Liga Mistrzów 2005/06
- ozaru4
- Juventino
Już dzis odbęda sie pierwsze mecze najnowszej edycji Ligi Mistrzow. Wedlug bukmacherow, najwieksze szanse na zwyciestwo ma CHELSEA (5-1). Dalej, 'ustawione sa'
Barcelona i Milan. 7-1 szans maja Real, Juventus, Inter, Manchaster, Arsenal, Liverpool, Bayern oraz Lyon. Bardzo male szanse daja zespolom: Club Brugge, Rapid, Thun, Ajax, Sparta, Werder, Panathinaikos, Udinese, Benfica, Lille, Villareal, PSV, Schalke, Fenerbahce, Olimpiakos, Rosenborg, Betis, Anderlecht, Rangers, Artmedia oraz Porto. Haha, ale sie rozpisalem
W skladach wymienionych wyzej zespolow wystapia nazwiska 5 Polakow:
- Jerzy Dudek (Liverpool)
- Olisadebe (Panathinaikos)
- Zewlakow (Anderlecht)
- Waldoch (Schalke)
- Adamski (Rapid)
Niestety, pewne miejsce w podstawowym skladzie ma tylko ten ostatni.
Informacje: Rzeczpospolita

- Jerzy Dudek (Liverpool)
- Olisadebe (Panathinaikos)
- Zewlakow (Anderlecht)
- Waldoch (Schalke)
- Adamski (Rapid)
Niestety, pewne miejsce w podstawowym skladzie ma tylko ten ostatni.
Informacje: Rzeczpospolita
18.09.05 (pozostało 35 spotkań)
01. Juventus (09 pkt - 100%)
02. Lazio (06 - 66%)
03. Fiorentina (06 - 66%)
---------------
10. Milan (04 - 44%)
02. Lazio (06 - 66%)
---------------
10. Milan (04 - 44%)
- rafal005
- Juventino
Nie chciałem zakładać kolejnego tematu o Lidze Mistrzów, więc ten trochę przekształcę
Po każdej kolejce dodawajcie tu wyniki meczów oraz własne komentarze. Mam nadzieję, że ozaru4 nie będzie miał nic przeciwko 
Wyniki spotkań 1. kolejki Ligi Mistrzów:
Grupa A:
FC Brugge - Juventus Turyn 1:2
Jeanvion Yulu-Matondo 85' - Pavel Nedved 66', David Trezeguet 75'
Czerwona kartka: Patrick Vieira (89' - Juventus)
Rapid Wiedeń - Bayern Monachium 0:1
Jose Paolo Guerrero 60'
Grupa B:
Arsenal Londyn - FC Thun 2:1
Gilberto Silva 51', Dennis Bergkamp 90' - Nelson Ferreira 53'
Czerwona kartka: Robin van Persie (45' - Arsenal)
Sparta Praga - Ajax Amsterdam 1:1
Miroslav Matusovic 66' - Wesley Sneijder 90'
Grupa C:
Werder Brema - FC Barcelona 0:2
Deco 13', Ronaldinho 76'k
Udinese Calcio - Panathinaikos Ateny 3:0
Vincenzo Iaquinta 28', 73', 76'
Grupa D:
Benfica Lizbona - Lille OSC 1:0
Fabrizio Miccoli 90'
Villarreal CF - Manchester United 0:0
Czerwona kartka: Wayne Rooney (64' - MU)
Grupa E:
PSV Eindhoven - Schalke 04 Gelsenkirchen 1:0
Jan Vennegoor of Hesselink 33'
AC Milan - Fenerbahce Stambuł 3:1
Kaka 18', 87', Andrey Shevchenko 89' - Alex 63'k
Grupa F:
Olympique Lyon - Real Madryt 3:0
John Carew 21', Juninho 26', Sylvain Wiltord 31'
Olympiakos Pireus - Rosenborg Trondheim 1:3
Alejandro Lago 19'sam. - Per Ciljan Skjelbred 42', Dimitrios Mavrogenidis 49'sam., Oyvind Storflor 90'
Grupa G:
Betis Sewilla - Liverpool FC 1:2
Arzu 51' - Florent Sinama-Pongolle 2', Luis Garcia 14'
Chelsea Londyn - Anderlecht Bruksela 1:0
Frank Lampard 19'
Grupa H:
Artmedia Petrzalka - Inter Mediolan 0:1
Julio Ricardo Cruz 17'
Czerwona kartka: Juan Sebastian Veron (56' - Inter)
Glasgow Rangers - FC Porto 3:2
Peter Lovenkrands 35', Dado Prso 59', Sotirios Kyrgiakos 85' - Pepe 47', Pepe 71'
Oglądałem, jak pewnie większość z Was, mecz Realu z Lyonem, i to co pokazali Galacticos woła o pomstę do nieba. Współczuję Cassilasowi. Nawet nasz Gigi pewnie nie wyciągnąłby wszystkich tych strzałów, do których dopuszczają obrońcy Królewskich. Niczego się nie nauczyli przez te lata, i zamiast kupić jakiegoś dobrego i doświadczonego obrońcę, to kupują jakiegoś nieopierzonego młodzieńca, a resztę inwestują w atak. Przed Robinho to jeszcze pewnie wielka przyszłość, ale do Baptisty nie mogę się jakoś przekonać. Obaj się starali, ale nie za bardzo im to wychodziło. Chociaż to dopiero początek sezonu i nie ma co jeszcze prorokować, to wydaje mi się jednak, że może on być dla Realu podobny jak poprzedni...

