na dobrą sprawę, to nie miał on okazji się zaprezentować, bo nasza obrona spisuje się póki co świetnie, nawet jeśli nie jest w optymalnym zestawieniu.
Żal czerwonej kartki dla Vieiry, tak jak 2 się należała, tak o 1 nie było mowy. Niemniej jednak pozostaje nam się tylko cieszyć, że następny mecz gramy u siebie z Rapidem, a nie Bayernem.
Jak widać Capello ze zmianami się nie śpieszył, no ale nic mu zarzucić nie wolno, bo 1 krok z 13 w stronę pucharu wykonany :twisted:

- DamKam
- Juventino
No ja rowniez mam problemy ze sciaganiem plikow z Rapidshare... nie wiem dlaczego ale zawsze wyskakuje mi np. w DAPie napis "unknowed" czy cos takiego !!! Na Megaupload nie mam tego typu problemow.kramnik pisze:akurat na rapidshare nie chce mi sie nic pobierac, bo nie chce sie wyswietlic plik do pobrania, ani nie ma ekranu wyczekiwania na sciaganie:-(, jakby ktos potem mogl to czy bylby tak uprzejmy i wrzucil np. na Megauploada? bylbym wdzieczny, ale niczego nie oczekuje:-)
Co do meczu, to go nie widzialem ale po przeczytaniu relacji moge byc chyba pewny ze to byl dobry mecz w wykonaniu Juve

Szkoda czerwonej kartki Vieiry no ale coz... przynajmniej dobrze ze z Bayernem bedzie mogl wystapic :!:
Ostatnio jestesmy swiadkami dobrej passy Juventusu i oby to trwalo jak najdluzej

