Kompilacje by Kuba Napierski

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Juve_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2005, 18:58

Jedyne co mi przychodzi do głowy to 3={na torach}.
Słaba kompilacja mało w niej akcji średnia jakość i co najważniejsze nie było emocji w trakcie jej oglądania.
Na pewno znasz kompilacje {zlatan_forza_grande_ibra} która jest jedną z lepszych jakie widziałem,w tej kompilacji są emocje {aż chce się ją oglądać}bardzo duża ilość zagrań pasuje wręcz idealnie do podkładu jaki zastosował autor.Widać również ,że akcje są dopasowane pod muze.
Rozumiem ,że Twoja kompilacja to {demo} czekam na wersje końcową oraz tą o Del Piero szczególnie :D
Cześć :dance:

kramnik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2005, 21:19

Kuba daj jakis link do tej kompilacji, albo prywatnie, albo tu na forum. Z checia bym zobaczyl obydwie. Choc robienie filmikow o Del Piero i Ibrahimovicu nie jest latwym zadaniem. Najlepiej jakos urozmaicic film. Zrobic cos powiazanego z tytulowym bohaterem, a nie o samym zawodniku - bo wtedy staje sie to troche monotonne... :think:

Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 września 2005, 18:20

http://s6.yousendit.com/d.aspx?id=20SOQ ... 8FB16CVK82 oto i owy link do nowego filmu 8)

PS Juve_10 o czym mówisz bo nie bardzo łapię :lol:

EDIT by Siewier
Kuba Napierski pisze:1.No komentujcie, napewno już ktoś ściągnął :D . A film o Alexie będzie jeszcze poprawiany :wink:
2.Czemu nie komentujecie :?: Jest aż tak źle :?:

sebekq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2005, 17:34

Kompilacja całkiem niezła :) tylko jak dla mnie to mogło by być trochę więcej różnych akcji, tutaj kilka jest powtarzanych trochę za dużo razy, ale to tylko moja skromna opinia :lol: dobra robota :bravo:

JUVE... aż po zycia kres!!!
kramnik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2005, 22:53

Do plusow tej kompilacji mozna zaliczyc - ciekawe przejscia i ciekawe ustawianie niektorych sytuacji (w stosunku do muzyki), ale nie ma tu nic nowego. Mozna nawet powiedziec - "rozczarownie", gdyz sa akcje i jest muzyka (po raz kolejny o Zlatanie), ale to juz nie jest ciekawe, jest wrecz NUDNE. Kompilacja mozna powiedziec - "w porzadku", ale nic poza tym, i ogolnie zadnej innowacyjnosci nie ma - przez co najodpowiedniejszym slowem na ten filmik jest: ZUPELNIE PRZECIETNA.

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2005, 18:11

Mógłby ktoś jeszcze raz zamieścić ten filmik o Zlatanie, bo nie zdołałem go ściągnąć, a termin linka już upłynął

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2005, 16:51

Co za piosenka leci na kompilaćji o Trezeguecie ??

Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2006, 15:32

Ostatnio zaniechałem robienia jakichkolwiek kompilacji, bo nie sprawia mi to już takiej radości jak kiedyś. Teraz znów czuję ten sam głód co na począku, ale zamierzam zmienić Movie Makera na jakiś bardziej profesjoinalny program. Polecono mi więc Pinnacle Studio-podobno bardzo dobry program. Czy ktoś z was na nim pracuje? Jest dobry? Namnożyło mi się pomysłów na nowe kompilacje więc kiedy tylko ściągnę ten program wezmę się do roboty :smile:

kramnik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2006, 21:57

Ja na nim pracuje, ale odradzam ci go. Sam szukam nowego, poniewaz ten strasznie wolno chodzi nawet na calkiem niezlym moim sprzecie. Choc jesli juz sie na niego napaliles to koniecznie sciagnij najnowasza wersje 10. Bo w poprzednich (bez wyjatku) przyjmuje tylko 4 formaty pilkow video, w tym nie uwzglednia sie kluczowego formatu WMV. Moze sam znajdziesz jakis ciekawy program i zaproponujesz ?? Im wiecej osob tym lepiej...

ODPOWIEDZ