Wyniki spotkań 1. kolejki Ligi Mistrzów:
Grupa A:
FC Brugge - Juventus Turyn 1:2
Jeanvion Yulu-Matondo 85' - Pavel Nedved 66', David Trezeguet 75'
Czerwona kartka: Patrick Vieira (89' - Juventus)
Jose Paolo Guerrero 60'
Grupa B:
Arsenal Londyn - FC Thun 2:1
Gilberto Silva 51', Dennis Bergkamp 90' - Nelson Ferreira 53'
Czerwona kartka: Robin van Persie (45' - Arsenal)
Grupa C:
Werder Brema - FC Barcelona 0:2
Deco 13', Ronaldinho 76'k
Udinese Calcio - Panathinaikos Ateny 3:0
Vincenzo Iaquinta 28', 73', 76'
Grupa D:
Benfica Lizbona - Lille OSC 1:0
Fabrizio Miccoli 90'
Villarreal CF - Manchester United 0:0
Czerwona kartka: Wayne Rooney (64' - MU)
Grupa E:
PSV Eindhoven - Schalke 04 Gelsenkirchen 1:0
Jan Vennegoor of Hesselink 33'
AC Milan - Fenerbahce Stambuł 3:1
Kaka 18', 87', Andrey Shevchenko 89' - Alex 63'k
Grupa F:
Olympique Lyon - Real Madryt 3:0
John Carew 21', Juninho 26', Sylvain Wiltord 31'
Olympiakos Pireus - Rosenborg Trondheim 1:3
Alejandro Lago 19'sam. - Per Ciljan Skjelbred 42', Dimitrios Mavrogenidis 49'sam., Oyvind Storflor 90'
Grupa G:
Betis Sewilla - Liverpool FC 1:2
Arzu 51' - Florent Sinama-Pongolle 2', Luis Garcia 14'
Chelsea Londyn - Anderlecht Bruksela 1:0
Frank Lampard 19'
Grupa H:
Artmedia Petrzalka - Inter Mediolan 0:1
Julio Ricardo Cruz 17'
Czerwona kartka: Juan Sebastian Veron (56' - Inter)
Glasgow Rangers - FC Porto 3:2
Peter Lovenkrands 35', Dado Prso 59', Sotirios Kyrgiakos 85' - Pepe 47', Pepe 71'
Oglądałem, jak pewnie większość z Was, mecz Realu z Lyonem, i to co pokazali Galacticos woła o pomstę do nieba. Współczuję Cassilasowi. Nawet nasz Gigi pewnie nie wyciągnąłby wszystkich tych strzałów, do których dopuszczają obrońcy Królewskich. Niczego się nie nauczyli przez te lata, i zamiast kupić jakiegoś dobrego i doświadczonego obrońcę, to kupują jakiegoś nieopierzonego młodzieńca, a resztę inwestują w atak. Przed Robinho to jeszcze pewnie wielka przyszłość, ale do Baptisty nie mogę się jakoś przekonać. Obaj się starali, ale nie za bardzo im to wychodziło. Chociaż to dopiero początek sezonu i nie ma co jeszcze prorokować, to wydaje mi się jednak, że może on być dla Realu podobny jak poprzedni...
Ostatnio zmieniony 14 września 2005, 23:28 przez rafal005, łącznie zmieniany 1 raz.
- steru
- Qualità Juventino
Ogólnie to tylko jeden wynik jest dla mnie niespodzianką mianowicie porażka Olympiakosu u siebie :roll: Na szczęscie nie postawiłem w STS bo Olympiakos by mi zepsuł kuponik uff
Po meczu Lyon - Real wcale nie jestem zaskoczony.Francuzi pokazali kawał dobrej piłki zaś Real ... :roll: Lyon zagrał świetny mecz i sądze że ta drużyna wyjdzie z pierwszego miejsca w grupie i daleko zajdzie pewnie dalej niż Real.Niech ktoś w temacie powie czy ten młody obrońca realu z Sevilli kosztował rzeczywiście 27 mln EURO??!!Jeśli tak to pozdro dla Florentina Pereza
Robinho i "Bestia" słabo, Raul tak samo a nawet gorzej, Beckham parę beznadziejnie straconych piłek ale również kilka świetnych dalekich i dokładnych podań.
Ogólnie Real jako zgrany kolektyw nie istnieje na dzień dzisiejszy i nie ma się co dziwić porażce.
Reszta meczy standardowe wyniki i nie mam na razie możliwości komentarza bo oglądałem mecz z Francjii...