- corporal_max
- Juventino
No i skrotu nie ma !!! Paulo jakbys mogl wrzucic jeszce raz. Jest napisane ze sam wywaliles plik z serwa. Co sie stalo?
CrPmX?!
- Vojtimar
- Juventino
Treze świetnie grał. Brawo. Zlatan też. No i bramki też ładne, oczywiście obydwie. Było tyle sytuacji, ale ważne, że Juve w ogóle wygrało. Szkoda niesłusznej czerwonej kartki dla Vieiry, ponieważ w obu przypadkach nie faulował. No, ale trudno trzeba będzie sobie radzić bez niego. Może teraz pokaże się Giannicheda w miejsce Patricka. No i gratuluję Davidowi 100 bramek i oby ich strzelił jak najwięcej w Juve. FORZA JUVE!!
Z Juve na dobre i złe!
- Paulo
- Juventino
Sorry, ale już nie mam siły tłumaczyć jak się ściąga z rapidshare.de dlatego wywaliłem i za 15 minut będzie na megauploadzie. Sam zobacz na posty u góry, nikt nie umie ściągać z rapida, to jest żenujące a tyle razy był ten temat omawiany :?
- mnowo
- Qualità Juventino
Po pierwsze chcialbym rzec, ze jak odpalilem film ze skrotem, to mialem wrazenie, ze ktos sie machnal i wrzucil na serwer jakis mecz Szwecji- oczywiscie chodzi mi o stroje Juve- w tych barwach wygladaja.. inaczej niz zwykle :roll: A jeszcze jak zobaczylem w tym stroju Ibrahimovica.. on musi sie czuc w takich trykotach najlepiej
Po drugie, chcialbym powiedziec, ze cieszy mnie bardzo zwyciestwo, aczkolwiek myslalem, ze bedzie bardziej 'pokazne', jesli mozna tak to nazwac. Dobrze, ze ten pierwszy mecz wygralismy, bo daje nam to swego rodzaju pewnosc siebie i swiadomosc swoich sil. To, ze w meczu pilkarze Juve stworzyli wiele sytuacji strzeleckich, moze zarowno napawac optymizmem- bo w koncu tak szczerze mowiac zeby jakas sytuacje wykorzystac, najpierw nalezy ja stworzyc, a z tym nie mielismy raczej problemu.., a z drugiej strony moze nieco tonowac nastroje- bo sytuacje jednak nalezy wykorzystywac, czego wymaga sie zwlaszcza od napastnikow. Ale uznajmy, ze to byl po prostu pierwszy mecz, pokazalismy pewien potencjal tkwiacy w druzynie, mysle, ze przeciwnicy powinni to docenic.
Dzisiaj- tak na marginesie- czytalem artykul w Gazecie Wyborczej sprzed kilku dni, w ktorym napisali, ze patrzac na sklad Juve mozna smialo stwierdzic, ze "jesli ktos mialby rownac sie perfekcji skladu Chelsea, to wlasnie Juventus". Dalej napisano, ze Juve jest teraz zespolem, ktory moglby pokonac Chelsea bez wiekszych problemow.. niezle. O tej domniemanej perfekcji Chelsea nie mam zamiaru dyskutowac, ale fajnie, ze ktos zauwazyl, na co moze byc stac Juventus w tym sezonie. Oby pilkarze to potwierdzili.
Podsumowujac- gratulacje dla Trezegueta, gratulacje dla Nedveda i calej druzyny. Fakt, ze Vieira dostal czerwona, podobno niesluszna, bo jedna z zoltych kartek mu sie nie nalezala- nie wiem, wiec nie bede o tym mowil, fakt, ze Abbiati puscil bramke w koncowce, i nie wiem czy w tej sytuacji to przypadkiem on nie popelnil bledu, ze wyszedl tak daleko, ze udalo sie go przelobowac, ale nie znam sie na szczegolach bronienia, wiec tez nie bede tu probowal pisac wlasnych madrosci, wiem jedno- 3 punkty ciesza mnie i nie tylko mnie, na razie wygrywamy gladko, wiec jest dobrze. Mysle, ze bedziemy jechac dalej i nie spuszczac z tempa.
Tego pozostaje zyczyc na biezacy sezon. Drżyjcie wszyscy.
Po drugie, chcialbym powiedziec, ze cieszy mnie bardzo zwyciestwo, aczkolwiek myslalem, ze bedzie bardziej 'pokazne', jesli mozna tak to nazwac. Dobrze, ze ten pierwszy mecz wygralismy, bo daje nam to swego rodzaju pewnosc siebie i swiadomosc swoich sil. To, ze w meczu pilkarze Juve stworzyli wiele sytuacji strzeleckich, moze zarowno napawac optymizmem- bo w koncu tak szczerze mowiac zeby jakas sytuacje wykorzystac, najpierw nalezy ja stworzyc, a z tym nie mielismy raczej problemu.., a z drugiej strony moze nieco tonowac nastroje- bo sytuacje jednak nalezy wykorzystywac, czego wymaga sie zwlaszcza od napastnikow. Ale uznajmy, ze to byl po prostu pierwszy mecz, pokazalismy pewien potencjal tkwiacy w druzynie, mysle, ze przeciwnicy powinni to docenic.
Dzisiaj- tak na marginesie- czytalem artykul w Gazecie Wyborczej sprzed kilku dni, w ktorym napisali, ze patrzac na sklad Juve mozna smialo stwierdzic, ze "jesli ktos mialby rownac sie perfekcji skladu Chelsea, to wlasnie Juventus". Dalej napisano, ze Juve jest teraz zespolem, ktory moglby pokonac Chelsea bez wiekszych problemow.. niezle. O tej domniemanej perfekcji Chelsea nie mam zamiaru dyskutowac, ale fajnie, ze ktos zauwazyl, na co moze byc stac Juventus w tym sezonie. Oby pilkarze to potwierdzili.
Podsumowujac- gratulacje dla Trezegueta, gratulacje dla Nedveda i calej druzyny. Fakt, ze Vieira dostal czerwona, podobno niesluszna, bo jedna z zoltych kartek mu sie nie nalezala- nie wiem, wiec nie bede o tym mowil, fakt, ze Abbiati puscil bramke w koncowce, i nie wiem czy w tej sytuacji to przypadkiem on nie popelnil bledu, ze wyszedl tak daleko, ze udalo sie go przelobowac, ale nie znam sie na szczegolach bronienia, wiec tez nie bede tu probowal pisac wlasnych madrosci, wiem jedno- 3 punkty ciesza mnie i nie tylko mnie, na razie wygrywamy gladko, wiec jest dobrze. Mysle, ze bedziemy jechac dalej i nie spuszczac z tempa.
Tego pozostaje zyczyc na biezacy sezon. Drżyjcie wszyscy.

