"MOTOR" Juve w 2005/06 roku :-)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Gość

Nieprzeczytany post 14 września 2005, 13:28

Jak myślicie, kto w tym roku okaże się "motorem napędowym" Juve? Kogo uważacie za faworyta, który mógłby poprowadzić Juve do wygranej?
Kto powinien rozpoczynać, rozwijać i "wieńczyć" akcje golem oczywiście? A kto powinien wspierać innych piłkarzy? Kto robiłby to najlepiej? :> Czekam na odpowiedzi! :)

Osobiście wydaje mi się, że tą osobą będzie Patrick Vieira :-) Jest bardzo dobry (nie bez powodu stał się zakupem Juve) w Arsenalu pokazał klasę i teraz w Juve również i napewno będzie się starał pokazać z jak najlepszej strony. Myślałam też o Camoranesim, pokazuje, że potrafi :D Myśle, że może być zastępcą Vieiry.... Napisałam, co myślałam, teraz Wasza kolej.
Ostatnio zmieniony 14 września 2005, 14:58 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.

Gregor del Ptasior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2005, 13:39

VIEIRA !!! A któżby inny ??? No... Może jeszcze Emerson. To od tej dwójki oczekuję dobrych podań otwierających napastnikom drogę do bramki... Ale nie zapominajmy o świetnej formie Camoranesiego... Ale ja wierzę, że to Patrick da największy popis w tym sezonie.

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2005, 14:58

Ja uważam, że naszym motorem będzie praktycznie cała pomoc. W końcu jesteśmy drużyną. Szczególnie obstawiałbym tutaj Nedveda, Camoranesiego i Vieire.

Jeśli miałbym wytypować 1 zawodnika to myśle, że mógłby nim zostać/jest Patrick Vieira :D

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2005, 15:07

Dla mnie to zdecydowanie Vieira no ale nie tylko on!! Treze w tym sezonie napewno pokażke klase prawdziwego napstnika i beda sie o niego starac wszystkie kluby :roll: No ale juve mam nadzieje ggo nie pusci. A no i oczywiscie ibra bo on to zawszy tak poda do treze i bedzie gool!!

Forza VIEIRA IBRA TREZE

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
bianconerio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2005, 15:28

Jakis czas temu pisalem o Emersonie jakoby nie byl najlepszym zawodnikiem do kreaowania gry druzyny. Teraz to sie potwierdza... wiekszosc zauwazyla juz jak Vieira przycmil Emersona i nie wielu juz typuje go na "motor" druzyny. Jak juz kiedys pisalem Emerson moze byc zawodnikiem zabezpieczajacym tyly, a glowna postacia w przodzie bedzie Patrick.

Dlatego tez mysle, ze on i jeszczce Camoranesi beda nasza sila napedowa. Mauro czyni wielkie postepy i, choc niedoceniany, bedzie niedlugo pierwszoplanowa postacia europejskich boisk.

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2005, 15:59

Hmmm... nie będę się wyrywać z tłumu :prochno: Powiem tylko, że liczę na to, że Patrick Vieira pokaże na co go stać. Z resztą już doskonale zadomowił się w Turynie i myślę, że jak tak dalej pójdzie, to będzie wraz z Emersonem najlepszą parą pomocy na świecie :dance:

kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 września 2005, 16:09

Ja rowniez licze bardzo na Patricka! Mam nadzieje że będzie stawarzal sytuacje kolegom poprzez wspaniale podania! Emerson będzie zabezpieczal tytły a Vieira rozprowadzał akcje! Super ! DO tego jeszcze Nedved i Camoran na flankach! Poprostu palce lizac :wink:

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2005, 16:33

Tych "motorów" Może Być kilku z pewnoscią środek pola w postaci Vieiry i Emersona. Napewno zresztą jak co roku będą nimi boczni pomocnicy Nedved no i Camoranesi to oni w tatym sezonie ciągneli ten cały wózek ale bardziej Camor bo Pavel miał kontuzje przez dłuższy czas. Zlatan również powinien wspomagać zespół swoimi sztuczkami i dryblingami wkońcu to on nadał blasku całemu. Zambrotta również będzie wspomagał przody swymi szarżami po lewej flance, Zebina Hmmm gdyby nie miał kontuzjii to również i jego można by zaliczać do tego grona wkońcu nie obce są mu różnego rodzaju kiwki i rajdy chociaż później do wracania to jest ostatni :wink:

Gość

Nieprzeczytany post 15 września 2005, 20:32

Nedved dziś pokazał, że mimo swego wieku jak chce to potrafi :-)) To mi się podoba!!! Ten motor jeszcze nie jest zużyty!!!

Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2005, 20:37

Tak jak w zeszłym sezonie- Camoranesi. I nie ma nic do gadania. Vieira i Emerson to defensywni a Nedved nie będzie grał na najwyższym poziomie przez cały sezon. Camor natomiast tak.

Camillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2005, 19:30

A ja się jednek wyrwę z tłumu . Uważam , że motorem Juve może zostać w tym sezonie Zambrotta. Choć jest często niedoceniany i rzadko się o nim mówi, ponieważ nie strzela goli to zawsze jest pewnym punktem drużyny i nigdy nie zawodzi . Stawiam na Zambro :-D

To my chłopcy ze Śląska! Zna nas cała Polska, za Ruch, za HKS, pójdziemy aż po życia kres...
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2005, 19:54

No mi się wydaje , że narazie Vieira świetnie się przystosował do gry w Juve i już ma kilka bramek w Serie A 8) Szkoda trochę tej czerwonej kartki. Ładnie pracuje we Włoszech w końcu kiedyś już tu grał tylko trochę czasu mineło bo aż 9 lat :wink: Ale teraz będzie świetnie grał. A codo najlepszego to chyba narazie Trezeguet poprostu ma najwięcej bramek :D

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
MerRy_Juve_Fanka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2005, 19:52

No, narazie Vieira pokazuje na co go stać, ale Trezeguet też daje radę :) rzadko kiedy jest mecz bez jego bramki ;) heh to normalnie wyjątki... Ibra jest dobry... ;D Wszyscy mają to coś, jednak niektórzy bardziej to wykorzystują... ;) a własnie, GIGuś wracaj =* :)

"Empty Your mind...Be formless, shapeless...Like water!
If You put water into a cup, it becomes a cup, then You put water into a teapot it becomes a teapot!
"Be water, my friend" :-)
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2005, 20:46

Mówcie co chcecie, ale motorem będzie Del Piero 8)

A tak na poważnie, to jak narazie jest nim zdecydowanie David Trezeguet.
Ileż to JUŻ razy W TYM SEZONIE dawał nam powodów do radości? A jeszcze nie ma półmetka sezonu. Jak utrzyma taką formę do końca, to będzie postacią numer 1 w Juve, tego sezonu.

Drugim motorem, jest napewno Patrick Vieira. Każdy chyba widzi ile jego przyjście do Juventusu zmieniło. Chociaż nie gramy jeszcze tak porywającej piłki jak chociażby Barcelona (to nie jest tylko i wylacznie marzenie!), ale mamy wyniki, a poszczególne akcje mogą się podobać!

Tu wielu się może nie zgodzic, ale uważam, że trzecim motorem powinien być Abbiati. I choć jego czas w pierwszym składzie Juve dobiego końca, to muszę przyznać, że braku Buffona nie odczułem. No może z wyjątkiem meczu z Bayernem, ale cóż... :doh: Błędy się zdarzają :wink:

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2005, 20:51

Ja zdecydowanie uważam ze jest to Vieira, który zmienił nasz zespół . Linia pomocy od której zalezy najwięcej została przez niega tak wzmocniona i załatana ze nie ma mocnych. Razem z Emersonem, który pełni bardziej defensywną role tworzą najlepszą pare środkowych pomocników świata.
Vieira ma fantastyczne dogrania, duzo widzi o oczywiście ma świetne warunki do gry na swojej pozycji.

FORZA JUVE

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
ODPOWIEDZ