Po meczu Lyon - Real wcale nie jestem zaskoczony.Francuzi pokazali kawał dobrej piłki zaś Real ... :roll: Lyon zagrał świetny mecz i sądze że ta drużyna wyjdzie z pierwszego miejsca w grupie i daleko zajdzie pewnie dalej niż Real.Niech ktoś w temacie powie czy ten młody obrońca realu z Sevilli kosztował rzeczywiście 27 mln EURO??!!Jeśli tak to pozdro dla Florentina Pereza

Ogólnie Real jako zgrany kolektyw nie istnieje na dzień dzisiejszy i nie ma się co dziwić porażce.
Reszta meczy standardowe wyniki i nie mam na razie możliwości komentarza bo oglądałem mecz z Francjii...
- nookie
- Juventino
Zgadzam sie z Toba ale wydaje mi sie ze być moze bedzie nawet jeszcze gorzej...i nie zdziwiłbym sie gdyby Real nie wyszedł nawet z grupy...to co juz zapowiadali wszyscy ludzie, którzy znaja sie na piłce zaczyna sie w koncu spełniać..real nie ma ani dobrej obrony ani ławki rezerwowych...wystarczyla kontuzja Zideana i Ronaldo zeby z Królewskich para uszła...no cóz...zdarza sie i wyglada na to ze w koncu zapłacą za swoja głupia polityke trenasferowa...rafal005 pisze:Chociaż to dopiero początek sezonu i nie ma co jeszcze prorokować, to wydaje mi się jednak, że może on być dla Realu podobny jak poprzedni...
Ja licze ze dzisiaj Juventus ładnie zagra i wygra wiecej niz 2:0 :twisted: przydałoby sie to wysokie zwycięstwo zwlaszcza po meczu z Empoli wtedy moznaby udowodnic ze jestesmy w naprawde dobrej formie...i zaczna sie nas bać
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- koki90
- Juventino
Ronaldo nie ma kontuzji, lecz nie grał, ponieważ ma kare w rozgrywkach LM za to, że w tamtym sezonie kopnął Tacchinardiego.nookie pisze: ...wystarczyla kontuzja Zideana i Ronaldo zeby z Królewskich para uszła...no cóz...zdarza sie i wyglada na to ze w koncu zapłacą za swoja głupia polityke trenasferowa...
Jeśli chodzi o 2 część Twojej wypowiedzi, którą zacytowałem to zgadzam się w 100% Stawiają wszystko na atak, a obrone mają bardziej dziurawą niż ser szwajcarski. Pewnie gdyby mógł to zagrałby na obronie Pavon, ale z tego co słyszałem, to popełnia on błędy typu Montero w poprzednim sezonie.