- kramnik
- Juventino
Paulo - sciagac z rapidshare jest prosto, ale jesli ktos przkombinowal z "nielegalnym" zwiekszonym transferem - to po jakims czasie blokuja Cie. Tak tez mnie zablokowali i musze sobie sciagac programiki, zeby nie wykrywalo mego adresu IP. Tak wiec nie zawsze musi chodzic o to, czy ktos umie sciagac czy nie, bo czasmai sie poprostu nie da:-)
- Paulo
- Juventino
- rafal005
- Juventino
Sorry, ta moja wypowiedź o Zlatanie była tak przy okazji, nie była skierowana do ciebie, ale do innych osób, które narzekały na Zlatana. Sorry, mój błąd.Marcin_FCJ pisze:I po co to piszesz? Czy ja gdzieś oceniałem go za wczorajszy mecz? Jak pisałem w poprzednim poście obejrzałem tylko skróty i nie mam zamiaru nikogo oceniać.
Marcin_FCJ pisze:rafal005 pisze:W ataku pewnie nadal wystąpią Zlatan i Trezeguet.
Może tak, a może nie. Na dzień dzisiejszy wie to tylko Capello. My możemy jedynie spekulować.
Jak zwał, tak zwał, ale można powiedzieć z bardzo dużym prawdopodobieństwem, że właśnie ta dwójka wystąpi w ataku. Capello jest u nas już ponad rok i patrząc na jego dotychczasowe zachowanie i decyzje, nie wydaje mi się, aby zmienił nasz atak, których jak do tej pory spisuje się znakomicie. Zresztą, jak łatwo zauważyć Capello "faworyzuje" Zlatana trochę, rzadko zdejmując go przed końcem meczu, nawet jak słabo gra.
To raczej ty próbujesz się tutaj chwalić swoją wiedzą...Marcin_FCJ pisze:Pozatym widze, że znów chcesz błysnąć wiedzą podczas gdy nie wiesz prawie że nic.Marcin_FCJ pisze:Moge śmiało powiedzieć, że o Alexie wiem wszystko.
No nie wiem, nie wiem...Marcin_FCJ pisze:Sprawa Trezegueta z przejściem do Chelsea nigdy nie była tak głośna i bliska finalizacji jak miało to miejsce z przenosinami do Barcy.
"Według anonimowych źródeł Juventus przyjął ofertę za Trezeguet." (od Chelsea)
"Transfer tego pierwszego jest prawie przesądzony. Chelsea oferuje 55 milionów euro" (chodzi o Trezegueta oczywiście)
Źródło (2 i 4 lipca 2005): http://www.juvepoland.com/news.php?id=3958 , http://www.juvepoland.com/news.php?id=3963
Czy to nie było blisko finalizacji? Wydaje mi się, że nawet bardzo blisko... I nie są to zdania wyjęte z kontekstu, przeczytaj całe newsy.
LOL Napisałem tylko "Oj..." Nigdzie nie używałem, ani "eh" ani "ah", więc to chyba ty wzdychasz nad sobą?Marcin_FCJ pisze:Ponadto ton twojej wypowiedzi jest zabawny. Oj... ? Ah... ? Eh... ? Wzdychasz nademną? Zacznij od siebie.
A skąd ty możesz wiedzieć co ja wiem?! Czytaj regulamin forum! "Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora! Staraj się zachować granicę pomiędzy krytyką a obrażaniem." Mówiąc, że nie wiem prawie nic i wyzywając od błaznów, obrażasz mnie.Marcin_FCJ pisze:Twoje teksty są biedne i beznadziejneMarcin_FCJ pisze:Tym czasem robisz z siebie błazna.Marcin_FCJ pisze:podczas gdy nie wiesz prawie że nic.
- Pilekww
- Juventino

TO dobrze prognozuje!!!
TREZE TO NAPRAWDE A ZAWODNIK KLASY

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- kubinho 10
- Juventino
No Brawo
Bardzo dobry początek sezonu!!!! Po trzech meczach straciliśmy tylko 1 bramke a strzeliliśmy jush 7 z czego aż 4 Trezegol!!!!!
Trezegol wczoraj zaliczył 100 trafienie i brakuje mu tylko 4 bramek to zrównania sie z Michelem Platnim. Piękna bramka Treze, piękna bramka Nedveda i dobra ofensywna gra może na pewno cieszyć, choć przeciwnik nie był specjalnie wymagający.
Mam nadzieje że następne mecze będziemy wygrywać równie wysoko i w takim stylu, ale najważniejsze jest to żeby wytrzymać cały sezon i nie schodzić poniżej pewnego poziomu gdyż każdy punkt może zaważyć kto w tym sezonie zdobędzie Scudetto!!!

Bardzo dobry początek sezonu!!!! Po trzech meczach straciliśmy tylko 1 bramke a strzeliliśmy jush 7 z czego aż 4 Trezegol!!!!!

Trezegol wczoraj zaliczył 100 trafienie i brakuje mu tylko 4 bramek to zrównania sie z Michelem Platnim. Piękna bramka Treze, piękna bramka Nedveda i dobra ofensywna gra może na pewno cieszyć, choć przeciwnik nie był specjalnie wymagający.
Mam nadzieje że następne mecze będziemy wygrywać równie wysoko i w takim stylu, ale najważniejsze jest to żeby wytrzymać cały sezon i nie schodzić poniżej pewnego poziomu gdyż każdy punkt może zaważyć kto w tym sezonie zdobędzie Scudetto!!!
Grande Juve, Vinci Per Noi