Miejmy nadzieje, że nasz Juventus napyka brameczek Bruggi, a obrona spisze się DUŻO...dużo lepiej od obrony Realu

Licze na Vieire, Canne i nasz napad

Zauważcie, że Milan znów zaczyna swoją passe ze strzelaniem bramek w końcówce meczu :evil: [/b]
- Venomik
- Juventino
Co tam kiedyś Perez mówił? Że nie wyda na obrońcę nawet Eurocenta, bo może luki zapełniać zdolnymi wychowankami? Wydali już grube pieniądze na obrońce, ale ten nie zachwycił.
Nie wiem ile tam w Madrycie czasu poświęcają na ustawienie w obronie, ale to wyglądało bardziej na grę 4 obrońców, ale grę 4-osobowego bloku obronnego. Ile razy wyszli do przodu łapiąc na spalonym? A ile razy był ktoś nieobstawiony w samym polu karnym czy w pobliżu?
Polityka transferowa beznadziejna. Sprzedano skrzydłowych, a w ich miejsce nikogo nie sprowadzono. Biedny Baptista próbował grać na lewym skrzydle, ale jak tylko zbliżał się do pola karnego - schodził do środka. Z drugiej strony - to samo. Beckham pokazał, że wciąż potrafi idealnie podać piłkę czy przenieść ciężar gry na drugą stronę, ale nie pociągnie akcji skrzydłem, nie wpadnie w pole karne przy lini końcowej. Atak tylko środkiem - to nie mogło się powieść. Najgroźniejsze sytuacje były po strzałach z dystansu - to samo w sobie jest wymowne.
Jeśli Robinho jest następcą Pele, to Pele musiał poczynić ogromne postępy w porównaniu z grą w wieku 21 lat
Tyle strat co Robinho nie miał chyba cały zespół Lyonu. Dwie groźne sytuacje po akcjach napastnika - to stanowczo za mało. Za to miał dobry przegląd gry, ale co z tego jak większość jego podań była albo niecelna, albo kończyła się na obrońcach.
Nie wiem ile tam w Madrycie czasu poświęcają na ustawienie w obronie, ale to wyglądało bardziej na grę 4 obrońców, ale grę 4-osobowego bloku obronnego. Ile razy wyszli do przodu łapiąc na spalonym? A ile razy był ktoś nieobstawiony w samym polu karnym czy w pobliżu?
Polityka transferowa beznadziejna. Sprzedano skrzydłowych, a w ich miejsce nikogo nie sprowadzono. Biedny Baptista próbował grać na lewym skrzydle, ale jak tylko zbliżał się do pola karnego - schodził do środka. Z drugiej strony - to samo. Beckham pokazał, że wciąż potrafi idealnie podać piłkę czy przenieść ciężar gry na drugą stronę, ale nie pociągnie akcji skrzydłem, nie wpadnie w pole karne przy lini końcowej. Atak tylko środkiem - to nie mogło się powieść. Najgroźniejsze sytuacje były po strzałach z dystansu - to samo w sobie jest wymowne.
Jeśli Robinho jest następcą Pele, to Pele musiał poczynić ogromne postępy w porównaniu z grą w wieku 21 lat
Dirty mind
- mesju
- Qualità Juventino
Właśnie... a ja nawet obstawiłem, że Olympiakos nieprzegra (1x) i jak zobaczyłem wynik to mało z krzesła nie spadłem. Tymbardziej, że kurs na ten mecz był 1.05 I jak zawsze nie wszedł mi tylko jeden zakład. Tak jest zawsze... :płaczę: To niewątpliwie była niespodzianka. Milan także z ledwością wygrał i niech się cieszą, że mecz trwa 90 minutOgólnie to tylko jeden wynik jest dla mnie niespodzianką mianowicie porażka Olympiakosu u siebie Na szczęscie nie postawiłem w STS bo Olympiakos by mi zepsuł kuponik uff

- ozaru4
- Juventino
Pewnie, ze nie bede mialPo każdej kolejce dodawajcie tu wyniki meczów oraz własne komentarze. Mam nadzieję, że ozaru4 nie będzie miał nic przeciwko

Club Bruges - Juventus Turyn 1:2 (0:0)
Bramki: dla Bruges - Jeanvion Yulu Matondo (85); dla Juventusu - Pavel Nedved (66), David Trezeguet (75).
Czerwona kartka: Patrick Vieira (89, Juventus).
Werder Brema - FC Barcelona 0:2 (0:1)
Bramki: Deco (13 min.), Ronaldinho (76 min. - karny)
Żółte kartki: Oleguer, Van Bommel, Marquez, Deco.
Sędziował: Terje Hauge (Norwegia)
Udinese Calcio - Panathinaikos Ateny 3:0 (1:0)
Bramki: Iaquinta (28, 73 i 76 min.)
Sędziował: Olegario Benquerenca (Portugalia)
Benfica Lizbona - OSC Lille 1:0 (0:0)
Bramka: Fabrizio Miccoli (90+2)
Villareal CF - Manchester United 0:0
Żółte kartki: Gonzalo Rodriguez, Jan Kromkamp - Kieran Richardson, Alan Smith, Wayne Rooney.
Czerwona kartka: Wayne Rooney (64', za dwie żółte)
Sędzia: Kim Milton Nielsen (Dania).
Widzów: 22 000.
Arsenal Londyn - FC Thun 2:1 (0:0)
Bramki: dla Arsenalu - Gilberto (51), Dennis Bergkamp (90+1); dla Thun - Nelson Ferreira (53)
18.09.05 (pozostało 35 spotkań)
02. Lazio (06 - 66%)
---------------
10. Milan (04 - 44%)
02. Lazio (06 - 66%)
---------------
10. Milan (04 - 44%)
- Jezzo
- Juventino
oo cieszę się że fani Juve kulturalnie opisali porażkę Realu, nie dziwcie się że oni nic nie prezentują, kupiono 5 nowych graczy i ta drużyna musi się dotrzec, a przu odorobinie szczęścia Real mógł ten mecz wygrać
choć tak naprawdę to o sukces na jakimś froncie będzie mojemu ukochanemu klubowi bardzoooo trudno
choć tak naprawdę to o sukces na jakimś froncie będzie mojemu ukochanemu klubowi bardzoooo trudno
aLe MaDriD aLe !!!
- rafal005
- Juventino
Ozaru4 meczy było chyba osiem
Zapomniałeś o dwóch:
Jose Paolo Guerrero 60'
PROŚBA DO MODERATRÓW: Wydaje mi się, że ten post oraz post ozaru4 mogą zostać usunięte, ponieważ dodałem dzisiejsze wyniki do mojego posta napisanego wczoraj, z wczorajszymi meczami.

Jose Paolo Guerrero 60'
PROŚBA DO MODERATRÓW: Wydaje mi się, że ten post oraz post ozaru4 mogą zostać usunięte, ponieważ dodałem dzisiejsze wyniki do mojego posta napisanego wczoraj, z wczorajszymi meczami.
- Michael900
- Juventino
A oto Tabela grupy A:
bs bz pkt
1. Juventus Turyn 1 2 3
2.Bayern Monachium 0 1 3
3.Club Brugge 2 1 0
4.Rapid Wiedeń 1 0 0
bs bz pkt
1. Juventus Turyn 1 2 3
2.Bayern Monachium 0 1 3
3.Club Brugge 2 1 0
4.Rapid Wiedeń 1 0 0
- steru
- Qualità Juventino
Dziś padły można powiedzieć standardowe rozstrzygnięcia.Trudno doszukiwać się tu jakiś niespodzianek chociaż na kuponie z STS wypadł mi Villareal który miał tylko strzelić brameczkę :?
Cieszy wygrana Juve, szkoda że nie jest ona przekonująca ale punkty są a to najważniejsze.
Szkoda wygranej Bayernu gdyż wiedeńczycy nie wykorzystali w końcówce meczu rzutu karnego...Już można by było budować przewagę na 1 miejsce w grupie
Ogólnie to oglądałem mecz Barcelony i powiem że bardziej podobał mi się wczorajszy mecz Lyon z Realem.Barca dziś nie zagrała najlepiej ale to wystarczyło na Werder który miał nawet sporo okazji do pokonania Valdesa.No cóż taka piłka nożna.W grze Barcy na plus zasługuje Ronnie i Deco.Reszta piłkarzy zagrała normalne spotkanie a Etoo nawet bym powiedział słabo.
A co do komentatora na Polsacie Sport to mówił o obronie reprezentacji Brazylii i o starym Cafu a gdy zaczął mówić o Realu i Cicinho to opowiedział historyjkę jak to Salgado ma zagrać w Juve
Jego nie doczekanie 8)
Cieszy wygrana Juve, szkoda że nie jest ona przekonująca ale punkty są a to najważniejsze.
Szkoda wygranej Bayernu gdyż wiedeńczycy nie wykorzystali w końcówce meczu rzutu karnego...Już można by było budować przewagę na 1 miejsce w grupie
Ogólnie to oglądałem mecz Barcelony i powiem że bardziej podobał mi się wczorajszy mecz Lyon z Realem.Barca dziś nie zagrała najlepiej ale to wystarczyło na Werder który miał nawet sporo okazji do pokonania Valdesa.No cóż taka piłka nożna.W grze Barcy na plus zasługuje Ronnie i Deco.Reszta piłkarzy zagrała normalne spotkanie a Etoo nawet bym powiedział słabo.
A co do komentatora na Polsacie Sport to mówił o obronie reprezentacji Brazylii i o starym Cafu a gdy zaczął mówić o Realu i Cicinho to opowiedział historyjkę jak to Salgado ma zagrać w Juve
- Venomik
- Juventino
Taa... Salgado w Juve... dobre sobie. Brak miejsca w podstawowym składzie to on sobie zazyczył awansu sportowego (przejścia do lepszego klubu). Widać poczucie humoru chłopak ma.
Ale wracając do LM
Barca pokazała mniej niż wczoraj Real, ale miała słabszego przeciwnika. Z taką grą Katalończycy daleko nie zajdą, a na pewno nie do finału. Gdyby grali z Lyonem - także by przegrali.
Oglądałem skrót spotkania Juve i mogę powiedzieć, że okazji do zdobycia bramek mieliśmy sporo, to cieszy. Ale niech ktoś wreszcie nauczy Zlatana trafiać w bramkę!
Rywale mieli raptem dwie groźniejsze sytuacje i jedną wykorzystali (gratulacje dla nich), ale 1:2 to zdecydowanie najniższy wymiar kary.
Sam kilka dni temu zaliczałem Bayern do grona faworytów LM, ale, patrząc na ich grę, będę musiał się z tego zdania wycofać... szczęśliwe zwycięstwo. Może jednak uda sięwygrać grupę bezproblemowo?
By w przyszłym sezonie być rozstawionym z pierwszego koszyka.
Cieszy dobra postawa Udinese, życzę im wyjścia z grupy (nie wiem tylko kosztem kogo)
Ale wracając do LM
Barca pokazała mniej niż wczoraj Real, ale miała słabszego przeciwnika. Z taką grą Katalończycy daleko nie zajdą, a na pewno nie do finału. Gdyby grali z Lyonem - także by przegrali.
Oglądałem skrót spotkania Juve i mogę powiedzieć, że okazji do zdobycia bramek mieliśmy sporo, to cieszy. Ale niech ktoś wreszcie nauczy Zlatana trafiać w bramkę!

Rywale mieli raptem dwie groźniejsze sytuacje i jedną wykorzystali (gratulacje dla nich), ale 1:2 to zdecydowanie najniższy wymiar kary.
Sam kilka dni temu zaliczałem Bayern do grona faworytów LM, ale, patrząc na ich grę, będę musiał się z tego zdania wycofać... szczęśliwe zwycięstwo. Może jednak uda sięwygrać grupę bezproblemowo?
By w przyszłym sezonie być rozstawionym z pierwszego koszyka.
Cieszy dobra postawa Udinese, życzę im wyjścia z grupy (nie wiem tylko kosztem kogo)

Dirty mind
- gosciu_Muranista
- Juventino
Spodziewałem się lepszego rezultatu spotkania Juve z Bruggią ale liczy się dobry start i 3pkt. Bayern mnie trochę zadziwił wynikiem 0:1, spodziewałem się po zespole, który mierzy w finał LM wyższego rezultatu-będę musiał obejrzeć skróty z tego spotkania by zobaczyć jak gra przebiegała i czego można spodziewać się po Rapidzie, z którym gramy 27.09. Zaskoczyła mnie postawa Arsenalu, który co tu dużo mówić męczył się ze szwajcarskim Thun a bramkę zdobyli w doliczonym czasie gry. Cieszy mnie postawa Udinese, która pewnie wygrała z PAO jeśli Udinese tak będzie grać w LM to z grupy napewno wyjdzie a i Barca będzie mieć problemy jeśli nadal będzie grać tak jak to miało miejsce wczoraj.
- del kasa
- Juventino
Jak to mawiają... szczęście sprzyja lepszymJezzo pisze:przu odorobinie szczęścia Real mógł ten mecz wygrać

oj bardzo bardzo ciężko :doh: przy takiej grze jaką zaprezentowali we Francji myśle, że mogą mieć problem z wyjsciem z grupy nawetJezzo pisze:choć tak naprawdę to o sukces na jakimś froncie będzie mojemu ukochanemu klubowi bardzoooo trudno